Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι τοσο ευαισθητη η οθονη για να χρειαζεται και προστασια??

Πιστευω, οπως στα κινητα, οτι πλεον ειναι αρκετα ανθεκτικες και ειναι μια χαρα οπως ειναι.

Εγω πιο πολυ καιγομαι για μια καλη και βολικη θηκη... δεν εχω δει να κυκλοφορει κατι καλο.

Περισσοτερο ανησυχω για την επαφη με το keyboard,οποταν για καλο κ για κακο,θελω να του βαλω καποιο screen protector!

Για θηκη μεταφορας  θα ψαξω για netbooks,αν και θα ηθελα κατι να μπορει να καλυψει το πισω μερος του,για να μην ειναι το γυαλιστερο και finger magnet!

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει συνδέσει κανείς USB3.0 δίσκο?

Έχω συνδέσει φλασάκι 32 γιγα στη θύρα του πληκτρολογίου. Αρκετά γρήγορο άνοιγμα και αυτό που είδα ήταν ότι άνοιξα pdf sto reader και μετά έβγαλα το τάμπλετ από το πληκτρολόγιο και δεν είχε κάποιο πρόβλημα με το ανοιχτό αρχείο.

Δημοσ.

Για καρτα microSD εγω πηρα την Samsung Pro 64GB, στα €54,90 απο προσφορα του eshop.

Ακομα και σε σχεση με εξω νομιζω ειναι καλη τιμη για την συγκεκριμενη.

Τωρα επικεντρωνομαι στο θεμα της θηκης...

Δημοσ.

Για καρτα microSD εγω πηρα την Samsung Pro 64GB, στα €54,90 απο προσφορα του eshop.

Ακομα και σε σχεση με εξω νομιζω ειναι καλη τιμη για την συγκεκριμενη.

Τωρα επικεντρωνομαι στο θεμα της θηκης...

Πες μας τη γνωμη σου για την καρτουλλα,γιατι παω και γω σε αγορα αυτης της καρτουλλας!

Δημοσ.

Πες μας τη γνωμη σου για την καρτουλλα,γιατι παω και γω σε αγορα αυτης της καρτουλλας!

Νομιζω ειναι η καλυτερη 64αρα σε νορμαλ τιμη που κυκλοφορει...

Ταχυτητα και αξιοπιστια ειναι δεδομενα νομιζω... κανενα προβλημα ως τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω ειναι η καλυτερη 64αρα σε νορμαλ τιμη που κυκλοφορει...

Ταχυτητα και αξιοπιστια ειναι δεδομενα νομιζω... κανενα προβλημα ως τωρα.

Σε τι φορμα την εχεις(ntfs)?

Θελω να τα μεταφερω όλες τις desktop εφαρμογες/παιχνιδια και τους φακελους του user σ'αυτη,γι'αυτο την κοιταω,επειδή είναι η πιο γρηγορη micro sd αυτή τη στιγμη!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Μπορώ να πουλήσω το office και τα προεγκατεστημένα windows και να βάλω τα δικά μου; Επίσης μου φαίνεται ότι σε desktop τρέχει καλύτερα απ' ότι σε metro περιβάλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορώ να πουλήσω το office και τα προεγκατεστημένα windows και να βάλω τα δικά μου; Επίσης μου φαίνεται ότι σε desktop τρέχει καλύτερα απ' ότι σε metro περιβάλλον.

Σου δινει καρτα με τον κωδικο των ms office.Οπου θες την ενεργοποιείς,δεν είναι κατι που είναι περασμενο ειδικα για το συγκεκριμενο μηχανιμα!

Με τα  Windows ισχυει ότι και σε όλα τα νεα λαπτοπς με προεγκατεστημενα τα Windows 8/8.1!Που προσωπικα δεν εχω ιδεα πως μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για άλλο pc!

Ναι,τo desktop είναι λιγο πιο ελαφρυ,από το metro ui!Αυτό προσεξα και γω γενικα,όχι μονο στο asus!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Οπότε πουλάς το office. Τα OEM windows πηγαίνουν πακέτο με το μηχάνημα απ'ότι διαβάζω.

Aν εχεις ορεξη για λιγο κυνηγι, μπορεις να αρνηθεις την αδεια των windows στο πρωτο boot και με κυνηγι/ψαξιμο να σου επιστρεφει κανα 30-40€ .

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε πουλάς το office. Τα OEM windows πηγαίνουν πακέτο με το μηχάνημα απ'ότι διαβάζω.

Ναι τα office είναι ουσιαστικα,σαν ανεξαρτητο δωρο,οποτα το tablet&keyboard σου στοιχιζουν μονο 210Ε(350-140=210)! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βρεις κανέναν να το πουλήσεις απευθείας διαφορετικά θα σου φάει λεφτά το eBay-Amazon συν ότι θα ρίξεις λίγο την τιμή για να πουλήσεις γρήγορα. και πάλι φυσικά συμφέρει. Όσο για το κυνήγι για να μου επιστραφούν 30-40 ευρώ, δεν αξίζει, εξαρτάται βέβαια και για πόσο κυνήγι μιλάμε..

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

Αν βρεις κανέναν να το πουλήσεις απευθείας διαφορετικά θα σου φάει λεφτά το eBay-Amazon συν ότι θα ρίξεις λίγο την τιμή για να πουλήσεις γρήγορα. και πάλι φυσικά συμφέρει. Όσο για το κυνήγι για να μου επιστραφούν 30-40 ευρώ, δεν αξίζει, εξαρτάται βέβαια και για πόσο κυνήγι μιλάμε..

Δε θα μπω καν σ'αυτη τη διαδικασια και σου συνιστω να μη μπεις ουτε εσυ!

Παρε ενα 10" android tablet στα 200€ χωρις office,keyboard και windows,για να γλυτώσει ολη αυτη τη διαδικασια!;)

Δημοσ.

Θέλω να χρησιμοποιήσω το office στο main laptop μου. Άρα κατεβάζω την έκδοση από microsoft και απλώς ενεργοποιώ το key? Υπάρχει η συγκεκριμένη έκδοση στο site της microsoft?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...