Atakas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ερώτηση: Το product key των Windows 8.1 δεν το δίνουν μαζί με το Τ100ΤΑ; Δεν το βρίσκω στα χαρτιά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ενσωματωμένο στο BIOS είναι, όπως και στα laptop που έρχονται με 8άρια απ'τους OEM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 οπότε δεν υπάρχει τρόπος ανάκτησής του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ριξε μια ματια σε αυτο το προγραμμα!!εγω αυτο χρησιμοποιω! http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html#DownloadLinks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 will do, thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belafode Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Έχει προσπαθήσει κανείς να συνδέσει το T 100 με την τηλεόραση ασύρματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Η κατανάλωση μπαταρίας είναι φυσιολογικό να είναι σημαντικά μεγαλύτερη όταν είναι κουμπωμένο στο dock του αλλά σε standby; Από 19% μετά από 9-10 ώρες το βρήκα άδειο τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 σε παρουσιάσεις powerpoint μου φαίνεται σαν να κολλάει σαν να τις κάνει διακεκομμένα. συμβαίνει και σε κανέναν άλλο ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Η κατανάλωση μπαταρίας είναι φυσιολογικό να είναι σημαντικά μεγαλύτερη όταν είναι κουμπωμένο στο dock του αλλά σε standby; Από 19% μετά από 9-10 ώρες το βρήκα άδειο τελείως. Το keyboard ειναι με τον 500αρι δισκο?Γιατι αν εχεις εξωτερικο δισκο ενωμενο συνεχεια εχεις τουλαχιστον 30% μικροτερη αυτονομια! Μονο το keyboard μπορει να εχεις το μαξιμουμ 5% απωλεια! Μετα απο 9-10 ωρες σε sleep ο βρησκεις κλειστο ή ανοιχτο? Επισης το wifi ακομη και σε sleep mode παραμενει ανοιχτο! σε παρουσιάσεις powerpoint μου φαίνεται σαν να κολλάει σαν να τις κάνει διακεκομμένα. συμβαίνει και σε κανέναν άλλο ή όχι? Εχεις πουθενα αλλου κολληματα,εκτος απο powerpoint?Εφαρμογες ή βιντεος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Το keyboard ειναι με τον 500αρι δισκο?Γιατι αν εχεις εξωτερικο δισκο ενωμενο συνεχεια εχεις τουλαχιστον 30% μικροτερη αυτονομια! Μονο το keyboard μπορει να εχεις το μαξιμουμ 5% απωλεια! Μετα απο 9-10 ωρες σε sleep ο βρησκεις κλειστο ή ανοιχτο? Επισης το wifi ακομη και σε sleep mode παραμενει ανοιχτο! Εχεις πουθενα αλλου κολληματα,εκτος απο powerpoint?Εφαρμογες ή βιντεος? μικρά λαγκαρισματα στο browsing με chrome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 μικρά λαγκαρισματα στο browsing με chrome Αν τον έχεις σε touch στο Modern UI, έτσι κάνει. Δυστυχώς ή ευτυχώς, μόνο ο IE παίζει όπως πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Το keyboard ειναι με τον 500αρι δισκο?Γιατι αν εχεις εξωτερικο δισκο ενωμενο συνεχεια εχεις τουλαχιστον 30% μικροτερη αυτονομια! Μονο το keyboard μπορει να εχεις το μαξιμουμ 5% απωλεια! Μετα απο 9-10 ωρες σε sleep ο βρησκεις κλειστο ή ανοιχτο? Επισης το wifi ακομη και σε sleep mode παραμενει ανοιχτο! Στο dock έχω ένα στικάκι το οποίο σε sleep/standby δείχνει σβηστό. Μετά από 9-10 ώρες το βρήκα κλειστό, ψόφιο. Το wi-fi δεν με ανησυχεί γιατί un-docked έχει αστεία κατανάλωση. Θα ξαναδοκιμάσω χωρίς το φλασάκι, αν και μου φαίνεται περίεργο να τραβάει ρεύμα αλλά να φαίνεται σβηστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Αν τον έχεις σε touch στο Modern UI, έτσι κάνει. Δυστυχώς ή ευτυχώς, μόνο ο IE παίζει όπως πρέπει. Όντως μόνο ο internet explorer παίζει κανονικά. Κάτι είναι και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Στο dock έχω ένα στικάκι το οποίο σε sleep/standby δείχνει σβηστό. Μετά από 9-10 ώρες το βρήκα κλειστό, ψόφιο. Το wi-fi δεν με ανησυχεί γιατί un-docked έχει αστεία κατανάλωση. Θα ξαναδοκιμάσω χωρίς το φλασάκι, αν και μου φαίνεται περίεργο να τραβάει ρεύμα αλλά να φαίνεται σβηστό. Το stickακι δεν επιρεαζει!!! Εχει θεματακια με το calibration της μπαταριας.Δλδ δε δειχνει το σωστο ποσοστο της μπαταριας.Τα ειχα και εγω μερικες φορες. Σε 10 ωρες το φυσιολογικο ειναι περιπου 5-6% βαση της δικης μου εμπειρια! Το προβλημα με το calibration λογικα θα φτιαχτει με καποιο bios update! Προς το παρον,ασ'το να κλεισει απο μπαταρια και βαλτο να φορτιστει 100%! μικρά λαγκαρισματα στο browsing με chrome Οκ. Τα files σου για το power point ειναι σην sd? Αν ειχες λαγκαρισματα και στον internet exploret,λογικα καποιο θεμα με updates,αλλα αν δεν εχεις και στον ie,ισως να καθυστερούν να φορτωθουν τα αρχεια,ιδιως αν βρισκονται τα αρχεια στην sd! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Το stickακι δεν επιρεαζει!!! Εχει θεματακια με το calibration της μπαταριας.Δλδ δε δειχνει το σωστο ποσοστο της μπαταριας.Τα ειχα και εγω μερικες φορες. Σε 10 ωρες το φυσιολογικο ειναι περιπου 5-6% βαση της δικης μου εμπειρια! Το προβλημα με το calibration λογικα θα φτιαχτει με καποιο bios update! Προς το παρον,ασ'το να κλεισει απο μπαταρια και βαλτο να φορτιστει 100%! Το έκανα εχθές και θα περιμένω να το ξαναδοκιμάσω. Έβαλα και το τελευταίο bios, είχα το αμέσως προηγούμενο. Και ο εξωτερικός δίσκος πάντως με το που μπεί σε sleep το asus πέφτει σε spin-down και σβύνει, χωρίς να φαίνεται αναμένος. Αμφιβάλω αν τραβάει ρεύμα. Θα το δοκιμάσω με και χωρίς από περιέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα