Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας,

Νέος στο forum...

Τέλεια επιλογή το Asus Transformer Book T100 και είμαι έτοιμος να το πάρω αλλά έπεσα πάνω σε αυτό http://www.expansys.com.gr/asus-transformer-book-trio-11-6fhd-touchscreen-3in1-i5-4200u-atom-z2560-android-windows-8-qwerty-256629/ και τρελάθηκα!!!

Ξεκίνησες να πάρεις τάμπλετ που κάνει 300€ και ξαφνικά βρήκες αυτό με 1100+? 

Να φανταστώ αυτοκίνητο ξεκίνησες να πάρεις Hyundai και τελικά σου βγήκε Mercedes?

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις το άνοιξα..

Ή πρώτη επιλογή είναι Region and language..

Εγώ θέλω να βάλω γλώσσα αγγλικά..

Εδώ το επιλέγω; Γιατί δεν διευκρινίζει με αυτή την επιλογή αν θα επιλέξω γλώσσα ή περιοχή..

Μη μου κάνει καμία μαλακία

Edit: οκ, τζαμπα αγχωθηκα..πατωντας πανω στη γλωσσα εβγαλε αναλυτικα τις επιλογες

καλοριζικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα σας,

Νέος στο forum...

Τέλεια επιλογή το Asus Transformer Book T100 και είμαι έτοιμος να το πάρω αλλά έπεσα πάνω σε αυτό http://www.expansys.com.gr/asus-transformer-book-trio-11-6fhd-touchscreen-3in1-i5-4200u-atom-z2560-android-windows-8-qwerty-256629/ και τρελάθηκα!!!

Εάν δεν μας δουλευεις μαλλον πραγματικα τρελλαθηκες!!!!! δε νομιζω ότι μπορει να συγκριθουν πρωτα σε θεμα τιμης....1149 αυτό που προτείνεις εσυ 369Ε το Τ100, ΚΑΙ δευτερον σε χαρακτηριστικα.....που προσωπικα δεν μπορουν να με πεισουν για την αγορα του trio Ολε!!!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα τα updates με το Asus Live Update.. 5 συνολικα, το ένα ηταν το BIOS..

εγκατεστησα

Firefox, Chrome, Total Commander, Irfanview, AIMP.. και εχω μεινει με 10.6GB ελευθερα από τα 14+ που ελεγε στην αρχη...!

Γιατι;

Και δεν εγκατεστησα Office...
αυτό που το βρισκω για να το εγκαταστήσω;;;

post-62534-0-68487200-1399465329_thumb.jpg

Επεξ/σία από MasterX

Θα πατησεις στο εικονιδιο (είναι ενα κοκκινο) που σου εμφανιζει στην taskbar Και κατά τη διαρκεια θα σου ζητηθεί ο κωδικος που υπαρχει στη συσκευασια, όταν τελειωσει η εγκατασταση θα εχεις το Office.

Το παρηγγειλα τελικα! Παρασκευη θ ειναι εδω...λιγο μπερδευτηκα με αυτα που διαβασα πιο πανω..κανονικα οπως οταν ειχα ανοιξει το λαπτοπ με τα win7 ετσι δν θα το ανοιξω και αυτο;εχει καμια διαφορετικη διαδικασια;

εγκατεστησα

Firefox, Chrome, Total Commander, Irfanview, AIMP.. και εχω μεινει με 10.6GB ελευθερα από τα 14+ που ελεγε στην αρχη...!

Γιατι;

attachicon.gifdisk usage.jpg

στη taskbar δεν μου εχει εικονιδιο του Office..

Το παρηγγειλα τελικα! Παρασκευη θ ειναι εδω...λιγο μπερδευτηκα με αυτα που διαβασα πιο πανω..κανονικα οπως οταν ειχα ανοιξει το λαπτοπ με τα win7 ετσι δν θα το ανοιξω και αυτο;εχει καμια διαφορετικη διαδικασια;

εγω τελικα στις αρχικες ρυθμισεις του Region & Languages επελεξα αυτα:

Region > Greece

App language > English (UK)

Keyboard layout > Greek Latin

και εχω μενου στα αγγλικα

Καλημέρα σας,

Νέος στο forum...

