Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως και σε κάθε ταμπλέτα αν η ιστοσελίδα που επισκέπτεσαι δεν ειναι responsive και να αλλάζει ανάλογα με το φορματ της συσκευής σου θα πρέπει να κεντραρεις το κείμενο.

εβαλα τον ie στο 125% ζουμ, και όλα καλα!!!!

btw δεν περιμενα να μεινω τοσο ευχαριστημένος από το εν λογω μηχανακι, κανει το ipad air του αδελφου μου να φανταζει απλα ένα παιχνιδακι.....

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 3
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

windows tablets και τα μυαλα στα καγκελα!!! :) να φανταστεις ειχα και ipad και nexus 7(τα πουλησα φυσικα) και απο ενα σημειο και μετα δεν τα χρησιμοποιουσα καθολου!!απο τοτε που πηρα το dell δεν το αφηνω απο τα χερια μου!!ευχομαι να το χαρεις και το δικο σου!! 

Επεξ/σία από johnnyman
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

windows tablets και τα μυαλα στα καγκελα!!! :) να φανταστεις ειχα και ipad και nexus 7(τα πουλησα φυσικα) και απο ενα σημειο και μετα δεν τα χρησιμοποιουσα καθολου!!απο τοτε που πηρα το dell δεν το αφηνω απο τα χερια μου!!ευχομαι να το χαρεις και το δικο σου!! 

ασε φιλε και εχω πορωθει πολύ ασχημα.... δεν υπαρχει γυρισμος πλεον σε άλλη πλατφορμα....η δε τιμη που πωλειται το μηχανακι μας είναι σκανδαλο.....ένα μπραβο στην asus, εχει σαρωσει - και σε public & mediamarkt που ρωτησα μου ειπαν ότι πουλαει πολύ!

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά εχω πάρει μία Samsung 64GB Micro SDXC για το tablet και κάθε φορά που το κλείνω με απενεργοποίηση δεν την βλέπει και πρέπει να την βγάλω και να την ξανά βάλω για την δει.

Τι μπορεί να συμβαίνει και μου το κάνει αυτό?

Επεξ/σία από interface
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω ειχα σκοπο να παρω ενα 8αρι ταμπλετ με Win8 για χρηση στο σπιτι (καναπε, κρεβατι).. θεωρω οτι για μενα και αυτη τη χρηση ειναι σουπερ οι 8". Οποτε πιθανως στο Dell Venue θα πηγαινα,,
παιζει ομως να χρειαστω και λαπτοπ για χαλαρο  DJing το καλοκαιρι..
Αλλα τωρα μου κολλησε η ιδεα να μην παρω 2 μηχανακια, αλλα να παρω το Transformer ελπιζοντας οτι θα με καλυψει και στα 2 στο περιπου..
για το DJing δεχεται δευτερη καρτα ηχου (τις φθηνες σε μορφη στικ); Αν και πιθανως να μην χρησιμοποιω ακουστικα οποτε δεν θα χρειαστει.
Virtual DJ θα χρησιμοποιω.. οι 10" θα ειναι λιγες και θα φαινονται ολα μικρα πιστευετε; ισως με μια βαση που χρησιμοποιουν πολλοι DJ για να φερουν πιο ψηλα το λαπτοπ και πιο κοντα στα ματια τους (ειδικα με κατι 13αρια Apple) θα κανω καλυτερα δουλεια;

ενα συν ειναι οτι θα μπορω να ελενχω το Virtual DJ και με την αφη!!!

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.

εγω ειχα σκοπο να παρω ενα 8αρι ταμπλετ με Win8 για χρηση στο σπιτι (καναπε, κρεβατι).. θεωρω οτι για μενα και αυτη τη χρηση ειναι σουπερ οι 8". Οποτε πιθανως στο Dell Venue θα πηγαινα,,

Αλλα τωρα μου κολλησε η ιδεα να μην παρω 2 μηχανακια, αλλα να παρω το Transformer ελπιζοντας οτι θα με καλυψει και στα 2 στο περιπου..

για το DJing δεχεται δευτερη καρτα ηχου (τις φθηνες σε μορφη στικ); Αν και πιθανως να μην χρησιμοποιω ακουστικα οποτε δεν θα χρειαστει.

Virtual DJ θα χρησιμοποιω.. οι 10" θα ειναι λιγες και θα φαινονται ολα μικρα πιστευετε; ισως με μια βαση που χρησιμοποιουν πολλοι DJ για να φερουν πιο ψηλα το λαπτοπ και πιο κοντα στα ματια τους (ειδικα με κατι 13αρια Apple) θα κανω καλυτερα δουλεια;

Την κάρτα ήχου θα την δεχτεί σίγουρα εφόσον υποστηρίζει Windows 8. Για δουλειά dj που λες καλό είναι να το δοκιμάσεις με κάποιον τρόπο πριν το πάρεις για να δεις αν σε βολεύει το μέγεθος και αν το πρόγραμμα ανταποκρίνεται καλά στο χειρισμό με αφή.

Δημοσ.

ενταξει, η αφη δεν ειναι απαραιτητη.. κανονικα θα παρω ενα Bluetooth mouse για να το δουλευω κυριως με αυτο.

αληθεια, ξερουμε ποτε θα βγει ο διαδοχος του Τ100; καποιοι ανεφεραν κατι τετοιο πιο πανω..

Δημοσ.

Ρε παιδιά εχω πάρει μία Samsung 64GB Micro SDXC για το tablet και κάθε φορά που το κλείνω με απενεργοποίηση δεν την βλέπει και πρέπει να την βγάλω και να την ξανά βάλω για την δει.

Τι μπορεί να συμβαίνει και μου το κάνει αυτό?

Καντην NTFC φόρμα και όρισε την να σου ανοίγει σαν αποθήκευση μολις την αναγνωρίσει!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σκέφτεσαι την κάρτα ήχου μόνο για να κάνεις monitor από ακουστικά και δεν έχεις ήδη τέτοια κάρτα, μπορείς να βολευτείς και με bluetooth ακουστικά, χρησιμοποιώντας το stereo jack του Asus σαν output του Virtual DJ και τα ΒΤ ακουστικά σαν Monitor.

Με Traktor γινόταν πάντως ( αν και παλιότερα χρησιμοποιούσα μία Extigy :) ).

Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με το on-screen πληκτρολόγιο. Όταν έχω το tablet οριζόντιο και το πληκτρολόγιο στο χωρισμένο layout (μερικά γράμματα αριστερά και μερικά δεξιά), δεν μπορώ να πατήσω το γράμμα "u".

Όποτε το πατάω μου επιλέγει το "y"...

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει και να μου πει αν του συμβαίνει;

Νομίζω ότι το μέγεθος του πληκτρολογίου είναι large, θα το δω αργότερα.

Επεξ/σία από Atakas
Δημοσ.

Αν σκέφτεσαι την κάρτα ήχου μόνο για να κάνεις monitor από ακουστικά και δεν έχεις ήδη τέτοια κάρτα, μπορείς να βολευτείς και με bluetooth ακουστικά, χρησιμοποιώντας το stereo jack του Asus σαν output του Virtual DJ και τα ΒΤ ακουστικά σαν Monitor.

Με Traktor γινόταν πάντως ( αν και παλιότερα χρησιμοποιούσα μία Extigy :) ).

Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με το on-screen πληκτρολόγιο. Όταν έχω το tablet οριζόντιο και το πληκτρολόγιο στο χωρισμένο layout (μερικά γράμματα αριστερά και μερικά δεξιά), δεν μπορώ να πατήσω το γράμμα "u".

Όποτε το πατάω μου επιλέγει το "y"...

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει και να μου πει αν του συμβαίνει;

Νομίζω ότι το μέγεθος του πληκτρολογίου είναι large, θα το δω αργότερα.

ετσι κι αλλιως σκοπευα να παρω μια τετοια καρτουλα ηχου φθηνη.. δεν ειναι αυτο το θεμα..

καπου εχω και κατι στερεο ακουστικα ΒΤ Μοτορολα..

αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα τα χρειαστω..καλο ειναι ομως να δουλευουν.

το stereo jack του Asus σαν output του Virtual DJ και τα ΒΤ ακουστικά σαν Monitor ηθελα.

το θεμα μου ειναι κυριως το αν θα φαινονται ολα μικρα στην 10αρα οθονη του..Μπορεις να δοκιμασεις το Virtual DJ στο Asus να μου πεις αν μπορει να δουλευτει ικαναοποιητικα;

Δημοσ.

Καντην NTFC φόρμα και όρισε την να σου ανοίγει σαν αποθήκευση μολις την αναγνωρίσει!

Thanks my friend!

Ένταξή για την διαμόρφωση σε NTFS, αλλά αυτό που λες να την ορίσω να ανοίγει σαν αποθήκευση πώς θα το κάνω?

Δημοσ.

Thanks my friend!

Ένταξή για την διαμόρφωση σε NTFS, αλλά αυτό που λες να την ορίσω να ανοίγει σαν αποθήκευση πώς θα το κάνω?

post-192952-0-56869100-1397593208_thumb.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Έχετε να προτείνετε καμία καλή -φθηνή αν γίνετε- θήκη flipcover που να κάθετε καλά το τάμπλετ (χωρίς το πληκτρολόγιο); 

Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς την ταμπλέτα στο παρμπριζ του αμαξιού με βάση; Αν ναι, ποια βάση; Εντυπώσεις;

Επεξ/σία από bc00l
Δημοσ.

Για να δούμε το κλειδί από το ASUS μας κατεβάζουμε αυτό το πρόγραμμα:

RW everything

http://rweverything.com/

Χ86 έκδοση 1.6.5.9.

Τρεχουμε το πρόγραμμα. Μενού access -> ACPI -> καρτέλα MSDM

και εχουμε το κλειδί μας.

Λεω να κανω ενα clean installation με ISO  με ενσωματωμενο update 1, γιατι διαβασα οτι ετσι εξοικονομείς καπου στα 2GB χώρο...

post-40495-0-82555300-1397749380_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...