Prospector8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Θα ήθελα και εγώ μια χάρη,με οποιον ασχοκειται με steam. Μπορείς κάποιος να κατεβάσει το Dota2 και να πει αν έβγαλε 60fps με όλα στα Low?
LEFteriz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 δες εδώ http://www.youtube.com/watch?v=4hmON9zOQ-w 1
Dante1981 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Κατεβάζεις αυτό που λεει για pc! Για touch κοιτα το link στην υπογραφη μου! Αν και το fifa εχει καποια θεματακια ακομη για να φτιαχτει κατάλληλος touch controller! Θα δοκιμασω καποια στιγμη το pes,να φτιαξω καποιο κοντρολ για αφη και θα ενημερωσω! ειναι δωρεαν αυτο φιλε Εκτωρ?
ektor7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ειναι δωρεαν αυτο φιλε Εκτωρ? Όχι αλλα εχεις ένα μηνα να το δοκιμασεις και αν σου κανει,να το αγορασεις! Ισως πιο μετα,αν αναπτυχθεί πιο πολύ το ενδιαφερον για pc gaming στα tablets να αρχισουν να το δινουν δωρεαν ή να εμφανιστουν και άλλες εταιριες/developers που θα ασχοληθουν με αυτό και θα υπαρξουν και τα freeware! Προς το παρον είναι η πιο καλη λυση που υπαρχει αυτή τη στιγμη,για touch controlers σε pc gaming! 1
KoGi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εαν εχει βρει καποιος κατι καλο σε θηκη, ας ενημερωσει. Ακομη το εχω χωρις microSD, μιας και ψαχνω καμια προσφορα σε 64αρα. Ειναι καλυτερο να αναβαλω τις εγκαταστασεις διαφορων προγραμματων και παιχνιδιων, μεχρι να βαλω την microSD ?
StigmaX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλεις μια εγκατάσταση εκτός και αν είναι κανα game 20gb που δεν χωράει. Βάλε ότι θες και το μεταφέρεις στην SD όποτε την αποκτήσεις.
aret1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μετά από χρήση σχεδόν 15 ημερών με το T100 εχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις. 1. Μαζί με το Office 2013 αποτελεί ένα πλήρες πακέτο υπολογιστή για φοιητές με στόχο τη φορητότητα 2. Σε δύο μεγάλους ανθρώπους που τους "μαθαίνω να ασχολούνται με υπολογιστή" αποτελεί αναπόσπαστο gadgetaki της καθημερινότητάς τους 3. Η μπαταρία σερφάρωντας στο 60 με 70 % της φωτεινότητας κρατά μίνιμουμ 9 με 10 ώρες, παίζοντας χαλαρά και βλέποντας περιστασιακά ταινίες κυρίως 720p μεγέθους 4,3Gb επίσης γύρω στις 10 ώρες (χοντρικά πιστεύω με κλειστό wifi, κάνοντας quit εφαρμογές και φωτεινότητα στο 50 με 60 % βλέπεις άνετα 4 δίωρες ταινίες και σου μένει και κανά 15% μπαταρία. Διάφορες τμπλέτες που κυκλοφορούν σε μεγάλα μαγαζιά τεχνολογίας (που βάζουν την επωνυμία τους) με celeron επεξεργαστή χωρίς office πωλείται γύρω στα 400 ευρώ. Τώρα προσπαθώ να "πάρω" το office από το asus στοn κύριο μου υπολογιστή. Αν γίνει αυτό και αφαιρέσω την αξία του Office, το μηχάνημα θα μου κοστίσει 370 - 139(αξία office) = 231 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Λόγω της ικανοποίησης μου με το μηχάνημα θα αγορασω άλλο ένα για το έτερο ήμισυ ! ! ! ! Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2013 από aret1 3
leris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ερώτηση. Δεν το έχω ακόμα στην κατοχή μου αλλά με προβληματίζει η μικρή σχετικά χωρητικότητα. Μπορούν να εγκατασταθούν εφαρμογές στην καρτα sd?
