Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>To σκέφτομαι πολυ σοβαρα...ϊσως το πάρω και αυριο.</p> <p>Τι να προσέξω κατα τη πρώτη χρήση?Για τη φορτιση κατάλαβα απλα ρωτάω αν υπάρχει κάτι αλλο κατα το πρώτο σετάρισμα.</p> <p>antivirus να βάλω?Με to recovery να αχοληθώ ή να το αφήσω όπως είναι?</p><br> Camera έχει μόνο μια Ε ,μόνο για βίντεο κλήσεις ή τραβάει και φωτογραφίες ;;

Αν η μπαταρια δεν είναι σε φαση για φορτιση (πολύ αμφιβαλω για αυτό) δουλεψε το λιγο, αλλα μην ξεκινήσεις τα διαφορα updates. Αυτά να τα κανεις αφου το αφησεις ένα 8ωρο να φορτισει (για την πρωτη φορα)

Οσον αφορα το antivirus, εγω ελεγα να αφήσω αυτό της ms μεσα αλλα κατά έναν περιεργο τροπο κολησα malware και Trojan παρολο που κάθε μερα εκανε τα update του κανονικα. Του περασα λοιπον το avg internet sequrity 2014 και απαλλάχθηκα από τα παντα μια και καλη.....από τα κορυφαια στον χωρο του. Από καμερα ναι εχει μια στα 1,2mpixels 720p, και κανει και τα 2 που ρωτας. Τελος προσωπικα δεν εχω μπει ακομη στην διαδικασια να πειραξω το recovery. Του αγορασα και μια 32αρα micro sd Samsung UHS-1 class 10.

Να και η θηκη που του πηρα, από ebay UK (11,89λιρες +1,29 μεταφορικα)post-87816-0-90778000-1399620982_thumb.jpg

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

To σκέφτομαι πολυ σοβαρα...;Ίσως το πάρω και αυριο.Τι να προσέξω κατα τη πρώτη χρήση?Για τη φορτιση κατάλαβα ,απλα ρωτάω αν υπάρχει κάτι αλλο κατα το πρώτο σετάρισμα.<antivirus να βάλω?Με to recovery να αχοληθώ ή να το αφήσω όπως είναι?Camera έχει μόνο μια έτσι,μόνο για βίντεο κλήσεις ή τραβάει και φωτογραφίες ;;

Για την φόρτιση αυτά που σου είπε και ο kostasfalcon. Το recovery και γω λέω να μην το πειράξεις, αν θελήσεις χώρο πάρε μια καρτούλα. Εγώ πήρα μια 16gb με 8€ και είμαι καλυμμένος. Antivirus έχω αφήσει το default των Windows και προς το παρόν δεν έχω θέμα. Θήκη δεν του έχω, μόνο μεμβράνη μπρος πίσω. Μεγειά και καλοδούλευτο! :-)

Λίγο με προβληματίζει το γεγονος ότι δεν έχει πίσω κάμερα γιατι σκοπευα να κάνω πρόχειρη έστω αντιγραφη εγγράφων με αυτη και μετά αποθήκευση .Θα μπορω άραγε με τη μπροστινή κάμερα ή όχι?

Λίγο με προβληματίζει το γεγονος ότι δεν έχει πίσω κάμερα γιατι σκοπευα να κάνω πρόχειρη έστω αντιγραφη εγγράφων με αυτη και μετά αποθήκευση .Θα μπορω άραγε με τη μπροστινή κάμερα ή όχι?

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω για τη συγκεκριμένη χρήση θα σε δυσκολέψει...

Και εγώ το φοβάμαι αυτό.Τέλος πάντων θα δω.Μάλλον θα πάρω κατευθείαν και HDMI ανταπτορα για να το συνδέσω με τη τηλεόραση καθώς και otg.

Παιδιά επειδή φαίνεται καλό μηχάνημα σκέφτομαι να το αγοράσω. Απλά με απασχολεί λίγο το θέμα του internet . Από ότι είδα δε βγαίνει σε έκδοση "cellular".Αραγε στη θύρα USB συνδέεται κάποιο USB stick για internet?

Sent from my iPhone using Insomnia

φυσικα και δεχεται!!full windows εχει το μηχανημα οποτε δεχεται τα παντα!! :)
Εγώ του δίνω απευθείας μέσω Wi-Fi hotspot από το note2 μου και καθάρισα
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Firefox με 10 tabs, Chrome με 1 tab και Total Commander ανοιχτο.. και αρχισε να σερνεται... γιατι αραγε;

Μηπως μπορει κανενας που το εχει ψαξει να μας δωσει καποιες οδηγιες για ξαλαφρωμα; περα απο τη λυση του φορματ.. τι μπορουμε να απεγκαταστησουμε απο αχρηστα και ποιες εφαρμογες ή διεργασιες να κοψουμε να μην τρεχουν στο παρασκηνιο; εβγαλα ενα της Asus που ετρεχε απο πισω

E λογικό ειναι, δεν ειναι laptop ούτε desktop με i core cpu και τα πολλα GB ram......

ένα cpu έχει που ειναι σχεδόν μισής απόδοσης από ενα cpu core 2 duo του 2005.....

το θεμα ειναι οτι εχει λιγη ram για τα tabs/εφαρμογες που θελεις να ανοιγεις ταυτοχρονα

οταν λεμε ειναι καλό, εννοουμε οτι εχει καλή τιμή για tablet, που έρχεται μαζί με win 8.1

όχι να κανει παπαδες κι ολας.

Αν νομιζετε και θελετε να το εχετε σαν λαπτοπ επειδη εχει keyboard κανετε μεγαλο λαθος.....

με 350-370Ε παίρνεις,  λαπτοπακια  με core i3 4GB που το καταπίνουν το Τ100. 

βασικα tablet ειναι......με πολυ καλη τιμή για οποιον θελει και win...και πολύ καλή αυτονομία 

...αλλα δεν μπορεις να τα εχεις και ολα....

εμεις για αυτο περιμενουμε και κατι με 4GB να ανασανει λιγο γιατι δεν μπορουμε ν αλλαζουμε tablets καθε χρονο.

Επεξ/σία από dem

Βασικά νομίζω ότι το πρόβλημα του είναι η ram 2gb είναι πολύ μικρη τελικά για να κάνεις πολλαπλές δουλειές ταυτόχρονα.αν είχε 4πιστευω δεν θα είχε πρόβλημα ακόμη και με αυτόν τον επεξεργαστή

• Like 1

Παιδια έχω κολλήσει απο χθές.Δε παιζεται.H μπαταρία είναι απιστευτη το έχω λιωσει απο χθές και είναι στο70%.

Το μονο μου πρόβλημα είναι ότι δε ξερω καλα τα 8αρια μιας και είναι η πρωτη μου επαφη.

Εχουμε καποιο θέμα με tips για τα windows 8?

Νομιζω εχει προβλημα το δικο μου,το αφησα να φορτισει για πρωτη φορα 10 ωρες και οταν το ανοιξα χωρις να ακουμπαω στην οθονη δεξιά αυτο κανει κλικ σε 2-3 σημεια μονο του...να το παω πισω λετε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια έχω κολλήσει απο χθές.Δε παιζεται.H μπαταρία είναι απιστευτη το έχω λιωσει απο χθές και είναι στο70%.

Το μονο μου πρόβλημα είναι ότι δε ξερω καλα τα 8αρια μιας και είναι η πρωτη μου επαφη.

Εχουμε καποιο θέμα με tips για τα windows 8?

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2455821,00.asp

http://www.itpro.co.uk/desktop-software/21373/windows-81-tips-tricks-13-ways-to-increase-productivity

http://www.hongkiat.com/blog/windows-81-tips-tricks/

http://www.quepublishing.com/articles/article.aspx?p=2181831

http://www.techradar.com/news/software/operating-systems/windows-8-1-tips-tricks-and-secrets-1188599

http://www.cnet.com/how-to/20-tips-for-windows-8-1/

Επεξ/σία από alextrela172

Νομιζω εχει προβλημα το δικο μου,το αφησα να φορτισει για πρωτη φορα 10 ωρες και οταν το ανοιξα χωρις να ακουμπαω στην οθονη δεξιά αυτο κανει κλικ σε 2-3 σημεια μονο του...να το παω πισω λετε;

εκανα επανεκκινηση και δεν μου το ξαναεκανε...συνδεω το πληκτρολογιο αλλα δεν το διαβαζει,τι να κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...