zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Έχω ένα θεματάκι, καμιά φορά όταν πάω να το ανοίξω (ενώ είναι τελείως κλειστό, shut down όχι αναστολή λειτουργίας) δείχνει το logo της asus στην αρχή αλλά δεν φορτώνει τα windows. Είναι ανοιχτό αλλά η οθόνη είναι κενή. Πρέπει να το κλείσω πάλι από το on/off και να το ανοίξω ξανά για να ανοίξει κανονικά, δεν ξέρω γιατί μου το κάνει αυτό! Σόρυ που ξαναρωτάω, απλά από περιέργεια αν συμβαίνει και σε κάποιον άλλο και σε τι μπορεί να οφείλεται...
kostasfalcon Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μου εχει τυχει καποιες (λιγες) φορες να το ανοιξω και μετα το λογοτυπο να σβησει, χωρις όμως να φορτωσει τα windows. Μετα όμως την δευτερη φορα ανοιξα κανονικα 1
StigmaX Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Σόρυ που ξαναρωτάω, απλά από περιέργεια αν συμβαίνει και σε κάποιον άλλο και σε τι μπορεί να οφείλεται... Οι πιθανότητες είναι να περνάει κάποιο update και να κάνει επανακίνηση πρίν φορτώσουν τα windows. Αλλα αυτό για να ισχύει θα πρέπει να γίνει μαξ 2-3 φορές. Αν δείς και συνεχίζει προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα οπότε επικοινώνησε με το support της εταιρίας. 1
fasttam Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Το metro ui ειναι μολις 2 χρονων και σιγουρα χρειαζεται περισσοτερο χρονο και δουλεια για να φανει/φτασει αυτο που θελει να δωσει στο λογισμικο της! Τωρα για τις βλακιες που θα βρεις στο λογισμικο,οπως το οτι πρεπει να περιμενεις να γυρισει το app για να κλεισει,τι να σου πω? Ισως μερικες φορες σκεφτονται σαν 2χρονα εκει στην MS,αλλιως δεν εξηγουντε αυτα τα ηλιθια features που εβαλε στο λογισμικο! Δωσε λιγο χρονο και ελπιζω και εγω οτι θα σοβαρευτουν λιγο και να κανουν τα πραγματα οπως πρεπει! Υπαρχει default player σε android&ios που σου παιζει mkv&flac? Εγω προσωπικα δεν κατεβασα κανενα codec και βλεπω μια χαρα mkv τοσο σε desktop player,οσο και σε metro payer! Απο περιεργεια,ποιο solitaire εχεις σε ios&android?Για να δω ποσο εξεληγμενο μπορει να ειναι ενα solitaire! Y.Γ.Και μια συμβουλη/προταση.Αν το δουλευεις 90% σαν tablet βαλε αυτη(εχεις 1 μηνα δωρεαν για test) την εφαρμογη και ας κοστιζει $4 και θα σου λυσει τα χερια!Δε θα βρεις παρομοια ουτε στο android,ουτε στο ios,μα ουτε σε RT! Σίγουρα το metro είναι φρέσκο και άγουρο αλλά δεν μπορεί να μη σκεφθεί κανείς πόσα τρένα έχει δει η Microsoft να περνούν τα τελευταία χρόνια και να μην δίνει σημασία. Flac παίζει ο default player στο ios. Του android όχι Το Solitaire είναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilityware.solitaire. Το ίδιο είχα στο ios. Το gestures έβαλα αλλά δεν είχα χρόνο να το δω. Τέλος πάντων, τώρα που έφυγε ο νεάντερταλ από πρόεδρος ελπίζω να δούμε κάτι καλύτερο από την Microsoft. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2014 από fasttam
mitspa Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παρέλαβα και εγώ σήμερα απο e-shop. Τωρα φορτίζω όπως λέει 8 ώρες και μετά θα το σετάρω. Για όσους έχουν απορία το τάμπλετ από το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο και οδηγίες στα ελληνικά οπότε (μάλλον) δεν είναι παρεισαγωγή. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2014 από mitspa 1
alextrela172 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Επειδη αναφερθηκε να κατεβασετε codecs με την εγκατασταση του bsplayer σου δινει επιλογη να κατεβασεις ολους τους απαραιτητους στην αρχη και τελος. Επισης για metro,ακριβος μεν αλλα αψογος ο power dvd. Ο vlc θελει πολυ δουλεια. ο ie στο metro ναι μεν παει σφαιρα,και ιδανικος για αφη,αλλα το ui του δεν μου αρεσει καθολου. Μηδεν παραμετροποιηση,ουτε καν το ιστορικο δεν σβηνει οταν βγεις αυτοματα,χωρια που αμα γεμισει ιστορικο απο λιγες ημερες ε τοτε ειναι μαυρο χαλι,αρκετες φορες φτανει στο σημειο να μην ανοιγει καν σελιδες η με την δευτερη/τριτη φορα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πραγματα. Ακομα και το να μην αλλαζεις γλωσσα με μια κινηση ειναι και εδω μαυρο χαλι. Αλλα αναγκαιο κακο ειναι διοτι ολα τα αλλα chrome,firefox ειναι αισχος με αφη. Αμα δεν βελτιωθει η εμπειρια χρησης στο browsing εγω τα ipad δεν τα αποχωριζομαι. Να το βρασω το flash support σε τελικη. Και οπως αναφερθηκε να μπει επιτελους ωρα και ενδειξη μπαταριας οπουδηποτε σε metro εφαρμογη και πολυ περισσοτερο στον browser.
