Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

wtf ..σιγουρα μετράει καλά αυτό? δεν μπορει να είναι τόσο χαμηλες..εδώ λεει ότι πηγε και 7.5ghz ο CPU....δοκιμασε με το hwinfo άμα μπορείς

Δεν καταλαβες οτι ειναι το hwinfo?

Eκει που γραφει cpu στην τελευταια ομαδα που γραφει ACPI,να κοιτας!

Θα το ελεγξω και με το speedfan να δουμε και εκει τι θα μετρησει!

Επεξ/σία από ektor7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο φυσιολογικό με φένεται με το speedfan.το hwmonitor δεν το συζητάω ότι να ναι σε βγάζει...παιξε λίγο asphalt με το speedfan να δούμε τι θα δείξει.

Επεξ/σία από johnnyman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο φυσιολογικό με φένεται με το speedfan.το hwmonitor δεν το συζητάω ότι να ναι σε βγάζει...παιξε λίγο asphalt με το speedfan να δούμε τι θα δείξει.

Θα τα εχω και τα 3 ανοιχτα και επιλεγουμε,οποιο μας αρεσει! :P

Mη ξεχναμε οτι μιλαμε για soc των 3-4watt,δλδ εχουμε ενα undervolting στο θεο σε σχεσει με κανονικους laptop&ultrabook soc!

Εγω παντα το speedfan χρησιμοποιουσα,τα αλλα δυο τα κατεβασα μονο γιατι τα συζητησαμε!

Aυριο ομως θα ξανα τεσταρω,γιατι θα το βαλω να φορτηστει και δε θελω να το βαρενω περισσοτερο οταν το φορτιζω,λογο μπαταριας!

Αυριο θα εχει μαλλον και ενημερωση για the witcher(1)!

Επεξ/σία από ektor7

Καλημέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.  

Ο σκληρός δίσκος του tablet αυτού είναι SSD ή κάτι άλλο; Ανοίγει γρήγορα;  Έχει κολλήματα; Στη μεταφορά αρχείων έχει καλές ταχύτητες; 

30 λεπτα asphalt8.

post-192952-0-97922100-1392909175_thumb.png

Παιδιά του έβαλα σήμερα μια 64άρα kingston και κρασάρει. Any ideas?

Τι class ειναι?

Φορμαρε τη σε ntfs!

Πως το βλέπεις ζεσταθηκε καθόλου αυτά τα 30 λεπτά?

Δε ζεσταινεται ιδιαιτερα.Ειναι χλιαρο!

Είναι αυτή http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B007JTKM30/ref=redir_mdp_mobile?psc=1&redirect=true&ref_=noref&s=computers που έχει άψογες κριτικές... δοκίμασα και με ntfs και με exfat. Σημειωτέον στο desktop παίζει άψογα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι αυτή http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B007JTKM30/ref=redir_mdp_mobile?psc=1&redirect=true&ref_=noref&s=computers που έχει άψογες κριτικές... δοκίμασα και με ntfs και με exfat. Σημειωτέον στο desktop παίζει άψογα...

Αυτη την εχω σε 16αρα και τρεχει πολυ καλα και χωρις καθηστεριση στο asus t100!

Kαι δεν ειναι kingston,αλλα sandisk και ειναι απο τις πιο γρηγορες microsd που μπορεις να βρεις αυτη τη στιγμη σε λογικες τιμες!

Τωρα εχω μια αλλη 16  παλι sandisk class 2 που ειναι πολυ πιο αργη απο αυτη που λες(την οποια παραγγειλα και εγω) και ειναι μεν αργη αλλα δε θα ελεγα οτι σερνεται!Περιεργο παντος γιατι θα επρεπε κανονικα να ειναι αρκετα γρηγορη!Μηπως θελουν update οι drivers τις microsd slot του t100?

Επεξ/σία από ektor7

Δεν ειδα να εχει καποιο update διαθεσιμο.. παντως ουτε φορματ δεν μου την κανει...

Σε αλλο pc μπορεις να τη φορμαρεις?

Πρεπει το θεμα να ειναι του т100.Δε νομιζω να φταιει η καρτα.

Ξανα κανε τη φορματ σε αλλο pc και ξανα πες μας πως παει.

Σε άλλο PC κανονικά όλα. Τη φόρμαρα ξανά αλλά στο tablet δε γουστάρει να παίξει. Τωρα πήγα να αντιγράψω ενα τραγούδι και μετα απο ενα λεπτό μου έβγαλε "σφάλμα, το χρονικό όριο του σηματοφορέα εξαντλήθηκε".

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...