ektor7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) To maximum που μου σπαταλησε σε 10 ωρες sleep ηταν 8%,δλδ σε 100 ωρες θα πεσει 80%! 100 ωρες ειναι περιπου 5μερες για να φτασει απο το 100 στο 20%! Το 3 ημερο παρα ειναι υπερβολικο σεναριο για να μεινεις απο μπαταρια! Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) To maximum που μου σπαταλησε σε 10 ωρες sleep ηταν 8%,δλδ σε 100 ωρες θα πεσει 80%! 100 ωρες ειναι περιπου 5μερες για να φτασει απο το 100 στο 20%! Το 3 ημερο παρα ειναι υπερβολικο σεναριο για να μεινεις απο μπαταρια! 100 ωρες ειναι ειναι ~4 μερες(για την ακριβεια 4.166 μερες), οχι 5 μερες. Επισης, δεν ειναι καθολου υπερβολικο σεναριο να μεινεις απο μπαταρια στο 3ημερο: δεν σημαινει οτι θα αρχισεις υποχρεωτικα απο 100% και ουτε σημαινει οτι αν εχει μεινει πχ μονο 20%, τοτε εισαι οκ απο μπαταρια. Παραδειγμα: στο ipad/macbook air/ibm thinkpad ριχνω μια ματια την Παρασκευη(πριν μπουν σε sleep) και βλεπω οτι εχω αρκετη μπαταρια, πχ 70%. Ξερω οτι την Δευτερα που θα τα ανοιξω ξανα (και μπορει να τα ανοιξα και ενδιαμεσα για κανα 10λεπτο το σ/κ για να δω κανα εμαιλ κλπ) θα εχω πανω απο 55% . Ε , με το asus t100 δεν εισαι σιγουρος για κατι τετοιο: Μπορει να εχεις απο 35% ως λιγοτερο απο 10%. Μπορει ευκολα να σε κρεμασει. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Το ipad οk,αλλα το macbook air και το thinkpad εχουν την τετραπλασια μπαταρια απο το t100.Να μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα! Και σκεψου οτι σε μενα τρεχουν και ειναι active το skype,facebook,viber και το email app!Στο macbook air και το thinkpad ποιες εφαρμογες τρεχουν οταν ειναι sleep? Μια και το εχουμε και οι 3ης μας γιατι δεν το τεσταρουμε ενα 3μερο να βγαλουμε κανονικα συμπερασματα και αποτελεσματα?Θα το αφησουμε στο 70% και να το αφησουμε 72ωρες να δουμε ποση μπαταρια θα μεινει! Τα επιπεδα του ipad και των αλλων arm συσκευων δεν θα τα φτασει,αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικη η κατασταση οσο την παρουσιαζεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Υπαρχει κατι αντιστοιχο του T100 αλλα με μεγαλυτερη αναλυση οθονης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) lenovo miix2 10". Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από ektor7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Το ipad οk,αλλα το macbook air και το thinkpad εχουν την τετραπλασια μπαταρια απο το t100.Να μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα! Και σκεψου οτι σε μενα τρεχουν και ειναι active το skype,facebook,viber και το email app!Στο macbook air και το thinkpad ποιες εφαρμογες τρεχουν οταν ειναι sleep? Μια και το εχουμε και οι 3ης μας γιατι δεν το τεσταρουμε ενα 3μερο να βγαλουμε κανονικα συμπερασματα και αποτελεσματα?Θα το αφησουμε στο 70% και να το αφησουμε 72ωρες να δουμε ποση μπαταρια θα μεινει! Το thinkpad και το macbook air εχουν πολυ μεγαλυτερη μπαταρια, αλλα ειναι και πολυ πιο δυνατα. Αλλα επειδη ειναι και διαφορετικης χρησης συσκευες, ας μην τα συγκρινουμε, παρολο που στα tablet ειναι πολυ πιο σημαντικη η αυτονομια σε standby απο οτι στα laptop. Ας το συγκρινουμε με το ipad : Σε συγκριση λοιπον με το ipad , η διαφορα ειναι χαωδης σε standby αυτονομια... Τα επιπεδα του ipad και των αλλων arm συσκευων δεν θα τα φτασει,αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικη η κατασταση οσο την παρουσιαζεις! Για αυτο λεω οτι εχετε πεσει να με φατε χωρις λογο. Εγω δεν λεω τιποτα παραπανω απο αυτα που λετε και εσεις, αλλωστε τα παρακατω ποστ δεν ειναι δικα μου: Εμενα μου ετυχε να το κανω shut down το βραδι(50% μπαταρια) και το μεσημερι που πηγα να το αναψω,να μην ανοιγει γιατι δεν ειχε καθολου μπαταρια! Το συνηθισμενο σε sleep,απο το βραδι μεχρι το πρωι,καταναλωνει 2-6%. Σ εμενα το βραδυ το βάζω σε sleep και μεσα σε 8 ώρες έχει χάσει 10% περίπου :/ γιατί τόσο πολύ ; εχω ανοιχτό wifi. Από αυτονομία, πάντως, δε τα βλέπω και σούπερ τα πράγματα. Το βράδυ έχασε 8% σε standby που ένα ipad χάνει 8% ένα ολόκληρο ΠΣΚ σε αναμονή. Λεω-λετε οτι χανει απο 4-10%(αναλογα την.. φαση του) σε 10 ωρες. Εσυ τωρα γραφεις οτι ειναι τραγικο κατι τετοιο, δικα σου λογια ειναι αυτα. Εδω καποιοι εφθασαν στο σημειο να κανουν shutdown ενα tablet για να μην εχουν θεμα με την αυτονομια... Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) haHa, on 18 May 2014 - 1:56 PM, said:haHa, on 18 May 2014 - 1:56 PM, said:haHa, on 18 May 2014 - 1:56 PM, said:haHa, on 18 May 2014 - 1:56 PM, said:haHa, on 18 May 2014 - 1:56 PM, said:haHa, on 18 May 2014 - 1:56 PM, said: Το thinkpad και το macbook air εχουν πολυ μεγαλυτερη μπαταρια, αλλα ειναι και πολυ πιο δυνατα. Αλλα επειδη ειναι και διαφορετικης χρησης συσκευες, ας μην τα συγκρινουμε, παρολο που στα tablet ειναι πολυ πιο σημαντικη η αυτονομια σε standby απο οτι στα laptop. Ας το συγκρινουμε με το ipad : Σε συγκριση λοιπον με το ipad , η διαφορα ειναι χαωδης σε standby αυτονομια... Για αυτο λεω οτι εχετε πεσει να με φατε χωρις λογο. Εγω δεν λεω τιποτα παραπανω απο αυτα που λετε και εσεις, αλλωστε τα παρακατω ποστ δεν ειναι δικα μου: Λεω οτι χανει απο 4-10%(αναλογα την.. φαση του) σε 10 ωρες. Εσυ τωρα γραφεις οτι ειναι τραγικο κατι τετοιο, δικα σου λογια ειναι αυτα. Εδω καποιοι εφθασαν στο σημειο να κανουν shutdown ενα tablet για να μην εχουν θεμα με την αυτονομια... Ποσε φορες να τα πουμε???Το stand by του laptop σου ΔΕΝ ειναι το ιδιο με το stand by του t100 και των arm tablets!ΔΕΝ τρεχουν εφαρμογες στο background! Kαι ΝΑΙ οι arm συσκευες διαχιριζονται καλυτερα,προσ το παρον την καταναλωση σε standby,απο τους bay trail!Δε διαφωνουμε σ'αυτο!!! Το ΒΛΕΠΩ και απο το nexus 7 που εχω,οτι δε χανεται πολυ μπαταρια σε σχεση με το t100!!! Τι σχεση εχει οτι καποιος το σβηνει για να εχει αυτονομια? Εγω μιλω για μενα που εχει σχεδον 7μηνες που το εχω και τους τελευταιους 5 μηνες δεν το εχω κλεισει!Τα restart για τα updates δεν μετρανε! Το μονο που κανω ειναι να κλεισω την οθονη και να το αφησω στην ακρη( κομοδινο ,θηκη,τραπεζι κ.τ.λ)! Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Υπαρχει κατι αντιστοιχο του T100 αλλα με μεγαλυτερη αναλυση οθονης ? Αν δεν σε ενοχλεί που δεν έχει πληκτρολόγιο αυτο το Dell είναι πολυ καλή πρόταση σε καλή τιμη.http://www.amazon.it/gp/offer-listing/B00HRUF2BS/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1400412672&sr=8-1&keywords=dell+venue+11+pro&condition=new Ο τέταρτος πωλητής που είναι το ίδιο το amazon. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ποσε φορες να τα πουμε???Το stand by του laptop σου ΔΕΝ ειναι το ιδιο με το stand by του t100 και των arm tablets!ΔΕΝ τρεχουν εφαρμογες στο background! Κατσε με μεπρδεψες τωρα: μια λες να μην το συγκρινω με την αυτονομια των λαπτοπ και τωρα το κανεις εσυ αυτο , λεγοντας οτι στο standby του λαπτοπ δεν τρεχουν εφαρμογες που τρεχουν στο backround. Για αυτο αλλωστε εγραψα ας αφησουμε στην ακρη τα laptop (που εχουν αλλη χρηση) και ας δουμε τα αλλα tablets: Αλλα επειδη ειναι και διαφορετικης χρησης συσκευες, ας μην τα συγκρινουμε, παρολο που στα tablet ειναι πολυ πιο σημαντικη η αυτονομια σε standby απο οτι στα laptop. Ας το συγκρινουμε με το ipad : Σε συγκριση λοιπον με το ipad , η διαφορα ειναι χαωδης σε standby αυτονομια... Κατα τα αλλα , κανεις λαθος οτι δεν τρεχουν οι εφαρμογες/services στο background στα arm tablets. Μια χαρα τρεχουν, για αυτο σε ειδοποιουν οταν εχεις καινουριο εμαιλ, facebook message κλπ. Kαι ΝΑΙ οι arm συσκευες διαχιριζονται καλυτερα,προσ το παρον την καταναλωση σε standby,απο τους bay trail!Δε διαφωνουμε σ'αυτο!!! Το ξερω οτι δεν διαφωνουμε, αλλωστε δεν εγραψα εγω τα παρακατω ποστ που εσυ θεωρεις οτι ειναι τραγικη η κατασταση οταν χανει τοσο σε standby: Εμενα μου ετυχε να το κανω shut down το βραδι(50% μπαταρια) και το μεσημερι που πηγα να το αναψω,να μην ανοιγει γιατι δεν ειχε καθολου μπαταρια! Το συνηθισμενο σε sleep,απο το βραδι μεχρι το πρωι,καταναλωνει 2-6%. Σ εμενα το βραδυ το βάζω σε sleep και μεσα σε 8 ώρες έχει χάσει 10% περίπου :/ γιατί τόσο πολύ ; εχω ανοιχτό wifi. Από αυτονομία, πάντως, δε τα βλέπω και σούπερ τα πράγματα. Το βράδυ έχασε 8% σε standby που ένα ipad χάνει 8% ένα ολόκληρο ΠΣΚ σε αναμονή. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι φωναζεις και γιατι εχεις πεσει να με φας , ενω συμφωνουμε. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μ@λακία, πάντως, που πρέπει να βάλεις το χέρι στη τσέπη ακόμα και για ένα angry birds. Γενικά το μηχάνημα σαν υβριδικό είναι σούπερ, σαν netbook επίσης οκ, σαν ταμπλέτα υστερεί του ανταγωνισμού, κατά τη γνώμη μου. Δε μιλάμε καν για το ολοκληρωτικό fail των RT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Μ@λακία, πάντως, που πρέπει να βάλεις το χέρι στη τσέπη ακόμα και για ένα angry birds. Αυτο με τις εφαρμογες επι