Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έκανα εχθές και θα περιμένω να το ξαναδοκιμάσω. Έβαλα και το τελευταίο bios, είχα το αμέσως προηγούμενο.

Και ο εξωτερικός δίσκος πάντως με το που μπεί σε sleep το asus πέφτει σε spin-down και σβύνει, χωρίς να φαίνεται αναμένος. Αμφιβάλω αν τραβάει ρεύμα.

Θα το δοκιμάσω με και χωρίς από περιέργεια.

Ο εξωτερικος αποσυνδεεται,αλλα αυτος που ειναι μεσα στο πληκτρολογιο,μπορει να μη αποσυνδεεται.Φυσικα δεν ειμαι 100% σιγουρος!Αν αποσυνδεεται ή δεν εχεις το μοντελο με το σκληρο στο πληκτρολογιο, τοτε ειναι καθαρα θεμα κακου υπολογισμου της μπαταριας!Μου ετυχε και σε μενα καποιες φορες και με calibration εστρωνε!

Αν το εκανες χθες μη το ξανακανεις,απλα τεσταρε σε sleep ποσο "καιει"!

Επεξ/σία από ektor7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει τρόπος όταν το δουλεύεις σαν tablet και πατάς ένα textbox, να μην κρύβει το πληκτρολόγιο το textbox στο οποίο πας να γράψεις;

π.χ. Facebook ή Gmail στο Chrome: πας να γράψεις σε ένα chat και πετάγεται το πληκτρολόγιο από πάνω και γράφεις στα τυφλά. Είναι πολύ ενοχλητικό.

(αυτό και το trackpad του είναι τα μόνα που με "ενοχλούν" μέχρι στιγμής)

Επεξ/σία από Atakas

Στο desktop το καλύπτει λιγο ατσαλα,γι'αυτο κανεις λιγο scrolling για να φαινεται.Στο metro ie δεν εχει καποιο θεμα,ουτε στις εφαρμογές!

Τον chrome δε τον χρησιμοποιω,ομως για να δω τι παιζει με δαυτο και το πληκτρολόγιο!

Στα συγκεκριμένα παραδείγματα πάντως δεν γίνεται να scrollάρεις, τα chat είναι κολλημένα κάτω.

ok στο gmail μπορείς να το πιάσεις και να το κουνήσεις, αλλά και πάλι το κρύβει σε landscape.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα συγκεκριμένα παραδείγματα πάντως δεν γίνεται να scrollάρεις, τα chat είναι κολλημένα κάτω.

ok στο gmail μπορείς να το πιάσεις και να το κουνήσεις, αλλά και πάλι το κρύβει σε landscape.

Ok καταλαβα.

Στο πληκτρολογιο διπλα απο το Χ πανω δεξια εχει ακομη ενα σαν παραθυρακι που ειναι μισο ασπρο και μισο μαυρο.Πατα το και θα σου κανει το keyboard να προσαρμοζεται κατω απο το κουτακι που γραφεις!

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο chrome σε app-mode δεν εμφανίζει αυτη την επιλογή.

Σε desktop-mode την εμφανίζει αλλά απλά ξεκλειδώνει το πληκτρολόγιο και με αφήνει να το κουνήσω όπου θέλω. Δεν εμφανίζει κάτω το πληκτρολόγιο και πάνω αυτό που γράφω :(

-> Στα pop-up chat του facebook και του gmail δουλεύει, αλλά μόνο σε desktop chrome.

-> Στο google.com πχ πρέπει να scrollάρω χειροκίνητα τη σελίδα για να βλέπω τι γράφω.

Επεξ/σία από Atakas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια.. εγω που χρειάζομαι μια εξυπηρέτηση ποιος μπορεί να βοηθήσει?

ενα Τ100 χρειάζομαι για 2 ώρες, θέλω να βάλω πάνω μια native instruments komplete audio 6 και το presonus studio one και ενα arturia midi controler και να παίξω ενα live set.

άπαξ και την παλεύει και με χαμηλο latency εγκαταλείπω το lenovo u300 και πάω tablet μεριά.

αθηνα είμαι..

κερναω καφε η μπυρα(ες)

τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν και δε κάνω την κίνηση άμεσα ειναι..

1- η usb 2 στο tablet μπορεί να μην ειναι ικανή να τροφοδοτήσει την bus powered komplete 6

2- η usb στο keyboard παλι μπορεί να μην την παλεβει

3- τα 2g ram να μην ειναι τελικα αρκετα

Επεξ/σία από atropa

Από σήμερα και εγώ κάτοχος!

Πρώτη ερώτηση ...πήγα να το ανοίξω και δεν άνοιγε οπότε λέω δεν θα έχει μπαταρία. Το συνέδεσα με τον φορτιστή και έλεγε 95% διαθεσιμότητα και κατεβαινε σιγά σιγά.... ανάποδα λειτουργεί ο counter ?

Δεύτερον....Το πήρα από τα mediamarkt και ο πωλητής σε ερώτηση μου για την εγγύηση με διαβεβαίωσε ότι είναι 24μήνη.

Όταν όμως το άνοιξα το αυτοκόλλητο έλεγε 12μήνες! Τι παίζει ρε παιδιά ?

Αρχικά καλορίζικο. Αν διαβάσεις το quick start guide θα έβλεπες ότι λέει ότι χρειάζεται 8 ώρες φόρτιση πριν ξεκινήσεις να το λειτουργείς.

Το ποσοστό της μπαταρίας θα γίνει ρεαλιστικό μετά από καμιά δύο φορτίσεις.

Για εγγύηση ότι σου είπαν στο mediamarkt

Αρχικά καλορίζικο. Αν διαβάσεις το quick start guide θα έβλεπες ότι λέει ότι χρειάζεται 8 ώρες φόρτιση πριν ξεκινήσεις να το λειτουργείς. <br><br>

Το ποσοστό της μπαταρίας θα γίνει ρεαλιστικό μετά από καμιά δύο φορτίσεις. <br><br>

Για εγγύηση ότι σου είπαν στο mediamarkt

Ευχαριστώ.

Ναι το διάβασα αλλά δεν κρατιομουν να μην Δεν το ανοίξω, είχα 1 ώρα ελεύθερη πριν πάω στην δουλειά και είχα λυσσάξει....χαχα....

Θα το βρω το βράδυ έτοιμο φορτισμένο και εν όψει ΣΚ που ρεπαρω θα το σκίσω!

Αααα... κάτι τελευταίο....Πώς γίνεται στο σερφάρισμα να βλέπω την σελίδα πιο πλατιά...πολύ στενά τα εμφανίζει τα site, και πρέπει να κάνω ζουμ για να κεντραρι....καμία άλλη ιδέα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως και σε κάθε ταμπλέτα αν η ιστοσελίδα που επισκέπτεσαι δεν ειναι responsive και να αλλάζει ανάλογα με το φορματ της συσκευής σου θα πρέπει να κεντραρεις το κείμενο.

Επεξ/σία από StigmaX
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...