Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Το έχει πάρει κανένας απο e-shop; Το πληκτρολόγιο του είναι κανονικό? Έχει διαφορές απο τα άλλα καταστήματα? Ευχαριστώ. Αν δεν κάνω λάθος απλά δεν έχει Ελληνικούς χαρακτήρες απο το eshop εκανα επανεκκινηση και δεν μου το ξαναεκανε...συνδεω το πληκτρολογιο αλλα δεν το διαβαζει,τι να κανω? Δεν το αναγνωρίζει; Δοκίμασε 1-2 restart μπας και... αλλιώς πήγαινε το πίσω για αντικατάσταση
kostaspap Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Παιδια για θήκη που να παίρνει και το πλήκτρολόγιο αλλα και να μπορει να κρατήσει όρθια μόνο τη ταμπλέτα υπάρχει τίποτα?
koularasss Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ακυρο για το πληκτρολογιο,το ασφαλιζα μνο απο τη μια πλευρα και για αυτο δεν το επιανε.
Bakxos Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Εγω έχω δει αυτές της θηκες και το σκέφτομαι http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_16?url=search-alias%3Dcomputers&field-keywords=ipearl%20mcover%20asus%20t100&sprefix=ipearl+mcover+as%2Ccomputers%2C392&rh=i%3Acomputers%2Ck%3Aipearl%20mcover%20asus%20t100 1
zio10 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Εγω έχω δει αυτές της θηκες και το σκέφτομαι http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_16?url=search-alias%3Dcomputers&field-keywords=ipearl%20mcover%20asus%20t100&sprefix=ipearl+mcover+as%2Ccomputers%2C392&rh=i%3Acomputers%2Ck%3Aipearl%20mcover%20asus%20t100 Πολύ ωραίες φαίνονται! Και σχετικά κομψές, δεν το χοντραίνουν πολύ! Ερώτηση, έχει συγκρίνει κανείς αυτονομία με και χωρίς το πληκτρολόγιο? Λογικά με το πληκτρολόγιο είναι έστω και λίγο μικρότερη ε?
Bakxos Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Όταν δεν έχουμε το πληκτρολόγιο το μηχανικο και λειτουργούμε σε desktop mode πως μπορούμε να επιλέξουμε πολλαπλά αρχεία για αντιγραφή?
StigmaX Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Όταν δεν έχουμε το πληκτρολόγιο το μηχανικο και λειτουργούμε σε desktop mode πως μπορούμε να επιλέξουμε πολλαπλά αρχεία για αντιγραφή? Κρατάς πατημένη την οθόνη και τα κάνεις drag and drop όπως θα έκανες με mouse. Για να κάνεις το δεξί κλικ κρατάς το δάκτυλο λίγο παραπάνω.
kostaspap Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Σήμερα το σύνδεσα με το HDMI στη τηλεοράση.Όλα καλα απλά,μου έδειχνε την οθόνη του ταμπλετ σε μικρό μεγεθος.Ρυθμίζεται κάπως αυτο?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δυστυχώς σε λειτουργία cloning της οθόνης του ταμπλετ στην tv δεν έχω βρει λύση. Αναγκαστικά τρέχεις την ανάλυση του ταμπλετ στην tv. Ίσως η tv σου να έχει κάποια επιλογή να κάνει την ανάλυση resize σε fullscreen, αλλά εκεί λογικά θα χάσεις σε ποιότητα. Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως, είναι να βάλεις από το tablet την tv να την χρησιμοποιεί ως desktop extend. Και μετά να βάλεις 1080p ανάλυση για την tv.
Bakxos Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Κρατάς πατημένη την οθόνη και τα κάνεις drag and drop όπως θα έκανες με mouse. Για να κάνεις το δεξί κλικ κρατάς το δάκτυλο λίγο παραπάνω. Δεν εννοώ αυτό. Θέλω 4 5αρχεια μαζί. Με το πληκτρολογιο με ctrl και κλικ επιλέγεις τα αρχεία. Αν δεν έχεις πληκτρολόγιο πως γίνεται αυτό?
StigmaX Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δεν εννοώ αυτό. Θέλω 4 5αρχεια μαζί. Με το πληκτρολογιο με ctrl και κλικ επιλέγεις τα αρχεία. Αν δεν έχεις πληκτρολόγιο πως γίνεται αυτό? Όπως θα τα διαλέγεις με ένα mouse αλλά το κάνεις με τα δάκτυλα. Στην ουσια το shift click. Το control click δεν νομίζω να γίνεται με gesture.
LEFteriz Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Όταν ειναι κουμπωμένο με το dock και ειναι σε αναμονή καταναλώνει αρκετή παραπάνω μπαταρία. οποτε αν ειναι να μενει πολυ ωρα κλειστό, καλύτερα shutdown.
koularasss Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Λοιπον ειναι παρα πολυ ωραιο και γρηγορο μονο που χανει πολυ ευκολα την επαφη το πληκτρολογιο,το παθαινει κανεις αλλος;
ektor7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Bakxos, on 11 May 2014 - 7:28 PM, said:Bakxos, on 11 May 2014 - 7:28 PM, said:Δεν εννοώ αυτό. Θέλω 4 5αρχεια μαζί. Με το πληκτρολογιο με ctrl και κλικ επιλέγεις τα αρχεία. Αν δεν έχεις πληκτρολόγιο πως γίνεται αυτό? Υπαρχουν δυο τροποι: 1ος ειναι αυτος που χρειαζεται χρονο και εξοικιοση με το desktop ui σε touch χρηση!Ειναι για πιο εμπειρους χρηστες με touch χρηση στα windows γενικα: 2ος ειναι ο πιο απλος και προφανης τροπος,γιατι κανεις ακριβως την ιδια διαδικασια με τη keyboard/mouse χρηση και ειναι μονοδρομος οταν προκειται για να επιλεξεις πολλα αρχεια/φακελους: koularasss, on 11 May 2014 - 10:42 PM, said:koularasss, on 11 May 2014 - 10:42 PM, said:Λοιπον ειναι παρα πολυ ωραιο και γρηγορο μονο που χανει πολυ ευκολα την επαφη το πληκτρολογιο,το παθαινει κανεις αλλος; Οι περισσοτεροι! Εχει ενα θεμα με το συγκεκριμενο θεμα!Απλα πρεπει να ειμαστε λιγο προσεχτικοί και ζησουμε μ'αυτο! Επεξ/σία 11 Μαΐου 2014 από ektor7 1
Bakxos Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Υπαρχουν δυο τροποι: 1ος ειναι αυτος που χρειαζεται χρονο και εξοικιοση με το desktop ui σε touch χρηση!Ειναι για πιο εμπειρους χρηστες με touch χρηση στα windows γενικα: 12.png 2ος ειναι ο πιο απλος και προφανης τροπος,γιατι κανεις ακριβως την ιδια διαδικασια με τη keyboard/mouse χρηση και ειναι μονοδρομος οταν προκειται για να επιλεξεις πολλα αρχεια/φακελους: 13.png Οι περισσοτεροι! Εχει ενα θεμα με το συγκεκριμενο θεμα!Απλα πρεπει να ειμαστε λιγο προσεχτικοί και ζησουμε μ'αυτο! ektor7 εμένα αυτό δεν λειτουργεί κρατάω πατημένο το ctrl αλλά έτσι δεν μπορώ να επιλέξω κανέναν φακελο διότι φαίνεται σαν να μην μπορώ να πατήσω την οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα