ektor7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Σήμερα έγινε η αλλαγή και μου έδωσαν άλλο κομμάτι. Το θέμα είναι ότι Και αυτό έχει backlight bleeding και κάτι μου λέει ότι τελικά όλα είναι έτσι.....Δεν γίνεται να έπεσα σε 2 ελαττωματικά κομμάτια.... Εσείς με τα δικά σας έχετε απόλυτο μαύρο (εντάξει μαύρο μαύρο έχουν μόνο οι amoled το ξέρω) από άκρη σε άκρη χωρίς ίχνος διάχυσης λευκού φωτός? Ανεβασε φωτογραφια να δουμε τι παιζει ακριβως! Μηπως και ολη η παρτιδα που εχουν φερει ειναι ελαττωματική! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ορίστε και μια φώτο.... [ATTACH]542699[/ATTACH] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δε βλεπω τιποτα! Βγαλε φωτογραφια,γιατι το screenshot δε δειχνει το προβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 φωτογραφια είναι όχι screenshoot....δεν βλεπω όμως να μπορω να το αποτυπωσω σωστα για να το δεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) φωτογραφια είναι όχι screenshoot....δεν βλεπω όμως να μπορω να το αποτυπωσω σωστα για να το δεις.....Βγαλε φοτογραφεια την ωρα που παιζει καποια ταινια και εκει θα φανει,σιγουρα, αν εχει ή οχι θεμα! Απο αυτη που εβγαλες δεν φαινεται καμια διαχυση! Αν εννοεις οτι το μαυρο ειναι καπως ξεθοριασμενο,τοτε δεν εχει προβλημα,γιατι το t100 δεν εχει και το πιο βαθυ μαυρο! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 ολα ετσι ειναι φιλε μου γενικα η led οθονες.αλλες εχουν πιο πολυ αλλες πιο λιγο!να φανταστεις εμενα η lg που εχω για το desktop εχει ενα μικρο κολλημενο Pixel κατω αριστερα το οποιο δεν φενεται σχεδον καθολου(μονο αμα κολλησεις την μουρη σου κοντα στην οθονη) και δεν την αλλαξα λογω του οτι εχει ελαχιστο bleeding και φοβηθηκα μην η καινουρια ειναι χειροτερη...στο tablet τωρα εχω ελαχιστο πανω δεξια και αυτο φενεται μονο σε μαυρο φοντο και με φουλ την φωτεινοτητα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Εννοώ ότι εκεί που τελειώνει η οθόνη και αρχίζει το bezel έχει σημεία που φεύγει λευκό φως, το ίδιο και λίγο δεξιά και πλάγια.... @johnnyman νομίζω πως τώρα συνεννοηθήκαμε.. οπότε είναι λαχείο να πέσεις σε οθόνη με όσο το δυνατόν λιγότερο backlight bleeding....ευτυχώς που το νέο Δεν έχει καμένο πιξελ.... Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από kostasfalcon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Οπως ειπε ο ektor ανεβασε μια φωτο με φουλ φωτεινοτητα και μαυρο φοντο για να φανει καλυτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Υπάρχει πρόβλημα να φορτίζει και να το δουλεύω? Θέλω να το σεταρω και να περάσω τα update Γιατί το θέλω έτοιμο για το βράδυ.... Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Υπάρχει πρόβλημα να φορτίζει και να το δουλεύω? Θέλω να το σεταρω και να περάσω τα update Γιατί το θέλω έτοιμο για το βράδυ....Οχι,φτανει να μην το κανεις συχνα! Σε updates της asus καλο ειναι να τα κανεις με το φορτηστη ενωμενο! Και δες αυτη την περιπτωση της διαχυσης,αν εχεις κατι τετοιο! http://www.insomnia.gr/topic/505195-asus-transformer-book-t100/page-37?do=findComment&comment=53055641 Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Όχι, τόσο χάλια δεν είναι....σε μικρότερο βαθμό Στο κάτω μέρος της οθόνης και λίγο στην πλαγιά αριστερή πλευρά της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Εννοώ ότι εκεί που τελειώνει η οθόνη και αρχίζει το bezel έχει σημεία που φεύγει λευκό φως, το ίδιο και λίγο δεξιά και πλάγια.... @johnnyman νομίζω πως τώρα συνεννοηθήκαμε.. οπότε είναι λαχείο να πέσεις σε οθόνη με όσο το δυνατόν λιγότερο backlight bleeding....ευτυχώς που το νέο Δεν έχει καμένο πιξελ.... ετσι ακριβως φιλε μου λαχειο ειναι!και στο nexus 7 που ειχα και στο ipad ειχε bleeding,οχι πολυ αλλα ειχε!! οποτε κρατησε αυτο που εχεις!ετσι κ αλλιως μονο με πολυ φωτεινοτητα φενται το bleeding ειδικα αμα εχει λιγο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Όχι, τόσο χάλια δεν είναι....σε μικρότερο βαθμό Στο κάτω μέρος της οθόνης και λίγο στην πλαγιά αριστερή πλευρά τηςΕιναι ενοχλητικο?Δλδ το βλεπεις καθαρα ή χρειαζεται προσπαθεια να το διακρινεις? Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Όχι, τόσο χάλια δεν είναι....σε μικρότερο βαθμό Στο κάτω μέρος της οθόνης και λίγο στην πλαγιά αριστερή πλευρά τηςΕιναι ενοχλητικο?Δλδ το βλεπεις καθαρα ή χρειαζεται προσπαθεια να το διακρινεις?Δεν είναι και πολύ ενοχλητικό Όχι... απλά Δεν μου αρέσει να αγοράζω κάτι Και να έχει ψεγάδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν είναι και πολύ ενοχλητικό Όχι... απλά Δεν μου αρέσει να αγοράζω κάτι Και να έχει ψεγάδια..Ειναι low budget μηχανημα.Περιμενεις να εχει καποια ψεγαδια! Οταν πας και αγορασεις ενα surface pro και εχει ψεγαδια,τοτε,ΝΑΙ,πας και τους το φορας κολλαρο!!! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα