ektor7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ειναι απο αυτα που "μακακιζονταν" εκει στη ms οταν τα σκεφτονταν!!! Επεξ/σία 14 Μαΐου 2014 από ektor7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspap Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ok !!To είδα!Όλο κατι μαθαίνω!Ευχαριστω για την άμεση απαντηση!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Έχω ένα θεματάκι, καμιά φορά όταν πάω να το ανοίξω (ενώ είναι τελείως κλειστό, shut down όχι αναστολή λειτουργίας) δείχνει το logo της asus στην αρχή αλλά δεν φορτώνει τα windows. Είναι ανοιχτό αλλά η οθόνη είναι κενή. Πρέπει να το κλείσω πάλι από το on/off και να το ανοίξω ξανά για να ανοίξει κανονικά, δεν ξέρω γιατί μου το κάνει αυτό! Επεξ/σία 14 Μαΐου 2014 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viper71 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Εδώ και μια περιπου εβδομαδα (KAI ΑΦΟΥ ειχα διαβασει και εδώ αλλα και σε αλλα sites για το ποσο VFM είναι θελω να σας ευχαριστησω ολους και έναν έναν ξεχωριστα που συμβαλλατε στο να προχωρήσω σε αυτή την αγορα καθως και να αποφασισω την "μεταβαση" οσον αφορα τα tablets σε W8) είμαι ευτυχισμένος κατοχος αυτου του "υπεροχου" tablet", εχοντας μαλιστα περασει από τα χερια μου τοσο ipad οσο και android tablet (samsung-asus) οφειλω να ομολογησω ότι το συγκεκριμενο μαζι με τα Win8 παιζει να είναι η καλυτερη εμπειρια χρησης tablet!!! Έχω ένα θεματάκι, καμιά φορά όταν πάω να το ανοίξω (ενώ είναι τελείως κλειστό, shut down όχι αναστολή λειτουργίας) δείχνει το logo της asus στην αρχή αλλά δεν φορτώνει τα windows. Είναι ανοιχτό αλλά η οθόνη είναι κενή. Πρέπει να το κλείσω πάλι από το on/off και να το ανοίξω ξανά για να ανοίξει κανονικά, δεν ξέρω γιατί μου το κάνει αυτό! Εμενα -ακομα τουλάχιστον- δεν εχει εμφανισει παρομοιο θεμα. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2014 από Viper71 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 και εγω σαν ευτυχισμενος κατοχος του dell venue pro 8 μπορω να πω αφου εχουν περασει ολα απο τα χερια μου(nexus,ipad) ειναι μακραν η καλυτερη εμπειρια χρησης tablet που εχω δοκιμασει!!δεν ξαναγυριζω πισω με τπτ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viper71 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ειχα "τσεκαρει" και το dell venue pro 8 αλλα κατι η μικροτερη οθονη του, κατι που δεν εχει πληκτρολογιο με αποτρεψαν από την αγορα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 εγω απλα πηγα σε 8αρι γιατι ηθελα κατι compact οχι κατι να θυμιζει netbook!!εξαλλου για χρηση tablet το θελω!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fasttam Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 To πήρα εδώ και 15 μέρες, αλλά η πολύ δουλειά... τρώει την απασχόληση μαζί του. Μέχρι στιγμής το έχω δουλέψει 90% σαν tablet, βλέποντας τη δουλειά που έχει γίνει στα 8,1 Τα έχω και στο "μεγάλο" υπολογιστή, αλλά στο touch περιβάλλον δείχνουν καλύτερα το που θέλει να πάει η Microsoft. Και εκεί που θέλει να πάει δείχνει να έχει αρκετό δρόμο ακόμα για να φτάσει, ακόμα και σε απλά πράγματα. Το πληκτρολόγιο ας πούμε δεν αλλάζει Ελληνικά - Αγγλικά με το πάτημα ενός πλήκτρου. Δεν έχει στην start οθόνη μια ένδειξη μπαταρίας - ώρας. Η κολοσσιαία ανοησία "στριφογυρίζω για να κλείσω". Τα settings είναι χωμένα σε διάφορα περίεργα σημεία. Δεν είναι δυνατόν το 2014 να κατεβάζεις codec (έλεος ρε Microsoft) για να δεις μια mkv ταινία ή το musicbee - media monkey για ν' ακούσεις flac τραγούδια. Και μια σειρά από διάφορες άλλες ποικιλίες που στο desktop περιβάλλον τα "καταπίνεις" αλλά στο tablet είναι κουραστικά. Ακόμα και το solitaire ας πούμε, έχει μείνει αιώνες πίσω σε σχέση με την αντίστοιχη εφαρμογή ios - android. Κάποιος στη Microsoft πρέπει να αρχίζει να μοιράζει κλωτσιές στον κώλο. !00 φορές έχω σκεφθεί να πάρω το Lumia 1030, 100 φορές σκέφτομαι ότι το 50% της συλλογής μου είναι σε flac και το μοναδικό πρόγραμμα που τα παίζει στα win δεν έχει καμία σχέση με το poweramp που έχω στο android. Πολύ καλή δουλειά στον ΙΕ ειδικά στην read mode. Έξυπνη ιδέα. Όπως έξυπνη είναι και η υλοποίηση που χωράει στην οθόνη 2 εφαρμογές. Πολύ καλή δουλειά στο smoothness Στα του hardware ωραία η οθόνη, το πλήκτρο windows είναι παντελώς χαζά τοποθετημένο, o ήχος πολύ δυνατός, δεν έχω bleed ή καμένα pixel, η αναμονή δείχνει να μη ξοδεύει μπαταρία, δεν έχω ασχοληθεί για να δω ποσοστά ακριβώς, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα. Δείχνει να φορτίζει πολύ αργά, ενώ το pad του πληκτρολογίου έχει μια χρονοκαθυστέρηση. Φόρμαρα το δίσκο και ξαναπέρασα το λειτουργικό, έχω 15.1 GB free στο C και 57.9 στην 64άρα Samsung που έβαλα. Μετά το format δεν βλέπω πουθενά το office. Αυτά. Απέναντι στο ipad που είχα; Αν αφήσουμε απέξω τις εφαρμογές του touch περιβάλλοντος, (γιατί στο desktop mode δεν μας λείπει τίποτα) και η Microsoft καθίσει σοβαρά (αλλά σοβαρά έτσι); να δουλέψει τις αδυναμίες του λειτουργικού της, θα φέρει πολύ κόσμο κοντά της. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) fasttam, on 14 May 2014 - 7:44 PM, said:fasttam, on 14 May 2014 - 7:44 PM, said:fasttam, on 14 May 2014 - 7:44 PM, said:fasttam, on 14 May 2014 - 7:44 PM, said: To πήρα εδώ και 15 μέρες, αλλά η πολύ δουλειά... τρώει την απασχόληση μαζί του. Μέχρι στιγμής το έχω δουλέψει 90% σαν tablet, βλέποντας τη δουλειά που έχει γίνει στα 8,1 Τα έχω και στο "μεγάλο" υπολογιστή, αλλά στο touch περιβάλλον δείχνουν καλύτερα το που θέλει να πάει η Microsoft. Και εκεί που θέλει να πάει δείχνει να έχει αρκετό δρόμο ακόμα για να φτάσει, ακόμα και σε απλά πράγματα. Το πληκτρολόγιο ας πούμε δεν αλλάζει Ελληνικά - Αγγλικά με το πάτημα ενός πλήκτρου. Δεν έχει στην start οθόνη μια ένδειξη μπαταρίας - ώρας. Η κολοσσιαία ανοησία "στριφογυρίζω για να κλείσω". Τα settings είναι χωμένα σε διάφορα περίεργα σημεία. Δεν είναι δυνατόν το 2014 να κατεβάζεις codec (έλεος ρε Microsoft) για να δεις μια mkv ταινία ή το musicbee - media monkey για ν' ακούσεις flac τραγούδια. Και μια σειρά από διάφορες άλλες ποικιλίες που στο desktop περιβάλλον τα "καταπίνεις" αλλά στο tablet είναι κουραστικά. Ακόμα και το solitaire ας πούμε, έχει μείνει αιώνες πίσω σε σχέση με την αντίστοιχη εφαρμογή ios - android. Κάποιος στη Microsoft πρέπει να αρχίζει να μοιράζει κλωτσιές στον κώλο. !00 φορές έχω σκεφθεί να πάρω το Lumia 1030, 100 φορές σκέφτομαι ότι το 50% της συλλογής μου είναι σε flac και το μοναδικό πρόγραμμα που τα παίζει στα win δεν έχει καμία σχέση με το poweramp που έχω στο android. Πολύ καλή δουλειά στον ΙΕ ειδικά στην read mode. Έξυπνη ιδέα. Όπως έξυπνη είναι και η υλοποίηση που χωράει στην οθόνη 2 εφαρμογές. Πολύ καλή δουλειά στο smoothness Στα του hardware ωραία η οθόνη, το πλήκτρο windows είναι παντελώς χαζά τοποθετημένο, o ήχος πολύ δυνατός, δεν έχω bleed ή καμένα pixel, η αναμονή δείχνει να μη ξοδεύει μπαταρία, δεν έχω ασχοληθεί για να δω ποσοστά ακριβώς, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα. Δείχνει να φορτίζει πολύ αργά, ενώ το pad του