Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε βρηκες καποια λυση,γιατι πολλα απο τα αυτα που αλλαξε υπαρχου "πλαγιοι" τροποι!

Οπως το αναφερες νομισα οτι το θεμα ηταν στο bluetooth γενικα!

Με αυτα που ειναι με usb υπαρχει προβλημα?

Μηπως  ο παλιος τροπος εμποδιζε τα ενσωματομενα gps και γενικα ολα τα metro ui apps που χρησιμοποιουν το location service,γι'αυτο το αλλαξε?

Δεν ξερω αν βοηθα αυτο!

Αυτή την μέθοδο δοκίμασα και δεν δούλεψε με here maps και bing maps. Βέβαια δεν το πάλεψα ιδιαίτερα και κάποια στιγμή που θα βρ'ω χρόνο θα ξαναδοκιμάσω.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχει δοκιμάσει κάνεις το virtual Dj? Αν ναι , Πώς συμπεριφέρεται σε χρόνους loading τραγουδιών κτλ?

με ενδιαφερει και μενα αυτο...

με τραγουδια στην SD card ή και σε εξωτερικο σκληρο.

και καποιος να μου πει που βρισκονται τοποθετημενα τα ηχειακια, γιατι δεν εχω καταλαβει

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή την μέθοδο δοκίμασα και δεν δούλεψε με here maps και bing maps. Βέβαια δεν το πάλεψα ιδιαίτερα και κάποια στιγμή που θα βρ'ω χρόνο θα ξαναδοκιμάσω.

Αν ειχα καποιο gps receiver θα το εξαχνα να βοθησω,αλλα αν και το σκεφτικα να παρω καποιο,το μετανιωσα!

Το θεμα ειναι οτι τα metro apps να μην δουλευουν με τον πατροπαραδοτο τροπο,γι'αυτο και να εγινε η αλλαγη!Αυτο ομως θα διημιουργησει αρκετα προβληματα σε συσκευες που δεν εχουν ενσωματομενο gps!

Πρεπει να βρεθει καποιος τροπος,γιατι τουλαχιστον το here maps,ειναι απο τα καλυτερα offline navigations και ειναι κριμα να μη μπορεις με εξωτερικο gps να μην μπορεις να το χρησιμοποιησεις!!!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

με ενδιαφερει και μενα αυτο...

με τραγουδια στην SD card ή και σε εξωτερικο σκληρο.

και καποιος να μου πει που βρισκονται τοποθετημενα τα ηχειακια, γιατι δεν εχω καταλαβει

τα ηχεια είναι στην πλατη στο μεσον της και στις 2 ακρες (αριστερα-δεξια)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα ηχεια είναι στην πλατη στο μεσον της και στις 2 ακρες (αριστερα-δεξια)

μαλιστα...παντως περιεργο που δεν φαινονται τρυπουλες πουθενα στα βιντεο που βλεπω..

καλο ειναι που τα εχουν δεξια αριστερα σε landscape (ειναι πιο απομακρυσμενα μεταξυ τους ετσι και πιο λογικο) να και οχι οπως στα περισσοτερα ταμπλετ που τα εχουν στη μια μερια για να εχεις στερεο οταν το κρατας ορθιο..

δεν ειχα καταφερει να τα εντοπισω στις φωτο.. αλλα λενε οτι ειναι δυνατα

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.

μαλιστα...παντως περιεργο που δεν φαινονται τρυπουλες πουθενα στα βιντεο που βλεπω..

καλο ειναι που τα εχουν δεξια αριστερα σε landscape (ειναι πιο απομακρυσμενα μεταξυ τους ετσι και πιο λογικο) να και οχι οπως στα περισσοτερα ταμπλετ που τα εχουν στη μια μερια για να εχεις στερεο οταν το κρατας ορθιο..

δεν ειχα καταφερει να τα εντοπισω στις φωτο.. αλλα λενε οτι ειναι δυνατα

είναι δυνατα με καλη ποιοτητα ηχου.

Δημοσ.

Από τα δυνατότερα που έχω ακούσει σε mobile συσκευή. Σε σχέση με εμα iPad θα μπορουσα να πω ότι είναι πολύ πιο δυνατα.

Σε ποιοτητα τώρα μετά το 80% μια παραμόρφωση γίνεται αισθητή, αλλά ακόμα και σε αυτό το σημείο είναι πολύ ισχυρότερα του ανταγωνισμού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχει δοκιμάσει κάνεις το virtual Dj? Αν ναι , Πώς συμπεριφέρεται σε χρόνους loading τραγουδιών κτλ?

ok το πηρα και εγω ...πολυ καλο για τα λεφτα του...τελικα ειναι αρκετα γρηγορο για την χρηση μουσικης που το θελω....οποτε μην ανυσηχειται για χρηση virtual dj δεν υπαρχει το συγκεκριμενο.....απλα τα σπαει δεν του το ειχα...επισης διαθετει τεχνολογια widi για ασυρματη μεταφορα εικονας και ηχου σε τηλεορασεις που υποστυριζουν widi και miracast.. επισης παιδια ψαχνω το read mode για να το κανω απεγκατασταση και δεν το βρισκω πουθενα..

Επεξ/σία από gastonegr
  • Like 2
Δημοσ.

ok το πηρα και εγω ...πολυ καλο για τα λεφτα του...τελικα ειναι αρκετα γρηγορο για την χρηση μουσικης που το θελω....οποτε μην ανυσηχειται για χρηση virtual dj δεν υπαρχει το συγκεκριμενο.....απλα τα σπαει δεν του το ειχα...επισης διαθετει τεχνολογια widi για ασυρματη μεταφορα εικονας και ηχου σε τηλεορασεις που υποστυριζουν widi και miracast.. επισης παιδια ψαχνω το read mode για να το κανω απεγκατασταση και δεν το βρισκω πουθενα..

Οκ με εφτιαξες τωρα.. εχω ψηθει.. θα το χτυπησω συντομα..

οι 10" πως σου φαινονται για dj κατασταση; βλεπεις ή ειναι ολα μικρα; λεω να παρω μια βαση που χρησιμοποιουν πολλοι DJ για να φερουν πιο ψηλα το λαπτοπ και πιο κοντα στα ματια τους (ειδικα με κατι 13αρια Apple) θα κανω καλυτερα δουλεια; πηρες εσυ;

Δημοσ.

κοιτα η βαση ναι χρειαζεται ,.....εγω παντα ειχα και ναι εχω βαση ... δεν θα σε στενοχωρησει στο θεμα οθονης καθολου ειναι ενταξει οι ιντσες αρκει βεβαια να υπαρχει και η κονσολα.... φαντασου με mac 13 αρι ειμαι χρονια τωρα και το πιστευω....στο θεμα μεταφορας καθε 3 και λιγο ειναι οτι καλυτερο... απο το να κουβαλαω την τσαντα με το λαπτοπ συν τα cd...

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα η βαση ναι χρειαζεται ,.....εγω παντα ειχα και ναι εχω βαση ... δεν θα σε στενοχωρησει στο θεμα οθονης καθολου ειναι ενταξει οι ιντσες αρκει βεβαια να υπαρχει και η κονσολα.... φαντασου με mac 13 αρι ειμαι χρονια τωρα και το πιστευω....στο θεμα μεταφορας καθε 3 και λιγο ειναι οτι καλυτερο... απο το να κουβαλαω την τσαντα με το λαπτοπ συν τα cd...

δεν θα δουλευω συχνα σαν DJ και λογω του ειδους, δεν ειμαι συνεχεια πανω στον υπολογιστη..( συνηθως automix και αλλαγες λιστας καποιες στιγμες).. κονσολα δεν χρησιμοποιω (εννοεις controller? )

Βασεις ειδα γυρω στα 35-40€ αλλα ειναι μεταλλικες απ οτι βλεπω και δεν ειναι πτυσομενες (ή κανω λαθος).. Προτεινεις καποια; Και καποιο μαγαζι;

Δημοσ.

Για το readmode γράψε read στην αναζήτηση και θα στο βγάλει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα παιδια! μια ερωτηση:

αν εχει καποιος TV samsung smart 3d led  με το συστημα allshare δουλευει αν θα εχω το συγκεκριμενο asus t100 ή πρεπει να είναι android tablet και να ειναι samsung και το tablet? ή δε παιζει ρολο η μαρκα android tablet?  το βαζεις απο samsung apps  το  " allshare" εικονιδιο στη επιφανεια?

δε ξεφευγω απο το topic εδω γιατ ιαναφερομαι και αν ειναι συμβατο ενα windows tablet οπως το asus....

ξεφευγω τωρα απο το topic και συγνωμη:  μεταδιδετε εικονα και ηχος μονο απο ενα tablet προς την smart tv ή και απο τη tv προς το tablet?  με το συστημα allshare εννοω!

Επεξ/σία από Athens44

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...