Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι όμως το Τ100 είναι καλύτερο από τα περισσότερα Notebooks της αγοράς εντάξει laptop δεν είναι αλλά κάτι TurboX του πλαισίου στα ίδια λεφτά χωρίς Touch οθόνες τα βάζει κάτω και τα ....

Ας μην υπερβάλλουμε κιόλας. ΄Οπως ειπώθηκε ήδη notebook = laptop και το Τ100 εκτός του ότι υστερεί σοβαρά σε μνήμη και χώρο αποθήκευσης θα της πάρει της Intel άλλη μια γενιά μέχρι ο ακόλουθος του Baytrail να φτάσει περίπου στα επίπεδο επάρκειας των φορητών core i3.

TurboX (ότι κι αν είναι αυτό) και δώρο να μου το κάνουν δεν το ακουμπάω προσωπικά.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΥΓ. Υπάρχει κανένα καλό Bluetooth mouse που να συνεργάζεται με το ενσωματωμένο Bluetooth του τ100 και να είναι και σε καλή τιμή ξέρει κανείς κάτι ?

Εγω εχω αγορασει αυτό -->http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wireless-mouse/microsoft-sculpt-comfort-asyrmato-pontiki-mayro/prod4410363pp/ 35E, αμεση αποκριση και αρκετες "λειτουργιες" για τα win8.

Επεξ/σία από spinemm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας μην υπερβάλλουμε κιόλας. ΄Οπως ειπώθηκε ήδη notebook = laptop και το Τ100 εκτός του ότι υστερεί σοβαρά σε μνήμη και χώρο αποθήκευσης θα της πάρει της Intel άλλη μια γενιά μέχρι ο ακόλουθος του Baytrail να φτάσει περίπου στα επίπεδο επάρκειας των φορητών core i3.

TurboX (ότι κι αν είναι αυτό) και δώρο να μου το κάνουν δεν το ακουμπάω προσωπικά.

Netbook ηθελε να πει και μπερδεψε τους ορισμους!

απο ταχυτητα πως παει η sandisk φιλε μου?την εχεις δοκιμασει?

Αυτη που σου εγραψα και το samsung pro ειναι οι πιο γρηγορες microSD αυτη την στιγμη!

Και η MMC του Τ100 ειναι sandisk!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 2
Δημοσ.

o controller όμως ειναι USB 2.0 εσωτερικά, οποτε οι ταχυτητες λογικά θα περιορίζοντε στα 25-30μβ μαξ!

με μια sandisk 32GB class 10  εχω  25MB read  και 10ΜΒ write,   μου φτάνουν μιας και χρησιμοποιώ την κάρτα κυρίως για cloud services και προσωπικά αρχεία.

Δημοσ.

o controller όμως ειναι USB 2.0 εσωτερικά, οποτε οι ταχυτητες λογικά θα περιορίζοντε στα 25-30μβ μαξ!

με μια sandisk 32GB class 10  εχω  25MB read  και 10ΜΒ write,   μου φτάνουν μιας και χρησιμοποιώ την κάρτα κυρίως για cloud services και προσωπικά αρχεία.

Αντίστοιχες ταχύτητες και από εμένα με Samsung 64gb class10.

Δημοσ.

οποτε δεν αξιζει η samsung..ευχαριστω πολυ παιδια!θα παω σε sandisk αμα ειναι!!σημερα εγινα κατοχος του dell venue pro 8.εκπληκτικο μηχανημα!!! :)

Δημοσ.

ερώτηση.

που βλέπω ποιο bios φοράει η συσκευή?

και πως μπορώ να το κάνω update? μέσα από τα Windows η manual?

ευχαριστώ

Δημοσ.

ερώτηση.

που βλέπω ποιο bios φοράει η συσκευή?

και πως μπορώ να το κάνω update? μέσα από τα Windows η manual?

ευχαριστώ

Πέρα από ημ/νια, ωρα, password πρόσβασης και boot order δεν μπορείς να ρυθμίσεις κάτι άλλο στο bios. Για να μπεις πας μέσω recovery και advanced settings αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

οποτε δεν αξιζει η samsung..ευχαριστω πολυ παιδια!θα παω σε sandisk αμα ειναι!!σημερα εγινα κατοχος του dell venue pro 8.εκπληκτικο μηχανημα!!! :)

καλοριζικο!

Εντυπώσεις?

Δημοσ.

παρα πολυ καλο,απιστευτο γρηγορο.επισης εχει πολλες ρυθμισεις στο bios,εχει πολλα ξεκλειδωτα πραματα.επισης με εκανε εντυπωση το ποσο καλη οθονη εχει.φοβερη ευκρινεια και χρωματα για αναλυση 1280x800!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρα πολυ καλο,απιστευτο γρηγορο.επισης εχει πολλες ρυθμισεις στο bios,εχει πολλα ξεκλειδωτα πραματα.επισης με εκανε εντυπωση το ποσο καλη οθονη εχει.φοβερη ευκρινεια και χρωματα για αναλυση 1280x800!!

Αν και μικρη αναλυση,η πολυ καλη ποιοτητα της οθονης ηταν το πρωτο πραγμα που εκανε εντυπωσει σε ολους που το επιασαν στα χερια τους!

Το μονο αρνητικο ειναι η ελληψη hdmi,αλλα υπαρχουν εναλλακτηκες και για ασυρματη και για ενσυρματη συνδεση!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά πήρα αυτή την θήκη

http://www.ebay.co.uk/itm/151180864210?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

αλλα τελικά δε με βόλεψε, προσθέτει αρκετό όγκο!

για να μη τη στέλνω πίσω.... αν την θέλει  κανείς του την στέλνω με 12 ευρώ και δώρο OTG καλωδιάκι. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιησα αρκετες μερες το λαπτοπ-ταμπλετ. Για καποιον που δεν εχει laptop(και δεν εχει απαιτησεις ταχυτητας, αλλα τον ενδιαφερει η φορητοτητα), ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ λυση για να εχει κ λαπτοπ και tablet.

Εχει μακραν καλυτερη οθονη απο τα περισσοτερα λαπτοπ μεχρι 800€, εχει μεγαλυτερη αυτονομια, εχει ssd-emmc σκληρο οποτε στα καθημερινα πραγματα και στο απλο browsing κλπ ειναι πιο γρηγορο απο την πλειονοτητα των λαπτοπ κλπ.

Tαυτοχρονα, ακριβως λογω του διττου χαρακτηρα του, εχει πολλα πλεονεκτηματα σε σχεση και με τα tablet:

εχει full usb θυρα για να ανταλλασεις ευκολα αρχεια, υποστηριζει κανονικο multitasking, ειναι πιο γρηγορο σε browsing απο τα περισσοτερα tablet ,εχει πληκτρολογιο, μπορεις να κατεβαζεις ταινιες/προγραμματα κλπ χωρις περιορισμους.

Στα μειονεκτηματα του βρισκω την ποιοτητα κατασκευης και το παχος του( λογικο για την τοσο χαμηλη τιμη του) , την αναλυση οθονης του και την καπως χαμηλη φωτεινοτητα.

Επισης , το battery draining οταν ειναι idle ηταν αρκετα μεγαλο: σε 8 ωρες εχανε περι το 5%, δηλαδη σε μια ημερα μπορει να εχανε περι το 15%, ψιλοαπαραδεκτο οταν τον ipad που ηταν διπλα του εχασε σε 1 ημερα μολις 3%.

Τελος, χρειαζεται επειγοντως ενα gesture για να επιστρεφεις ευκολα στο start menu ή ενα μπροστινο hardware κουμπι για την λειτουργια start.

----------------------------------------

Η επομενη γενια του tranformer t100 με λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, λιγο πιο μαζεμενες διαστασεις/περιθωρια/βαρος , οθονη full hd, περισσοτερες εφαρμογες στο marketplace θα ειναι τρομερη συσκευη σε αυτην την τιμη.

Θεωρω πως το t100 ειναι ουσιαστικα το μελλον των φορητων συσκευων: tablet που μπορει να αντικαταστησει επαξια ενα notebook .

Αν και μικρη αναλυση,η πολυ καλη ποιοτητα της οθονης ηταν το πρωτο πραγμα που εκανε εντυπωσει σε ολους που το επιασαν στα χερια τους!

Το μονο αρνητικο ειναι η ελληψη hdmi,αλλα υπαρχουν εναλλακτηκες και για ασυρματη και για ενσυρματη συνδεση!

Λογικο να εντυπωσιαζοντα οσοι πιανουν στα χερια του το t100 , μιας και το 99% των λαπτοπ κατω των 800€ εχει οθονες με tn panel. Το t100 με το ips panel ειναι μακραν καλυτερο.

Επισης εχει micro hdmi, οποτε σιγα την ελλειψη, απλα ενας ανταπτορας/καλωδιο χρειαζεται.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικο να εντυπωσιαζοντα οσοι πιανουν στα χερια του το t100 , μιας και το 99% των λαπτοπ κατω των 800€ εχει οθονες με tn panel. Το t100 με το ips panel ειναι μακραν καλυτερο.

Επισης εχει micro hdmi, οποτε σιγα την ελλειψη, απλα ενας ανταπτορας/καλωδιο χρειαζεται.

Για το venue 8 pro που πηρε ο johnnyman αναφερομαι,που εχει πολυ καλυτερη οθονη απο το t100 και δεν εχει micro hdmi!

Επεξ/σία από ektor7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...