Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κάνω λάθος το miracast και το allshare είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με διαφορετικό όνομα.

Το allshare χρησιμοποιει το home network και η μεταφορα γινεται μεσον apps!

Το miracast&intel widi γινεται απ'ευθειας συνδεση μεταξυ των δυο συσκευων που τα υποστηριζουν(σαν να συνδέεις hdmi)!

Επεξ/σία από ektor7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σκεφτομαι να το παρω τις επομενες μερες..
εχω την ετυπωση οτι 1-10 Μαιου θα εχουμε εκπτωσεις οπως εγινε και 1-10 Νοεμβρη.. ισχυει;
Βλεπω οτι απο τοτε που κυκλοφορησε (μαλλον κανα 5αμηνο) πρεπει να παιζει στη ιδια τιμη και ισως συντομα γινει καμια μειωση ή προσφορα.. Μακαρι να γινει κατι αυτες τις μερες..μη το παρω και πεσει αμεσως μετα.. :)

Στο ιταλικο Αμαζον το εχει EUR 321,75 ...

τι μεταφορικα εχει; αξιζει να το παρω απο δω; Το πληκτρολογιο ειναι Qwerty παντως..θα εχω καποιο αλλο θεμα;
Αλλιως απο Ελλαδα που να το παρω;;

Υπάρχει στο ε-σοπ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909601αλλα 100% δεν ειναι ελληνικό, μαλλον πολωνικό.

μπορεις βεβαια να τα μετατρέψεις σε ελληνικά όλα είτε με clean install είτε με language packs...

Υπάρχει στο ε-σοπ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909601αλλα 100% δεν ειναι ελληνικό, μαλλον πολωνικό.

μπορεις βεβαια να τα μετατρέψεις σε ελληνικά όλα είτε με clean install είτε με language packs...

Τι εννοείς δεν είναι ελληνικό??? πως το καταλαβαίνεις??

Γενικά το eshop φέρνει πολλά πράγματα από τρίτες χώρες και γι'αυτό η τιμή είναι συχνά πολύ χαμηλότερη από την αντίστοιχη άλλων καταστημάτων. ( ένδειξη μπορεί να είναι και το 1 έτος εγγύησης την ώρα που συνήθως τα ηλεκτρονικά έχουν 2 έτη ή ακόμα και το αγγλικό πληκτρολόγιο ) .  Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται με την εγγύηση αν χτύπα ξύλο συμβεί κάτι, το στέλνουν δηλαδή στη χώρα προέλευσης ή επικοινωνούν με την τοπική αντιπροσωπία ? (πιστεύω το δεύτερο)

• Like 1

σκεφτομαι να το παρω τις επομενες μερες..

εχω την ετυπωση οτι 1-10 Μαιου θα εχουμε εκπτωσεις οπως εγινε και 1-10 Νοεμβρη.. ισχυει;

Βλεπω οτι απο τοτε που κυκλοφορησε (μαλλον κανα 5αμηνο) πρεπει να παιζει στη ιδια τιμη και ισως συντομα γινει καμια μειωση ή προσφορα.. Μακαρι να γινει κατι αυτες τις μερες..μη το παρω και πεσει αμεσως μετα.. :)

Στο ιταλικο Αμαζον το εχει EUR 321,75 ...

τι μεταφορικα εχει; αξιζει να το παρω απο δω; Το πληκτρολογιο ειναι Qwerty παντως..θα εχω καποιο αλλο θεμα;

Αλλιως απο Ελλαδα που να το παρω;;

ρίξε μια ματιά και εδώ.

http://www.ebay.com/itm/ASUS-Transformer-Book-T100TA-10-1-64GB-Windows-8-1-Touchscreen-Laptop-Tablet-/191154213303?pt=US_Tablets&hash=item2c81add1b7 

Επίσης, πιστεύω ότι αξίζει καλύτερα αυτό με τα 64GB σκληρό το οποίο βέβαια  έρχεται Ελλάδα 100 ευρώ πιο ακριβά απέξω και υπάρχει σε ένα κατάστημα μόνο.!!

Ας μας πει κάποιος κάτοχος από τα 32 gb του έχει μείνει καθόλου χώρος??

ρίξε μια ματιά και εδώ.

http://www.ebay.com/itm/ASUS-Transformer-Book-T100TA-10-1-64GB-Windows-8-1-Touchscreen-Laptop-Tablet-/191154213303?pt=US_Tablets&hash=item2c81add1b7 

Επίσης, πιστεύω ότι αξίζει καλύτερα αυτό με τα 64GB σκληρό το οποίο βέβαια  έρχεται Ελλάδα 100 ευρώ πιο ακριβά απέξω και υπάρχει σε ένα κατάστημα μόνο.!!

Δεν ξέρω αν έχει εγγύηση το συγκεκριμένο και γενικά δε νομίζω ότι αξίζει για να γλιτώσεις ένα 50άρικο

ρίξε μια ματιά και εδώ.

Shipping:

$48.85 (approx. EUR 35.28)

δεν ξερω αν βολευει απο κει..

Εγω στην αρχη ηθελα το 64αρι.. Αλλα υπολογιζοντας τις αναγκες μου ειδα οτι θα τα βολεψω και με το 32αρι.

Αλλωστε το 64αρι ειναι δυσευρετο, ειδικα στην Ελλαδα και 100€ παραπανω για τα εξτρα 32GB δεν αξιζει νομιζω.

Τωρα απο e-shop για να γλυτωσω μονο 10€ και να μην ειναι και ελληνικο, καλυτερα να το παρω απο τις αλλες αλυσιδες.

Το θεμα ειναι ποτε θα γινει καμια μειωση τιμης ή καμια προσφορα..

το e-shop δεν φερνει ΤΙΠΟΤΑ ελληνικό σε λαπτοπς (κ γενικότερα). ΟΛΑ ειναι εισαγωγή από Ευρώπη.

Ένα toshiba encore 8 που πήρα πριν κατι μηνες ηταν στα Πολωνικά (εννοειται εγινε clean install και εφαγαν ολα σουτ)

Δεν ξέρω αν έχει εγγύηση το συγκεκριμένο και γενικά δε νομίζω ότι αξίζει για να γλιτώσεις ένα 50άρικο

Shipping:

$48.85 (approx. EUR 35.28)

δεν ξερω αν βολευει απο κει..

Εγω στην αρχη ηθελα το 64αρι.. Αλλα υπολογιζοντας τις αναγκες μου ειδα οτι θα τα βολεψω και με το 32αρι.

Αλλωστε το 64αρι ειναι δυσευρετο, ειδικα στην Ελλαδα και 100€ παραπανω για τα εξτρα 32GB δεν αξιζει νομιζω.

Τωρα απο e-shop για να γλυτωσω μονο 10€ και να μην ειναι και ελληνικο, καλυτερα να το παρω απο τις αλλες αλυσιδες.

Το θεμα ειναι ποτε θα γινει καμια μειωση τιμης ή καμια προσφορα..

Βασικά μαζί με τα μεταφορικά δίνει 330ευρώ και το αντίστοιχο με 64GB κάνει 450!! οπότε γλιτώνεις 100 ευρώ++ και όχι 10 ή 50.

Για τα 32GB άμα το ψάξετε θα το βρείτε πάλι γυρω στα 100 ευρώ φθηνότερα από το αντίστοιχο εδώ!

Να συγκρίνετε όμοια πράγματα. Επίσης, όσον αφορά την εγγύηση δεν θυμάμαι για αυτό αλλά σίγουρα έδιναν αρκετοί!!

Τα 32GB πιστεύω είναι απίστευτα λίγα αν υπολογίσουμε και το χώρο που θα καταλαμβάνουν τα win και τα προγράμματα! Για να είμαστε σίγουροι όμως για αυτό ζήτησα από κάποιον κάτοχο να μας πει αν ισχύει αυτό που αναφέρω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...