aret1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εννοείται ότι μπορεί να γίνει εγκατάστση σε SD card (ίσως κάποια shortcuts και dlls να μένουν στον C:, αλλά είναι ελαχίστου μεγέθους. Μη σας μπερδεύει το shell των Windows 8. To Μηχάνημα είναι ένα κανονικό Pc Ενδεικτικά θα σα πω το εξής η "δικιά" μου είναι κολλημένη me Mac. όταν εννούμε Mac εννούμε ότι έχουν περάσει από τα χέρια της macbook air 11'', macbook air 13'', macbook λευκό, iMac, ipad, time capsule, και σχεδόν όλα τα iphones (μη φανταστείτε. . απλά συγγενείς από το Αμέρικα με συχνά ταξίδια και τζαμπέ από black fridays refurbished κ.α. Χθες έκανα install το office 2013, δε λέω τιποτα απλά μαγεία, ο ορισμός της ευκολιας σε εγκατάσταση. Η κοπέλλα είναι μαθημένη απο open office, libre κ.α. Να μη βγαινει η σελιδoποίηση σε καθηγητές να ζητάνε PDF, να μην ανοιγουν τα αρχεία γενικά ένα χάλι (το φταίξιμο το ρίχνω στις σχολές με τους άσχετους καθηγητές). ενθουσιάστηκε από το νέο μενού και έπαιξε ασταμάτητα 2 παιχνίδια που βρίσκεις διάφορα αντικέιμενα, free απο το store. τα λόγια της . . . ένιωσα όπως όταν πρωτοασχολήθηκα με τους υπολογιστές . . .!!!!! Να σας κάνω και ένα δωράκι για τα Χριστούγεννα Μόλις έκανα install το office 2013 στο Desktop μου Και έπαιξε κανονικά Αυτό σημαίνει ότι: Αγοράζεται το ταμπλετάκι 370 ευρώ και πουλάτε σε ένα φίλο σας Το office για 70 με 100 ευρώ και σας έρχεται Η ταμπλέτα 270 με 300 ευρώ Ενδεικτικά το Nexus 7’’ 32 Gb κοστίζει 260 ευρώ χωρίς επέκταση μνήμης Χωρίς office και χωρίς windows 8.1 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2013 από aret1
dub Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Tελικά το πήρα και εγώ. Λιγο ασχολήθηκα χτες. Παλεύω να "μάθω" τα 8άρια μιας και είναι η πρώτη μου επαφή μου μαζί τους. Μια χαρά φαίνεται το μηχανάκι. Τα περίπου 15 giga που είναι ελεύθερα εμένα μου αρκούν. Εχω απορίες αλλά εντάξει, σιγά-σιγά. Αυτό το micro USB που εχει είναι μόνο για το φορτιστή? Δηλαδή εκεί μπορεί να συνδεθεί στικάκι η πρέπει αναγκαστικά να το συνδεσουμε στη υποδοχή που εχει στο πληκτρολόγιο?
LEFteriz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Tελικά το πήρα και εγώ. Λιγο ασχολήθηκα χτες. Παλεύω να "μάθω" τα 8άρια μιας και είναι η πρώτη μου επαφή μου μαζί τους. Μια χαρά φαίνεται το μηχανάκι. Τα περίπου 15 giga που είναι ελεύθερα εμένα μου αρκούν. Εχω απορίες αλλά εντάξει, σιγά-σιγά. Αυτό το micro USB που εχει είναι μόνο για το φορτιστή? Δηλαδή εκεί μπορεί να συνδεθεί στικάκι η πρέπει αναγκαστικά να το συνδεσουμε στη υποδοχή που εχει στο πληκτρολόγιο? αν συνδέσεις ΟΤG καλώδιο (micro usb σε usb δηλαδή) θα πάιξει κανονικά σαν usb. Το office13 εχει το outlook? η home&student που περιλαμβάνεται στο λαπτοπ όχι. εχει word excel powerpoint. 2
despina_83 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Να πω και εγώ την εμπειρία μου!!! Μετά από 10 μέρες περίπου συμβίωση με το μηχανηματάκι, δηλώνω ενθουσιασμένη! Το ipad 2 ξεχάστηκε αμέσως και πουλήθηκε χωρίς να λείψει σε κανέναν!!! Το asus είναι γρήγορο και αξιόπιστο. Το τριγυρνάς όλη μέρα μαζί σου για να χαζεύεις στο ίντερνετ και όταν θέλεις να δουλέψεις του κουμπώνεις το keyboard και είσαι έτοιμος!!! Με χρήση tablet (surfing, e-mails, youtube, χαζοπαιχνιδάκια) και απλή χρήση netbook (δημιουργία και επεξεργασία εγγράφων, απλών excel, pdf, φωτογραφίες κ.τ.λ.) δεν κόλλησε πουθενά. Το μόνο σπαστικό είναι ότι είναι μαγνήτης δακτυλιών!!!! Το καθαρίζεις συνέχεια και πάλι είναι γεμάτο δακτυλιές!!! Θεωρώ ότι με τα windows 8.1 τα tablets αποκτούν χρησιμότητα. Γιατί κακά τα ψέματα και με ipad και με android tablet το μόνο που καταφέρναμε ήταν να σερφάρουμε και να παίζουμε. Αν κάποιος λοιπόν δεν έχει να διαθέσει το ποσό των 1000 ευρώ για να πάρει ένα windows tablet αξιώσεων με i5, i7 και δε συμμαζεύεται (που σε λίγους θα φανεί πραγματικά χρήσιμη αυτή η επεξεργαστική δυνατότητα), μπορεί να δοκιμάσει να μπει στον κόσμο των υβριδικών tablets με αυτό το κατ' εμέ value for money μηχάνημα. 1
ektor7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Εχει κανεις αγορασει καποιο screen protector να μας πει αν ειναι καλο ή οχι?
KoGi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Εχει κανεις αγορασει καποιο screen protector να μας πει αν ειναι καλο ή οχι? Ειναι τοσο ευαισθητη η οθονη για να χρειαζεται και προστασια?? Πιστευω, οπως στα κινητα, οτι πλεον ειναι αρκετα ανθεκτικες και ειναι μια χαρα οπως ειναι. Εγω πιο πολυ καιγομαι για μια καλη και βολικη θηκη... δεν εχω δει να κυκλοφορει κατι καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα