belafode Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Κατάλαβα. Αυτό το έχω σε πιο μικρο βαθμό στο nexus7(2012),αλλά όχι στο t100. Τώρα παραλαβή ακόμη ενα t100 για ενα φιλο μου και ελπίζω να μην αντιμετωπισω κάτι τέτοιο! Γενικά έχω μια ανησυχία όσο αφορα τις οθόνες των φτηνών συσκευών της Asus! Το θέμα είναι αν φαίνεται πραγματικά το πρόβλημα. Μην το στείλω και γίνω ρεζίλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι αν φαίνεται πραγματικά το πρόβλημα. Μην το στείλω και γίνω ρεζίλι! όχι μια χαρά φαίνεται οτι έχει πρόβλημα.Δεν πρεπει να έχει αυτή τη διάχυση!Καλά έκανες που το έστειλες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belafode Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 θα κάνω εγώ την δοκιμή για το service της asus και θα ενημερώσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l_kostas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Γεια σας και απο μενα!επειδη βλεπω οτι συζητατε μονο για samsung και sandisk για καρτες μνημης,αυτην Site: εδω και Site: εδω πως την βλεπετε?εχει read και write 45mb/s απο οτι εχω δει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι αν φαίνεται πραγματικά το πρόβλημα. Μην το στείλω και γίνω ρεζίλι! Έχει θέμα η οθόνη σου, δεν γίνεσαι ρεζίλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Κάποιος που έστειλε το ASUS για RMA , οταν το έλαβε πίσω είδε ότι το recovery partition των 8GB ήταν writable. Αντε να δούμε θα βρει κανεις τρόπο να το ξεκλειδώσει για όλους...;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ζήτησα γνώμες νωρίτερα σχετικά με το Τ100ΤΑ, αλλά μάλλον έπρεπε να το κάνω σε αυτό το topic αντί για εκείνο των προσφορών. Παρακαλώ για τις απόψεις όσων το έχουν: http://www.insomnia....19€/?p=53057615 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 1.Θα σε συμβούλευα να αποφευγες το μοντέλο με τον 500αρη στο πληκτρολόγιο.Μειώνει αρκετά την αυτονομία οταν είναι κουμπομενο το πληκτρολόγιο στο tablet. 2.Το tablet δεν έρχεται με την εκδωση του office που εχει το outlook. 3.Με το t100 μπορείς να κανείς ελαφριά χρήση του Photoshop. 4.Δε χρειάζεσαι έξτρα τροφοδοσία για να συνδεσεις εξωτερικό δίσκο ή κάποιο 3g USB tongue.Τοσο η micro USB,όσο και η usb3 δίνουν αρκετό ρεύμα για να τροφοδοτήσουν τα περιφεριακά και τους αποθηκευτικούς χώρους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) 1.Θα σε συμβούλευα να αποφευγες το μοντέλο με τον 500αρη στο πληκτρολόγιο.Μειώνει αρκετά την αυτονομία οταν είναι κουμπομενο το πληκτρολόγιο στο tablet. 2.Το tablet δεν έρχεται με την εκδωση του office που εχει το outlook. 3.Με το t100 μπορείς να κανείς ελαφριά χρήση του Photoshop. 4.Δε χρειάζεσαι έξτρα τροφοδοσία για να συνδεσεις εξωτερικό δίσκο ή κάποιο 3g USB tongue.Τοσο η micro USB,όσο και η usb3 δίνουν αρκετό ρεύμα για να τροφοδοτήσουν τα περιφεριακά και τους αποθηκευτικούς χώρους! Thanks για την απάντηση. Εσύ ποιό από τα 2 έχεις; 1. Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες 2. Σκόπευα να του βάλω office 2007 που υπάρχουν ήδη και περιλαμβάνουν το Outlook - φαντάζομαι πως δεν είναι κάτι που δεν θα μπορεί να αντέξει λόγω όγκου email, σωστά; 3. OK, οπότε και το Lightroom θα δουλεύει σχετικά καλά για απλές διεργασίες. 4. Στην περίπτωση του USB HUB, θα μπορεί να τα τροφοδοτήσει όλα ταυτόχρονα δηλαδή; Η microSD κάρτα θα έχει καλύτερα transfer rates από την USB3.0 του dock; Ή από ένα μεγάλο flash-άκι USB2.0; added: Είναι η πιο συμφέρουσα λύση μέχρι τα €400 ή είναι ιδέα μου; Δεν θέλω να κουβαλάω 15,6" ούτε βρίσκω κάτι αξιόλογο και προσιτό σε μικρότερες ίντσες. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2014 από Atakas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Έχω το 64αρι,χωρίς τον 500αρι στο πληκτρολόγιο. Το transfer rate θα είναι πιο αργό στη microsd αλλά υπάρχει το θέμα οτι σε μένα και σε αρκετούς αλλους,το dock χάνει στιγμιαία επαφη όταν μετακινήσεις την οθόνη ή το λάπτοπ και έτσι όταν δουλεύει με αρχεία στο dock,να σου χασει όλη την δουλειά που κάνεις. Καλυτερα να δουλεύει με προγράμματα κ πληροφορίες που είναι ή στον εσωτερικό δισκο ή στην SD και να φυλας μετα σε εξωτερικό δισκο τα δεδομένα σου. Δε ξέρω φυσικά τι δεδομένα και εργασίες εχεις να κάνεις και αν σε βολεψει αυτός ο τροπος που σου περιγραφών,αλλά έχω αρκετές στιγμιαίες απόσυνδέσεις του πληκτρολογίου που θα επηρέαζε αρκετά αν είχα τα δεδομένα μου στο δισκο! Αυτή είναι η δική μου εμπειρία και γνώμη. Ναι μπορεί να τροφοδοτήσει ταυτόχρονα,αν και το έχω δοκιμάσει,αλλά πολλά reviews αναφέρουν οτι μπορεί να το κάνει. Με το outlook δεν έχω πολλές γνώσεις γιατί δεν είναι κάτι που χρησιμοποιώ,αλλά δεν νομιζω οτι είναι κάτι που μπορεί να το ζορισει ιδιαίτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Έχω το 64αρι,χωρίς τον 500αρι στο πληκτρολόγιο. Το transfer rate θα είναι πιο αργό στη microsd αλλά υπάρχει το θέμα οτι σε μένα και σε αρκετούς αλλους,το dock χάνει στιγμιαία επαφη όταν μετακινήσεις την οθόνη ή το λάπτοπ και έτσι όταν δουλεύει με αρχεία στο dock,να σου χασει όλη την δουλειά που κάνεις. Καλυτερα να δουλεύει με προγράμματα κ πληροφορίες που είναι ή στον εσωτερικό δισκο ή στην SD και να φυλας μετα σε εξωτερικό δισκο τα δεδομένα σου. Δε ξέρω φυσικά τι δεδομένα και εργασίες εχεις να κάνεις και αν σε βολεψει αυτός ο τροπος που σου περιγραφών,αλλά έχω αρκετές στιγμιαίες απόσυνδέσεις του πληκτρολογίου που θα επηρέαζε αρκετά αν είχα τα δεδομένα μου στο δισκο! Αυτή είναι η δική μου εμπειρία και γνώμη. Ναι μπορεί να τροφοδοτήσει ταυτόχρονα,αν και το έχω δοκιμάσει,αλλά πολλά reviews αναφέρουν οτι μπορεί να το κάνει. Με το outlook δεν έχω πολλές γνώσεις γιατί δεν είναι κάτι που χρησιμοποιώ,αλλά δεν νομιζω οτι είναι κάτι που μπορεί να το ζορισει ιδιαίτερα! Τέλεια, ευχαριστώ και πάλι Απ'ότι φαίνεται θα προχωρήσω σε αγορά - αν όχι αυτό το μήνα, σίγουρα τον επόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Τέλεια, ευχαριστώ και πάλι Απ'ότι φαίνεται θα προχωρήσω σε αγορά - αν όχι αυτό το μήνα, σίγουρα τον επόμενο. Καλυτερα,εχεις και χρονο να δεις καλυτερα τι παιζει και ίσως δουμε και αλλά windows tablets σε αυτό το διάστημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Tapatalk για windows 8.1 επιτέλους!! Είχε βγει η έκδοση για windows RT, και τώρα βγηκε και για X86 http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/0ea0706f-33ea-4842-8706-77e89cecda16 First update of Tapatalk on Windows 8.1 (Now with x86 support!) New feature: New User Tour and Onboarding Process New feature: Topic/News Feed New feature: Images in topic list New feature: Push notifications and toast support Fixed issues found on previous version Features Optimized for Windows 8.1 (now with x86 support!) Optimized for high res displays in portrait or landscape layouts. Browse over 50,000 forums with more being added every day. Unlimited image hosting for photos you take on your mobile device. Tapatalk ID enables you to save and sync your forums across devices. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2014 από LEFteriz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 παρα πολυ καλο το tapatalk!!το δοκιμασα χθες και σε σχεση με του android μου αρεσε περισσοτερο!!αντε να βγουν και αλλες ποιοτηκες εφαρμογες και παιχνιδια για τα 8.1! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδες νομιζω οτι το asphalt 7& shark dash της gameloft ειναι free για τους κατοχους Asus windows 8.x συστηματα! Τα κατεβαζω και θα αναφερω τι ισχυει! Edit: Ακυρος ο συναγερμος τελικα δεν ειναι! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα