Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον ειναι παρα πολυ ωραιο και γρηγορο μονο που χανει πολυ ευκολα την επαφη το πληκτρολογιο,το παθαινει κανεις αλλος;

μαλλον εχεις πρόβλημα....δεν το εχω χασει ποτε μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Bakxos, on 11 May 2014 - 11:46 PM, said:Bakxos, on 11 May 2014 - 11:46 PM, said:Bakxos, on 11 May 2014 - 11:46 PM, said:

ektor7 εμένα αυτό δεν λειτουργεί κρατάω πατημένο το ctrl αλλά έτσι δεν μπορώ να επιλέξω κανέναν φακελο διότι φαίνεται σαν να μην μπορώ να πατήσω την οθόνη 

Δεν κρατας πατημενο το ctrl,αλλα το πατας μια φορα και μενει επιλεγμενο.Επισης πρεπει να ειναι το πληρες keyboard που εχω στο screen shot για να δουλεψει και οχι το απλο που ειναι default!

post-192952-0-58393700-1399843426_thumb.png

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
kostasfalcon, on 11 May 2014 - 11:54 PM, said:kostasfalcon, on 11 May 2014 - 11:54 PM, said:

μαλλον εχεις πρόβλημα....δεν το εχω χασει ποτε μου

Δεν εχει προβλημα μονο το δικο του!

Τα περισσοτερα t100 αντιμετωπιζουν το συγκεκριμενο προβλημα,αλλα σε μικροτερο και αλλα σε μεγαλυτερο βαθμο! 

Και οι πολυ τυχερακιδες,σπανια!:P

Επεξ/σία από ektor7

Τι ΤΕΛΕΙΟ μηχανημα! :P Εχω παθει σοκ, το πηρα πριν 2 μερες και δε περιμενα πολλα πραγματα αλλα πραγματικα τα σπαει! Χιλια μπραβο στην ASUS αν και θα ηθελα λιγο καλυτερη κατασκευη εστω με λιγο πιο ακριβη τιμη! 

Μπαι δε γουει, εσας κραταει οντως 11 ωρες η μπαταρια; εμενα κοντα στις 8 ωρες απο το 100% εως το 10%,οπου και το βαζω να φορτιζει. Και δε του κανω ΒΑΡΙΑ χρηση, chrome ανοιχτο και utorrent. :/

Δεν εχει προβλημα μονο το δικο του!

Τα περισσοτερα t100 αντιμετωπιζουν το συγκεκριμενο προβλημα,αλλα σε μικροτερο και αλλα σε μεγαλυτερο βαθμο! 

Και οι πολυ τυχερακιδες,σπανια! :P

ας είμαι και εγω καπου πολύ τυχερος τοτε! μετα από μια αντικατασταση και λιγο bleeiding ας αισθανομαι καπου λιγο προνομιούχος :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Antiviruw έχετε βάλει?

Me to tapatalk εχω λίγο πρόβλημα.Ενω σε μερικα <forum συνδεομαι κανονικά με ios στο windows app βγαζει invalid token.

Καλα το isomnia δε μπορω να το βρω στο tapatalk και το app δε μου εμφανίζει το forum...

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Επεξ/σία από kostaspap

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To keyboard dock εχει χωρο για εσωτερικο σκληρο ?

Κυκλοφορει διαφορετικη εκδοση με keyboard dock με εσωτερικο σκληρο.

Αν παρεις την εκδοση με το απλο keyboard dock, δεν μπορεις να βαλεις εκ των υστερων σκληρο.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2

Επισκέπτης

Δεν κρατας πατημενο το ctrl,αλλα το πατας μια φορα και μενει επιλεγμενο.Επισης πρεπει να ειναι το πληρες keyboard που εχω στο screen shot για να δουλεψει και οχι το απλο που ειναι default!

ektor πως ενεργοποιησες το πληρες πληκτρολόγιο;; Σε εμένα το δείχνει αλλα δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω.

Κυκλοφορει διαφορετικη εκδοση με keyboard dock με εσωτερικο σκληρο.

Αν παρεις την εκδοση με το απλο keyboard dock, δεν μπορεις να βαλεις εκ των υστερων σκληρο.

Υπάρχει στην ελληνική αγορά το πληκτρολόγιο αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Antiviruw έχετε βάλει?
Me to tapatalk εχω λίγο πρόβλημα.Ενω σε μερικα <forum συνδεομαι κανονικά με ios στο windows app βγαζει invalid token.
Καλα το isomnia δε μπορω να το βρω στο tapatalk και το app δε μου εμφανίζει το forum...
Ξέρει κανείς τι παίζει?

Υπαρχει το ενσωματωμένο των windows, προσωπικα δεν με ικανοποιησε καθως κολησα μπανερακια στους  browsers & Trojan. Περασα το avg internet sequrity 2014 και ησυχασα.

Οσον αφορα το tapatalk το κανω χρηση μονο στο Note2 μου, καθως θεωρω ότι δεν είναι αναγκαιο (για μενα) στο asus. Τελος να σε ενημερωσω πως το insomnia δεν είναι συμβατο πλεον με το tapatalk.

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
alx30, on 12 May 2014 - 3:55 PM, said:alx30, on 12 May 2014 - 3:55 PM, said:alx30, on 12 May 2014 - 3:55 PM, said:alx30, on 12 May 2014 - 3:55 PM, said:alx30, on 12 May 2014 - 3:55 PM, said:alx30, on 12 May 2014 - 3:55 PM, said:

ektor πως ενεργοποιησες το πληρες πληκτρολόγιο;; Σε εμένα το δείχνει αλλα δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω.

Δεν καταλαβαινω γιατι?Σε ολα τα μηχανηματα μου(tablet&2 laptops) υπαρχει κανονικα η δυνατοτητα αυτη!

Edit:

Το βρηκα!

post-192952-0-00268900-1399919013_thumb.png

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
giorgoc89, on 12 May 2014 - 04:19 AM, said:giorgoc89, on 12 May 2014 - 04:19 AM, said:

Τι ΤΕΛΕΙΟ μηχανημα! :P Εχω παθει σοκ, το πηρα πριν 2 μερες και δε περιμενα πολλα πραγματα αλλα πραγματικα τα σπαει! Χιλια μπραβο στην ASUS αν και θα ηθελα λιγο καλυτερη κατασκευη εστω με λιγο πιο ακριβη τιμη! 

Μπαι δε γουει, εσας κραταει οντως 11 ωρες η μπαταρια; εμενα κοντα στις 8 ωρες απο το 100% εως το 10%,οπου και το βαζω να φορτιζει. Και δε του κανω ΒΑΡΙΑ χρηση, chrome ανοιχτο και utorrent. :/

Αυτο που κανει εξερετικο αυτο το tablet,οπως ολα τα υπολοιπα windows tablets με x86 cpu,ειναι το λογισμικο!

Οσοι θα παρουν windows tablet κατα 99% ΔΕΝ θα επιστρεψουν πισω,ουτε σε android ουτε σε ipad!Και οσο οι χαμηλης καταναλωσης soc θα γινονται ακομη πιο ισχυροι και θα ανοιγονται περισσοτερες πορτες στο πληρες windows os τοτε θα γινει πανικος,γι'αυτα τα μηχανιματα! :-)

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...