Εδώ πολυ πιο φθηνά.

Και προτείνεται εφόσον θελεις να αντικαταστήσεις λάπτοπ και tablet με μια συσκευή.

http://www.fnac.com/Tablette-Asus-Transformer-Book-Trio-TX201LA-CQ004H-11-6/a6424932/w-4

Εδώ πολυ πιο φθηνά.

Και προτείνεται εφόσον θελεις να αντικαταστήσεις λάπτοπ και tablet με μια συσκευη

http://www.fnac.com/Tablette-Asus-Transformer-Book-Trio-TX201LA-CQ004H-11-6/a6424932/w-4

Και με 70€ παραπανω από το ιδιο κατάστημα παιρνει καποιος αυτό http://www.fnac.com/Tablette-Microsoft-Surface-Pro-2-10-64-Go-Microsoft-Office-365/a6585608/w-4#from=205&mid=6424932 δεν συμφερει με τιποτε το trio.....

Firefox με 10 tabs, Chrome με 1 tab και Total Commander ανοιχτο.. και αρχισε να σερνεται... γιατι αραγε;

Μηπως μπορει κανενας που το εχει ψαξει να μας δωσει καποιες οδηγιες για ξαλαφρωμα; περα απο τη λυση του φορματ.. τι μπορουμε να απεγκαταστησουμε απο αχρηστα και ποιες εφαρμογες ή διεργασιες να κοψουμε να μην τρεχουν στο παρασκηνιο; εβγαλα ενα της Asus που ετρεχε απο πισω

Παιδιά επειδή φαίνεται καλό μηχάνημα σκέφτομαι να το αγοράσω. Απλά με απασχολεί λίγο το θέμα του internet . Από ότι είδα δε βγαίνει σε έκδοση "cellular".Αραγε στη θύρα USB συνδέεται κάποιο USB stick για internet?

Sent from my iPhone using Insomnia

Παιδιά επειδή φαίνεται καλό μηχάνημα σκέφτομαι να το αγοράσω. Απλά με απασχολεί λίγο το θέμα του internet . Από ότι είδα δε βγαίνει σε έκδοση "cellular".Αραγε στη θύρα USB συνδέεται κάποιο USB stick για internet?

Sent from my iPhone using Insomnia

φυσικα και δεχεται!!full windows εχει το μηχανημα οποτε δεχεται τα παντα!! :)

Firefox με 10 tabs, Chrome με 1 tab και Total Commander ανοιχτο.. και αρχισε να σερνεται... γιατι αραγε;

Μηπως μπορει κανενας που το εχει ψαξει να μας δωσει καποιες οδηγιες για ξαλαφρωμα; περα απο τη λυση του φορματ.. τι μπορουμε να απεγκαταστησουμε απο αχρηστα και ποιες εφαρμογες ή διεργασιες να κοψουμε να μην τρεχουν στο παρασκηνιο; εβγαλα ενα της Asus που ετρεχε απο πισω

Τσέκαρε το taskmanager τι παίζει μνήμη/cpu.Aν και δε το έχω πιστευώ οτι σκαλώνει στη ram.Εδω ο chrome απο μόνος του με 10-12 tabs φτάνει χαλαρά τα 2gb.Ανοιγέ μόνο ένα browser(κατά προτίμηση τον firefox από τους γνώστους,τραβαεί λιγότερη μνήμη με πολλά tabs).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγκατεστησα

Γιατι;

attachicon.gifdisk usage.jpg

Γραψε στο search "office" και θα στο βγαλει!

post-192952-0-10805100-1399574852_thumb.png

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To σκέφτομαι πολυ σοβαρα...;Ίσως το πάρω και αυριο.Τι να προσέξω κατα τη πρώτη χρήση?Για τη φορτιση κατάλαβα ,απλα ρωτάω αν υπάρχει κάτι αλλο κατα το πρώτο σετάρισμα.<antivirus να βάλω?Με to recovery να αχοληθώ ή να το αφήσω όπως είναι?Camera έχει μόνο μια έτσι,μόνο για βίντεο κλήσεις ή τραβάει και φωτογραφίες ;;

Επεξ/σία από kostaspap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...