kostasfalcon Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 <p>καλησπερα λεβεντες, σημερα το παρελαβα και εγω , δε το ανοιξα ακομη γιατι γραφει 8 ωρες φορτιση, πως καταλαβαινουμε οτι φορτιστηκε πληρως? αναβει πρασινο το λαμπακι η οχι?</p> Από πορτοκαλί γίνεται λευκό, μην δώσεις σημασία που θα αλλάξει το χρώμα πιο νωρίς από τις 8ώρες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 ok φιλε σ ευχαριστω!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Το φωτάκι από πορτοκαλί θα γίνει άσπρο. Καλορίζικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 ευχαριστω φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 ok φιλε σ ευχαριστω!! δεν κανει τιποτε φιλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimnie Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Τι μλκ εκανε η MS αν επιτρεπεται? Εχεις μηπως το toshiba encore και ΔΕΝ δουλευει το gps με το here maps??? Εννοείται οτι σε κανενα μηχανημα χωρις gps δεν πας πουθενα! Η μλκ της MS είναι ότι άλλαξε τον τρόπο που παρέχεται πρόσβαση στις πληροφορίες από το gps. Παλαιότερα γινόταν μέσω virtual com port και spp προφιλ. Στα win8 κατήργησε αυτόν τον τρόπο και προσέφερε μέσω API πρόσβαση στα location services τα οποία όμως δεν υποστηρίζουν bluetooth gps αλλά μόνο ενσωματωμένο όπως στο encore. Οπότε το Τ100 μένει στην απέξω όπως και τα περισσότερο tablet win8 που δεν έχουν ενσωματωμένο gps. Ακόμα και τα surface υποφέρουν από αυτό το θέμα. Έχουν εμφανιστεί κάποια workarounds αλλά με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 παιδια καλημέρα, ερωτηση ... παιχνιδακια για παιδια 5 χρονων εχει το μαρκετ τις microsoft ? μιλαω για τα παιχνιδακια που εχει πχ στο android υπαρχουν αντιστοιχα στα windows ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία αλλα σε καμία περίπτωση όσα μπορείς να βρείς στα store του android kai iOS. Μια ιδέα μπορείς να πάρεις απο εδώ: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/apps#Cat=t1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Το βρίσκω στα 360 ευρώ με μεταφορικά και μάλιστα τα 64 gb!!! Πώς σας φαίνεται αξιόπιστο; http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-ASUS-Transformer-Book-T100-T100TA-Keyboard-10-64GB-Windows-8-1-w-Warranty-/251476329856?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item3a8d284580 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 προτιμας να ρισκαρεις? εγω δε θα το επερνα, ετσι και αλλιως παίρνει sd card τι να το κανω 64? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Θέλω 64 γιατί θέλω να έχω το itunes για το iphone μου που έχει 32 gb μνήμη. Εκτός κ αν γίνεται να έχω τα περιεχόμενα του itunes με τον εξωτερικό σκληρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγω εχω παραγγειλει μια 32αρα Samsung plus, εχω και έναν 500αρη 2,5ιντσων εξωτερικο και είμαι σουπερ. Πολλα παιχνδια τα εχω κανει εγκατασταση εκει και πανε μια χαρα, Επεξ/σία 24 Απριλίου 2014 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Jimnie, on 24 Apr 2014 - 09:01 AM, said:Jimnie, on 24 Apr 2014 - 09:01 AM, said:Jimnie, on 24 Apr 2014 - 09:01 AM, said:Jimnie, on 24 Apr 2014 - 09:01 AM, said:Jimnie, on 24 Apr 2014 - 09:01 AM, said: Η μλκ της MS είναι ότι άλλαξε τον τρόπο που παρέχεται πρόσβαση στις πληροφορίες από το gps. Παλαιότερα γινόταν μέσω virtual com port και spp προφιλ. Στα win8 κατήργησε αυτόν τον τρόπο και προσέφερε μέσω API πρόσβαση στα location services τα οποία όμως δεν υποστηρίζουν bluetooth gps αλλά μόνο ενσωματωμένο όπως στο encore. Οπότε το Τ100 μένει στην απέξω όπως και τα περισσότερο tablet win8 που δεν έχουν ενσωματωμένο gps. Ακόμα και τα surface υποφέρουν από αυτό το θέμα. Έχουν εμφανιστεί κάποια workarounds αλλά με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα. Δε βρηκες καποια λυση,γιατι πολλα απο τα αυτα που αλλαξε υπαρχου "πλαγιοι" τροποι! Οπως το αναφερες νομισα οτι το θεμα ηταν στο bluetooth γενικα! Με αυτα που ειναι με usb υπαρχει προβλημα? Μηπως ο παλιος τροπος εμποδιζε τα ενσωματομενα gps και γενικα ολα τα metro ui apps που χρησιμοποιουν το location service,γι'αυτο το αλλαξε? Δεν ξερω αν βοηθα αυτο! Επεξ/σία 24 Απριλίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) AΠο παιχνίδια εχει πολύ ωραια στο Market αλλα μπορεις να βαλεις και παρα πολλα αλλα παιχνίδια που δεν είναι στο Market.....βεβαια παντα εξαρτάται από το τι είδους παιχνίδια θες να παιξεις εσυ και τι, θα παιξουν τα παιδια. παιδια καλημέρα, ερωτηση ... παιχνιδακια για παιδια 5 χρονων εχει το μαρκετ τις microsoft ? μιλαω για τα παιχνιδακια που εχει πχ στο android υπαρχουν αντιστοιχα στα windows ? Επεξ/σία 24 Απριλίου 2014 από spinemm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ευχαριστω παιδια, εγω δεν παιζω παιχνιδια οπότε μοναχα καποια το παιδι ετσι για να περνα η ωρα πχ λιγο τπ απογευμα η σε κανενα ταξιδι κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα