StigmaX Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Παρότι δεν απευθυνόμουν προσωπικά σε κάποιον με την αναφορά μου, στην δική σου περίπτωση όπως σου είπα και παραπάνω, δεν υπάρχει bleeding στο τ100. Οπότε ή έχει η συσκευή σου πρόβλημα, και καλα θα κάνεις να την αντικαταστήσεις, ή βλέπεις φαντάσματα. Με ένα απλό google search, δεν έχω βρει την παραμικρή αναφορά για backlight bleeding στο t100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Παρότι δεν απευθυνόμουν προσωπικά σε κάποιον με την αναφορά μου, στην δική σου περίπτωση όπως σου είπα και παραπάνω, δεν υπάρχει bleeding στο τ100. Οπότε ή έχει η συσκευή σου πρόβλημα, και καλα θα κάνεις να την αντικαταστήσεις, ή βλέπεις φαντάσματα. Με ένα απλό google search, δεν έχω βρει την παραμικρή αναφορά για backlight bleeding στο t100. Αγαπητε ξερω πολύ καλα τι εστι backlight bleeding, Δυστιχως για μενα και το καινουργιο που πηρα εχει παλι. Αν εισαι Σαλονικιος μπορούμε να κλεισουμε ένα ραντεβού να το δεις από κοντα. Τα ποστ των παιδιων παραπανω δεν τα εχεις λαβει καθολου υποψιν? εδώ σου λεει ο άλλος στο surface pro εχει bleeding όπως και σε αρκετες άλλες windows ταμπλετες που ειχε. Η asus εχει το θεματακι της σε αυτόν τον τομεα καθως και ένα transformer tf101 (tegra2) που ειχε αγορασει ο αδελφος μου, ακομη και με αντικατασταση παλι το καινουργιο ειχε bleeding.... ΟΚ δεν θα καθομαι παιρετερω να κλαιγομαι, το θεμα εχει ληξει - εξαλου με 369 και με τετοια specs ας κανω και τα στραβα ματια. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2014 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 χριστος ανεστη και χρονια πολλα σε ολους!!κωστα πως παει το tablet φιλε μου?ολα καλα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 χριστος ανεστη και χρονια πολλα σε ολους!!κωστα πως παει το tablet φιλε μου?ολα καλα? αληθως ο κυριος Γιαννη(?), αν εξαιρέσουμε αυτά που εχω γραψει για το bleeding (οκ δεν είναι τραγικο όπως εχουμε πει) όλα καλα, είμαι πολύ ευχαριστημένος και νομιζω πως θα παραμείνω στο στρατοπεδο της ms. Το μηχανακι μας οκ τα σπαει τι να πω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 αντε ωραια!ευχομαι να το χαρεις!!οσο αυτο για το bleeding αμα εχει λιγο το κρατας και εισαι μια χαρα!με καθολου bleeding σε Ips panel σπανια θα βρεις!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 αντε ωραια!ευχομαι να το χαρεις!!οσο αυτο για το bleeding αμα εχει λιγο το κρατας και εισαι μια χαρα!με καθολου bleeding σε Ips panel σπανια θα βρεις!! το χαιρομαι το χαιρομαι! ε δεν θα κατσω να σκασω οκ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μια χαρά!!ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 παιδια το περιμενω αυτες τις μερες, ισως αυριο, τωρα ειδα στα χαρακτηριστηκα οτι δεν εχει καμερα για φωτο, δεν καιγομαι αλλα το θεωρω λιγο μειονεκτημα αυτο, ελπιζω οταν το παραλαβω να μη βρω αλλα αρνητικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μια χαρά!!ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε!!!! thanks man! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 με την εκδοση 64GB τι γινεται; γιατι δεν την φερνει κανενας; μονο ενα μαγαζι στο Σκρουτζ βλεπω και το εχει και 479€δεν θα αρχισουν να το φερνουν αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aret1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Στο asus μου εχω βάλει και το Bluestacks και πειραματίζομαι παίζοντας παιχνίδια κ.α. από Android αντίθετα μια ταμπλέτα android,( τουλάχιστον όχι ακόμα περιμενουμε καποια hybrid tablets), δε μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο . Πιστεύω ότι σε ταμπλέτες windows που θα έχουν gps (το Asus δεν έχει) μέσω android/bluestacks και εφαρμογών gps (navigon, navv κ.α.) θα μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα πλοηγοί για σοβαρές εργασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) aret1, on 23 Apr 2014 - 02:27 AM, said:aret1, on 23 Apr 2014 - 02:27 AM, said:aret1, on 23 Apr 2014 - 02:27 AM, said: Στο asus μου εχω βάλει και το Bluestacks και πειραματίζομαι παίζοντας παιχνίδια κ.α. από Android αντίθετα μια ταμπλέτα android,( τουλάχιστον όχι ακόμα περιμενουμε καποια hybrid tablets), δε μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο . Πιστεύω ότι σε ταμπλέτες windows που θα έχουν gps (το Asus δεν έχει) μέσω android/bluestacks και εφαρμογών gps (navigon, navv κ.α.) θα μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα πλοηγοί για σοβαρές εργασίες Εχεις δωρεαν το Here maps,τι θες το android για να ταλεπωρεις αδικα τον επεξεργαστη, μνημη &εξτρα καταναλωσης μπαταριας? Επεξ/σία 23 Απριλίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimnie Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Εχεις δωρεαν το Here maps,τι θες το android για να ταλεπωρεις αδικα τον επεξεργαστη, μνημη &εξτρα καταναλωσης μπαταριας? Χωρίς gps όμως δεν πας πουθενά, χώρια που η microsoft έχει κάνει μλκ και τα bluetooth gps δεν δουλεύουν εύκολα με το Τ100. Έκανα κάποιες δοκιμές και δεν έβγαλα άκρη με τα bluetooth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Χωρίς gps όμως δεν πας πουθενά, χώρια που η microsoft έχει κάνει μλκ και τα bluetooth gps δεν δουλεύουν εύκολα με το Τ100. Έκανα κάποιες δοκιμές και δεν έβγαλα άκρη με τα bluetooth.Τι μλκ εκανε η MS αν επιτρεπεται? Εχεις μηπως το toshiba encore και ΔΕΝ δουλευει το gps με το here maps??? Εννοείται οτι σε κανενα μηχανημα χωρις gps δεν πας πουθενα! Επεξ/σία 23 Απριλίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 καλησπερα λεβεντες, σημερα το παρελαβα και εγω , δε το ανοιξα ακομη γιατι γραφει 8 ωρες φορτιση, πως καταλαβαινουμε οτι φορτιστηκε πληρως? αναβει πρασινο το λαμπακι η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα