interface Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Το παρέλαβα και εγώ σήμερα. Έχει βρει κανείς καμία θήκη της προκοπής? Προστατευτική ζελατίνα χρειάζεται η οθόνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis888 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ψαχνω hdmi καλωδιο για να το συνδεω με τηλεοραση τι διαφορα εχει αυτο https://www.skroutz.gr/s/3193817/Valueline-HDMI-1-4-Cable-with-Ethernet-HDMI-male-micro-HDMI-male-1-5m-CABLE-5506-1-5.html που εχει 5,80 με αυτο https://www.skroutz.gr/s/3184339/Belkin-HDMI-Cable-HDMI-male-micro-HDMI-male-1m-F3Y030BF1M.html που εχει 20 ευρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ψαχνω hdmi καλωδιο για να το συνδεω με τηλεοραση τι διαφορα εχει αυτο https://www.skroutz.gr/s/3193817/Valueline-HDMI-1-4-Cable-with-Ethernet-HDMI-male-micro-HDMI-male-1-5m-CABLE-5506-1-5.html που εχει 5,80 με αυτο https://www.skroutz.gr/s/3184339/Belkin-HDMI-Cable-HDMI-male-micro-HDMI-male-1m-F3Y030BF1M.html που εχει 20 ευρω; Τιποτα απλα ειναι η μαρκα! Παρε το φτηνο. Το παρέλαβα και εγώ σήμερα. Έχει βρει κανείς καμία θήκη της προκοπής? Προστατευτική ζελατίνα χρειάζεται η οθόνη? Καλοριζικο και καλοδουλευτο! Μονο θηκη για μεταφορα χρειαζεται.Καποια για 10-11" netbook ειναι οκ. Εγω εχω βαλει,για να αποφυγω τυχον γρατσουνιες απο keyboard και τις δακτυλιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
interface Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Πείτε μου σας παρακαλώ τι ελεύθερο χώρο είχατε στον c ? Εμένα μου ήρθε με 13,8GB ελεύθερα από τα 28,4. Είναι φυσιολογικό να έχει τόσο λίγο ελεύθερο χώρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kisamegr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Πείτε μου σας παρακαλώ τι ελεύθερο χώρο είχατε στον c ? Εμένα μου ήρθε με 13,8GB ελεύθερα από τα 28,4. Είναι φυσιολογικό να έχει τόσο λίγο ελεύθερο χώρο? Και εμένα τόσο είχε περίπου. Και να μετρήσεις όλα τα αρχεία στον δίσκο θα σε βγουν καμιά 8gb λιγότερα από τον χώρο που είναι δεσμευμένος. Λογικά αυτά είναι τα κρυφά recovery files. Προσωπικά είμαι οκ με την 64gb SD που πήρα, και έκανα και share τον εξωτερικό στον desktop μου για να μπορώ να έχω πρόσβαση από το tablet οπότε είμαι άρχοντας . Μόνο ένα πράγμα μου φαίνεται παράξενο. Έβαλα το CoreTemp να δω θερμοκρασίες και με έδειχνε 50αρια και έμεινα. Μετά το RealTemp και το HWinfo και αυτά δείχνουν 40C - όλες οι μετρήσεις σε idle! O ektor7 είχε ποστάρει κάτι screenshots από τις θερμοκρασίες αλλά η μέση θερμοκρασία του δεν ξεπερνούσε τους 30C. Μήπως τρέχει τίποτα με το δικό μου μοντέλο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
interface Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Σωστός ! Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να βάλω ενα εξωτερικο στο δυκτιο ? Πρέπει να παρω καινούργιο σκληρο δυκτιακο η υπάρχει τρόπος να γίνει με τον υπάρχον ? Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Και εμένα τόσο είχε περίπου. Και να μετρήσεις όλα τα αρχεία στον δίσκο θα σε βγουν καμιά 8gb λιγότερα από τον χώρο που είναι δεσμευμένος. Λογικά αυτά είναι τα κρυφά recovery files. Προσωπικά είμαι οκ με την 64gb SD που πήρα, και έκανα και share τον εξωτερικό στον desktop μου για να μπορώ να έχω πρόσβαση από το tablet οπότε είμαι άρχοντας . Μόνο ένα πράγμα μου φαίνεται παράξενο. Έβαλα το CoreTemp να δω θερμοκρασίες και με έδειχνε 50αρια και έμεινα. Μετά το RealTemp και το HWinfo και αυτά δείχνουν 40C - όλες οι μετρήσεις σε idle! O ektor7 είχε ποστάρει κάτι screenshots από τις θερμοκρασίες αλλά η μέση θερμοκρασία του δεν ξεπερνούσε τους 30C. Μήπως τρέχει τίποτα με το δικό μου μοντέλο?? Δεν εχει τιποτα το δικο σου,απλα οι μετρησεις να μην ειναι ακριβεις και γι'αυτο να εχουμε τοσες αποκλισεις! Απ'τη στιγμη που στην απλη καθημερινη χρηση,δε ζεστενεται,μην ανησυχεις,ολα ειναι μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kisamegr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Σωστός ! Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να βάλω ενα εξωτερικο στο δυκτιο ? Πρέπει να παρω καινούργιο σκληρο δυκτιακο η υπάρχει τρόπος να γίνει με τον υπάρχον ? Thanks Δεν χρειάζεσαι δικτυακό σκληρό. Απλά κάνε μια Οικιακή Ομάδα (Home Group) στον υπολογιστή που έχει τον δίσκο που θες να κάνεις share και με τον κωδικό που θα σε δώσει κάνε join σε αυτή από το tablet, και συμπεριέλαβε όποιον φάκελο θες σε ένα από τα libraries των windows (έγγραφα, βίντεο, μουσική...). Δες εδώ http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Access-files-and-printers-on-other-homegroup-computers Δεν εχει τιποτα το δικο σου,απλα οι μετρησεις να μην ειναι ακριβεις και γι'αυτο να εχουμε τοσες αποκλισεις! Απ'τη στιγμη που στην απλη καθημερινη χρηση,δε ζεστενεται,μην ανησυχεις,ολα ειναι μια χαρα! Και γω που έψαξα λίγο, κατάλαβα ότι είναι φυσιολογικό. Και όντως έχεις δίκιο, δεν ζεσταίνεται πολύ, μόνο λίγο στην κάτω δεξιά πλευρά (που μάλλον βρίσκεται το cpu), Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Έχει αυτο το tablet σύνδεση 4g? όπου και αν έψαξα δεν βρήκα τπτ. Θα βγει μήπως με 4g? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Οχι δεω εχει 4g&gps και μαλλων δε προκειται να κυκλοφορισει μια τετοια εκδωση! Κοιτας για dell venue 11 pro,αλλα ειναι με πιο τσιμπιμενη τιμη! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Thanks αρχίζω να σκέφτομαι και νοκια 2520 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εκεί μιλάς για σύστημα Windows 8 rt το οποίο υπολείπεται σε πολλά έναντι της φουλ έκδοσης. Δεν θα σου το πρότεινα. Καλύτερα να δεις κάποια υλοποίηση σε Android Η IOs αν είναι αι τόσο σημαντικό το Mobile connectivity. Εκεί μιλάς για σύστημα Windows 8 rt το οποίο υπολείπεται σε πολλά έναντι της φουλ έκδοσης. Δεν θα σου το πρότεινα. Καλύτερα να δεις κάποια υλοποίηση σε Android Η IOs αν είναι αι τόσο σημαντικό το Mobile connectivity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
interface Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δεν χρειάζεσαι δικτυακό σκληρό. Απλά κάνε μια Οικιακή Ομάδα (Home Group) στον υπολογιστή που έχει τον δίσκο που θες να κάνεις share και με τον κωδικό που θα σε δώσει κάνε join σε αυτή από το tablet, και συμπεριέλαβε όποιον φάκελο θες σε ένα από τα libraries των windows (έγγραφα, βίντεο, μουσική...). Δες εδώ http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Access-files-and-printers-on-other-homegroup-computers Δεν εχω τον δισκο σε καποιο pc. Ένας απλός εξωτερικός είναι 2,5'' usb3. Στο ps3 όμως εχω τον ιδιο δισκο με τα αρχεια που χρειαζομαι. Μπορει να γινει share από το ps3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δεν εχω τον δισκο σε καποιο pc. Ένας απλός εξωτερικός είναι 2,5'' usb3. Στο ps3 όμως εχω τον ιδιο δισκο με τα αρχεια που χρειαζομαι. Μπορει να γινει share από το ps3? Δε ξερω για το ps3,αλλα ο δισκος πρεπει να ειναι συνδεδεμενος με καποιο μηχανημα που εχει δυνατοτητες wifi sharing.Εκτος αν αγορασεις καποιο δυχτιακο ή να τον ενωσεις στο tablet μεσο usb!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εκεί μιλάς για σύστημα Windows 8 rt το οποίο υπολείπεται σε πολλά έναντι της φουλ έκδοσης. Δεν θα σου το πρότεινα. Καλύτερα να δεις κάποια υλοποίηση σε Android Η IOs αν είναι αι τόσο σημαντικό το Mobile connectivity. Εκεί μιλάς για σύστημα Windows 8 rt το οποίο υπολείπεται σε πολλά έναντι της φουλ έκδοσης. Δεν θα σου το πρότεινα. Καλύτερα να δεις κάποια υλοποίηση σε Android Η IOs αν είναι αι τόσο σημαντικό το Mobile connectivity. άρα στη δεδομένη στιγμή μιλάμε για μονόδρομο. κυρίως το θέλω για επεξεργασία αρχείων office κατά τη διάρκεια ταξιδιών. οπότε βλέπω να το παραγγέλνω γιατί έχει και καλή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα