Makis38 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Πηγα να το δω απο κοντα μηπως και το παρω, αλλα η τιμουλα του ξαναπηγε στα 369€ και τελικα το ανεβαλα . http://www.electrostore.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=389&Itemid=303 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Συμφωνω για τον metro ie ο οποιος είναι απολαυση..... Να ρωτησω τωρα κατι.... από χθες ανεβοκατεβάζοντας την μπαρα της φωτεινότητας της οθονης παραμενει αμεταβλητη.....δοκιμασα και με με την αυτοματη φωτεινοτητα αλλα και χωρις αλλα τιποτε. Καμια ιδεα? όλα οκ...προς ενημερωση αν τυχει σε κανεναν σας εκανα επαναφορά τον capela micro cm3218x ambient light sensor και μια επανεκινηση και εφτιαξε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fasttam Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μακριά από μας το safari κι όπου θέλει ας πάει. Ένας τρόπος για να μην ανανεώνεται o IE όταν γυρνάτε από μια σελίδα σε μια προηγούμενη, στον Desktop> internet options>general tab στα settings>check for newer versions of stored pages διαλέξτε το never. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καλορίζικό μου. Νομίζω για 270 ευρώ που μου βγήκε συνολικά σε 6 άτοκες (τιμολόγιο), αξίζει. Ξεκινάω διάβασμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καλορίζικό μου. Νομίζω για 270 ευρώ που μου βγήκε συνολικά σε 6 άτοκες (τιμολόγιο), αξίζει. Ξεκινάω διάβασμα. Και με +100€ πάλι ευκαιρία είναι οπότε φαντάσου το δικό σου! Καλορίζικο, θα το ευχαριστηθείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καλοριζικο και καλοδουλευτο! Που το βρηκες τοσο φτηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μακριά από μας το safari κι όπου θέλει ας πάει. Ένας τρόπος για να μην ανανεώνεται o IE όταν γυρνάτε από μια σελίδα σε μια προηγούμενη, στον Desktop> internet options>general tab στα settings>check for newer versions of stored pages διαλέξτε το never. Thx brother, πολύ χρήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) kirileman, on 17 May 2014 - 8:04 PM, said:kirileman, on 17 May 2014 - 8:04 PM, said:Καλορίζικό μου. Νομίζω για 270 ευρώ που μου βγήκε συνολικά σε 6 άτοκες (τιμολόγιο), αξίζει. Ξεκινάω διάβασμα. Τωρα θα εχουμε και καποιο στο φορουμ που θα αντιπροσωπευει αυτο το 1% των χρηστων windows tablets,που θα επιθημουν την επιστροφη σε android tablet ή ipad! Επεξ/σία 17 Μαΐου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Τωρα θα εχουμε και καποιο στο φορουμ που θα αντιπροσωπευει αυτο το 1% των χρηστων windows tablets,που θα επιθημουν την επιστροφη σε android tablet ή ipad! Το πήρα γιατί βρήκα ευκαιρία που χάλασε το τροφοδοτικό του παλιού netbook. Το πληκτρολόγιο θα μένει μόνιμα στο γραφείο, η οθόνη θα είναι συνέχεια μαζί μου και το βράδυ στο σπίτι για να χαζεύει και η γυναίκα, γιατί εκεί το desktop είναι καπαρωμένο. Θα δούμε αν θα με βολέψει στη δουλειά που πρέπει να κάνω κάποιες παρουσιάσεις. Πρώτες εντυπώσεις, πραγματικό vfm, το touchpad δεν ακούει μερικές φορές, αλλά οκ. Η ποιότητα δε με χαλάει, το πληκτρολόγιο μου αρέσει, το βάρος της οθόνης όχι τόσο. Η ίδια η οθόνη είναι αρκετή ικανοποιητική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) kirileman, on 17 May 2014 - 10:12 PM, said:kirileman, on 17 May 2014 - 10:12 PM, said:kirileman, on 17 May 2014 - 10:12 PM, said: Το πήρα γιατί βρήκα ευκαιρία που χάλασε το τροφοδοτικό του παλιού netbook. Το πληκτρολόγιο θα μένει μόνιμα στο γραφείο, η οθόνη θα είναι συνέχεια μαζί μου και το βράδυ στο σπίτι για να χαζεύει και η γυναίκα, γιατί εκεί το desktop είναι καπαρωμένο. Θα δούμε αν θα με βολέψει στη δουλειά που πρέπει να κάνω κάποιες παρουσιάσεις. Πρώτες εντυπώσεις, πραγματικό vfm, το touchpad δεν ακούει μερικές φορές, αλλά οκ. Η ποιότητα δε με χαλάει, το πληκτρολόγιο μου αρέσει, το βάρος της οθόνης όχι τόσο. Η ίδια η οθόνη είναι αρκετή ικανοποιητική. Σου συνηστω το keyboard να το εχεις και σπιτι,γιατι βολευει σαν stand οταν το συνδεεις στην TV για να βλεπεις ταινεις/σειρες και εχει και το fullusb3 σ'αυτο! Ελεγξε και αυτη την εφαρμογη! Επεξ/σία 17 Μαΐου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Το χρειάζομαι στο γραφείο το πληκτρολόγιο. Για να βλέπω ταινίες σπίτι, έχω άλλες λύσεις (mediaplayer με τηλεκοντρόλ κ.α.). Μου ζητάει να το δηλώσω στην Asus. Να το κάνω; Και το άλλο το webstorage τί σκατά είναι; Αφού έχω dropbox, θα το σουτάρω. Επίσης, βάλτε στο 1ο ποστ όλες τις must-have εφαρμογές αν θέλετε. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2014 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Το πήρα γιατί βρήκα ευκαιρία που χάλασε το τροφοδοτικό του παλιού netbook. Το πληκτρολόγιο θα μένει μόνιμα στο γραφείο, η οθόνη θα είναι συνέχεια μαζί μου και το βράδυ στο σπίτι για να χαζεύει και η γυναίκα, γιατί εκεί το desktop είναι καπαρωμένο. Θα δούμε αν θα με βολέψει στη δουλειά που πρέπει να κάνω κάποιες παρουσιάσεις. Πρώτες εντυπώσεις, πραγματικό vfm, το touchpad δεν ακούει μερικές φορές, αλλά οκ. Η ποιότητα δε με χαλάει, το πληκτρολόγιο μου αρέσει, το βάρος της οθόνης όχι τόσο. Η ίδια η οθόνη είναι αρκετή ικανοποιητική. Έχω προσέξει ότι το touchpad δεν έχει καλή απόκριση για λίγα δευτερόλεπτα όταν το "ξυπνάς", μετά στρώνει! Σου συνηστω το keyboard να το εχεις και σπιτι,γιατι βολευει σαν stand οταν το συνδεεις στην TV για να βλεπεις ταινεις/σειρες και εχει και το fullusb3 σ'αυτο! Ελεγξε και αυτη την εφαρμογη! Το k/b εγώ το έχω σχεδόν μόνιμα, βολεύει και σαν βάση όπως λες, αν και μάλλον καίει λίγο πιο γρήγορα την μπαταρία. Ερώτηση, όταν το συνδέεις στην tv τι ρυθμίσεις βάζεις σε ανάλυση και hz? έχεις καλή εικόνα? Εμένα κάτι μου φταίει αλλά δεν μπορώ να βρω τι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Α, και δεν είχα πάρει χαμπάρι το office. 113 ευρώπουλα μόνο το office. Ντάξ, τρομερό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) zio10, on 17 May 2014 - 10:37 PM, said:zio10, on 17 May 2014 - 10:37 PM, said:zio10, on 17 May 2014 - 10:37 PM, said: Έχω προσέξει ότι το touchpad δεν έχει καλή απόκριση για λίγα δευτερόλεπτα όταν το "ξυπνάς", μετά στρώνει! Το k/b εγώ το έχω σχεδόν μόνιμα, βολεύει και σαν βάση όπως λες, αν και μάλλον καίει λίγο πιο γρήγορα την μπαταρία. Ερώτηση, όταν το συνδέεις στην tv τι ρυθμίσεις βάζεις σε ανάλυση και hz? έχεις καλή εικόνα? Εμένα κάτι μου φταίει αλλά δεν μπορώ να βρω τι! Βαζω την επιλογη extended για να βλεπω με την αναλυση της τηλεωρασης(fullhd)!Δεν πειραζω τιποτα αλλο! kirileman, on 17 May 2014 - 10:29 PM, said:kirileman, on 17 May 2014 - 10:29 PM, said:kirileman, on 17 May 2014 - 10:29 PM, said: Το χρειάζομαι στο γραφείο το πληκτρολόγιο. Για να βλέπω ταινίες σπίτι, έχω άλλες λύσεις (mediaplayer με τηλεκοντρόλ κ.α.). Μου ζητάει να το δηλώσω στην Asus. Να το κάνω; Και το άλλο το webstorage τί σκατά είναι; Αφού έχω dropbox, θα το σουτάρω. Επίσης, βάλτε στο 1ο ποστ όλες τις must-have εφαρμογές αν θέλετε. Σουταρε το! Εγω εκανε εγραφη,αλλα αν δε θες μην την κανεις!Δεν ξερω αν εχει καποια σχεση με την εγγυηση! http://www.insomnia.gr/topic/523048-προτάσεις-για-εφαρμογές-του-windows-storemodern-ui/ Επισης απενεργοποιησε το reading mode της asus γιατι κιτρινιζει καποιες εφαρμογες και επισης απενεργοποιησε το auto brightness γιατι δεν κανει καλη διαχηριση της μπαταριας! Επεξ/σία 17 Μαΐου 2014 από ektor7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Επίσης, βάλτε στο 1ο ποστ όλες τις must-have εφαρμογές αν θέλετε. Η πιο βασικη ρυθμιση: Βαζεις στον internet explorer(που ΘΑ τον επιλεξεις σαν default ωστε να μπορεις , βασικα η γυναικα σου, να κανει browsing μεσω αυτου στο metroui) την easylist tracking protection list ωστε να εχεις adblock: http://www.iegallery.com/en-us/trackingprotectionlists Mονο και μονο που τα windows tablet ειναι τα μοναδικα tablet που μπορεις να εχεις πανευκολα(χωρις root,jailbreak κλπ) adblock στον default browser, εχουν τεραστιο πλεονεκτημα στο browsing. Ας δοκιμασει καποιος να μπει στο contra.gr με ipad ή android tablet και μετα ας μπει με το ie metro με ενεργοποιημενο το adblock... Πολυ ανωτερη εμπειρια χρησης μονο και μονο λογω adblock. Υ.Γ.: Για εξειδικευμενα adblock ελληνικα φιλτρα, προσθεστε και αυτην: http://void.gr/kargig/ie_tpl.html Επεξ/σία 17 Μαΐου 2014 από haHa 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα