Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η δικη μου είναι λιγο πιο φαντεζυ να το πω....επισης εχει 2 επιλογες θεασης  για την οθονη μεμονωμένα όταν δεν θελει καποιος να εχει το keyboard επανω. Τελος εχει και ένα πλατυ λαστιχο που αγκαλιαζει το t100 για να μην ανοιγει όταν κλεινει η θηκη και αγκαλιαζει το μηχανακι. Ένα ωραιο σφραγισμένο ντοσιεδακι :-D

Επεξ/σία από kostasfalcon
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλη φαινεται.Μπορείς να μετακινείς μόνο τo tablet χωρίς το πληκτρολόγιο έτσι.Μάλλον συνδυάζει τα πάντα αυτη η θήκη...

Υπάρχει κάτι που δε σου άρεσε?

Προς το παρον δε βρήκα κατι αρνητικό. Θα ανεβάσω φωτογραφίες αυριο!

η δικη μου είναι λιγο πιο φαντεζυ να το πω....επισης εχει 2 επιλογες θεασης  για την οθονη μεμονωμένα όταν δεν θελει καποιος να εχει το keyboard επανω. Τελος εχει και ένα πλατυ λαστιχο που αγκαλιαζει το t100 για να μην ανοιγει όταν κλεινει η θηκη και αγκαλιαζει το μηχανακι. Ένα ωραιο σφραγισμένο ντοσιεδακι :-D

ποια θηκη ειναι;;

Προς το παρον δε βρήκα κατι αρνητικό. Θα ανεβάσω φωτογραφίες αυριο!

ποια θηκη ειναι;

Αυτή http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=560654

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν χρησιμοποεις μόνο το tablet το καλύπτει ολοκληρο ετσι?Αυτη είναι της insipio?

Η θήκη του Lefteriz αρκετά κομψη!!!

Επεξ/σία από kostaspap

Γούστα είναι αυτά....

Το καλύπτει, εξάλλου φαίνεται και στην φώτο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως, φοβερά πρακτική και για δουλειά σαν ταμπλετ και σαν λάπτοπ

Σήμερα μου ήρθε και σε μένα η θήκη του kostasfalcon οντως ειναι πολύ πρακτική και είχε μέσα και ένα screen protector.Επίσης οταν την κλείνεις απενεργοποιείτε το ταμπετ και ενεργοποιείτε με το ανοιγμα.( χωρις να πατηθεί κάποιο κουμπί).

• Like 1

Σήμερα μου ήρθε και σε μένα η θήκη του kostasfalcon οντως ειναι πολύ πρακτική και είχε μέσα και ένα screen protector.Επίσης οταν την κλείνεις απενεργοποιείτε το ταμπετ και ενεργοποιείτε με το ανοιγμα.( χωρις να πατηθεί κάποιο κουμπί).

μεγία σου!!!

αστεράτη ετσι? έχει και όλες τις απαραίτητες οπές, ούτε τα gestures χάνεις ούτε τις υπόλοιπες θύρες σε οθόνη & πληκτρολόγιο

μαρέσει πολύ που έχει το λάστιχο και αγκαλιάζει όλο το μηχανάκι μας όταν το κλείνουμε. Είναι μετά σαν να κρατάς μια ατζέντα ή ένα ντοσιέ :-D

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο που την πέρνουμε?

Αν ρωτάς για αυτήν που έχω εγώ, από ebay UK την αγόρασα....http://www.ebay.co.uk/itm/PU-Leather-Case-Cover-Holder-for-Asus-Transformer-Book-T100-T00T-T00TA-10-1-/351072753907?pt=UK_iPad_Tablet_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item51bd9118f3

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι λογικό μετά από restart και για 10λεπτο τουλάχιστον να γίνεται χρήση της cpu >10% από windows defender και "διακοπές συστήματος"... τί σκατά είναι αυτό;;;;

Επεξ/σία από kirileman

Είναι λογικό μετά από restart και για 10λεπτο τουλάχιστον να γίνεται χρήση της cpu >10% από windows defender και "διακοπές συστήματος"... τί σκατά είναι αυτό;;;;

εχω πλεον  περασμενο το avg internet sequrity χωρις να εχει κανενα πρόβλημα το t100....δεν το ειδα με καλο ματι από την αρχη το defender....ασε που κολησα mailware και δεν τα πηρε χαμπαρι.....

Τελικά ήταν το hibernation, κάποιος είχε εδώ στο φόρουμ το ίδιο πρόβλημα απόκρισης του συστήματος και lags. Το απενεργοποίησα και τέλος.

http://www.insomnia.gr/topic/487465-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/

Τελικά ήταν το hibernation, κάποιος είχε εδώ στο φόρουμ το ίδιο πρόβλημα απόκρισης του συστήματος και lags. Το απενεργοποίησα και τέλος.

http://www.insomnia.gr/topic/487465-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/

Παπαλα το fast boot!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω εχει συνδεσει κανεις το ταμπλετ με tv και να βαλει το xbmc; Αν βαλω αναλυση 1920χ1080 τοτε δεν μπορω να δω σωστα ενώ στην στανταρ αναλυση (1366χ768) δεν εχω πρόβλημα.

Επίσης πήρα ένα ανταπτορα mini usb se usb θηλυκο και σύνδεσα ενα στικακι αλλά δεν βλέπω φως. Θέλει κάποια ρύθμιση;

Επεξ/σία από mitspa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...