wind25 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Απο αμερική πέρα απο τα 50 μεταφορικά, έχεις και τουλάχιστον 50€ τελωνείο οπότε θα σου έρθει η τιμή μια η άλλη. Εγώ αναφέρθηκα για e-bay και το συγκεκριμένο που πρότεινα δεν έχει θέμα τελωνείου όπως και παρόμοια που υπάρχουν εκεί!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εγώ αναφέρθηκα για e-bay και το συγκεκριμένο που πρότεινα δεν έχει θέμα τελωνείου όπως και παρόμοια που υπάρχουν εκεί!!! βγάζει και 100$ import taxes και φτάνει τελική τιμή 400€ (και δεν είναι καινούργιο και δεν ξέρω αν ισχύει και η εγγύηση). Εδώ ξεκινάει από σχεδόν 450€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temeteron Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ξέρει κανείς για το Asus t100 με windows 8.1 πως γίνεται το φορμάτ με usb stick ? υπάρχει κουμπί για εισαγωγή bios ? Θα υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε μελλοντικές εκδόσεις π.χ. Windows 9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εγώ αναφέρθηκα για e-bay και το συγκεκριμένο που πρότεινα δεν έχει θέμα τελωνείου όπως και παρόμοια που υπάρχουν εκεί!!! Αν περιμένεις να παραλάβεις δέμα απο Αμερική και να μην περάσει εκτελωνισμό είσαι πολύ γελασμένος. Και μεταχειρισμένο να πάρεις, πάλι θα πληρώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 temeteron, on 30 Apr 2014 - 4:28 PM, said: Ξέρει κανείς για το Asus t100 με windows 8.1 πως γίνεται το φορμάτ με usb stick ? υπάρχει κουμπί για εισαγωγή bios ? Θα υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε μελλοντικές εκδόσεις π.χ. Windows 9. Οι πρωτες δυο ερωτησεις αφορουν τα windows 8.x με uefi γενικα και εχει απαντηθει πολλες φορες σε θεματα των windows 8.x!Κοιτα στα θεματα των windows! Οι μελλοντικες εκδοσεις των windows ή θα τις κατεβαζεις απο το store ή θα κανεις clean install απο usb!Οτι ισχυει στα laptops ισχυει και στα windows tablet με x86 cpu! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Θέλω να χρησιμοποιήσω το calendar των windows. Ωστόσο δεν με αφήνει να το χρησιμοποιήσω αν δεν έχω λογαριασμό Microsoft. Εγώ έχω λογαριασμό και τοπικο στο tablet και Microsoft. ωστόσο θέλω να χρησιμοποιώ το calendar με τον τοπικο λογαριασμό. Γίνεται αυτό? Γίνεται να παρακάμψουμε την σύνδεση με λογαριασμο Microsoft? Το ίδιο πρόβλημα έχω με όλες τις εφαρμογές πχ το Skype ή αν θέλω να κατεβάσω καμία εφαρμογη? Καμία λύση? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temeteron Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Οι πρωτες δυο ερωτησεις αφορουν τα windows 8.x με uefi γενικα και εχει απαντηθει πολλες φορες σε θεματα των windows 8.x!Κοιτα στα θεματα των windows! Οι μελλοντικες εκδοσεις των windows ή θα τις κατεβαζεις απο το store ή θα κανεις clean install απο usb!Οτι ισχυει στα laptops ισχυει και στα windows tablet με x86 cpu! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 εχω κακη αποκριση στο flipboard.....καμια ιδεα? σε εσας πως είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzo Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Πως γινεται το VivoTab Note Asus ναναι μονο 30 ευρω φθηνοτερο απο το T100? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Είχα ένα ατυχηματάκι σήμερα, μου έπεσε και ξεκούμπωσε ή οθόνη στο πάνω μέρος και στο πλάι (όχι από το πληκτρολόγιο, από την πλάτη). Ευτυχώς την πίεσα λίγο και κούμπωσε πάλι κανονικά. Πέρασε το πρώτο crash test! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Κι εμένα έφαγε ένα γερό πέσιμο πριν καμιά βδομάδα. Στράβωσε λίγο η πρόσοψη στην άκρη αλλα την ίσισωσα με ένα κατσαβιδάκι και κούμπωσε αλφαδιά. Μερικά απο τα καλά της πλαστικής οθόνης και πλαισίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 kostasfalcon, on 01 May 2014 - 12:28 PM, said:εχω κακη αποκριση στο flipboard.....καμια ιδεα? σε εσας πως είναι? Μονο στο flipboard ή εχεις και σε αλλες αφαρμογες το ιδιο προβλημα? Σε μενα ειναι μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μονο στο flipboard ή εχεις και σε αλλες αφαρμογες το ιδιο προβλημα? Σε μενα ειναι μια χαρα! στο flipboard μονο....και μαλιστα και στο πρωτο που ειχα πριν το κανω αντικατασταση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 στο flipboard μονο....και μαλιστα και στο πρωτο που ειχα πριν το κανω αντικατασταση....Καντο unistall και ξανακατεβασε το και πες μας τι παιζει! Εισαι σιγουρος οτι σε ολα τα αλλα δεν εχει θεμα? Βαλε καποιο απαιτητικο metro παιχνιδι και παιξε λιγη ωρα!Αν στο κανει και σ'αυτο,τοτε δε μπηκαν καλα τα windows και θες refresh για να στρώσουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Καντο unistall και ξανακατεβασε το και πες μας τι παιζει! Εισαι σιγουρος οτι σε ολα τα αλλα δεν εχει θεμα? Βαλε καποιο απαιτητικο metro παιχνιδι και παιξε λιγη ωρα!Αν στο κανει και σ'αυτο,τοτε δε μπηκαν καλα τα windows και θες refresh για να στρώσουν! το εχω κανει αλλα χωρις αποτέλεσμα. εχω παιξει και το asphalt 8 και ηταν μια χαρα. Δεν εχω με κανενα app θεμα παρα μονο με το flipboard.... Να και ένα βιντεο που ανεβασα http://youtu.be/XcvTAYC0vWs Επεξ/σία 1 Μαΐου 2014 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα