Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερωτηση ασχετου:Το καθε tablet εχει μια χωρητικοτητα κ μπορει να επεκταθει πχ με mini SD.Γιατι λεμε οτι το 32αρι πχ λογω software-προφορτωμενων προγραμματων εχει μονο 15-16G ελευθερα?Δεν μπορουμε να αποθηκευσουμε προγραμματα, αλλα κυριως διαφορα στοιχεια οπως μουσικη,φωτος,PDF στην SD(64αρα)??Ετσι εχουμε τα αρχικα 15G+64G για αποθηκευση.Εχω καταλαβει λαθος??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

κατι με τιμη χωμα και καλυτερα χαρακτηριστικα,  χλωμο.....

Εδώ πουλανε το ativ της Sammy με τον 2760 και ζητανε έναν σκασμο λεφτα....

H τιμη εννοείται είναι παρα πολυ καλή. Προσωπικά θα την προτιμουσα απο οποιοδηποτε tablet android μονο για τα Win x86

Απλά ειναι ακόμα η αρχη, θα περιμενω και αλλες λυσεις με Win x64 4GB ram και 64GB

Dell, lenovo θα ειναι ακριβα, αλλα θα παιξουν και αλλες εταιριες.

Mε bay trail, Win x64 στα tablets δεν ξερω τι τυχη θα εχουν τα Android απο εδω και περα στην μεσαι υψυλη κατηγορια στα tablets

dem, on 02 May 2014 - 8:36 PM, said:

Αναμένεται ακόμα πιο μαζική παραγωγή από πολλές εταιρίες με 64bit και 4GB Ram και ανω.  

Τα 32bit  ηταν μεχρι να βγουν drivers απο την Intel για 64bit. 

Διορθωση.Τα 32bit ειναι λογο της μη υποστηριξης(ακομη) του connected standby απο την 64bit εκδωση των windows και οχι λογο drivers!

Έκανε κάτι updates σήμερα και πρόσεξα ότι πλέον αν πας τον κέρσορα στην κορυφή της οθόνης βγαίνει το γνωστό x και μπορείς να κλείσεις το πρόγραμμα! Βολικό! Ή μήπως το έκανε και δεν το είχα προσέξει εγώ?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
zio10, on 02 May 2014 - 10:33 PM, said:zio10, on 02 May 2014 - 10:33 PM, said:

Έκανε κάτι updates σήμερα και πρόσεξα ότι πλέον αν πας τον κέρσορα στην κορυφή της οθόνης βγαίνει το γνωστό x και μπορείς να κλείσεις το πρόγραμμα! Βολικό! Ή μήπως το έκανε και δεν το είχα προσέξει εγώ?!

Μολις περασες το Update 1 που εχει γινει τοσος σαλος τους τελευταιους μηνες!Απλα δε το πηρες χαμπαρι! :P

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Διορθωση.Τα 32bit ειναι λογο της μη υποστηριξης(ακομη) του connected standby απο την 64bit εκδωση των windows και οχι λογο drivers!

Ναι αυτό...κωδικα  θα προσθεσουν στα win 8.1,  και δεν ξερω αν απο αποψης hw οι τωρινοι atom ειναι ετοιμοι για το SC... αλλα γιατι οχι, δεν ξερω δεν το εχω ψαξει. 

Εγω ξερω οτι θελω Win x64 4GB 64GB οπότε θα περιμένω, το οποιο πιστευω θα εχει μεγαλη αντοχη στο χρόνο

dem, on 02 May 2014 - 10:51 PM, said:

Ναι αυτό...κωδικα  θα προσθεσουν στα win 8.1,  και δεν ξερω αν απο αποψης hw οι τωρινοι atom ειναι ετοιμοι για το SC... αλλα γιατι οχι, δεν ξερω δεν το εχω ψαξει. 

Εγω ξερω οτι θελω Win x64 4GB 64GB οπότε θα περιμένω, το οποιο πιστευω θα εχει μεγαλη αντοχη στο χρόνο

Υπαρχει ηδη στην αγορα tablet με bay trai 4gb ram και x64 λογισμικο!

Κανονικα την υποστηριξη του connected standby που ειναι πολυ σημαντικο feature θα επρεπε να ερθει στο update 1.Φυσικα δε ξερω αν ηρθε ή οχι! 

Παντος τα επομενα atoms tablet θα ερχονται με δυο επιλογες 2gb/32bit και 4gb/64bit windows 8.1!

το x86 ή x64 ποια είναι η διαφορά?

το αντίστοιχο που βγαίνει σε 64gb είναι μια χαρά πάντως....

Επέκταση της ram δεν μπορούμε να κάνουμε σε tablet??

Μολις περασες το Update 1 που εχει γινει τοσος σαλος τους τελευταιους μηνες!Απλα δε το πηρες χαμπαρι! :P

Ευχαριστώ για την ενημέρωση! (λογισμικού :-D ) οπότε θα έχει κι άλλες αλλαγές ε? ωραία, θα το ψάξω!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει ηδη στην αγορα tablet με bay trai 4gb ram και x64 λογισμικο!

Κανονικα την υποστηριξη του connected standby που ειναι πολυ σημαντικο feature θα επρεπε να ερθει στο update 1.Φυσικα δε ξερω αν ηρθε ή οχι! 

Παντος τα επομενα atoms tablet θα ερχονται με δυο επιλογες 2gb/32bit και 4gb/64bit windows 8.1!

Ειχα διαβασει οτι το

ElitePad 1000 θα καθυστερουσε λογο limitations στο OS σχετικα με καποια features των tablets, θεωρησα οτι το sc θα ηταν ενα απο αυτα. 

Το Εlite αν δεν εχει βγει ηδη, δεν εχω χρονο να τα παρακολουθω,εινα κοντα, δεν παιζει sc out of the box?

Υπαρχει καμια λιστα με 

Win x64 4GB 64GB 

τι τιμες λες να δουμε μετα το καλοκαίρι μ αυτα τα χαρακτηριστικα 

Edit : ειμαστε off εδω αστο, θα παω στο αλλο thread 

Επεξ/σία από dem

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
dem, on 02 May 2014 - 11:19 PM, said:dem, on 02 May 2014 - 11:19 PM, said:

Ειχα διαβασει οτι το

ElitePad 1000 θα καθυστερουσε λογο limitations στο OS σχετικα με καποια features των tablets, θεωρησα οτι το sc θα ηταν ενα απο αυτα. 

Το Εlite αν δεν εχει βγει ηδη, δεν εχω χρονο να τα παρακολουθω,εινα κοντα, δεν παιζει sc out of the box?

Υπαρχει καμια λιστα με 

Win x64 4GB 64GB 

τι τιμες λες να δουμε μετα το καλοκαίρι μ αυτα τα χαρακτηριστικα 

Edit : ειμαστε off εδω αστο, θα παω στο αλλο thread 

Το feature ειναι το connected standby.

Λιστα δεν υπαρχει γιατι εκτος απο το Fujitsu STYLISTIC® Q584,δε ξερω αν εχει βγει καποιο αλλο 64bit bay trail,αυτη τη στιγμη!

Κανε λιγη υπομονη και πιστευω οτι θα εχουμε μεχρι το καλοκαιρι καποια μοντελα με 4gb ram και 64bit os! 

Επεξ/σία από ektor7

επισης σε περιπτωση βλαβης σε καθενα απο τα 2 μαγαζια, τα εξοδα αποστολης και παραλαβης ποιον βαραινουν;

μιλαμε για την περιπτωση παραγγελιας μεσω Ιντερνετ και για τα 2 μαγαζια (στο You βαζω παραλαβη απο ACS).

Το Υou εχει καταστημα στη πολη μου. Το Public το ετοιμαζουν εδω και πολυ καιρο ομως και υποτιθεται θα ανοιξει καποια στιγμη..

ακομα δεν εβγαλα αποφαση.. και θελω να παραγγειλω σημερα!

πηρα τηλεφωνο στο Public.. μου ειπαν 6 μερες DOA.. τα εξοδα πηγαινε-ελα εντος εγγυησης ειναι δικα τους.. αν προκαλεσω εγω βλαβη, δικα μου..

Παιρνω τηλ και MediaMarkt και πεφτει η γραμμη..

Αν το παρω απο το You παντως και μετα για οτιδηποτε προβλημα εχω να κανω με την αντιπροσωπια, δεν εχω καθολου DOA;

και αν χρειαστω σερβις το στελω στη Asus με δικα μου εξοδα και μου το επιστρεφουν με δικα τους;

Προσπαθω να δω τι ειναι καλυτερο.. να επιλεξω τα 2 χρονια που δινει το Υου ή το 1 των αλλων;

πειτε μου τι προτεινετε

Ο πιο σημαντικος λογος που αγορασα όχι από καθαρο ιντερνετομαγαζο και προτιμησα τα mediamarkt, είναι ότι σε περιπτωση service τους το παω και αναλαμβανουν αυτοι να το στειλουν στην asus.....

ΟΚ συμφωνω.. αλλα ο ενας χρονος εγγυηση;;;

ακομα δεν εβγαλα αποφαση.. και θελω να παραγγειλω σημερα!

πηρα τηλεφωνο στο Public.. μου ειπαν 6 μερες DOA.. τα εξοδα πηγαινε-ελα εντος εγγυησης ειναι δικα τους.. αν προκαλεσω εγω βλαβη, δικα μου..

Παιρνω τηλ και MediaMarkt και πεφτει η γραμμη..

Αν το παρω απο το You παντως και μετα για οτιδηποτε προβλημα εχω να κανω με την αντιπροσωπια, δεν εχω καθολου DOA;

και αν χρειαστω σερβις το στελω στη Asus με δικα μου εξοδα και μου το επιστρεφουν με δικα τους;

Προσπαθω να δω τι ειναι καλυτερο.. να επιλεξω τα 2 χρονια που δινει το Υου ή το 1 των αλλων;

πειτε μου τι προτεινετε

ΟΚ συμφωνω.. αλλα ο ενας χρονος εγγυηση;;;

αφου κοπει αποδειξη λιανικης είναι 2 ετη η εγγυηση....αυτό μου ειπαν. Οσον αφορα για το doa, τα mediamarkt εχουν 14μερες!

εχω μια απορια για τον explorer και το προγραμμα αναγνωσης των windows.γιατι ενω εχω κλεισει το ταμπλετ οταν το ξαναανοιγω και ανοιγω τις συγκεκριμενες εφαρμογες μου ανοιγει τις τελευταιες καρτελες που ειχα ανοιχτες?

επισης θεωρειται οτι ειναι προτιμοτερο να αγορασω καλωδιο hdmi για συνδεση με την τηλεοραση η εναν miracast adapter?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερωτηση ασχετου:Το καθε tablet εχει μια χωρητικοτητα κ μπορει να επεκταθει πχ με mini SD.Γιατι λεμε οτι το 32αρι πχ λογω software-προφορτωμενων προγραμματων εχει μονο 15-16G ελευθερα?Δεν μπορουμε να αποθηκευσουμε προγραμματα, αλλα κυριως διαφορα στοιχεια οπως μουσικη,φωτος,PDF στην SD(64αρα)??Ετσι εχουμε τα αρχικα 15G+64G για αποθηκευση.Εχω καταλαβει λαθος??

Μια χαρα τα εχεις καταλαβει. Απλα οι περισσοτεροι δεν ξερουν κι ουτε ρωτουν να μαθουν τι ακριβως παιζει με τους χωρους αποθηκευσης.

Καταρχην τα 32GB, ή εστω τα 15-16GB που σου μενουν, ειναι υπεραρκετα γιατι ουσιαστικα γεμιζουν μονο με εφαρμογες που βαζεις απο το MetroUI. Και μιας και δεν υπαρχουν και οι απειρες εφαρμογες, δυσκολο να γεμισει. Εγω κυριως το χρησιμοποιω σε desktop mode οποτε ο χωρος ακομα ετσι ειναι αφου τα κανονικα apps & games που βαζω μπαινουν ανετα στην 64αρα καρτα που εχω.

Αρα το να λεει καποιος οτι το 32αρι δεν αρκει ενω με το 64αρι εισαι μια χαρα, δεν μπορω να το καταλαβω, αφου και στις δυο περιπτωσεις θα βαλεις μια καρτα. Εκτος κι αν εχεις σκοπο να εγκαταστησεις ολο το store των Win8!!!

Ακομη και τοτε υπαρχει τροπος να κανεις το συστημα να βλεπει την καρτα σαν ενα φακελο του εσωτερικου χωρου, οποτε παλι λυνεται το προβλημα!

Οσοι παλι θελουν να εχουν μαζι ταινιες και χιλιαδες τραγουδια, ο δισκος στη USB3.0 κανει μια χαρα τη δουλεια του.

Επεξ/σία από KoGi
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...