Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Λοιπόν να δώσω το feedback.

Χρησιμοποίησα ενα AIO ISO x86 του 'γνωστού' murphy78 με το update 1 ενσωματωμενο.

Κωδικό τα windows δεν ζήτησαν πουθενά. Μολις μπηκα στα windows ηταν ενεργοποιημενα με το ίδιο κλειδί (το τσέκαρα με το παραπανω προγραμματακι)

το touchscreen δεν δουλευει μεχρι να εγκατασταθεί το SOC πακετάκι της intel.

ειχα 20GB free με το 1ο boot.. προς το παρον αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.Οποταν αναγνωριζει τον κωδικο του ιδιου λογισμικου(8.1)!Αν το tablet ερχοταν με τα 8 και προσπαθουσες να βαλεις τα 8.1 δε θα δεχοταν τον κωδικο(αυτο ειναι βεβαιο)!

2.Δλδ αντις 15gb τα windows χρησιμοποιουν πλεων 10gb?

Επεξ/σία από ektor7

ναι κι εγώ ετσι πιστεύω, επειδη ηρθε με τα 8.1 απευθείας.

ναι ακριβώς. (χωρίς το office setup όμως)

10gb στα οποια περιλαμβάνει και system restore + 1,6GB το hiberfil.sys + 1.2GB το swap

ναι κι εγώ ετσι πιστεύω, επειδη ηρθε με τα 8.1 απευθείας.

ναι ακριβώς. (χωρίς το office setup όμως)

10gb στα οποια περιλαμβάνει και system restore + 1,6GB το hiberfil.sys + 1.2GB το swap

To system restore ειναι αδειο ακομη.Νομιζω χωρις το office ειναι καπου στα 14+gb το λογισμικο!

Φυσικα εισαι και χωρις τα apps της asus,αν και αυτα δε φτανου καν το 1gb!

Παντως ελευθερωσε αρκετο χωρο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει κανεις από εσας backlight bleeding (διαχυση φωτος) στην οθονη του?

ρωταω γιατι αν είναι και υπαρξει μελοντικα πρόβλημα και χειροτερεψει, να το γυρισω στα mediamarkt μιας που δεν εχουν περασει ακομη οι 14 μερες. Κατω δεξια όταν η οθονη είναι σε μαυρο χρωμα (κατά την εκκίνηση και σε ταινιες)

Επεξ/σία από kostasfalcon

ρωταω γιατι αν είναι και υπαρξει μελοντικα πρόβλημα και χειροτερεψει, να το γυρισω στα mediamarkt μιας που δεν εχουν περασει ακομη οι 14 μερες. Κατω δεξια όταν η οθονη είναι σε μαυρο χρωμα (κατά την εκκίνηση και σε ταινιες)

Στειλτο πισω καλυτερα,γιατι δεν ειναι φυσιολογικο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στειλτο πισω καλυτερα,γιατι δεν ειναι φυσιολογικο!
Αυτό Θα κάνω, ελπίζω μόνο μην μου κάνουν νούμερα και δεν μου αλλάξουνEdit: πέρασα το πρόγραμμα test it από το windows store και έχω και ένα καμένο πιξελ....υπέροχα....βουρ για mediamarkt το πρωί.... Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 1

Τελικά οπως φανηκε και απο την αρχή κέρδισα γυρω στα 4GB χώρο, οπότε όποιος έχει χρόνο , του ριχνει ενα fresh installation.

Δε θα ξεκλειδώσουν και το recovery partition που θα πάει... :/

• Like 1

πιστευω να ειναι η κανονικη και οχι μαιμου.ετσι την πατησα και εγω απο το ebay.ειχα παρει την Sandisk Ultra microSDXC 64GB Mobile Class 10 και δεν επιανε ουτε 10Mb/s transfer.ευτυχως ο πωλητης που με εκανε refund και του την εστειλα πισω την καρτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έγινε η αλλαγή και μου έδωσαν άλλο κομμάτι. Το θέμα είναι ότι Και αυτό έχει backlight bleeding και κάτι μου λέει ότι τελικά όλα είναι έτσι.....Δεν γίνεται να έπεσα σε 2 ελαττωματικά κομμάτια....

Εσείς με τα δικά σας έχετε απόλυτο μαύρο (εντάξει μαύρο μαύρο έχουν μόνο οι amoled το ξέρω) από άκρη σε άκρη χωρίς ίχνος διάχυσης λευκού φωτός?

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...