Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χμμμ...από την άλλη όμως αν βάλουμε αυτά τα παραπάνω προγράμματα + μερικά ακόμα, σε tablet με 32 GB χώρο δε θα χωράνε....θα πρέπει να πάω σε κανα media m. να κάνω καμια δοκιμή με το στικάκι μου. εκτός και αν κάποιος κάτοχος μπορεί να μας το επιβεβαιώσει αν γίνεται. Πάντως μέχρι να καταλήξω σε tablet θα πάρω κανα 10 tablet panadol....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορούμε στο συγκεκριμένο tablet να εγκαταστήσουμε όποια εφαρμογή θέλουμε? πχ. photoshop, corel x6, illustrator, dreamweaver, wamp κ.α

τα βάζουμε σε στικάκι και τρέχουμε το setup?

Ξεχνά οτι ειναι tablet και δες το σαν windows λαπτοπ!

Μπορείς να πάρεις μια 64αρα micro SD και να κανείς εκεί την εγκατάσταση των προγραμμάτων που θές δε χρειάζεται να ειναι εγκατεστημένα στο εσωτερικό δίσκο του tablet!

Απλα την SD πρέπει να την εχεις συνέχεια τοποθετημένη για τρέχουν οι εφαρμογές που εχεις εγκαταστησεις εκεί!

Οι εφαρμογές που μπορείς να εγκαταστησεις γενικά στο tablet είναι αυτές των windows7 και αυτές του store για τα windows 8!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 2

Να ρωτησω :

Σε sleep ποσο (χοντρικα) μπαταρια χανει το βραδυ(8 ωρες) ή κατα τη διαρκεια 2 ημερων που δεν χρησιμοποιηθει;

Γιατι φιλος που το πηρε μου λεει οτι αν το αφησει 3 μερες χωρις να το χρησιμοποιησει, το βρισκει σχεδον χωρις μπαταρια. 

Να ρωτησω :

Σε sleep ποσο (χοντρικα) μπαταρια χανει το βραδυ(8 ωρες) ή κατα τη διαρκεια 2 ημερων που δεν χρησιμοποιηθει;

Γιατι φιλος που το πηρε μου λεει οτι αν το αφησει 3 μερες χωρις να το χρησιμοποιησει, το βρισκει σχεδον χωρις μπαταρια.

Εμενα μου ετυχε να το κανω shut down το βραδι(50% μπαταρια) και το μεσημερι που πηγα να το αναψω,να μην ανοιγει γιατι δεν ειχε καθολου μπαταρια!

Το συνηθισμενο σε sleep,απο το βραδι μεχρι το πρωι,καταναλωνει 2-6%.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μου ετυχε να το κανω shut down το βραδι(50% μπαταρια) και το μεσημερι που πηγα να το αναψω,να μην ανοιγει γιατι δεν ειχε καθολου μπαταρια!

Το συνηθισμενο σε sleep,απο το βραδι μεχρι το πρωι,καταναλωνει 2-6%.

Mεγαλη αποκλιση ειναι το 2-6%.

Αν πχ ειναι 5%, ειναι παρα πολυ για ~8ωρες.

Αυτο σημαινει οτι ουτε 5 μερες χωρις να χρησιμοποιηθει δεν κραταει η μπαταρια. Μεγαλο draining .

Επεξ/σία από haHa

Αυτό είναι ένα θέμα. Γιατί ως ταμπλέτα, θες να πατάς το power και να ανοίγει η συσκευή στιγμιαία, να μην έχει κλείσει, δηλαδή, και φυσικά, να κρατάει για μέρες σε sleep χωρίς ενδιάμεση φόρτιση. Υποθέτω ότι δε μπορείς να τα έχεις όλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mεγαλη αποκλιση ειναι το 2-6%.

Αν πχ ειναι 5%, ειναι παρα πολυ για ~8ωρες.

Αυτο σημαινει οτι ουτε 5 μερες χωρις να χρησιμοποιηθει δεν κραταει η μπαταρια. Μεγαλο draining .

Ναι αλλα αυτο προσεξα.

Nα σου πω ψεματα? :P

Εμενα με ανησυχησε πολυ περισσοτερο,αυτο που εγινε με το shut down και οχι η αποκληση!

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι, απλα αν ειναι ετσι ασταθες το ποσο καταναλωνει δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα ασφαλες...

Εγω παλι γιατι το βρηκα φυσιολογικο?

Και με το N7 και με το SGS3 εχω προσεξει και χειροτερες αποκλισεις οταν ξυπνουσα το πρωι!

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To sgs3 και γενικοτερα τα κινητα εχουν το gsm/3g on που καταναλωνει πολυ.

Μηχανηματα που εχω χρησιμοποιησει ή ακομα χρησιμοποιω (ipad 3, macbook air, ενα sony ultrabook, ibm thinkpad) τα αφηνω 3 μερες σε sleep(πχ το Σ/Κ) και οταν το ανοιγω εχουν ακομα μπαταρια.(και μπορει πριν να μην ειχαν φουλ μπαταρια)

Ειδικα σε tablet και ειδικα για απλους χρηστες ειναι πολυ σημαντικο αυτο οπως ειπε ο kirileman.

Το ipad , το  macbook air και το thinkpad κρατανε μερικες(2-3) εβδομαδες σε sleep.

Αυτό είναι ένα θέμα. Γιατί ως ταμπλέτα, θες να πατάς το power και να ανοίγει η συσκευή στιγμιαία, να μην έχει κλείσει, δηλαδή, και φυσικά, να κρατάει για μέρες σε sleep χωρίς ενδιάμεση φόρτιση. Υποθέτω ότι δε μπορείς να τα έχεις όλα.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To sgs3 και γενικοτερα τα κινητα εχουν το gsm/3g on που καταναλωνει πολυ.

Μηχανηματα που εχω χρησιμοποιησει ή ακομα χρησιμοποιω (ipad 3, macbook air, ενα sony ultrabook, ibm thinkpad) τα αφηνω 3 μερες σε sleep(πχ το Σ/Κ) και οταν το ανοιγω εχουν ακομα μπαταρια.(και μπορει πριν να μην ειχαν φουλ μπαταρια)

Ειδικα σε tablet και ειδικα για απλους χρηστες ειναι πολυ σημαντικο αυτο οπως ειπε ο kirileman.

To Νexus7 ομως ουτε 3g εχει,ουτε gsm!

Δυστυχως δε μπορω να κανω το τεστ για να το αφησω 3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ σε sleep για να δω ποσο θα καταναλωσει,γιατι ειναι το μονο pc(μαζι με το N7) που εχω στην διαθεση μου!

Επεξ/σία από ektor7

Και shutdown να κανει καποιος,ανοιγει σε λιγοτερο απο 30 δευτερα...τ αφηνω με 60 τοις εκατο τωρα και θα τ ανοιξω το πρωι...θ α σας πω το πρωι...παντως παιδια αν το δει καποιος ως λαπτοπ κι οχι ως ταμπλετ,εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αυτονομια!

Παντως η αυτονομια σε χρηση ειναι το κατι αλλο.

Προχθες σε μια φορτηση ειδα 10 επισοδια του supernatural και εκανα και καμια ωρα browsing,πριν το ξαναβαλω για φορτηση!

Και shutdown να κανει καποιος,ανοιγει σε λιγοτερο απο 30 δευτερα...τ αφηνω με 60 τοις εκατο τωρα και θα τ ανοιξω το πρωι...θ α σας πω το πρωι...παντως παιδια αν το δει καποιος ως λαπτοπ κι οχι ως ταμπλετ,εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αυτονομια!

Τα 30 δευτερόλεπτα είναι πάρα πολλά, τουλάχιστον για μένα που θέλω να το έχω πάντα μαζί μου ως ταμπλέτα. Πχ, είμαι στο δρόμο, χτυπάει το τηλέφωνο και καθώς μιλάω, θέλω να το ανοίξω και να βρω μια διεύθυνση στο maps ή ένα .doc ή ένα περσινό ραντεβού στο ημερολόγιο που στο κινητό δεν υπάρχει γιατί η Google δε συγχρονίζει στο δικό της λειτουργικό τόσο πίσω. Θα περιμένω 30 δευτερόλεπτα για να ανοίξει; Για λάπτοπ είναι καλά όλα αυτά, για ταμπλέτα όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 30 δευτερόλεπτα είναι πάρα πολλά, τουλάχιστον για μένα που θέλω να το έχω πάντα μαζί μου ως ταμπλέτα. Πχ, είμαι στο δρόμο, χτυπάει το τηλέφωνο και καθώς μιλάω, θέλω να το ανοίξω και να βρω μια διεύθυνση στο maps ή ένα .doc ή ένα περσινό ραντεβού στο ημερολόγιο που στο κινητό δεν υπάρχει γιατί η Google δε συγχρονίζει στο δικό της λειτουργικό τόσο πίσω. Θα περιμένω 30 δευτερόλεπτα για να ανοίξει; Για λάπτοπ είναι καλά όλα αυτά, για ταμπλέτα όχι.

Πρωτο δεν κανει 30" για ν,ανοιξει και δευτερο οταν το παιρνεις μαζι σου για δουλεια,δε το κλεινεις.Το βαζεις σε sleep!

Και οταν το βαζεις σε sleep δε θα το αφησεις 2-3 εβδομαδες σ'αυτη τη κατασταση!

Γιατι για να αφηνεις ενα μηχανημα 1-3 ευδομαδες σε sleep,σημαινει οτι η χρηση και η αναγκη ειναι πολυ περιορισμενη και ετσι και 1λεπτο να θελει να αναψει 3-4 φορες το μηνα που θα το χρησιμοποιησεις δεν ειναι και τοσο κακο!

Επεξ/σία από ektor7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...