eliascm21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να πάρω το τάμπλετ, μία ερώτηση: Προσφαίρεται σαν ebook reader; Θέλω να πω η οθόνη του είναι ξεκούραστη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Η οθονη του ειναι απλα....ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!! επισης ακομα και με τον acrobat reader ειναι πολυ "καλυτερο" και ευκολοχρηστο απο οποιοδηποτε android tablet ή Ipad....(εχω και απο τα 2, οποτε η οποια συγκριση ειναι "πραγματικη"). Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2014 από spinemm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliascm21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Α και μία άλλη ερώτηση. Αν το συνδέσω με την τηλεόραση (37 ιντσών full HD), θα φαίνεται άσχημα η διαφορά στην ανάλυση; Αν παίζεις π.χ. full HD ταινία στο tablet και το συνδέσεις σε τηλεόραση θα το βγάζει σε full HD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 φυσικα και θα το δειξει full HD στην tv!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Α και μία άλλη ερώτηση. Αν το συνδέσω με την τηλεόραση (37 ιντσών full HD), θα φαίνεται άσχημα η διαφορά στην ανάλυση; Αν παίζεις π.χ. full HD ταινία στο tablet και το συνδέσεις σε τηλεόραση θα το βγάζει σε full HD? Θα επιλεξεις την επιλογη extended και θα ριξεις την ταινια στη tv που θα δειχνει σε full hd! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αμεσα διαθεςιμο στο αμαζον το 32+500gb προς 429 ευρω(2 χρονια εγγυηςη παντα) http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00FJ2ZDEW/sr=/qid=/ref=olp_tab_all?ie=UTF8&colid=&coliid=&me=&qid=&seller=&sr= Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2014 από alextrela172 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αμεσα διαθεςιμο στο αμαζον το 32+500gb προς 429 ευρω(2 χρονια εγγυηςη παντα) http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00FJ2ZDEW/sr=/qid=/ref=olp_tab_all?ie=UTF8&colid=&coliid=&me=&qid=&seller=&sr= Επιςης αμεσα διαθεςιμο και το 64αρι προς 395 ευρω http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00FJ2ZDEM/sr=/qid=/ref=olp_tab_all?ie=UTF8&colid=&coliid=&me=&qid=&seller=&sr= Αυτα ομως τα Warehouse Deals... οχι η κανονικη πωληση απο αμαζον. Και ειναι προιοντα απο επιστροφες η με ανοιγμενο κουτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αυτα ομως τα Warehouse Deals... οχι η κανονικη πωληση απο αμαζον. Και ειναι προιοντα απο επιστροφες η με ανοιγμενο κουτι... Για το δεύτερο εννοεις μαλλον,λαθος μου τοτε(δεν ειμαι και καλός στα γερμανικά βλεπεις)Για το δεύτερο εννοεις μαλλον,λαθος μου τοτε(δεν ειμαι και καλός στα γερμανικά βλεπεις) Fixed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Για το δεύτερο εννοεις μαλλον,λαθος μου τοτε(δεν ειμαι και καλός στα γερμανικά βλεπεις) Ναι για το δευτερο ελεγα, που εχει και την χαμηλη τιμη... Αλλωστε το αλλο το εχει και το eshop στην ιδια ακριβως τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι για το δευτερο ελεγα, που εχει και την χαμηλη τιμη... Αλλωστε το αλλο το εχει και το eshop στην ιδια ακριβως τιμη. Ναι όντως το εχει αλλα αναφέρει 1 έτος εγγυηςη στο αμαζον ειναι 2 σε Asus πέρα το οτι εχει 30 ημέρες doa(συμφέρει καλύτερα) Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2014 από alextrela172 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belafode Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά ξέρει κανένας ποιος είναι ο αντιπρόσωπος της ASUS - SERVICE στην Ελλάδα? Κανένα τηλέφωνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά ξέρει κανένας ποιος είναι ο αντιπρόσωπος της ASUS - SERVICE στην Ελλάδα? Κανένα τηλέφωνο? http://support.asus.com/Hotlines.aspx?SLanguage=en Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belafode Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 http://support.asus.com/Hotlines.aspx?SLanguage=en Αυτό το είδα φίλε μου αλλά δεν σηκώνουν αυτό το τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimnie Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μόλις ήρθε ειδοποίηση μέσω asus live update για νέο bios 223, soc driver package, Asus TF100TAFW update και broadcom wireless adapter. Έγιναν τα update, μέχτρι στιγμής όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belafode Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μόλις ήρθε ειδοποίηση μέσω asus live update για νέο bios 223, soc driver package, Asus TF100TAFW update και broadcom wireless adapter. Έγιναν τα update, μέχτρι στιγμής όλα καλά. Αδελφέ μου πώς έκανες update το bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα