Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γινεται να το συνδεσω με εξωτερικό DAC και παραλληλα να εχω πανω και εξωτερικο δισκο

εχει μια usb3 και ενα miniusb σωστα?

Αρα στο 1ο ο DAC και στο με mini to usb τον εξωτερικο με data θα γινεται?

Απλα οσο θα παιζει δεν θα ειναι στην τροφοδοσια ? Υπαρχει αλλος τροπος να γινει αυτο που λεω

ή θα γινει συμβιβασμος και θα κουμπωσει και dac πανω  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθε η ωρα που περιμεναμε;;;;;;;;;;;;
http://www.skroutz.gr/s/4135796/Asus-Transformer-Book-T100TA-DK002H-Z3740-2GB-32GB.html

329€ σε ολα τα μαγαζια..
λεω να το χτυπησω απο τα Public.....

EDIT:
το Public δινει εγγυηση 1 χρονο, ενω το You 2...?!?!?!?!
να προτιμησω το δευτερο καλυτερα;;;

σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τα 2 μαγαζια, απο το Public μου ειπαν οτι τοσο δινει η αντιπροσωπια (1 χρονο), ενω απο το You ειπαν οτι για πελατες λιανικης δινουν 2 χρονια (αποδειξη), ενω για τιμολογιο ειναι 1 χρονος και επισης μου ειπαν οτι 2 χρονια τους δινει αντιπροσωπια (σε ερωτηση μου αν ειναι καποια δικη τους εισαγωγη απαντησαν αρνητικα).

Ξερει κανεις τι παιζει με αυτη τη κατασταση;;;;;;;;;;;

Επεξ/σία από MasterX
  • Like 1

Να κάνω και εγώ τώρα μια ερώτηση, μιας και το γλυκοκοιτάω καιρό τώρα.. 

Ισχύει ότι για οτιδήποτε (μα οτιδήποτε!) προκύψει ΕΝΤΟΣ της εγγύησης , πρέπει να το στείλεις έξω (ΙΤΑΛΙΑ?)  το ASUS;

Δεν υπάρχει πλέον κανένα εξουσιοδοτημένο service?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.skroutz.gr/s/4135796/Asus-Transformer-Book-T100TA-DK002H-Z3740-2GB-32GB.html

329€ σε ολα τα μαγαζια..

EDIT:

σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τα 2 μαγαζια, απο το Public μου ειπαν οτι τοσο δινει η αντιπροσωπια (1 χρονο), ενω απο το You ειπαν οτι για πελατες λιανικης δινουν 2 χρονια (αποδειξη), ενω για τιμολογιο ειναι 1 χρονος και επισης μου ειπαν οτι 2 χρονια τους δινει αντιπροσωπια (σε ερωτηση μου αν ειναι καποια δικη τους εισαγωγη απαντησαν αρνητικα).

Επειδή αυτό που λες το εκανα θεμα στα mediamarkt όταν το αγορασα, μου ειχαν πει ότι με την αποδειξη λιανικης εχω 2 χρονια το 1 από αυτά το δινει το κατάστημα που το πουλαει....

Το ταμπλετακι παντως από κατω εχει ένα μικρο αυτοκολητακι που γραφει 12Μ(12μηνες)

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα 32Gb πάντως είναι πολύ λίγα για Win 8. Κρίμα είναι να έχεις x86 και καμιά 15αρια Gb το πολύ ελεύθερα για προγράμματα 

Επεξ/σία από dem
  • Like 1

Σούπερ τιμή! Όποιος το σκέφτεται να το πάρει με κλειστά μάτια!

απο που ομως;;; με εχει προβληματισει αυτο με την εγγυηση! και ειμαι ετοιμος να παραγγειλω

Χθες μου ηρθε η 32αρα Samsung plus up to 48mb/sec (ebay UK 20€) και τουλάχιστον περασα το mame32(10GB) την μουσικη μου (5GB) και τις φωτο μου. Παντως οσον αφορα καποια x86 παιχνίδια, τα εχω κανει εγκατασταση στον 2,5 εξωτερικο μου δισκο.

