Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε άλλο PC κανονικά όλα. Τη φόρμαρα ξανά αλλά στο tablet δε γουστάρει να παίξει. Τωρα πήγα να αντιγράψω ενα τραγούδι και μετα απο ενα λεπτό μου έβγαλε "σφάλμα, το χρονικό όριο του σηματοφορέα εξαντλήθηκε".

Sent from my iPhone using Insomnia

Με αλλη sd εχεις δοκιμασει?

Αν στο κανει και με αλλη καποιο προβλημα με τους drivers μαλλων παιζει!

Το θεμα ειναι οτι οι drivers ερχονται πακετακι με τους drivers του soc.Δεν ειναι ξεχωριστοι!

Επεξ/σία από ektor7
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με μια 32αρα δεν είχε θέμα....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δοκιμασε καποιο διαγνοστικο για να δεις την υγεια της sd.

Και επειδη την εχει και αλλο παιδι εδωμεσα την καρτα να περιμενουμε να μας πει και αυτος αν εχει προβλημα ή οχι με τη συγκεκριμενη καρτα(sandisk 64gb ultra)!

παιδια αγορασα σημερα μια sandisk ultra 64gb microsdxc class 10 αλλα απο ταχυτητες ειναι πολυ χαλια...17mb/s read και με το ζορι 4mb/s write.ακομα και μια παλια micro sd 16αρα που εχω class 4 πιανει 10mb/s write.οι δοκιμες γινανε σε pc,tablet,smartphone..

http://www.insomnia.gr/topic/505195-asus-transformer-book-t100/page-30

Πρεπει να εχει καποιο θεμα με τη συγκεκριμενη καρτα και το t100!

Μαλλων θα αλλαξω παραγγελια και θα παω και εγω για την samsung pro!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασε λίγο το post 76 φίλε μου.πρέπει να σε δημιουργούν θέμα 2 updates των windows.

http://www.transformerforums.com/forum/asus-transformer-book-t100/40940-official-t100-microsd-discussion-help-thread-8.html

Μακελιο μ'αυτα τα windows updates,δεν εχουν αφησει τιποτα ορθιο και ανεπιρεαστο! :lol:

Εσυ με την samsung pro,πως εισαι?

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι σε μενα μια χαρά είναι όλα πετάει η Samsung.τωρα ας το δοκιμάσει ο φίλος μας και ας μας πει δεν χανει κάτι.

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.

Όχι σε μενα μια χαρά είναι όλα πετάει η Samsung.τωρα ας το δοκιμάσει ο φίλος μας και ας μας πει δεν χανει κάτι.

Παλι καλα!

Πραγματικα δε θελω να σκεφτομαι τι εχει να γινει με το μεγαλο update που μας ερχεται!Παλι θα τρεχουμε...!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντος καλου κακου,θα αλλαξω την παραγγελεια σε samsung pro.

Αν και πιστευω οτι θα βρεθει καποια λυση και για την san disk.Σε μενα η 16αρα ultra sandisk ετρεχε κανονικα την τελευταια φορα που την ειχα(πριν 1.5 μηνα περιπου)!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Μου ήρθε από την ACS σήμερα το πρωί το tablet και μπορώ να πω ότι δουλεύει άψογα! Πάει σφαίρα χωρίς να κολλάει καθόλου. Και είναι και πολύ όμορφο τώρα που το είδα και από κοντά.

Πάντως για τις SD, εγώ πήρα την Sandisk Ultra SDXC UHS-I, που αναφέρεται παραπάνω, και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Με το που την έβαλα δούλεψε κανονικά. Όσον αφορά τις ταχύτητες, με ένα copy που έκανα ενός mp4 1Gb, το write speed ήταν ~11 Mbps.

Αν θέλει κάποιος να τεστάρω τίποτα παραπάνω ας με πει.

Δημοσ.

Μου ήρθε από την ACS σήμερα το πρωί το tablet και μπορώ να πω ότι δουλεύει άψογα! Πάει σφαίρα χωρίς να κολλάει καθόλου. Και είναι και πολύ όμορφο τώρα που το είδα και από κοντά.

Πάντως για τις SD, εγώ πήρα την Sandisk Ultra SDXC UHS-I, που αναφέρεται παραπάνω, και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Με το που την έβαλα δούλεψε κανονικά. Όσον αφορά τις ταχύτητες, με ένα copy που έκανα ενός mp4 1Gb, το write speed ήταν ~11 Mbps.

Αν θέλει κάποιος να τεστάρω τίποτα παραπάνω ας με πει.

Καλοριζικο και καλοδουλευτο!;)

Δεν εχουν προβλημα,απλα κατι με καποια windows updates επηρεάζουν πιθανώς την συγκεκριμενη SD!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...