johnnyman Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ακόμα και το surface pro ενός φιλου εχει bleeding.αμα είναι λίγο συμβιβάζεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ακόμα και το surface pro ενός φιλου εχει bleeding.αμα είναι λίγο συμβιβάζεσαι!Δυσκολα ομως!Οταν δινεις περιπου ενα 1000ρικο δε θες να εχει ουτε αυτο το λιγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 νομιζω πως θα μπορεσω να ζησω με το "θεματάκι".....οπως είπε ο johnyman με οχι φουλ την φωτεινοτητα η διαχυση του φωτος (σε μαυρο φοντο) ειναι ανεκτη..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 έχω το ιδιο πρόβλημα Κώστα. Και εγώ απο το mediamarkt το αγόρασα. Μάλλον δεν θα το παω πισω μιας και που λες οτι στο αλλάξανε και πάλι τα ίδια... εμένα ισα ισα φαίνεται μόνο όταν το φόντο είναι μαύρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 και εμενα μονο στο μαυρο φαινεται. εγω βεβαια ειχα και ενα καμενο πιξελ καθως και το κουμπακι του πληκτρολογιου οταν το κουμπωνα ειχε κληση προς τα αριστερά και φοβομουν μην χειροτερεψει. πολυ καλυτερα τωρα, οκ θα ζησουμε και με την ελαφριά διαχυση του φωτός τι να κάνουμε..... Αν η επομενη αγορα μου ειναι ακριβοτερη τοτε θα ειμαι πιο αυστηρός..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Όποτε κοιτα να το χαρείς και ας εχει λίγο διάχυση !!μην κολλας εκεί.σε λίγες μέρες ούτε που θα το προσεχεις..καλο Πάσχα και καλή ανάσταση!! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από johnnyman 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Παίδες στα περισσότερα tablet bleeding θα έχεις απο λίγο εώς πολυ με ips panel Μόνο στα iPad mini το πρώτο και το retina τώρα δεν μου έτυχε καθόλου. Σε 6 windows tablet που πέρασαν στα χέρια μου και τα 6 είχαν bleeding μόνο στο ενα απο αυτό είχε και 1 καμένο pixel στο κέντρο και το σούταρα πίσω στο καταστημα τη δεύτερη μέρα. Κοινός αν δεν έχουμε καμένα pixel καθόμαστε στα αυγά μας διότι μπορεί ο αντικαταστάτης σε χειρότερη μοίρα να μας κάτσει και με καμένα pixel. Το quality control έχει παει περίπατο απο όλους πλεον και είναι κορώνα-γράμματα οτιδήποτε να σου κάτσει. Χαρείτε τα tablet σας και Καλη Ανάσταση,Καλό Πάσχα σε όλους. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από alextrela172 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να χειροτερέψει ή θα παραμείνει ως έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Υπάρχει περίπτωση να χειροτερέψει ή θα παραμείνει ως έχει?Απίθανο μου φαίνεται απο τη δικιά μου εμπειρία εώς τώρα.Εώς έτσι θα παραμείνει κατα 99.9% Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από alextrela172 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Θα παραμείνει όπως εχει,δεν θα χειροτερέψει!απιθανο όπως λέει και ο αλεξ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Έτσι όπως μας το παρουσιαζεις η πολύ περίεργος είσαι, η το μηχανάκι σου έχει θέμα . Έχω δουλέψει ταμπλέτες και ταμπλέτες, στα τ100 δεν έχω δει κάποιο bleeding το οποιο να επηρεάζει τη λειτουργία η να είναι ενοχλητικό. Οσο έχει και το iPad 2 μου, άλλο τόσο έχει το τ100. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από StigmaX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Χρονια πολλα λεβεντες, παρηγγειλα αυτο το tablet απο public, μολις βρηκα αυτο εδω το ποστ, τι γινετε βγηκαν ελατωματικα? η μηπως ετυχε? επραξα καλα η να το ακυρωσω? εσεις που το εχετε τι εχετε να μου πειτε? καλες γιορτες σε ολους!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Απο που συμπέρανες ότι έχουν βγει ελαττωματικά; Μιλάμε για το καλύτερο vfm εργαλείο της κατηγορίας. Τώρα αν κάποιος είναι ψηρας και βλέπει φαντάσματα, είναι άλλη υπόθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 ok φιλε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Απο που συμπέρανες ότι έχουν βγει ελαττωματικά; Μιλάμε για το καλύτερο vfm εργαλείο της κατηγορίας. Τώρα αν κάποιος είναι ψηρας και βλέπει φαντάσματα, είναι άλλη υπόθεση.αν αν εννοεις εμενα δεν βλεπω καθολου φαντάσματα, και το να θελω αυτό που αγοραζω να είναι οκ δεν είναι θεμα "ψειρα"....θα σε παρακαλουσα να εισαι λιγο πιο προσεκτικος στις απαντησεις σου.....αν παλι δεν απευθυνεσαι σε μενα σου ζητω συγνωμη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα