kirileman Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Συμβουλη,βαλε οσο πιο συντομα screen protector,γιατι δεν εχει scratch resistant οθονολα! Κάποιο λινκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Αν εχει ολα αυτα που περιεγραψες πιο πανω,το t200 πιθανο να ξεκινησει μαζι με το keyboard στα 500ευρω.Στα windows tablets δε βλεπω να εχουμε απο τους κατασκευαστες τοσο επιθετικη πολιτηκη οπως ειχαμε με τα android devices! Γι'αυτο κρατω μικρο καλαθι οσο αφορα το αμεσο μελλον! Μολις βγουν οι cherry bay,αρχες του 15 εκει ισως δουμε και συμαντικες αλλαγες σε αποδοση και αυτονομια,αλλα τωρα λιγα πραγματα! Ετσι αν περιμενεις αυτα που αναφερες λογικα θα το καθυστερήσει το πραμα κανενα χρονο,δλδ του χρονου ετσι καιρο! kirileman, on 19 May 2014 - 12:57 AM, said:Κάποιο λινκ; Για screen protector? Δε μπορω να σου δωσω,γιατι αυτο που χρησιμοποιω,δεν εκατσε καλα στο μεγεθος και μ'αλλον θα κανω ξανα παραγγεια,αλλη μαρκα στο amazon ή το ebay! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Επειδή και γω εκεί κοιτάω, γράψε ποιό πήρες και δεν σου έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) εγω πηρα αυτες εδω http://www.ebay.com/itm/201025781126?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649,περασα την μια και καθησε καλα, τωρα απο ποιοτητα δε ξερω, θα δειξει Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από arma1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Αν εχει ολα αυτα που περιεγραψες πιο πανω,το t200 πιθανο να ξεκινησει μαζι με το keyboard στα 500ευρω.Στα windows tablets δε βλεπω να εχουμε απο τους κατασκευαστες τοσο επιθετικη πολιτηκη οπως ειχαμε με τα android devices! Εγω βλεπω το αντιθετο. Δεν εχω δει αλλο επωνυμο android tablet 10" με 32gb , top-of-the-line cpu και πληκτρολογιο να ξεκιναει σαν πρωτη τιμη απο τα 370€ ουσιαστικα. Η intel μας τα εχει χαλασει λιγο που αργει με τους αντικαταστατες των επεξεργαστων, αλλα ολα τα αλλα μπορουν να συμβουν με λιγη προσοχη στο σχεδιασμο. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτο αλλα οταν το πηρα δεν ειχαν reviews,γι'αυτο ουσιαστικα ρισκαρα! haHa, on 19 May 2014 - 01:15 AM, said:haHa, on 19 May 2014 - 01:15 AM, said:haHa, on 19 May 2014 - 01:15 AM, said: Εγω βλεπω το αντιθετο. Δεν εχω δει αλλο επωνυμο android tablet 10" με 32gb , top-of-the-line cpu και πληκτρολογιο να ξεκιναει σαν πρωτη τιμη απο τα 370€ ουσιαστικα. Η intel μας τα εχει χαλασει λιγο που αργει με τους αντικαταστατες των επεξεργαστων, αλλα ολα τα αλλα μπορουν να συμβουν με λιγη προσοχη στο σχεδιασμο. Δες ομως την ποιοτητα κατασκευης και την αναλυση,οπως επισης την ελληψη gps και lte! Και τo keyboard του t100,ουτε 50ευρω δε θα επρεπε να πωληται! Και τον Οκτώβριο που λανσαρίστηκε στην ευρωπη η τιμη του 32αρι ηταν κοντα στα 440ευρω και οχι στα 370,οπως και ο Z3740 δεν ηταν ο ακριβος και δυνατοτερος της σειρας των bay trail! Επιμενω,κρατα μικρο καλαθι,τουλαχιστο για το 2014 και αρχες του 15! Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτο αλλα οταν το πηρα δεν ειχαν reviews,γι'αυτο ουσιαστικα ρισκαρα! Δες ομως την ποιοτητα κατασκευης και την αναλυση,οπως επισης την ελληψη gps και lte! Και τo keyboard του t100,ουτε 50ευρω δε θα επρεπε να πωληται! Mα τα βλεπω και σε αυτην την τιμη δεν υπαρχουν πολλα 10" με 32gb . Πχ το samsung tab 3 10" που κυκλοφορούσε οταν βγηκε το asus t100, ειχε βγει με ακριβοτερη τιμη στην εκδοση 32gb, παρομοια αναλυση, παρομοια ποιοτητα κατασκευης και απλα ειχε gps/3g σαν εξτρα, οπως πχ το t100 ειχε πληκτρολογιο/touchpad, κατι που η samsung το χρεωνε περι τα 100€. Γενικοτερα, δεν εχω δει πολλα επωνυμα ταμπλετ 10" 32gb να ξεκινανε σε αυτην την τιμη, ειδικα αν υπολογισουμε και το εξτρα πληκτρολογιο. Επιμενω,κρατα μικρο καλαθι,τουλαχιστο για το 2014 και αρχες του 15! Το ξερω, γιατι αν δεν βγαλει καινουριους επεξεργαστες οι intel, οι εταιριες δεν θα μπουν στον κοπο για να σχεδιασουν πραγματικα καινουριο μοντελο. Θα προσφερουν μια απο τα ιδια με ελαχιστες αλλαγες. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι δες ποσα android tablets απο τις γνωστες εταιριες με παρομοια χαρακτηριστηκα ειναι σ'αυτη τη τιμη και δες οτι εκτος απο την asus δεν ακολουθησε αυτη την τιμολογιακη πολητικη καμια αλλη εταιρια στα windows tablets,αλλα εβγαλαν φτηνα 8αρια και premium 10αρια!Aκομη και το miix 2 10,που υποτιθεται βγηκε για να συναγωνιστει το t100 εχει κολλησει στα 500ευρω εδω και μηνες! Ενα χελιδονι,δε φερνει τη ανοιξη,αλλα πρεπει να ακολουθησουν και τα αλλα! Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι δες ποσα android tablets απο τις γνωστες εταιριες με παρομοια χαρακτηριστηκα ειναι σ'αυτη τη τιμη και δες οτι εκτος απο την asus δεν ακολουθησε αυτη την τιμολογιακη πολητικη καμια αλλη εταιρια στα windows tablets,αλλα εβγαλαν φτηνα 8αρια και premium 10αρια!Aκομη και το miix 2 10,που υποτιθεται βγηκε για να συναγωνιστει το t100 εχει κολλησει στα 500ευρω εδω και μηνες! Ενα χελιδονι,δε φερνει τη ανοιξη,αλλα πρεπει να ακολουθησουν και τα αλλα! Ε αυτο λεω, δεν εχω δει πολλα android tablet απο γνωστες εταιριες στις 10" 32gb (μαζι με εξτρα πραγματα, οπως πληκτρολογιο) να βγηκαν σε αυτην την τιμη με καλο μαλιστα επεξεργαστη. Εχεις δει εσυ; Θα ηταν ενδιαφερον να μας δειξεις 3 απο τα "πολλα android tablets απο τις γνωστες εταιριες με παρομοια χαρακτηριστηκα(και καλο επεξεργαστη) που βγηκαν σ'αυτη τη τιμη" . Oσο για το miix 2 10" , δεν εχω δει κανενα android tablet 10" 64gb να βγηκε σε αυτην την τιμη. Εχεις δει εσυ καποιο android tablet 10" 64gb να βγηκε σε αυτην την τιμη;;; Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) haHa, on 19 May 2014 - 01:57 AM, said:haHa, on 19 May 2014 - 01:57 AM, said: Ε αυτο λεω, δεν εχω δει πολλα android tablet απο γνωστες εταιριες στις 10" 32gb (μαζι με εξτρα πραγματα, οπως πληκτρολογιο) να βγηκαν σε αυτην την τιμη. Εχεις δει εσυ; Θα ηταν ενδιαφερον να μας δειξεις 3 απο τα "πολλα android tablets απο τις γνωστες εταιριες με παρομοια χαρακτηριστηκα που βγηκαν σ'αυτη τη τιμη" . Oσο για το miix 2 10" , δεν εχω δει κανενα android tablet 10" 64gb να βγηκε σε αυτην την τιμη. Εχεις δει εσυ καποιο android tablet 10" 64gb να βγηκε σε αυτην την τιμη;;; To asus transformer pad tf701t μαζι με το keyboard(με εξτρα μπαταρια) και καλυτερη κατασκευη τοσο το ιδιο το tablet(αλουμινιο) οσο και το keyboard!