ektor7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) alextrela172, on 15 May 2014 - 9:06 PM, said:alextrela172, on 15 May 2014 - 9:06 PM, said:alextrela172, on 15 May 2014 - 9:06 PM, said:alextrela172, on 15 May 2014 - 9:06 PM, said: Επειδη αναφερθηκε να κατεβασετε codecs με την εγκατασταση του bsplayer σου δινει επιλογη να κατεβασεις ολους τους απαραιτητους στην αρχη και τελος. Επισης για metro,ακριβος μεν αλλα αψογος ο power dvd. Ο vlc θελει πολυ δουλεια. ο ie στο metro ναι μεν παει σφαιρα,και ιδανικος για αφη,αλλα το ui του δεν μου αρεσει καθολου. Μηδεν παραμετροποιηση,ουτε καν το ιστορικο δεν σβηνει οταν βγεις αυτοματα,χωρια που αμα γεμισει ιστορικο απο λιγες ημερες ε τοτε ειναι μαυρο χαλι,αρκετες φορες φτανει στο σημειο να μην ανοιγει καν σελιδες η με την δευτερη/τριτη φορα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πραγματα. Ακομα και το να μην αλλαζεις γλωσσα με μια κινηση ειναι και εδω μαυρο χαλι. Αλλα αναγκαιο κακο ειναι διοτι ολα τα αλλα chrome,firefox ειναι αισχος με αφη. Αμα δεν βελτιωθει η εμπειρια χρησης στο browsing εγω τα ipad δεν τα αποχωριζομαι. Να το βρασω το flash support σε τελικη. Και οπως αναφερθηκε να μπει επιτελους ωρα και ενδειξη μπαταριας οπουδηποτε σε metro εφαρμογη και πολυ περισσοτερο στον browser. Εγω δεν εστερνιζομαι την εμπειρια σου οσο αφορα τον browsing στα windows tablets, γιατι απ'ολους τους browser που εχω δοκιμασει(τον safari στο ios δεν τον ξερω και δεν φερω καποια γνωμη,αλλα στο android σχεδον ολους),τον ie(desktop) σε touchscreen δεν τον αλλαζω ME TΙΠΟΤΑ!Με τον metro ψιλο ασχοληθικα,αλλα δεν μ'αρεσει και τον παρατησα τελειως! Να αλλαζει με ενα κουμπι η γλωσσα,θα συμφωνησω οτι ειναι μεγαλη ελληψη,αλλα μεταξυ αυτου και τη υποστηριξη της ελληνικης γλωσσα στο handwriting,εγω προτιμω το να ασχοληθει σοβαρα στο δευτερο παρα στο πρωτο! Επισης μη ξεχναμε οτι λειπει και το swipe και γενικα θελει δουλεια το θεμα keyboard! Το μονο που υπερτερει ειναι οτι εχει την επιλογη του πληρες keyboard που σε συνδυασμο με τις δυνατοτητες του λογισμικου εχεις ενα πολυτιμο εργαλειο οταν δεν εχεις φυσικο keyboard τη δεδομενη στιγμη! Επεξ/σία 16 Μαΐου 2014 από ektor7 1
StigmaX Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μια χαρά είναι ο metro ie. Μισό χρόνο τώρα τον δουλεύω δεν έχω βρει λόγο να αλλάξω. 1
kostasfalcon Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Συμφωνω για τον metro ie ο οποιος είναι απολαυση..... Να ρωτησω τωρα κατι.... από χθες ανεβοκατεβάζοντας την μπαρα της φωτεινότητας της οθονης παραμενει αμεταβλητη.....δοκιμασα και με με την αυτοματη φωτεινοτητα αλλα και χωρις αλλα τιποτε. Καμια ιδεα?
kostaspap Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 miniSD να πάρω καποια φθηνότερη που να μην είναι τόσο γρήγορη ή θα έχω θέμα με ταινίες κτλ?
kostasfalcon Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 miniSD να πάρω καποια φθηνότερη που να μην είναι τόσο γρήγορη ή θα έχω θέμα με ταινίες κτλ? Micro sd παίρνει. Εγώ έχω Samsung 32αρα plus class 10 up to 48mb/sec transfarate.
LordPanag Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Πηγα να το δω απο κοντα μηπως και το παρω, αλλα η τιμουλα του ξαναπηγε στα 369€ και τελικα το ανεβαλα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα