Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ektor πως ενεργοποιησες το πληρες πληκτρολόγιο;; Σε εμένα το δείχνει αλλα δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω.

ektor7 ,ειχα και γω την ιδια απορια . Ευχαριστω για την λυση που εδωσες :)

....

Αναγνωριζει αγγλικη γραφη με πενακι η δαχτυλακι ,,,, αλλα μολις το γυρισω στα ελληνικα δε δουλευει .. Σε ολα ετσι ειναι ?

....

πρεπει ο χρηστης  να ειναι μαγος ,, η ο αστυνομος σαινης για να ανακαλυψει πως ενεργοποιουνται διαφορες δυνατοτητες του λειτουργικου ,,,,,,,,,,,,αλλα ο πιο ευκολος τροπος ειναι να μας δινει ετοιμες τις λυσεις ο ektor7 :-D

......

Ασχολουμαι με τους υπολογιστες απο το 1980 ,,,35χρονια ,,,, το transformer Τ100 ειναι ενα απο τα ελαχιστα μηχανηματα που με εχουν ενθουσιασει ολα αυτα τα χρονια . Αν ειχε ενσωματομενο  3g  και gps , θα ηταν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

• Like 4
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφου εχει usb θυρα, δεν είναι ιδιατερη ελειψη το ενσωματωμενο 3G-4G, ασε που μπορεις να δωσεις και από το smartphone σου απευθειας.

• Like 1
Δημοσ.

Αφου εχει usb θυρα, δεν είναι ιδιατερη ελειψη το ενσωματωμενο 3G-4G, ασε που μπορεις να δωσεις και από το smartphone σου απευθειας.

Ετσι ειναι , του δινω δικτυο απο το galaxy note2 μεσω WiFi , και σημα gps απο εξωτερικο usb gps antenna,

ετσι ομως γινετε εξαρτημενο απο περιφερειακες συσκευες, και πρεπει να σερνεις και να προσεχεις , μαζι σου διαφορα κρεμασταρια usb  .Ευελπιστω επομενο μοντελο να ενσωματωνει αυτες τις λειτουργειες

.....

Περι gps : , εχωντας διαβασει παραπανω για προβληματα συμβατοτητας με εξωτερικα gps ,,το δικο μου κινεζικο φτηνο (12 $ ) usb gps αγορασμενο το 2007  λειτουργει αψογα και στο Τ100 και συνεργαζεται με google maps ,,here maps ,,και με το Destinator 7 για PC

Δημοσ.

Εγω επιμένω να χρησιμοποιω το chrome σαν browser.Δεν είναι και πολυ ευχρηστος...Αν υπήρχε τρόπος να μεγαλώσουν λίγο τα tabs...

Δημοσ.

Εγω επιμένω να χρησιμοποιω το chrome σαν browser.Δεν είναι και πολυ ευχρηστος...Αν υπήρχε τρόπος να μεγαλώσουν λίγο τα tabs...

Αν μιλας για το desktop ουτε κρυο ουτε ζεστη, αν και εκει στο touch o ie είναι μακραν καλυτερος

Προσωπικα για browsing είμαι σχεδόν παντα στον metro ie....απλα αχτυπητος....ριχνω και ένα 125% ζουμ και βλεπω ολες τις σελιδες τέλεια!

Δημοσ.
zalisleo, on 12 May 2014 - 10:55 PM, said:

ektor7 ,ειχα και γω την ιδια απορια . Ευχαριστω για την λυση που εδωσες :)

....

Αναγνωριζει αγγλικη γραφη με πενακι η δαχτυλακι ,,,, αλλα μολις το γυρισω στα ελληνικα δε δουλευει .. Σε ολα ετσι ειναι ?

....

πρεπει ο χρηστης  να ειναι μαγος ,, η ο αστυνομος σαινης για να ανακαλυψει πως ενεργοποιουνται διαφορες δυνατοτητες του λειτουργικου ,,,,,,,,,,,,αλλα ο πιο ευκολος τροπος ειναι να μας δινει ετοιμες τις λυσεις ο ektor7 :-D

......