Η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι στα 32gb με το λογισμικο να παιρνει μονο 4gb και οχι 14.Aλλα αν κοιταξεις ολη τη κατασκευη και τα χαρακτηριστηκα,αν ηταν windows tablet θα το πουλουσαν τουλαχιστον 700ευρω. Επισεις δες το note 10 2014 ποσα ηταν οταν πρωτο κυκλοφορισε και δες ποσα θα μας πλασαρει το thinkpad 10 η lenovo! Εγω σου υπογραφω οτι κατω απο 650ευρω δε προκειται να ερθει στην Ευρωπη το 64αρι χωρις το πληκτρολογιο και δε θα πεσει κατω απο 550 ευρω.Κατι που δε συβαινει με τα android,που πεφτουν οι τιμες πολυ γρηγορα και εχουν γερες μειωσεις,ενω στα windows εκτος απο το t100,ολα σχεδον μενουν αμετακινητα και αντε να βγει καποια προσφορα σε καποιο ευρωπαικο καταστημα,και αυτο για ορισμενο διαστημα! Βασικα κοβουν πολλα χαρακτηριστηκα(αναλυση και ποιοτητα οθονης-που ειναι απο τα πιο ακριβα κοματια στο tablets,gps κ.α.) που εχουν τα android tablets μαζι και την ποιοτητα κατασκευης δε συγκρινεται μ'αυτη του t100, για να μας δωσουν ενα φτηνο windows tablet και λιγη περισσοτερη emmc που την χρειαζεται ετσι κι'αλλιως το λογιαμικο!!! Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) To asus transformer pad tf701t μαζι με το keyboard(με εξτρα μπαταρια) και καλυτερη κατασκευη τοσο το ιδιο το tablet(αλουμινιο) οσο και το keyboard!Η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι στα 32gb με το λογισμικο να παιρνει μονο 4gb και οχι 14.Aλλα αν κοιταξεις ολη τη κατασκευη και τα χαρακτηριστηκα,αν ηταν windows tablet θα το πουλουσαν τουλαχιστον 700ευρω. Σου ξαναειπα: μην μου δειχνεις πιο ακριβα. Αυτο που αναφερεις ειχε $600 αρχικη τιμη μαζι με το πληκτρολογιο($450+$150), καμμια σχεση με τα $350 που αρχισε το asus t100. Στο amazon.co.uk αρχισε απο τις £470 λιρες , δηλαδη £110 πανω απο τις £360 που αρχισε το asus t100. Στην Ελλαδα αρχισε στα ~550€ : Εχεις καποιο android tablet 10" 32gb απο τις γνωστες εταιριες με παρομοια χαρακτηριστηκα(και καλο επεξεργαστη) που βγηκαν σ'αυτη τη τιμη ~370€/$350;; Γιατι ειπες οτι υπηρχαν πολλα. Μην παραθεσεις ακριβοτερα ξανα. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) haHa, on 19 May 2014 - 02:42 AM, said:haHa, on 19 May 2014 - 02:42 AM, said: Σου ξαναειπα: μην μου δειχνεις πιο ακριβα. Αυτο που αναφερεις ειχε $600 αρχικη τιμη μαζι με το πληκτρολογιο. Εχεις καποιο android tablet 10" 32gb με αρχικη τιμη στα 350€/$350;; Γιατι ειπες οτι υπηρχαν πολλα. Μην παραθεσεις ακριβοτερα ξανα. Το t100 ξεκινησε στα 499$ οταν πρωτο κυκλοφορισε και οχι 350$! Αναφερθηκε οτι θα ξεκινουσε στα 350$,αλλα στα καταστηματα δεν ειχε αυτη την τιμη τις πρωτες εβδομαδες.Μετα αρχισε να πεφτει σταδιακα η τιμη!Στην ευρωπη μας ηρθε πρωτα στο amazon με τιμη ανω των 400ευρων αρχικα! haHa, on 19 May 2014 - 02:42 AM, said: Σου ξαναειπα: μην μου δειχνεις πιο ακριβα. Αυτο που αναφερεις ειχε $600 αρχικη τιμη μαζι με το πληκτρολογιο. Στην Ελλαδα αρχισε στα ~550€, μαλλον χωρις το πληκτρολογιο : Εχεις καποιο android tablet 10" 32gb με αρχικη τιμη στα ~370€/$350;; Γιατι ειπες οτι υπηρχαν πολλα. Μην παραθεσεις ακριβοτερα ξανα. Να στο αντιστρεψω δωσε μου ενα windows tablet στα 600$ με την ποιοτητα κατασκευης του FT701t,ψηλη αναλυση και πληκτρολογιο με μπαταρια μεσα? Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Το t100 ξεκινησε στα 499$ οταν πρωτο κυκλοφορισε και οχι 350$! Oχι, βγηκε στα $350 αρχικη τιμη : http://camelbuy.com/product/1846005 Να στο αντιστρεψω δωσε μου ενα windows tablet στα 600$ με την ποιοτητα κατασκευης του FT701t,ψηλη αναλυση και πληκτρολογιο με μπαταρια μεσα? Δεν μιλαμε για το asus tf701(που επιτελους καταλαβες οτι βγηκε σε τελειως αλλη τιμη και δεν συγκρινοταν με το t100) , αλλα μιλαμε για το t100 που λανθασμενα ειπες οτι υπαρχουν πολλα αλλα android 10" 32 gb με καλο επεξεργαστη να ξεκινανε σε αυτην την τιμη . Μεχρι στιγμης δεν εδειξες κανενα. Τουλαχιστον , καταλαβες οτι ισχυει αυτο που εγραψα: Εγω βλεπω το αντιθετο. Δεν εχω δει αλλο επωνυμο android tablet 10" με 32gb , top-of-the-line cpu και πληκτρολογιο να ξεκιναει σαν πρωτη τιμη απο τα 370€ ουσιαστικα. παρολο που αρχικα ελεγες οτι υπαρχουν πολλα αλλα σε αυτην την τιμη: Ναι δες ποσα android tablets απο τις γνωστες εταιριες με παρομοια χαρακτηριστηκα ειναι σ'αυτη τη τιμη ... Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) haHa, on 19 May 2014 - 03:04 AM, said:haHa, on 19 May 2014 - 03:04 AM, said: Oχι, βγηκε στα $350 αρχικη τιμη : http://camelbuy.com/product/1846005 Δεν μιλαμε για το asus tf701(που επιτελους καταλαβες οτι βγηκε σε τελειως αλλη τιμη και δεν συγκρινοταν με το t100) , αλλα μιλαμε για το t100 που λανθασμενα ειπες οτι υπαρχουν πολλα αλλα android 10" 32 gb με καλο επεξεργαστη να ξεκινανε σε αυτην την τιμη . Μεχρι στιγμης δεν εδειξες κανενα. Τουλαχιστον , καταλαβες οτι ισχυει αυτο που εγραψα: παρολο που αρχικα ελεγες οτι υπαρχουν πολλα αλλα σε αυτην την τιμη: Δε ξερω που βρηκαν τις τιμες αυτες και σε ποια καταστηματα ιντερνικα ή οχι εδιναν αυτες τις τιμες,αλλα εγω που παρακολουθουσα το συγκεκριμενο tablet ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ θυμαμαι αλλα! http://techreport.com/news/25607/asus-transformer-book-t100-convertible-is-scarce-online Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Δε ξερω που βρηκαν τις τιμες αυτες και σε ποια καταστηματα ιντερνικα ή οχι εδιναν αυτες τις τιμες,αλλα εγω που παρακολουθουσα το συγκεκριμενο tablet ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ θυμαμαι αλλα! http://techreport.com/news/25607/asus-transformer-book-t100-convertible-is-scarce-online Θυμασαι λαθος λοιπον. Στο bestbuy βγηκε στα $350, σαν να λεμε στον Κωτσοβολο/Mediamrkt της Αμερικης. Απο εκει ηταν και το price history. Ακομα και τα review που βγηκαν την πρωτη μερα της κυκλοφοριας του , αυτην την τιμη ειχαν. http://www.anandtech.com/show/7428/asus-transformer-book-t100-review ...At $349 including a keyboard dock, Windows 8.1 and Office 2013, ... Στο amazon.com, βγηκε ελαχιστα ακριβοτερα τις πρωτες μερες, στα $390. Οποτε , φανταζομαι καταλαβες οτι δεν ισχυει αυτο που εγραψες για $499: Το t100 ξεκινησε στα 499$ οταν πρωτο κυκλοφορισε και οχι 350$! Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα