Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να χρησιμοποιήσω το office στο main laptop μου. Άρα κατεβάζω την έκδοση από microsoft και απλώς ενεργοποιώ το key? Υπάρχει η συγκεκριμένη έκδοση στο site της microsoft?

home and student!

http://www.microsoftstore.com/store/mseea/el_GR/pdp/Office-2013-%CE%88%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7/productID.263157600

Επεξ/σία από ektor7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θα μπω καν σ'αυτη τη διαδικασια και σου συνιστω να μη μπεις ουτε εσυ!

Παρε ενα 10" android tablet στα 200€ χωρις office,keyboard και windows,για να γλυτώσει ολη αυτη τη διαδικασια! ;)

Ευχαριστώ για τη συμβουλή αν και θα περίμενα κάτι πολύ διαφορετικό ως απάντηση, δηλάδή να πει κανείς πώς γίνεται. Όχι ότι θα δυσκολευτώ να το βρω και μόνος μου.

Επίσης έχει αξιόλογα 1080p/ρετινα στα 150-170 από Κίνα. Με office 365 και διάφορα άλλα.

Επεξ/σία από Skylined

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τη συμβουλή αν και θα περίμενα κάτι πολύ διαφορετικό ως απάντηση, δηλάδή να πει κανείς πώς γίνεται. Όχι ότι θα δυσκολευτώ να το βρω και μόνος μου.

Επίσης έχει αξιόλογα 1080p/ρετινα στα 150-170 από Κίνα. Με office 365 και διάφορα άλλα.

Tι απαντηση περιμενες δλδ?

Τι πως γινεται?Να πουλησεις την αδεια του ms office?Μιλας σοβαρα? 

Καλοριζικο το retina κινεζικο android!

Και μη ξεχασεις να του περασεις και αυτο,μη χασεις και το multitasking!  ;)

Οσο για το office 365,αν σου περισσευουν 100Ευροπουλακια τον χρονο,γιατι οχι!

Y.Γ.Αν νομιζεις οτι θα νοιαστω εγω ή καποιος αλλος για το ποιο ειναι το δικο σου συμφερον,εισαι γελασμενος!

Ο καθενας βλεπει το τομαρι και τη τσεπη του!

Παραδειγμα:Περσι τετοιο καιρο,τσιγκουνεφτικα να δοσω 450Ε για ενα windows tablet και πηρα με 250Ε το nexus7!Φετος επειδη εκανα τη μ@κ@κια περσι και πηρα κατι που δε μπορει να καλυψει τις αναγκες μου(λογο λογισμικου και οχι επεξεργαστικης ισχυης),αναγκαστηκα να δοσω ακομη 400Ε για το Asus T100!

Με αλλα λογια ο καθενας ειναι υπευθηνος για τις αποφασεις του και πληρωνει για τα λαθη του!

Εγω στο τελος, εδωσα 200Ε παραπανω απ'οτι επρεπε,για να κανω τη δουλεια μου και ενα ολοκληρο χρονο προσπαθουσα να συμβηβαστω μ'ενα μηχανημα που δε μπορουσε να μου προσφερει ολα αυτα που ηθελα να εχω!

Φιλικα,παντα!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλικά και γω θα σου πω ότι κουράζεις. Και φαντάζεσαι τα δικά σου. Π.χ. γράφω ότι δεν αξίζει να το κυνηγήσω για 30-40 ευρώ, και εσύ φαντάζεσαι ότι είμαι πολέμιος των windows και μου λες να πάρω android. Αναφερόμουν στην άδεια των windows.

Επεξ/σία από Skylined

Φιλικά και γω θα σου πω ότι κουράζεις. Και φαντάζεσαι τα δικά σου. Π.χ. γράφω ότι δεν αξίζει να το κυνηγήσω για 30-40 ευρώ, και εσύ φαντάζεσαι ότι είμαι πολέμιος των windows και μου λες να πάρω android. Αναφερόμουν στην άδεια των windows. 

Κανε οτι θελεις!

Ποσος δε με ενδιαφερει αν εισαι ή οχι πολεμιος των windows!

Απλα αν ενδιαφερεσαι για ενα προιον οπως το asus t100,περιοριστου σε σοβαρες αποριες που αφορουν το ιδιο το προιον και οχι αν θα μπορεσεις να πουλησεις την αδεια του ms office και των windows!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσύ με τη σειρά σου ίσως πρέπει να χαλαρώσεις το fanboy λίκι γιατί δε μπορούμε να βγάλουμε μια σοβαρή συνενόηση. Κάθε δεύτερη δημοσίευσή σου αφορά τη Microsoft, εδώ και χρόνια, χωρίς υπερβολή. Δον Κιχώτης θα καταντήσεις.

Επεξ/σία από Skylined

Tι σχεση εχουν τα κινεζικα των 150-170 με το asus t100?

Ειναι σε τελειως αλλη κατηγορια:

μακραν καλυτερη cpu, μακραν καλυτερη αυτονομια, υπαρξη πληκτρολογιου, δωρεαν office, διττος/hybrid χαρακτηρας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρώτα εκείνον που τα έφερε στην κουβέντα. Γιατί με ρωτάς εμένα θέλω να μάθω. Μια απλή ανάγνωση όλοι μπορούμε να κάνουμε, πιστεύω. Ότι να ναι οι τελευταίες δημοσιεύσεις.

Επεξ/σία από Skylined

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρώτα εκείνον που τα έφερε στην κουβέντα. Γιατί με ρωτάς εμένα θέλω να μάθω. Μια απλή ανάγνωση όλοι μπορούμε να κάνουμε, πιστεύω. Ότι να ναι οι τελευταίες δημοσιεύσεις.

Οχι, εσυ εφερες στην συζητηση τα "αξιόλογα 1080p/ρετινα στα 150-170 από Κίνα. Με office 365"(οπως εγραψες) στα οποια αναφερθηκα (εγραψα: "κινεζικα των 150-170").

Πιο πριν αναφερθηκε ο ektor7 σε κατι διαφορετικο(εγραψε: "10" android tablet στα 200€ χωρις office") .

--------------------

Δεν εχω καταλαβει τι ψαχνεις..

Πηρες το t100 και θελεις να πουλησεις το office γιατι δεν σε ενδιαφερει το office?

Τι συμβουλη(οπως εγραψες) περιμενεις;

Αν δεν θελεις το office, προσπαθησε να βρεις αγοραστη για να το πουλησεις.

Το να ψαχνεις συμβουλη για το πως θα βρεις αγοραστη και αν το ebay θα σου παρει ενα πολυ μικρο ποσοστο της τιμης που θα πουλησεις το office δεν ειναι του παροντος θεματος.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είχα καμία πρόθεση να αναφέρω οτιδήποτε για android tablet, αυτό εννοούσα αφού πρέπει να προσέχω και τη λέξη για να γίνονται αντιληπτά αυτά που γράφω, οπότε θα επιμείνω ότι δεν τα έφερα εγώ στην κουβέντα.

Δεν εχω καταλαβει τι ψαχνεις..

Και τί φταίω εγώ; Είμαι καλός χρήστης των ελληνικών ώστε αυτά που γράφω να βγάζουν νόημα. Για ξαναδιάβασε και πες μου αν ψάχνω κάτι και τί ψάχνω.

Ο Έκτωρ "βλέπει" ότι τα windows δέχονται επίθεση και σπευδει να τα υπερασπιστεί και γι' αυτό η συνενόηση κατέληξε μπουζούκι. Θέλεις και συ να μπεις στην ορχήστρα; Μια και δυο έγραψα εδώ μέσα ότι τα windows tablets θα ασκήσουν φοβερές πιέσεις σε Google και Apple; Και ποιος είναι ο λόγος που δε θα έδινα πάνω από 170 για android tablet; Υπάρχει σοβαρός λόγος. Συνεχίστε, μη σας ενοχλώ άλλο. Μόνο επί της ουσίας από δω και μπρος.

Επεξ/σία από Skylined

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσύ με τη σειρά σου ίσως πρέπει να χαλαρώσεις το fanboy λίκι γιατί δε μπορούμε να βγάλουμε μια σοβαρή συνενόηση. Κάθε δεύτερη δημοσίευσή σου αφορά τη Microsoft, εδώ και χρόνια, χωρίς υπερβολή. Δον Κιχώτης θα καταντήσεις.

Προφανως δε παρακολουθας καθολου τι γραφω εδω και χρονια!!!!

Τα περισσοτερα μου ποστ ηταν υπερ του android και της google,οταν προσπαθουσαν να το μειωσουν και να το παρουσιασουν σαν ενα αχρηστο os!

Τωρα το κανω και για τα windows,γιατι παλι εχουμε φανατισμενα fanboys που πηρα τα μυαλα τους αερα και δε γουσταρουν ενα λογισμικο και προσπαθουν να μειωσουν γιατι απλα δεν ειναι αυτο που εχουν και προτιμουν!

Y.Γ.Μ'αρεσουν και το android και η google και οι υπηρεσιες της,ασχετα αν δε τις χρησιμοποιω,ολες!

Και στο θεμα μας:

Για να πουλησεις οποιαδηποτε αδεια ειτε ms office ειτε τα windows,θα πρεπει να βρεις καποιο που να σε εμπιστευεται!

Γιατι ΔΕΝ ειναι σφραγισμενη η καρτα με το κωδικο και εχει απο την αρχη προσβαση σ'αυτον και θα μπορουσες να το χρησημοποιησεις και μετα να τον πουλησεις!

Δε ξερω ποιος θα δεχοταν στο ebay να του πουλησεις κατι που εχει σχεση με κωδικο και να μην ειναι σφραγισμενο???

Ολα αυτα ειναι απλη λογικη!

Τα ms office στα δινει για προσωπικη χρηση και οχι για να τα πουλησεις.Και το γεγονος οτι ειναι σε κωδικο και μπορεις να τα χρησιμοποιησεις σε αλλο ΔΙΚΟ ΣΟΥ μηχανιμα,νομιζω οτι ειναι παρα πολυ θετικο,για το αγοραστη ενως τετοιου προιοντος!

Επεξ/σία από ektor7

Πήρα αυτην την θήκη.  Φαινεται πολυ καλή , προστατεύει επαρκώς το λαπτοπ, και κουμπώνει και με το Keyboard και σκέτο σαν tablet.

http://www.ebay.co.uk/itm/151180864210?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω ψηθεί για το T100. Θα περιμένω το νέο έτος.

Τσεκαρε:

http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=en&a=http%3A%2F%2Fwww.sharp.co.jp%2Fproducts%2Fmebiuspad%2Findex.html

10.1 inch WQXGA (2560x1600) IGZO display (300 PPI),

Bay trail atom Z3770,

4GB RAM,

64GB internal memory + micro SD,

15.5 hours battery life according to Sharp,

Optional stylus,

9.5mm, 595g.

Με τιμη φανταζομαι σχεδον διπλασια απο το 32αρι asus t100 που εχει κ keyboard.

Επεξ/σία από haHa

Πήρα αυτην την θήκη.  Φαινεται πολυ καλή , προστατεύει επαρκώς το λαπτοπ, και κουμπώνει και με το Keyboard και σκέτο σαν tablet.

http://www.ebay.co.uk/itm/151180864210?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Καλοριζικη!

Την εχω δει και εγω,αλλα ηταν λιγο too much για μενα και ετσι περιοριστηκα σε μια απλη τσαντα μεταφοράς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...