Ασχολουμαι με τους υπολογιστες απο το 1980 ,,,35χρονια ,,,, το transformer Τ100 ειναι ενα απο τα ελαχιστα μηχανηματα που με εχουν ενθουσιασει ολα αυτα τα χρονια . Αν ειχε ενσωματομενο  3g  και gps , θα ηταν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

Για τη γραφη με πενακι στα windows,εχει αρκετα χρονια που ζητανε υποστηριξη σε handwrite recognition σε ολες τις υποστηριζομενες γλωσσες,αλλα τιποτα!Φυσικα τωρα που τα tablets εχουν καταλαβει την αγορα,ειναι θεμα χρονου να προσθεσουν και στις υπολοιπες γλωσσες το handwrite recognition!

Ολα τα λογισμικα θελουν ψαξιμο!Οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν να μπαινουν στο control panel των windows(vista/7/8)!Γι'αυτο οσοι τα ψαχνουμε πρεπει να ενημερωνουμε,οπως ενημερωνομαστε και εμεις απο αλλους!Απλα καλο ειναι να τεσταρουμε λιγο τα settings&control panel τουλαχιστο για τα απλα πραγματα!;)

• Like 1
Δημοσ.

Σε standby (οχι με το keyboard ομως) τι battery drain έχετε;;;

στο 10ωρο χάνω περιπου 5%

είχα το 306 BIOS που κυκλοφόρησε για λιγο η asus, αλλα επέστρεψα στο 304 λογω διάφορων θεμάτων (το απεσυρε και η asus απ το site τους)

Δημοσ.

Αν μιλας για το desktop ουτε κρυο ουτε ζεστη, αν και εκει στο touch o ie είναι μακραν καλυτερος

Προσωπικα για browsing είμαι σχεδόν παντα στον metro ie....απλα αχτυπητος....ριχνω και ένα 125% ζουμ και βλεπω ολες τις σελιδες τέλεια!

Δοκίμασα και εγω το metro ie. Έχεις δίκιο είναι πολυ καλός.

• Like 1
Δημοσ.

βγηκε και η ενημερωση με το ανενεωμενο store!!πολυ ωραιο το κανανε και πολυ πιο ευχρηστο!!

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα και εγω το metro ie. Έχεις δίκιο είναι πολυ καλός.

Ο καλύτερος είναι, ο μόνος που μπορεί να δουλευτεί εύκολα με την αφή. Λογικά σύντομα θα ακολουθήσουν και οι άλλοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιει κανείς το online storage της ASUS?Δινει 1TB χώρο...

Έβαλα και το AVG χθες .Θα πάρω και μια καρτούλα και θηκή ή τσαντα και είμαστε κομπλε.

Επεξ/σία από kostaspap
Δημοσ.

Ο καλύτερος είναι, ο μόνος που μπορεί να δουλευτεί εύκολα με την αφή. Λογικά σύντομα θα ακολουθήσουν και οι άλλοι

Δεν ειναι ο μονος που μπορεις να δουλεψεις με αφη.Και ο desktop ie δουλευεται ευκολα με την αφη και μαλιστα εγω προσωπικα τον βρισκω πολυ πιο βολικο γι'αυτη την χρηση!

Δοκιμαστον λιγο καιρο και θα δεις οτι δεν ειναι τοσο δυσκολος οσο πιστευεις! ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι ο μονος που μπορεις να δουλεψεις με αφη.Και ο desktop ie δουλευεται ευκολα με την αφη και μαλιστα εγω προσωπικα τον βρισκω πολυ πιο βολικο γι'αυτη την χρηση!

Δοκιμαστον λιγο καιρο και θα δεις οτι δεν ειναι τοσο δυσκολος οσο πιστευεις! ;)

Μπορεί να έχεις δίκιο απλά με βόλεψε πολύ από την αρχή η Metro έκδοση. Θα το δοκιμάσω πάντως :-)

Δημοσ.

Ρε παιδια τα Apps κλείνουν μόνο μέσα απο το Task manager??

κλείνουν εντελώς αν τα "κατεβάσεις" και τα κρατήσεις 2-3 δευτερόλεπτα στο κάτω μέρος της οθόνης μέχρι να περιστραφούν. Δοκίμασέ το και θα καταλάβεις πως γίνεται

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...