πληκτρολογίου έχει μια χρονοκαθυστέρηση. Φόρμαρα το δίσκο και ξαναπέρασα το λειτουργικό, έχω 15.1 GB free στο C και 57.9 στην 64άρα Samsung που έβαλα. Μετά το format δεν βλέπω πουθενά το office. Αυτά. Απέναντι στο ipad που είχα; Αν αφήσουμε απέξω τις εφαρμογές του touch περιβάλλοντος, (γιατί στο desktop mode δεν μας λείπει τίποτα) και η Microsoft καθίσει σοβαρά (αλλά σοβαρά έτσι); να δουλέψει τις αδυναμίες του λειτουργικού της, θα φέρει πολύ κόσμο κοντά της. Το metro ui ειναι μολις 2 χρονων και σιγουρα χρειαζεται περισσοτερο χρονο και δουλεια για να φανει/φτασει αυτο που θελει να δωσει στο λογισμικο της! Τωρα για τις βλακιες που θα βρεις στο λογισμικο,οπως το οτι πρεπει να περιμενεις να γυρισει το app για να κλεισει,τι να σου πω? Ισως μερικες φορες σκεφτονται σαν 2χρονα εκει στην MS,αλλιως δεν εξηγουντε αυτα τα ηλιθια features που εβαλε στο λογισμικο! Δωσε λιγο χρονο και ελπιζω και εγω οτι θα σοβαρευτουν λιγο και να κανουν τα πραγματα οπως πρεπει! QuoteQuoteΔεν είναι δυνατόν το 2014 να κατεβάζεις codec (έλεος ρε Microsoft) για να δεις μια mkv ταινία ή το musicbee - media monkey για ν' ακούσεις flac τραγούδια Υπαρχει default player σε android&ios που σου παιζει mkv&flac? Εγω προσωπικα δεν κατεβασα κανενα codec και βλεπω μια χαρα mkv τοσο σε desktop player,οσο και σε metro payer! Απο περιεργεια,ποιο solitaire εχεις σε ios&android?Για να δω ποσο εξεληγμενο μπορει να ειναι ενα solitaire! Y.Γ.Και μια συμβουλη/προταση.Αν το δουλευεις 90% σαν tablet βαλε αυτη(εχεις 1 μηνα δωρεαν για test) την εφαρμογη και ας κοστιζει $4 και θα σου λυσει τα χερια!Δε θα βρεις παρομοια ουτε στο android,ουτε στο ios,μα ουτε σε RT! Επεξ/σία 14 Μαΐου 2014 από ektor7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viper71 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Mετα την "αναβαθμιση" σε 8.1 δεν χρειαζεται πλεον να "τραβας" και να περιμενεις να στριφογυρισει κατω για να κλεισει καποια εφαρμογή, απλα ακουμπώντας ή πηγαίνοντας το δεικτη του Mouse επανω δεξια εμφανιζει πια το γνωστο Χ για να κλεισει η εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Viper71, on 14 May 2014 - 8:45 PM, said:Viper71, on 14 May 2014 - 8:45 PM, said:Viper71, on 14 May 2014 - 8:45 PM, said:Mετα την "αναβαθμιση" σε 8.1 δεν χρειαζεται πλεον να "τραβας" και να περιμενεις να στριφογυρισει κατω για να κλεισει καποια εφαρμογή, απλα ακουμπώντας ή πηγαίνοντας το δεικτη του Mouse επανω δεξια εμφανιζει πια το γνωστο Χ για να κλεισει η εφαρμογή. Εδω ειναι που φαινεται ποσο πολυ μακακιζονται εκει στην MS,μερικες φορες! Με το γνωστο X εμφανιζεται μονο με το κενσορα και παλι δεν κλεινει η εφαρμογη,γιατι αν πας στο task manager θα δεις οτι δεν εχει κλεισει η εφαρμογη και εξακολουθει να δεσμευει πορους! Επεξ/σία 14 Μαΐου 2014 από ektor7 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viper71 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δεν έχει στην start οθόνη μια ένδειξη μπαταρίας - ώρας. Η κολοσσιαία ανοησία "στριφογυρίζω για να κλείσω". Τα settings είναι χωμένα σε διάφορα περίεργα σημεία. Δεν είναι δυνατόν το 2014 να κατεβάζεις codec (έλεος ρε Microsoft) για να δεις μια mkv ταινία ή το musicbee - media monkey για ν' ακούσεις flac τραγούδια. Και μια σειρά από διάφορες άλλες ποικιλίες που στο desktop περιβάλλον τα "καταπίνεις" αλλά στο tablet είναι κουραστικά. Ακόμα και το solitaire ας πούμε, έχει μείνει αιώνες πίσω σε σχέση με την αντίστοιχη εφαρμογή ios - android. Κάποιος στη Microsoft πρέπει να αρχίζει να μοιράζει κλωτσιές στον κώλο. !00 φορές έχω σκεφθεί να πάρω το Lumia 1030, 100 φορές σκέφτομαι ότι το 50% της συλλογής μου είναι σε flac και το μοναδικό πρόγραμμα που τα παίζει στα win δεν έχει καμία σχέση με το poweramp που έχω στο android. Πολύ καλή δουλειά στον ΙΕ ειδικά στην read mode. Έξυπνη ιδέα. Όπως έξυπνη είναι και η υλοποίηση που χωράει στην οθόνη 2 εφαρμογές. Πολύ καλή δουλειά στο smoothness Στα του hardware ωραία η οθόνη, το πλήκτρο windows είναι παντελώς χαζά τοποθετημένο, o ήχος πολύ δυνατός, δεν έχω bleed ή καμένα pixel, η αναμονή δείχνει να μη ξοδεύει μπαταρία, δεν έχω ασχοληθεί για να δω ποσοστά ακριβώς, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα. Δείχνει να φορτίζει πολύ αργά, ενώ το pad του πληκτρολογίου έχει μια χρονοκαθυστέρηση. Φόρμαρα το δίσκο και ξαναπέρασα το λειτουργικό, έχω 15.1 GB free στο C και 57.9 στην 64άρα Samsung που έβαλα. Μετά το format δεν βλέπω πουθενά το office. Αυτά. Απέναντι στο ipad που είχα; Αν αφήσουμε απέξω τις εφαρμογές του touch περιβάλλοντος, (γιατί στο desktop mode δεν μας λείπει τίποτα) και η Microsoft καθίσει σοβαρά (αλλά σοβαρά έτσι); να δουλέψει τις αδυναμίες του λειτουργικού της, θα φέρει πολύ κόσμο κοντά της. Τα settings δεν είναι χωμενα, απλα το βρίσκεις από την λιστα με τα προγραμματα και κανεις το εικονιδιο ένα pin οπου θες, επισης οι περισσοτερες λειτουργιες των settings "ανοιγουν" εάν ακουμπήσεις κατω δεξια με το Mouse ή "τραβηξεις" με φορα προς τα αριστερα κατω δεξια. Για τα διαφορα codecs κατεβάζεις όταν σεταρεις το tablet τους klite Και εισαι μια χαρα. Θεωρω ότι το πληκτρο Windows είναι εκει ακριβως που επρεπε να είναι, αλλα αυτό είναι καθαρα υποκειμενικο θεμα. Επισης στο πληκτρολογιο δε εχω καταλαβει καποια καθυστερηση. Εδω ειναι που φαινεται ποσο πολυ μακακιζονται εκει στην MS,μερικες φορες! Με το γνωστο X εμφανιζεται μονο με το κενσορα και παλι δεν κλεινει η εφαρμογη,γιατι αν πας στο task manager θα δεις οτι δεν εχει κλεισει η εφαρμογη και εξακολουθει να δεσμευει πορους! Σοβαρα? ? Δεν το ειχα προσεξει αυτό. Ευχαριστω!! Y.Γ.Και μια συμβουλη/προταση.Αν το δουλευεις 90% σαν tablet βαλε αυτη(εχεις 1 μηνα δωρεαν για test) την εφαρμογη και ας κοστιζει $4 και θα σου λυσει τα χερια!Δε θα βρεις παρομοια ουτε στο android,ουτε στο ios,μα ουτε σε RT! Την δινουν δωρεαν ή αυτό είναι καποιο try & buy? γιατι μου την "εμφανιζει" σαν Free... εγω απλα πηγα σε 8αρι γιατι ηθελα κατι compact οχι κατι να θυμιζει netbook!!εξαλλου για χρηση tablet το θελω!! Mα ακριβως για αυτό το λογο είναι νομιζω προτιμοτερο το 10αρι σε tablet...ουτε σου "βγαινουν" τα ματια για να διαβασεις ένα ebook, να σερφαρεις ή να δεις μια ταινια, ενώ με το 8αρι τα πραγματα "δυσκολευουν" λιγάκι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Οχι ειναι δοκιμαστικη και αν θες τη αγοραζεις! Δοκιμα στην και θα καταλαβεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viper71 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Σε ευχαριστω, θα τη δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspap Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Σήμερα το σύνδεσα με το HDMI στη τηλεοράση.Όλα καλα απλά,μου έδειχνε την οθόνη του ταμπλετ σε μικρό μεγεθος.Ρυθμίζεται κάπως αυτο? Τελικά βρήκα λύση. Απλά επιλέγεις να εμφανίζεται μόνο η οθόνη της τηλεόρασης,οπότε μάλλον αλλάζει την ανάλυση και παίζει πλέον fullscreen. Εγώ κατέβασα MPC-HT και τα παίζει όλα με υποτίτλους χωρίς κανένα πρόβλημα... Επεξ/σία 14 Μαΐου 2014 από kostaspap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα