Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>καλησπερα λεβεντες, σημερα το παρελαβα και εγω , δε το ανοιξα ακομη γιατι γραφει 8 ωρες φορτιση, πως καταλαβαινουμε οτι φορτιστηκε πληρως? αναβει πρασινο το λαμπακι η οχι?</p>

Από πορτοκαλί γίνεται λευκό, μην δώσεις σημασία που θα αλλάξει το χρώμα πιο νωρίς από τις 8ώρες...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τι μλκ εκανε η MS αν επιτρεπεται?

Εχεις μηπως το toshiba encore και ΔΕΝ δουλευει το gps με το here maps???

Εννοείται οτι σε κανενα μηχανημα χωρις gps δεν πας πουθενα!

Η μλκ της MS είναι ότι άλλαξε τον τρόπο που παρέχεται πρόσβαση στις πληροφορίες από το gps. Παλαιότερα γινόταν μέσω virtual com port και spp προφιλ. Στα win8 κατήργησε αυτόν τον τρόπο και προσέφερε μέσω API πρόσβαση στα location services τα οποία όμως δεν υποστηρίζουν bluetooth gps αλλά μόνο ενσωματωμένο όπως στο encore. Οπότε το Τ100 μένει στην απέξω όπως και τα περισσότερο tablet win8 που δεν έχουν ενσωματωμένο gps. Ακόμα και τα surface υποφέρουν από αυτό το θέμα. Έχουν εμφανιστεί κάποια workarounds αλλά με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα.

παιδια καλημέρα,

ερωτηση ... παιχνιδακια για παιδια 5 χρονων εχει το μαρκετ τις microsoft ? μιλαω για τα παιχνιδακια που εχει πχ στο android υπαρχουν αντιστοιχα στα windows ?

Έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία αλλα σε καμία περίπτωση όσα μπορείς να βρείς στα store του android kai iOS.

Μια ιδέα μπορείς να πάρεις απο εδώ: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/apps#Cat=t1

Το βρίσκω στα 360 ευρώ με μεταφορικά και μάλιστα τα 64 gb!!! Πώς σας φαίνεται αξιόπιστο; 

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-ASUS-Transformer-Book-T100-T100TA-Keyboard-10-64GB-Windows-8-1-w-Warranty-/251476329856?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item3a8d284580

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω παραγγειλει μια 32αρα Samsung plus, εχω και έναν 500αρη 2,5ιντσων εξωτερικο και είμαι σουπερ. Πολλα παιχνδια τα εχω κανει εγκατασταση εκει και πανε μια χαρα,

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Jimnie, on 24 Apr 2014 - 09:01 AM, said:Jimnie, on 24 Apr 2014 - 09:01 AM, said:Jimnie, on 24 Apr 2014 - 09:01 AM, said:Jimnie, on 24 Apr 2014 - 09:01 AM, said:Jimnie, on 24 Apr 2014 - 09:01 AM, said:

Η μλκ της MS είναι ότι άλλαξε τον τρόπο που παρέχεται πρόσβαση στις πληροφορίες από το gps. Παλαιότερα γινόταν μέσω virtual com port και spp προφιλ. Στα win8 κατήργησε αυτόν τον τρόπο και προσέφερε μέσω API πρόσβαση στα location services τα οποία όμως δεν υποστηρίζουν bluetooth gps αλλά μόνο ενσωματωμένο όπως στο encore. Οπότε το Τ100 μένει στην απέξω όπως και τα περισσότερο tablet win8 που δεν έχουν ενσωματωμένο gps. Ακόμα και τα surface υποφέρουν από αυτό το θέμα. Έχουν εμφανιστεί κάποια workarounds αλλά με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα.

Δε βρηκες καποια λυση,γιατι πολλα απο τα αυτα που αλλαξε υπαρχου "πλαγιοι" τροποι!

Οπως το αναφερες νομισα οτι το θεμα ηταν στο bluetooth γενικα!

Με αυτα που ειναι με usb υπαρχει προβλημα?

Μηπως  ο παλιος τροπος εμποδιζε τα ενσωματομενα gps και γενικα ολα τα metro ui apps που χρησιμοποιουν το location service,γι'αυτο το αλλαξε?

Δεν ξερω αν βοηθα αυτο!

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AΠο παιχνίδια εχει πολύ ωραια στο Market αλλα μπορεις να βαλεις και παρα πολλα αλλα παιχνίδια που δεν είναι στο Market.....βεβαια παντα εξαρτάται από το τι είδους παιχνίδια θες να παιξεις εσυ και τι, θα παιξουν τα παιδια.

παιδια καλημέρα,

ερωτηση ... παιχνιδακια για παιδια 5 χρονων εχει το μαρκετ τις microsoft ? μιλαω για τα παιχνιδακια που εχει πχ στο android υπαρχουν αντιστοιχα στα windows ?

Επεξ/σία από spinemm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...