Tα 32Gb πάντως είναι πολύ λίγα για Win 8. Κρίμα είναι να έχεις x86 και καμιά 15αρια Gb το πολύ ελεύθερα για προγράμματα 

Αυτό πιστεύω και εγώ για αυτό πρότεινα το 64gb!! Σε εκείνο λογικά ίσως η μπαταρία του να κρατάει λιγότερο..!!

Κατα ταλλα είναι πολύ καλό εργαλείο!!

Ξέρει κανείς αν η asus ετοιμάζει κάτι πιο καινούργιο??

329€ σε ολα τα μαγαζια..

EDIT:

επισης σε περιπτωση βλαβης σε καθενα απο τα 2 μαγαζια, τα εξοδα αποστολης και παραλαβης ποιον βαραινουν;

μιλαμε για την περιπτωση παραγγελιας μεσω Ιντερνετ και για τα 2 μαγαζια (στο You βαζω παραλαβη απο ACS).

Το Υou εχει καταστημα στη πολη μου. Το Public το ετοιμαζουν εδω και πολυ καιρο ομως και υποτιθεται θα ανοιξει καποια στιγμη..

επισης σε περιπτωση βλαβης σε καθενα απο τα 2 μαγαζια, τα εξοδα αποστολης και παραλαβης ποιον βαραινουν;

μιλαμε για την περιπτωση παραγγελιας μεσω Ιντερνετ και για τα 2 μαγαζια (στο You βαζω παραλαβη απο ACS).

Το Υou εχει καταστημα στη πολη μου. Το Public το ετοιμαζουν εδω και πολυ καιρο ομως και υποτιθεται θα ανοιξει καποια στιγμη..

Ο πιο σημαντικος λογος που αγορασα όχι από καθαρο ιντερνετομαγαζο και προτιμησα τα mediamarkt, είναι ότι σε περιπτωση service τους το παω και αναλαμβανουν αυτοι να το στειλουν στην asus.....

Αυτό πιστεύω και εγώ για αυτό πρότεινα το 64gb!! Σε εκείνο λογικά ίσως η μπαταρία του να κρατάει λιγότερο..!!

Κατα ταλλα είναι πολύ καλό εργαλείο!!

Ξέρει κανείς αν η asus ετοιμάζει κάτι πιο καινούργιο??

Αναμένεται ακόμα πιο μαζική παραγωγή από πολλές εταιρίες με 64bit και 4GB Ram και ανω.  

Τα 32bit  ηταν μεχρι να βγουν drivers απο την Intel για 64bit. 

Εμένα με ψήνει πολυ το ΑSUS T100 αλλα εκτος απο το παραπανω θεωρω 

τα 32gb ειναι απελπιστικά λίγα και δεν διορθώνεται με πρόσθεση πρόσθετης κάρτας με τον τροπο που θελω

Δεν εχω αμεσα αναγκη μια τετοια συσκευη οποτε αποφασισα να περιμενω λιγο προς το παρόν.

Αναμένεται ακόμα πιο μαζική παραγωγή από πολλές εταιρίες με 64bit και 4GB Ram και ανω.  

Τα 32bit  ηταν μεχρι να βγουν drivers απο την Intel για 64bit. 

Εμένα με ψήνει πολυ το ΑSUS T100 αλλα εκτος απο το παραπανω θεωρω 

τα 32gb ειναι απελπιστικά λίγα και δεν διορθώνεται με πρόσθεση πρόσθετης κάρτας με τον τροπο που θελω

Δεν εχω αμεσα αναγκη μια τετοια συσκευη οποτε αποφασισα να περιμενω λιγο προς το παρόν.

Και εγώ σε αυτή τη φάση είμαι!! Το συγκεκριμένο βγαίνει και με 64gb που είναι αρκετά κατά τη γνώμη μου. Επειδή και εγώ δεν επείγομαι για αυτό ρώτησα αν αναμένουμε κάτι παρόμοιο με καλύτερα χαρακτηριστικά όπως πχ μνήμη ή σκληρό.Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού που θα πρέπει να αγοράσω μπορώ να περιμένω!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι με τιμη χωμα και καλυτερα χαρακτηριστικα,  χλωμο.....

Εδώ πουλανε το ativ της Sammy με τον 2760 και ζητανε έναν σκασμο λεφτα....

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...