πληρωμη στο windows store ειναι τρομερο.. Angry birds και παρομοια επι πληρωμη, mkv player με υποστηριξη υποτιτλων επι πληρωμη κλπ. Γενικά το μηχάνημα σαν υβριδικό είναι σούπερ, σαν netbook επίσης οκ, σαν ταμπλέτα υστερεί του ανταγωνισμού, κατά τη γνώμη μου. Δε μιλάμε καν για το ολοκληρωτικό fail των RT. +1 Μαλιστα σαν netbook το θεωρω και εκει σουπερ και καλυτερο απο τα περισσοτερα, γιατι λογω του ssd ειναι ταχυτερο στις απλες εργασιες, ενω εχει και μακραν καλυτερη οθονη(ips) απο τα περισσοτερα netbook. Σαν tablet υστερει λιγο, αλλα γενικοτερα εχει παντρεψει παρα πολυ καλα τους δυο κοσμους, με ελαχιστους συμβιβασμους και σε εξαιρετικη τιμη. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) haHa, on 18 May 2014 - 2:40 PM, said:haHa, on 18 May 2014 - 2:40 PM, said: Κατσε με μεπρδεψες τωρα: μια λες να μην το συγκρινω με την αυτονομια των λαπτοπ και τωρα το κανεις εσυ αυτο , λεγοντας οτι στο standby του λαπτοπ δεν τρεχουν εφαρμογες που τρεχουν στο backround. Για αυτο αλλωστε εγραψα ας αφησουμε στην ακρη τα laptop (που εχουν αλλη χρηση) και ας δουμε τα αλλα tablets: Κατα τα αλλα , κανεις λαθος οτι δεν τρεχουν οι εφαρμογες/services στο background στα arm tablets. Μια χαρα τρεχουν, για αυτο σε ειδοποιουν οταν εχεις καινουριο εμαιλ, facebook message κλπ. Το ξερω οτι δεν διαφωνουμε, αλλωστε δεν εγραψα εγω τα παρακατω ποστ που εσυ θεωρεις οτι ειναι τραγικη η κατασταση οταν χανει τοσο σε standby: Απλα δεν καταλαβαινω γιατι φωναζεις και γιατι εχεις πεσει να με φας , ενω συμφωνουμε. Θα μας τρελλανεις! Εγω σου λεω να μην συγκρινεις το macbook air και το thinkpad και ΟΧΙ το ipad! Τα tablets ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι τρεχουν στο background apps,ΔΕΝ ειπα το αντιθετο!Μαλιστα ειπα οτι τα arm συστηματα διαχειριζονται καλυτερα την μπαταρια σε sleep mode και πιθανο και σε κανονικη χρηση! Δεν επεσα να σε φαω,απλα σου λεω οτι υπερβαλλεις οτι σε 3 μερες θα μεινεις απο μπαταρια σε sleep mode με το t100!Και ειναι ατοπο να συγκρινεις τα ultrabooks με 4x μπαταρια και που δεν τρεχουν apps στο background με το t100! Εδω ειναι που διαφωνουμε!Σε ολα τα υπολοιπα και κυριως για τη συκριση με το ipad,συμφωνουμε! Δεν την θεωρω τραγικη,απλα ειπα οτι δε καταλαβα ακομη γιατι καποιες φορες χανει 4% και καποιες αλλες φτανει να χανει και 8% στις ιδιες συνθηκες και διαρκεια σε sleep mode!Αλλο το θεωρω τραγικη και αλλο το υπαρχει μια διαφορα που δεν ξερω που οφηλεται και που προσωπικα ΔΕΝ με απασχολει ιδιαιτερα απλα ειναι μια απορεια! Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Εγω παλι εχω καταβολευτεί με την metro πλευρα του, και με το καιρο θα δυναμωσει ακομη περισσότερο Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) haHa, on 18 May 2014 - 2:46 PM, said:haHa, on 18 May 2014 - 2:46 PM, said:haHa, on 18 May 2014 - 2:46 PM, said: Αυτο με τις εφαρμογες επι πληρωμη στο windows store ειναι τρομερο.. Angry birds και παρομοια επι πληρωμη, mkv player με υποστηριξη υποτιτλων επι πληρωμη κλπ. +1 Μαλιστα σαν netbook το θεωρω και εκει σουπερ και καλυτερο απο τα περισσοτερα, γιατι λογω του ssd ειναι ταχυτερο στις απλες εργασιες, ενω εχει και μακραν καλυτερη οθονη(ips) απο τα περισσοτερα netbook. Σαν tablet υστερει λιγο, αλλα γενικοτερα εχει παντρεψει παρα πολυ καλα τους δυο κοσμους, με ελαχιστους συμβιβασμους και σε εξαιρετικη τιμη. Player για mkv player και υποστηριξη ελληνικων υποτιτλων,υπαρχουν και δωρεαν! Δεν εχει ssd,αλλα την πολυ αργη emmc. Σαν tablets λειπουν μονο τα touch games! Ρωτατε αν ψαχνετε καποια εφαρμογη για να σας πουμε!Το λιγκ του θεματος για τα metro apps,στο εδωσα πιο πριν. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαινω γιατι επιμενεις να φωναζεις... Θα μας τρελλανεις! Εγω σου λεω να μην συγκρινεις το macbook air και το thinkpad και ΟΧΙ το ipad! ...Και ειναι ατοπο να συγκρινεις τα ultrabooks με 4x μπαταρια και που δεν τρεχουν apps στο background με το t100! Εδω ειναι που διαφωνουμε! Ξαναλεω, ας ξεχασουμε την συγκριση με notebooks και κανω quote τον εαυτο μου για να το ξαναδεις: Αλλα επειδη ειναι και διαφορετικης χρησης συσκευες, ας μην τα συγκρινουμε, παρολο που στα tablet ειναι πολυ πιο σημαντικη η αυτονομια σε standby απο οτι στα laptop. Ας το συγκρινουμε με το ipad : Σε συγκριση λοιπον με το ipad , η διαφορα ειναι χαωδης σε standby αυτονομια... Για αυτο αλλωστε εγραψα ας αφησουμε στην ακρη τα laptop (που εχουν αλλη χρηση) και ας δουμε τα αλλα tablets: Ολα αυτα δεν εχουν πολυ σημασια. Σημασια εχει οτι αρκετοι χρηστες εδω εχουν αναφερει υψηλο draining σε standby, δεν ειναι δικα μου λογια. Επισης, δεν ειναι υπερβολικο οτι σε 3 μερες μπορεις να μεινεις απο μπαταρια, συμφωνα με τα νουμερα παιδιων εδω μερα που βλεπουν μεγαλο draining σε standby δεν αποκλειεται να εχεις θεμα με την μπαταρια σε 3 μερες: Δεν επεσα να σε φαω,απλα σου λεω οτι υπερβαλλεις οτι σε 3 μερες θα μεινεις απο μπαταρια σε sleep mode με το t100!... Εδω τι ειπαν αλλοι , οχι μονο εγω και εσυ ειπες οτι θεωρεις τραγικη μια τετοια κατασταση: Εμενα μου ετυχε να το κανω shut down το βραδι(50% μπαταρια) και το μεσημερι που πηγα να το αναψω,να μην ανοιγει γιατι δεν ειχε καθολου μπαταρια!Το συνηθισμενο σε sleep,απο το βραδι μεχρι το πρωι,καταναλωνει 2-6%. Σ εμενα το βραδυ το βάζω σε sleep και μεσα σε 8 ώρες έχει χάσει 10% περίπου :/ γιατί τόσο πολύ ; εχω ανοιχτό wifi. Από αυτονομία, πάντως, δε τα βλέπω και σούπερ τα πράγματα. Το βράδυ έχασε 8% σε standby που ένα ipad χάνει 8% ένα ολόκληρο ΠΣΚ σε αναμονή. Η διαφορα με το ipad σε αυτονομια stanby ειναι αρκετα μεγαλη, οπως ειπα και συμφωνησες. Στο ipad ξερεις οτι πχ το αφησες την Παρασκευη με οχι τελειως γεματη μπαταρια και την Δευτερα θα το παρεις και δεν θα εχει χασει παρα ελαχιστα. Στο t100 συμφωνα με τις δηλωσεις/μετρησεις των απο πανω(οχι μονο δικες μου), δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα