Georgema Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Να πω και γω τη γνώμη μου μετά από σχεδόν 20 μέρες συμβίωσης. Είναι ότι καλύτερο έχω πάρει τα τελευταία χρονια. Το χρησιμοποιώ αποκλειστικά ως tablet. Πριν είχα android tablet. Η μονη εφαρμογή που μου έχει λείψει στο store είναι το candy crush κι αυτό λόγω ευκολίας. Μπορώ άνετα να το παίξω στον IE (στο desktop χρησιμοποιώ εδώ και χρονια τον chrome αλλα για win8 αυτή τη στιγμή πιστεύω π ΙΈ είναι μονόδρομος). Το standby είναι υπεραρκετά οσο είναι. Μέχρι στιγμής δεν έχω μείνει ποτέ με φόρτιση περίπου κάθε 5 μέρες. Σε χρήση δεν έχω μείνει ποτέ. Δεν μπορώ να καταλάβω τη γκρίνια και την αφ υψηλού θεώρηση. Δεν του λείπει απολύτως τίποτα. Όσα ίσα παίρνεις πολλά περισσότερα από τα 370€ που δίνεις. Και δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου την desktop δυνατότητα. Τώρα αν υπάρχουν εδώ μέσα τόσο power users που θέλουν να έχουν ένα super duper μηχάνημα που να το βάζουν σε ενα τσαντάκι και να κανει τα πάντα και να κρατάει 2-3 βδομάδες και να έχει εφαρμογές για τα πάντα και να κοστίζει οσο αυτό αν το βρουν ας μας το πουν και μας των υπολοιπων να μη ξοδεύουμε τσάμπα τα λεφτά μας. Και μη διανοηθεί κανεις να με πει fan boy. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2014 από Georgema 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μια συμβουλη για τους νεους χρηστες των windows tablet. Δωστε βαση στο χειρισμο του desktop ui με την αφη,αν θελετε να μπορειτε να εχετε και να κανετε τα παντα χωρις πληκτρολογιο!Δεν ειναι δυσκολο,απλα ειναι θεμα συνηθειας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gavoux Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Aυτο που ζητας δεν ειναι απο το χερι μονο της ms,αλλα κυριος των developers! Πλεον ακομη και στους κανονικους pc τιτλους(desktop) η intel αρχησε να πιεζει/παρακινει τους developers για προσθηκη touch controlers στους τιτλους τους! Μιλούσα περισσότερο για την προσθήκη Custom touch controls σε όλα τα game με directx που από ότι φαίνεται γίνεται (εφόσον το έκαναν άλλοι) αλλά και αυτό που λες φίλε μου φυσικά και γίνεται (αν το ήθελε η MS) μιλάμε για την δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία στο gaming μετά την Electronic Arts πάρε μάτι λίστα¨. Αλλά θα μου πεις εδώ κοιμούνται όρθιοι με το Surface που έχουν θησαυρό και δεν ξέρουν πως να τον πουλήσουν. http://www.gamespot.com/companies/microsoft-game-studios/ Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2014 από Gavoux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μιλούσα περισσότερο για την προσθήκη Custom touch controls σε όλα τα game με directx που από ότι φαίνεται γίνεται (εφόσον το έκαναν άλλοι) αλλά και αυτό που λες φίλε μου φυσικά και γίνεται (αν το ήθελε η MS) μιλάμε για την δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία στο gaming μετά την Electronic Arts πάρε μάτι λίστα¨. Αλλά θα μου πεις εδώ κοιμούνται όρθιοι με το Surface που έχουν θησαυρό και δεν ξέρουν πως να τον πουλήσουν. http://www.gamespot.com/companies/microsoft-game-studios/ 1.Δεν την ενδιαφερει να προωθήσει το pc gaming,αλλα το metro ui και το store της.Μονο η intel ενδιαφέρθηκε και δηλωσε οτι θα τους στηριξει στη προσπάθεια να περασουν σε οσο το δυνατο περισσοτερους τιτλους το touch control! 2.Θα ηταν μεγαλο λαθος να περασει τα xbox exclusive της στο pc και κυριως σε ενα στορ που το maximum που θα μπορουσε να τα πουλησει ειναι μεχρι τα 20$! 3.Μιλαμε για τη ms που ειναι απο τις πιο αχρηστες εταιρειες στο θεμα marketing και προωθησης προιοντων στο χωρο!Σχεδόν ολα τα προιοντα της τα προωθουν αλλοι! Τα wp η nokia και τα windows tablet η intel μαζι με τις oem εταιριες! Ενα προιον εχει να το προωθησει μονη της(xbox) και δες ποσες βλακειες εκανε μεχρι να κυκλοφορησει! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2014 από ektor7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gavoux Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικά αν είχα μια συσκευή Tablet σαν το Surface θα έδινα μεγάλη βάση στο Gaming εφόσον αυτό είναι που πραγματικά κάνει ανάρπαστο το Ipad και το κρατάει με διαφορά στην πρώτη θέση του ανταγωνισμού από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του μέχρι σήμερα. H Ms τα είχε όλα έτοιμα καλό επεξεργαστή και φυσικά Windows με ένα κάρο αξιόλογα παιχνίδια του παρελθόντος ας έκαναν 10 σε κάθε κατηγορία (RPG, Adventure, Rts, Fps κτλ) κορυφαίους τίτλους του PC να παίζουν τέλεια τόσο δύσκολο τους ήταν και ας έβαζαν και ενσωματωμένο ένα καλό Software για touch controls Αυτά έπρεπε να βάλουν στο MS store που τα είχαν και έτοιμα στο φινάλε. Αλλά βλέπεις το Μάρκετινγ στην MS δεν το κάνω εγώ πριν λίγο καιρό το έκανε αυτός : http://www.youtube.com/watch?v=e8M6S8EKbnU !!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neten Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ένα σημαντικό tip για όσους δεν το γνωρίζουν. Στα 8.1 σε αντίθεση με τα 8, δεν αρκεί να σύρεις ένα app προς τα κάτω για να το κλείσεις. Απλά γίνεται minimize. Για να κλείσουν οριστικά, σύρετε την εφαρμογή προς τα κάτω και αφού η μισή εφαρμογή έχει χαθεί στο κάτω μέρος της οθόνης, κρατήστε τη εκεί με το δαχτυλό σας για λίγο, μέχρι να κάνει flip. Τώρα έκλεισε οριστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικά αν είχα μια συσκευή Tablet σαν το Surface θα έδινα μεγάλη βάση στο Gaming εφόσον αυτό είναι που πραγματικά κάνει ανάρπαστο το Ipad και το κρατάει με διαφορά στην πρώτη θέση του ανταγωνισμού από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του μέχρι σήμερα. H Ms τα είχε όλα έτοιμα καλό επεξεργαστή και φυσικά Windows με ένα κάρο αξιόλογα παιχνίδια του παρελθόντος ας έκαναν 10 σε κάθε κατηγορία (RPG, Adventure, Rts, Fps κτλ) κορυφαίους τίτλους του PC να παίζουν τέλεια τόσο δύσκολο τους ήταν και ας έβαζαν και ενσωματωμένο ένα καλό Software για touch controls Αυτά έπρεπε να βάλουν στο MS store που τα είχαν και έτοιμα στο φινάλε. Αλλά βλέπεις το Μάρκετινγ στην MS δεν το κάνω εγώ πριν λίγο καιρό το έκανε αυτός : http://www.youtube.com/watch?v=e8M6S8EKbnU !!!!!!!!!!!!! Μη το ψαχνεις!Και ενα 10 χρονο,καλυτερο marketing θα εκανε! Το θεμα με το pc gaming και touch controlers αργα ή γρηγορα θα βελτιωθει!Η Intel δεν ειναι η MS και οι developers την υπολογιζουν,γιατι ειναι και ενας απο τους μεγαλυτερους σπονσορες τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 παιδια ποια καρτα sd προτεινεται για το tablet?και σε 32gb και σε 64!ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 (αρχικα, το notebook μου αντεχει πανω απο 10 ωρες σε λειτουργια browsing, πιο πολυ απο το asus t100) Δεν πολυκαταλαβα τι θελεις να πεις και ποιο ειναι το point σου. Η ενσταση και η απορια-προσπαθεια να βγει ακρη ηταν απλη : τοσο 2 λαπτοπ μου οσο και το ipad(tablet) δεν παρουσιαζουν erratic draining κατα το sleep. Αντεχουν πχ 5 μερες σε sleep χανοντας ελαχιστα(λιγοτερο απο 20%) απο την μπαταρια. Το asus t100 σε εναν φιλο μου και στον ektor7 παρουσιαζει erratic draining κατα το sleep και ειναι πολυ πιθανο μετα απο 5 μερες σε sleep να μην ανοιγει καν γιατι θα εχει εξαντληθει η μπαταρια του. Αυτο ειναι ακομα μεγαλυτερο προβλημα για ενα tablet απο οτι για ενα laptop, οπως σωστα ειπε και ο kirileman: Το να εχει παρει καποιος το asus t100 και να αναγκαζεται να κανει shutdown μου φαινεται οτι υποβαθμιζει αισθητα την εμπειρια χρησης για ενα tablet: δεν θελω απο ενα tablet να περιμενω να κανει boot οταν απλα θελω να δω στιγμιαια τα εμαιλ/ημερολογιο/καιρο και ουτε θελω μετα να θυμαμαι να το κανω ξανα shutdown. Δεν το κανω καν στον υπολογιστη μου, θα το κανω στο tablet;; Προφανώς οι άλλη χρήστες κατάλαβαν που ήθελα να καταλήξω και δεν είναι συνηθισμένο τελικά να αδειάζει τόσο γρήγορα η μπαταρία στο Τ100 σε αδράνεια. Μετά από αρκετές συμμετοχές θα βρεθεί η άκρη δεν μπορεί αν δεν έχει βρεθεί ήδη. Και εγώ έχω "φίλους" με συσκευές με "περίεργες" συμπεριφορές και 9 στις 10 το πρόβλημα εντοπίζεται μεταξύ της καρέκλας γραφείου και του πληκτρολογίου. Εάν αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο (και πιθανό ελαττωματικό υλικό) όπως ήδη έχω αναφέρει πλείστες φορές τότε μπορούμε να πάμε στην θεωρία κάποιου προβλήματος της συσκευής. Το "point" ή μάλλον ο ΣΤΟΧΟΣ εδώ είναι να παροτρυνθούν οι πραγματικοί χρήστες να ερευνήσουν τι θα μπορούσε να φταίει όταν παρατηρούν περίεργη συμπεριφορά στην διάρκεια φόρτισης. Επειδή ακριβώς δεν είναι φαινόμενο που παρατηρείται σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει μάλλον και ο φίλος της κουμπάρας του γείτονά μου να το ψάξει λίγο παραπάνω για να βρεθεί τι μπορεί να φταίει. Αυτό που φανταζόμουν, τα είπες πολύ ξεκάθαρα και ευχαριστώ. Για την ώρα, μια υβριδική win8 συσκευή δεν κάνει για χρήση ταμπλέτας επειδή δεν υπάρχουν εφαρμογές. Όσοι, λοιπόν, σκέφτεστε σοβαρά να αγοράσετε μια τέτοια συσκευή ως ταμπλέτα, προσέξτε γιατί αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η αγορά της αξίζει αν προορίζεται κυρίως για pc χρήση και ελάχιστα ως ταμπλέτα (σερφάρισμα, facebook, Twitter, τα πολύ βασικά), όχι το αντίθετο. ΄Οτι πληρώνεις παίρνεις. Με τα περίπου 400+ ευρώ που στοιχίζει η συσκευή ελπίζω να μην περιμένουν οι χρήστες ότι θα έχουν και μια πλήρη notebook εμπειρία στα windows. Ας πούμε "λίγο από όλα σε ικανοποιητικό βαθμό". Ας μην ξεχνάμε ότι σε tablet mode η συσκευή είναι μόλις χοντρικά μισό κιλό βάρος ιδανικό για tablet χρήση. Παραπάνω επιδόσεις θα σήμαινε και παραπάνω βάρος. Κάποιος που παίρνει Τ100 κατά την δική μου ταπεινή άποψη θα πρέπει να χρειάζεται "windows on the go" για να μεταφέρει δουλεία π.χ. μεταξύ άλλων. Δυστυχώς για όλους μας επειδή τα πράγματα βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη για να τα έχει πραγματικά όλα ένας χρήστης θα χρειαστεί να έχει και ένα notebook & ένα tablet (εάν το τελευταίο είναι πραγματικά αναγκαίο). Στην προσπάθεια να γεφυρωθούν οι δύο αυτοί κόσμοι μοιραία θα υπάρξουν αρκετές θυσίες ειδικά με αυτό το κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gavoux Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Προφανώς οι άλλη χρήστες κατάλαβαν που ήθελα να καταλήξω και δεν είναι συνηθισμένο τελικά να αδειάζει τόσο γρήγορα η μπαταρία στο Τ100 σε αδράνεια. Μετά από αρκετές συμμετοχές θα βρεθεί η άκρη δεν μπορεί αν δεν έχει βρεθεί ήδη. Και εγώ έχω "φίλους" με συσκευές με "περίεργες" συμπεριφορές και 9 στις 10 το πρόβλημα εντοπίζεται μεταξύ της καρέκλας γραφείου και του πληκτρολογίου. Εάν αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο (και πιθανό ελαττωματικό υλικό) όπως ήδη έχω αναφέρει πλείστες φορές τότε μπορούμε να πάμε στην θεωρία κάποιου προβλήματος της συσκευής. Το "point" ή μάλλον ο ΣΤΟΧΟΣ εδώ είναι να παροτρυνθούν οι πραγματικοί χρήστες να ερευνήσουν τι θα μπορούσε να φταίει όταν παρατηρούν περίεργη συμπεριφορά στην διάρκεια φόρτισης. Επειδή ακριβώς δεν είναι φαινόμενο που παρατηρείται σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει μάλλον και ο φίλος της κουμπάρας του γείτονά μου να το ψάξει λίγο παραπάνω για να βρεθεί τι μπορεί να φταίει. ΄Οτι πληρώνεις παίρνεις. Με τα περίπου 400+ ευρώ που στοιχίζει η συσκευή ελπίζω να μην περιμένουν οι χρήστες ότι θα έχουν και μια πλήρη notebook εμπειρία στα windows. Ας πούμε "λίγο από όλα σε ικανοποιητικό βαθμό". Ας μην ξεχνάμε ότι σε tablet mode η συσκευή είναι μόλις χοντρικά μισό κιλό βάρος ιδανικό για tablet χρήση. Παραπάνω επιδόσεις θα σήμαινε και παραπάνω βάρος. Κάποιος που παίρνει Τ100 κατά την δική μου ταπεινή άποψη θα πρέπει να χρειάζεται "windows on the go" για να μεταφέρει δουλεία π.χ. μεταξύ άλλων. Δυστυχώς για όλους μας επειδή τα πράγματα βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη για να τα έχει πραγματικά όλα ένας χρήστης θα χρειαστεί να έχει και ένα notebook & ένα tablet (εάν το τελευταίο είναι πραγματικά αναγκαίο). Στην προσπάθεια να γεφυρωθούν οι δύο αυτοί κόσμοι μοιραία θα υπάρξουν αρκετές θυσίες ειδικά με αυτό το κόστος. Κι όμως το Τ100 είναι καλύτερο από τα περισσότερα Notebooks της αγοράς εντάξει laptop δεν είναι αλλά κάτι TurboX του πλαισίου στα ίδια λεφτά χωρίς Touch οθόνες τα βάζει κάτω και τα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gavoux Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Να κάνω και μια ερώτηση υπάρχει κάποιος εδώ πέρα που δοκίμασε να παίξει παιγνίδια σε Tablet mode δηλαδή μόνο με touch controls χωρίς τη χρήση πληκτρολογίου και ποντικιού στο T100 ΥΓ. Υπάρχει κανένα καλό Bluetooth mouse που να συνεργάζεται με το ενσωματωμένο Bluetooth του τ100 και να είναι και σε καλή τιμή ξέρει κανείς κάτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Netbook εννοεις! Γιατι notebook ειναι αυτα που λεμε laptop! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BraziL Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω ένα gps για την tabletara μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 παιδια ποια καρτα sd προτεινεται για το tablet?και σε 32gb και σε 64!ευχαριστω! Eγω θα σου προτεινα τη microsd class 10 της sandisk! Να κάνω και μια ερώτηση υπάρχει κάποιος εδώ πέρα που δοκίμασε να παίξει παιγνίδια σε Tablet mode δηλαδή μόνο με touch controls χωρίς τη χρήση πληκτρολογίου και ποντικιού στο T100 ΥΓ. Υπάρχει κανένα καλό Bluetooth mouse που να συνεργάζεται με το ενσωματωμένο Bluetooth του τ100 και να είναι και σε καλή τιμή ξέρει κανείς κάτι ? Ολα τα bluetooth mouse ειναι συμβατα,απλα βρες καποιο που να σου κανει σε τιμη και χαρακτηρηστικα και εισαι ok! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω ένα gps για την tabletara μας? Πρεπει να ψαξεις για usb gps,γιατι δεν εχει ενσωματομενο. Καλυτερα ρωρα στο θεμα με τα gps,που τα παιδια γνωριζουν πολυ περισσοτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 απο ταχυτητα πως παει η sandisk φιλε μου?την εχεις δοκιμασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα