Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το έχει πάρει κανένας απο e-shop; Το πληκτρολόγιο του είναι κανονικό? Έχει διαφορές απο τα άλλα καταστήματα? Ευχαριστώ.

Αν δεν κάνω λάθος απλά δεν έχει Ελληνικούς χαρακτήρες απο το eshop

εκανα επανεκκινηση και δεν μου το ξαναεκανε...συνδεω το πληκτρολογιο αλλα δεν το διαβαζει,τι να κανω?

Δεν το αναγνωρίζει; Δοκίμασε 1-2 restart μπας και... αλλιώς πήγαινε το πίσω για αντικατάσταση

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια για θήκη που να παίρνει και το πλήκτρολόγιο αλλα και να μπορει να κρατήσει όρθια μόνο τη ταμπλέτα υπάρχει τίποτα?

Δημοσ.

Πολύ ωραίες φαίνονται! Και σχετικά κομψές, δεν το χοντραίνουν πολύ! :-)

Ερώτηση, έχει συγκρίνει κανείς αυτονομία με και χωρίς το πληκτρολόγιο? Λογικά με το πληκτρολόγιο είναι έστω και λίγο μικρότερη ε?

Δημοσ.

Όταν δεν έχουμε το πληκτρολόγιο το μηχανικο και λειτουργούμε σε desktop mode πως μπορούμε να επιλέξουμε πολλαπλά αρχεία για αντιγραφή?

Δημοσ.

Όταν δεν έχουμε το πληκτρολόγιο το μηχανικο και λειτουργούμε σε desktop mode πως μπορούμε να επιλέξουμε πολλαπλά αρχεία για αντιγραφή?

Κρατάς πατημένη την οθόνη και τα κάνεις drag and drop όπως θα έκανες με mouse. Για να κάνεις το δεξί κλικ κρατάς το δάκτυλο λίγο παραπάνω.

Δημοσ.

Σήμερα το σύνδεσα με το HDMI στη τηλεοράση.Όλα καλα απλά,μου έδειχνε την οθόνη του ταμπλετ σε μικρό μεγεθος.Ρυθμίζεται κάπως αυτο?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δυστυχώς σε λειτουργία cloning της οθόνης του ταμπλετ στην tv δεν έχω βρει λύση. Αναγκαστικά τρέχεις την ανάλυση του ταμπλετ στην tv. Ίσως η tv σου να έχει κάποια επιλογή να κάνει την ανάλυση resize σε fullscreen, αλλά εκεί λογικά θα χάσεις σε ποιότητα.

Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως, είναι να βάλεις από το tablet την tv να την χρησιμοποιεί ως desktop extend. Και μετά να βάλεις 1080p ανάλυση για την tv.

Δημοσ.

Κρατάς πατημένη την οθόνη και τα κάνεις drag and drop όπως θα έκανες με mouse. Για να κάνεις το δεξί κλικ κρατάς το δάκτυλο λίγο παραπάνω.

Δεν εννοώ αυτό. Θέλω 4 5αρχεια μαζί. Με το πληκτρολογιο με ctrl και κλικ επιλέγεις τα αρχεία. Αν δεν έχεις πληκτρολόγιο πως γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Δεν εννοώ αυτό. Θέλω 4 5αρχεια μαζί. Με το πληκτρολογιο με ctrl και κλικ επιλέγεις τα αρχεία. Αν δεν έχεις πληκτρολόγιο πως γίνεται αυτό?

Όπως θα τα διαλέγεις με ένα mouse αλλά το κάνεις με τα δάκτυλα. Στην ουσια το shift click. Το control click δεν νομίζω να γίνεται με gesture.

Δημοσ.

Όταν ειναι κουμπωμένο με το dock και ειναι σε αναμονή καταναλώνει αρκετή παραπάνω μπαταρία.  οποτε αν ειναι να μενει πολυ ωρα κλειστό, καλύτερα shutdown.

Δημοσ.

Λοιπον ειναι παρα πολυ ωραιο και γρηγορο μονο που χανει πολυ ευκολα την επαφη το πληκτρολογιο,το παθαινει κανεις αλλος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Bakxos, on 11 May 2014 - 7:28 PM, said:Bakxos, on 11 May 2014 - 7:28 PM, said:

Υπαρχουν δυο τροποι:

1ος ειναι αυτος που χρειαζεται χρονο και εξοικιοση με το desktop ui σε touch χρηση!Ειναι για πιο εμπειρους χρηστες με touch χρηση στα windows γενικα:

post-192952-0-29932300-1399837454_thumb.png

2ος ειναι ο πιο απλος και προφανης τροπος,γιατι κανεις ακριβως την ιδια διαδικασια με τη keyboard/mouse χρηση και ειναι μονοδρομος οταν προκειται για να επιλεξεις πολλα αρχεια/φακελους:

post-192952-0-71282500-1399837476_thumb.png

koularasss, on 11 May 2014 - 10:42 PM, said:koularasss, on 11 May 2014 - 10:42 PM, said:

Λοιπον ειναι παρα πολυ ωραιο και γρηγορο μονο που χανει πολυ ευκολα την επαφη το πληκτρολογιο,το παθαινει κανεις αλλος;

Οι περισσοτεροι!

Εχει ενα θεμα με το συγκεκριμενο θεμα!Απλα πρεπει να ειμαστε λιγο προσεχτικοί και ζησουμε μ'αυτο! :-(

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν δυο τροποι:

1ος ειναι αυτος που χρειαζεται χρονο και εξοικιοση με το desktop ui σε touch χρηση!Ειναι για πιο εμπειρους χρηστες με touch χρηση στα windows γενικα:

attachicon.gif12.png

2ος ειναι ο πιο απλος και προφανης τροπος,γιατι κανεις ακριβως την ιδια διαδικασια με τη keyboard/mouse χρηση και ειναι μονοδρομος οταν προκειται για να επιλεξεις πολλα αρχεια/φακελους:

attachicon.gif13.png

Οι περισσοτεροι!

Εχει ενα θεμα με το συγκεκριμενο θεμα!Απλα πρεπει να ειμαστε λιγο προσεχτικοί και ζησουμε μ'αυτο! :-(

ektor7 εμένα αυτό δεν λειτουργεί κρατάω πατημένο το ctrl αλλά έτσι δεν μπορώ να επιλέξω κανέναν φακελο διότι φαίνεται σαν να μην μπορώ να πατήσω την οθόνη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...