kirileman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Πρωτο δεν κανει 30" για ν,ανοιξει και δευτερο οταν το παιρνεις μαζι σου για δουλεια,δε το κλεινεις.Το βαζεις σε sleep! Και οταν το βαζεις σε sleep δε θα το αφησεις 2-3 εβδομαδες σ'αυτη τη κατασταση! Γιατι για να αφηνεις ενα μηχανημα 1-3 ευδομαδες σε sleep,σημαινει οτι η χρηση και η αναγκη ειναι πολυ περιορισμενη! Η χρήση είναι μικτή. Ούτε θα το δουλέψεις μέχρι να μείνει από μπαταρία, ούτε θα το αφήσεις σε sleep πάλι μέχρι να ψοφήσει. Το ζητούμενο είναι να ανοίγει αμέσως και να κρατάει η μπαταρία του όσο το δυνατόν περισσότερο σε σχέση με τον όποιο ανταγωνισμό. Το να πρέπει να σκεφτείς τί να επιλέξεις ανά περίσταση (sleep ή shut down) είναι λάθος.
ektor7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Η χρήση είναι μικτή. Ούτε θα το δουλέψεις μέχρι να μείνει από μπαταρία, ούτε θα το αφήσεις σε sleep πάλι μέχρι να ψοφήσει. Το ζητούμενο είναι να ανοίγει αμέσως και να κρατάει η μπαταρία του όσο το δυνατόν περισσότερο σε σχέση με τον όποιο ανταγωνισμό. Το να πρέπει να σκεφτείς τί να επιλέξεις ανά περίσταση (sleep ή shut down) είναι λάθος. Σε sleep θα το βαζεις. Εγω εχει μια βδομαδα να το κανω shut down! Και απο αυτονομια βγαζει 10-11 ωρες καθαρης χρησης! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2013 από ektor7
Jimnie Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως αν κάνει κάποιος τον κόπο να διαβάσει τα FAQτης ASUS θα διαπιστώσει ότι δίνει οδηγίες σχετικά με την υπερβολική κατανάλωση της μπαταρίας σε sleep mode.
dr.zivagko Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 μετα απο 12ωρες σε sleep mode απο 60 πηγε 57% Παντως για καποιον που τον προβληματιζει η αυτονομια κι οι επιδοσεις για βασικη χρηση σ ενα λαπτοπ,να τπνισω οτι ειναι τα δυνατα χαρτια του συγκεκριμενου λαπτοπ_ταμπλετ,μαζι μετην οθονη του.
haHa Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γιατι για να αφηνεις ενα μηχανημα 1-3 ευδομαδες σε sleep,σημαινει οτι η χρηση και η αναγκη ειναι πολυ περιορισμενη και ετσι και 1λεπτο να θελει να αναψει 3-4 φορες το μηνα που θα το χρησιμοποιησεις δεν ειναι και τοσο κακο!Δεν μιλαμε για 1-3 εβδομαδες, εδω φαινεται οτι χανει πανω απο τη μιση μπαταρια σε 3 ημερες, πχ απο Παρασκευή σε Δευτέρα.. μετα απο 12ωρες σε sleep mode απο 60 πηγε 57% Παντως για καποιον που τον προβληματιζει η αυτονομια κι οι επιδοσεις για βασικη χρηση σ ενα λαπτοπ,να τπνισω οτι ειναι τα δυνατα χαρτια του συγκεκριμενου λαπτοπ_ταμπλετ,μαζι μετην οθονη του. Μια χαρά! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2013 από haHa
TonyCanibal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια και Χρονια Πολλα σε ολους Επειδη ενδιαφερομαι να παρω το t100 εχω μερικες ερωτησεις: 1) απο antivirus τι παιζει? και που ειναι αποθηκευμενο? 2) η οθονη του πως τα παει σε ταινιες και γενικα σε απαιτητικα προγραμματα π.χ. παιχνιδια, φωτογραφια? το ρωταω σε συγκριση με οθονες των 1920Χ1080 που φορανε αλλα ακριβοτερα μοντελα. 3) το πληκτρολογιο εχει φωτιζομενα πληκτρα? 4) Επειδη δεν μου εχει τυχει να κανω install προγραμματα σε δισκους εκτος των Η/Υ (ποσο μαλιστα σε microSD!!), η διαδικασια με τα desktop προγραμματα σε μια microSD καρτα ποια ειναι? Δηλαδη ενα Lightroom ή ενα AutocadLT (σε γενικες γραμμες τα πιο βαρια που θα θελω να κουβαλαω μαζι μου), μπορουν να εγκατασταθουν σε μια καρτα και με ενα απλο shortcut να τα τρεχει το tablet? 5) Με μια γρηγορη ματια, το πιο φθηνο που κυκλοφορει τωρα στην ελληνικη αγορα ειναι στα 430€ (για το 32αρι). Εχετε καποια αλλη πληροφορια?
Jimnie Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχώς στα MediaMerkt το Τ100 τελείωσε. Πήρα το τελευταίο από το Περιστέρι στις 24/12 το πρωί ενώ από το site τους είχε αποσυρθεί από τις 23/12. Απ' ότι μου είπε ο υπάλληλος εκεί είχαν φέρει στο κατάστημα 70 κομμάτια που γίναν ανάρπαστα.
BraziL Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 παιδια ξερει κανεις τα office που εχει μεσα αν ειναι για εναν χρονο ή για παντα?
vagreek Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 παιδια ξερει κανεις τα office που εχει μεσα αν ειναι για εναν χρονο ή για παντα? Για παντα είναι, πληρης εκδοση κανονικότατα...
LEFteriz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 home student δηλαδή word excel και powerpoint.
belafode Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους. Παρήγγειλα και εγώ το τ100 από Αμερική και μου το στέλνουν τη Δευτέρα. Δυστυχώς έχει εξαντληθεί η 64αρα έκδοση οπότε περιορίστηκα στην 32αρα + 500 στο πληκτρολόγιο. Το μηχανάκι το έχει φίλος μου εδώ και ένα μήνα και θεωρώ πώς είναι άριστο για τα λεφτά του. Αυτό που με στενοχώρησε είναι πώς η οθόνη είναι τόσο εβέστιτη που γρατζουνιέται και με το νύχι. Έχει πάρει κανένας κανένα screen protector που να εφαρμόζει καλά? Επίσης πια είναι η καλύτερη sd card για αυτό? Κανένα καλό tip? Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2013 από belafode
Ailuros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 μετα απο 12ωρες σε sleep mode απο 60 πηγε 57% Παντως για καποιον που τον προβληματιζει η αυτονομια κι οι επιδοσεις για βασικη χρηση σ ενα λαπτοπ,να τπνισω οτι ειναι τα δυνατα χαρτια του συγκεκριμενου λαπτοπ_ταμπλετ,μαζι μετην οθονη του. Aπορώ γιατί τέθηκε το συγκεκριμένο σημείο καν για συζήτηση. Αμελητέα υποχώρηση για 12 ώρες. αλλά ορισμένοι μουρμουρίζουν απλά επειδή ΔΕΝ έχουν ουσιαστικό λόγο να μουρμουρίζουν 1
dr.zivagko Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 πραγματι....οπως τα λες ειναι...μας δινανε το γαιδαρο και τον κοιταζαμε στα δοντια....anyway...λοιπον πηρα α) kingston microsd class 10 στα 32gb με ανταπτορα για sd και το κυριοτερο ειχε στη συσκευασια και usb reader για να χρησιμοποιεις την micro sd και σαν στικακι...στα 21 ευρω απο σκρουτζομαγαζο.β) χαρτοφυλακα sentio απο γνωστη αλυσιδα στα 2,99 ευρω(!!!!!).εχει φερμουαρ για να κλεινει,ειναι διχωρος μεσα για να βαζω ξεχωριστα το ταμπλετ και χωριστα πληκτρολογιο,δισκους,ανταπτορες(πηρα microhdmi to hdmi,και usb otg) και φορτιστη.ο χαρτοφυλακας εχει και δυο τσεπες εξωτερικα,μια σε καθε πλευρα για τα χαρτια σας.επειδη ειναι λιγακι μεγαλος,χωραει και καθετα το λαπτοπακι,αν εχει μπολικα αξεσουαρ,κι ετσι κερδιζετε χωρο.μπορει να σε ξετρελαινει η ποιοτητα αφου προκειται για φθηνο χαρτοφυλακα,αλλα εχω βαρεθει να πληρωνω σε τσαντες μεταφορας 20-30ευρω.ΜΠορει η οδεα του χαρτοφυλακα να σας ξενιζει,αλλα δεν φταιω εγω που το λαπτοπακι ειναι υπερβολικα λεπτο αν θελετε παντως πιο ποιοτικους χαρτοφυλακες,εχω δει Delsey με οψη δερματος περιπου στα 19 ευρω σε γνωστο καταστημα της Αθηνας(οσο κανει μια φτηνιαρικη τσαντα για 10αρια ταμπλετ μονο κ μονο επειδη χωραει το ipad σ αυτες) γ)πηρα σετακι απο αμαζον αγγλιας θηκη για το ταμπλετ που εχει κενο απο κατω για να μπαινει το dock+screen protector+stylus στα 15 e με τα μεταφορικα!νομιζω ειμαι προσωρινα κομπλε!αν καποιος σκεφτεται κατο αλλο για αξεσουαρ ας μας πει!
belafode Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 πραγματι....οπως τα λες ειναι...μας δινανε το γαιδαρο και τον κοιταζαμε στα δοντια....anyway...λοιπον πηρα α) kingston microsd class 10 στα 32gb με ανταπτορα για sd και το κυριοτερο ειχε στη συσκευασια και usb reader για να χρησιμοποιεις την micro sd και σαν στικακι...στα 21 ευρω απο σκρουτζομαγαζο.β) χαρτοφυλακα sentio απο γνωστη αλυσιδα στα 2,99 ευρω(!!!!!).εχει φερμουαρ για να κλεινει,ειναι διχωρος μεσα για να βαζω ξεχωριστα το ταμπλετ και χωριστα πληκτρολογιο,δισκους,ανταπτορες(πηρα microhdmi to hdmi,και usb otg) και φορτιστη.ο χαρτοφυλακας εχει και δυο τσεπες εξωτερικα,μια σε καθε πλευρα για τα χαρτια σας.επειδη ειναι λιγακι μεγαλος,χωραει και καθετα το λαπτοπακι,αν εχει μπολικα αξεσουαρ,κι ετσι κερδιζετε χωρο.μπορει να σε ξετρελαινει η ποιοτητα αφου προκειται για φθηνο χαρτοφυλακα,αλλα εχω βαρεθει να πληρωνω σε τσαντες μεταφορας 20-30ευρω.ΜΠορει η οδεα του χαρτοφυλακα να σας ξενιζει,αλλα δεν φταιω εγω που το λαπτοπακι ειναι υπερβολικα λεπτο αν θελετε παντως πιο ποιοτικους χαρτοφυλακες,εχω δει Delsey με οψη δερματος περιπου στα 19 ευρω σε γνωστο καταστημα της Αθηνας(οσο κανει μια φτηνιαρικη τσαντα για 10αρια ταμπλετ μονο κ μονο επειδη χωραει το ipad σ αυτες) γ)πηρα σετακι απο αμαζον αγγλιας θηκη για το ταμπλετ που εχει κενο απο κατω για να μπαινει το dock+screen protector+stylus στα 15 e με τα μεταφορικα!νομιζω ειμαι προσωρινα κομπλε!αν καποιος σκεφτεται κατο αλλο για αξεσουαρ ας μας πει! Ε δώσε μας και κανένα ling να τα δούμε
haHa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Aπορώ γιατί τέθηκε το συγκεκριμένο σημείο καν για συζήτηση. Αμελητέα υποχώρηση για 12 ώρες. αλλά ορισμένοι μουρμουρίζουν απλά επειδή ΔΕΝ έχουν ουσιαστικό λόγο να μουρμουρίζουν Ισως γιατι δεν ειναι σε ολους το ιδιο;; Αρκετά erratic αποτελεσματα: Να ρωτησω : Σε sleep ποσο (χοντρικα) μπαταρια χανει το βραδυ(8 ωρες) ή κατα τη διαρκεια 2 ημερων που δεν χρησιμοποιηθει; Γιατι φιλος που το πηρε μου λεει οτι αν το αφησει 3 μερες χωρις να το χρησιμοποιησει, το βρισκει σχεδον χωρις μπαταρια. Εμενα μου ετυχε να το κανω shut down το βραδι(50% μπαταρια) και το μεσημερι που πηγα να το αναψω,να μην ανοιγει γιατι δεν ειχε καθολου μπαταρια! Το συνηθισμενο σε sleep,απο το βραδι μεχρι το πρωι,καταναλωνει 2-6%. Mεγαλη αποκλιση ειναι το 2-6%. Αν πχ ειναι 5%, ειναι παρα πολυ για ~8ωρες. Αυτο σημαινει οτι ουτε 5 μερες χωρις να χρησιμοποιηθει δεν κραταει η μπαταρια. Μεγαλο draining . Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2013 από haHa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα