Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η πιο βασικη ρυθμιση:

Βαζεις στον internet explorer(που ΘΑ τον επιλεξεις σαν default ωστε να μπορεις , βασικα η γυναικα σου, να κανει browsing μεσω αυτου στο metroui) την easylist tracking protection list ωστε να εχεις adblock:

http://www.iegallery.com/en-us/trackingprotectionlists

Το έχω κάνει ήδη. Τώρα περνάει το μεγάλο update. Θα βάλω μετά το easylist. Για hdmi τί λύσεις έχουμε; Οποιοδήποτε καλώδιο micro hdmi σε hdmi;

Δημοσ.

Οκ! Παίζει κάποια android εφαρμογή για έλεγχο του laptop; Για τηλεκοντρόλ, κυρίως, το θέλω για το εξοχικό, δηλαδή και μόνο τον kmplayer να ελέγχει, μου κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ! Παίζει κάποια android εφαρμογή για έλεγχο του laptop; Για τηλεκοντρόλ, κυρίως, το θέλω για το εξοχικό, δηλαδή και μόνο τον kmplayer να ελέγχει, μου κάνει.

Μηπως να πας σε vlc ή media player classic στο pc, γιατι εχουν αντιστοιχες εφαρμογες remote στο android;

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.peterbaldwin.client.android.vlcremote

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.hlousek.droid.mpcrc

Διαφορετικα δες για καμμια εφαρμογη τυπου wifi touchpad, που χρησιμοποιεις το android κινητο σαν touchpad μεσω wifi.

Το έχω κάνει ήδη. Τώρα περνάει το μεγάλο update. Θα βάλω μετά το easylist. Για hdmi τί λύσεις έχουμε; Οποιοδήποτε καλώδιο micro hdmi σε hdmi;

Ναι, οποιοδηποτε καλωδιο αρκει.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Πήρα προσωρινά μια θήκη μόνο για το tablet απο το πλαίσιο.Δε τρελάθηκα αλλα οκ 10 ευρώ έκανε.Υπάρχει καποιο μαγαζι να ψαξω εκτός ιντερνετ για κάτι αξιόλογο?

Δημοσ.

Πήρα προσωρινά μια θήκη μόνο για το tablet απο το πλαίσιο.Δε τρελάθηκα αλλα οκ 10 ευρώ έκανε.Υπάρχει καποιο μαγαζι να ψαξω εκτός ιντερνετ για κάτι αξιόλογο?

Αν θελεις κατι αξιολογο και μεγαλη ποικιλια ευτυχως ή δυστιχως το ιντερνετ είναι μονόδρομος. Ειχα ποσταρει σε μερικες σελιδες πριν τι πηρα μεσω ebay UK σε πολύ καλη τιμη και εχω μεινει πολύ ευχαριστημένος.

Αν κανεις την αρχη μετα ολα είναι παιχνιδακι. Εχω παρει αρκετα πραγματα μεταξυ αυτων και την 32αρα Samsung plus σε τιμη πολύ χαμηλοτερη από εδώ. Είναι πιο συμφέρον και από τα σκρουτζομαγαζα και εχεις χαοτικα μεγαλη ποικιλια στα παντα....επισης απιστευτοι επαγγελματιες.

Δημοσ.

Ok, μόλις πέρασα και τα τελευταία updates της Asus, bios και κάτι άλλα. Από αυτονομία, πάντως, δε τα βλέπω και σούπερ τα πράγματα. Το βράδυ έχασε 8% σε standby που ένα ipad χάνει 8% ένα ολόκληρο ΠΣΚ σε αναμονή. Ίσως το καινούριο bios βελτιώνει την αυτονομία, έτσι λέει.

Σε standby (windows standby, το κλασσικό που κλείνει το pc), πώς μπαίνουμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν σου κανει καποια "νερα" και οταν απενεργοποιεις καποιες επιλογες/gestures,σου τις επαναφερει ξανα,η λυση ειναι να το απεγκαταστησεις και να το ξανα εγκαταστησεις κατεβαζοντας το απο τη σελιδα της Asus. 

kirileman, on 18 May 2014 - 12:18 PM, said:kirileman, on 18 May 2014 - 12:18 PM, said:

Ok, μόλις πέρασα και τα τελευταία updates της Asus, bios και κάτι άλλα. Από αυτονομία, πάντως, δε τα βλέπω και σούπερ τα πράγματα. Το βράδυ έχασε 8% σε standby που ένα ipad χάνει 8% ένα ολόκληρο ΠΣΚ σε αναμονή. Ίσως το καινούριο bios βελτιώνει την αυτονομία, έτσι λέει.

Δεν εχει!

Μονο sleep mode(το stand by after vista),hibernate και shutdown!

Για το sleep,μερικες φορες σε 10 ωρες χανει μονο 3-4% αλλες μου χανει περιπου πανω στα 8%.Προσωπικα δε ξερω τι γινεται!

Παντος μη περιμενεις να εχεις την εξοικονομιση του ipad,οσο καλη και να ειναι η αυτονομια του σε χρηση,σε sleep mode φαινεται ο atom να μην τα παει τοσο καλα οσο οι arm soc!

Εδω μπορει να προσθετεις και να αφαιρει τις metro εφαρμογες που θες να τρεχουν ή να ενημερωνονται οταν ειναι σε sleep mode! 

post-192952-0-37519500-1400405887_thumb.png

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ethernet δε σας λείπει; Θα μου πεις, το είχες και στο χωριό σου (χωριό=άλλες ταμπλέτες); Όχι, αλλά χρειάζεται, δυστυχώς. Πώς θα συνδεθείς σε ένα μόντεμ/ρούτερ όταν υπάρξει ανάγκη; Θα μπορούσε να το έχει πάνω στο πληκτρολόγιο.

edit: Και το κλείσιμο του bt όλο και κάποιο κέρδος θα δίνει σε αυτονομία.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
kirileman, on 18 May 2014 - 12:43 PM, said:

Το ethernet δε σας λείπει; Θα μου πεις, το είχες και στο χωριό σου (χωριό=άλλες ταμπλέτες); Όχι, αλλά χρειάζεται, δυστυχώς. Πώς θα συνδεθείς σε ένα μόντεμ/ρούτερ όταν υπάρξει ανάγκη; Θα μπορούσε να το έχει πάνω στο πληκτρολόγιο.

Και τοο κλείσιμο του bt όλο και κάποιο κέρδος θα δίνει σε αυτονομία.

Usb θυρα!

Εγω προσωπικα εχω ενα AP που εχει θυρα ethernet και θυρα για usb 3g/4g με 18ευρω!Φυσικα εγω το πηρα για να επεκτινω το σημα του wifi,αλλα κανει για ολες τις δουλειες και ειναι πολυ μικρο και ελαφρυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To standby( ετσι λεγοταν στα xp ) λεγεται πια sleep στα windows 7/8.

Eχει ομως hibernate.

Αν εμπαινε στο πληκτρολογιο το ethernet, τοτε θα επρεπε να ηταν πολυ πιο χοντρο το πληκτρολογιο.

Αν το εχεις αναγκη, μπορεις να παρεις καποιο usb to ethernet.

https://www.skroutz.gr/c/128/kartes-wifi-adaptores.html?from=catspan&keyphrase=usb+3+to+ethernet

--------------------------------

Για το θεμα της αυτονομιας, το εχω επισημανει και εγω και επεσαν να με φανε μερικοι εδω μεσα.(που μερικοι εφθασαν στο σημειο να κανουν πληρες shutdown ενα tablet και να περιμενουν αρκετα δευτερολεπτα να ανοιξει οταν πχ απλα θελουν να ελεγξουν ενα εμαιλ)

Ενω εχει παρα πολυ καλη αυτονομια σε χρηση, δεν εχει καλη αυτονομια οταν ειναι σε standby.

Μπορει να το αφησεις πχ 3 μερες(πχ απο Παρασκευη ως Δευτερα) και να το βρεις την Δευτερα σχεδον τελειως αφορτιστο και να σε κρεμασει οταν θα το χρειαστεις.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...