Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν ήξερα τι ήταν αυτό το 24M και το βρήκα στο εγχειρίδιο που έχει μέσα η συσκευασία για να καταλάβω τι είναι!

Το site στο Technopolis έγραφε ξεκάθαρα 2 χρόνια εγγύηση(φυλαξα και screen shot :P ) και όταν τους ρώτησα πρίν να το πάρω, μου το επιβεβαιωσαν!

Γι'αυτο δε ψαχτηκα περισσότερο!

Υ.Γ. Τώρα το πρόσεξα οτι το έχει και το nexus7 (12Μ απο us)!

Είναι καλό που γράφει πάνω στο προϊόν πια η εγγύηση έχει, για μη μπορεί κάποιος να το αμφισβητησει!

Επεξ/σία από ektor7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις είδα ότι το δικό μου λέει 12Μ :fear:

Να υποθεσω οτι η εγγυηση παει αναλογα με τη χωρα ή το εξωφρενικο σεναριο,οτι παει με το μοντελο,δλδ 1χρονο το 32αρι και 2χρονια το 64αρι???

Εχει δοκιμασει κανεις κατοχος να συνδεσει Bluetooth mouse με το tablet?

Εννοω οταν δεν το εχεις στο dock, αν μπορεις να το δουλευεις με ενα ποντικι.

Υποστηριζει κατι τετοιο ?

Οταν το βγαζεις απο το dock, κι ενω εισαι σε νορμαλ Win8, αλλαζει μονο του σε "tablet" mode ή πρεπει να το κανεις εσυ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει δοκιμασει κανεις κατοχος να συνδεσει Bluetooth mouse με το tablet?

Εννοω οταν δεν το εχεις στο dock, αν μπορεις να το δουλευεις με ενα ποντικι.

Υποστηριζει κατι τετοιο ?

Οταν το βγαζεις απο το dock, κι ενω εισαι σε νορμαλ Win8, αλλαζει μονο του σε "tablet" mode ή πρεπει να το κανεις εσυ?

To keyboard δεν εχει να κανει με καποιο mode.Ολο το συστημα είναι στο tablet.

Ειτε το εχεις καρφιτσομενο στο keyboard ειτε όχι,λειτουργει με τον ιδιο τροπο εκτως από το το rotation?

To tablet mode στα windows 8 είναι το metro ui και το desktop mode το desktop ui!

Και τα δυο τα ελεγχεις εσυ,δεν εχει να κανει ουτε αν το λειτουργεις σαν λαπτοπ ή ουτε σαν tablet!

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια καλησπερα,το πηρα σημερα κανενα θεμα ευτυχως και με της αναβαθμισεις πηρε κανονικα καποιες νεες αναβαθμισεις(ειχε ηδη τα 8.1) το θεματακι μου ειναι τα εξης 2: οταν κλεινεις το καπακι (οταν ειναι συνδεδεμενο πανω στο πληκτρολογιο) αμα το κοιταξεις και απο της 2 πλευρες η αριστερη οπως το βλεπεις ειναι λιιιγο πιο υπεριψωμενη απο την δεξια κατα 1 εκατοστο,το εχετε κι εσεις αυτο το ελλατωμα?Δευτερον το κουμπωμα πανω στο πληκτρολογιο βγαινει σχετικα ευκολα το ταμπλετ χωρις καν να πατησω το κουμπακι στη μεση,απλα το τραβαω ελαφρως απο την δεξια μερια και βγαινει,ειναι λογικο αυτο?Να το παω πισω?

Η μπαταρια ηρθε στα 81%,το εχω σχεδον 3 ωρες πανω,ειναι 100% να το αφησω 8 ωρες οπως γραφουν στα φορουμ η αρκει τοσο?

Ευχαριστω πολυ

Edit: το προβλημα ημουν εγω τελικα με το κουμπωμα απλα φοβομουν να το ποιεσω με δυναμη προς τα κατω ωστε να κλεισει καλα!ουφφφφφ

Επεξ/σία από Dante1981

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια καλησπερα,το πηρα σημερα κανενα θεμα ευτυχως και με της αναβαθμισεις πηρε κανονικα καποιες νεες αναβαθμισεις(ειχε ηδη τα 8.1) το θεματακι μου ειναι τα εξης 2: οταν κλεινεις το καπακι (οταν ειναι συνδεδεμενο πανω στο πληκτρολογιο) αμα το κοιταξεις και απο της 2 πλευρες η αριστερη οπως το βλεπεις ειναι λιιιγο πιο υπεριψωμενη απο την δεξια κατα 1 εκατοστο,το εχετε κι εσεις αυτο το ελλατωμα?Δευτερον το κουμπωμα πανω στο πληκτρολογιο βγαινει σχετικα ευκολα το ταμπλετ χωρις καν να πατησω το κουμπακι στη μεση,απλα το τραβαω ελαφρως απο την δεξια μερια και βγαινει,ειναι λογικο αυτο?Να το παω πισω?

Η μπαταρια ηρθε στα 81%,το εχω σχεδον 3 ωρες πανω,ειναι 100% να το αφησω 8 ωρες οπως γραφουν στα φορουμ η αρκει τοσο?

Ευχαριστω πολυ

Βασικα δε πρεπει να κουμπωνει καλα στο keyboard γι'αυτο βγαινει!Δωκιμασε λιγο πιο προσεχτικα να το κουμπώσεις καλα!Αλλιως το πας αμεσως πισω!

Το άλλο με τις πλευρες δε καταλαβα ακριβως τι θες να περιγραψεις.Μια φωτο αν μπορεις να ανεβασεις.

Μολις φορτισει στα 100% το βγαζεις δε χρειαζεται να περιμενεις 8 ωρες!

Επεξ/σία από ektor7

Λοιπόν. Το πήρα και γω. Φόρτισε κανονικά. Το πληκτρολόγιο μου φαίνεται μια χαρά. Γενικά πολύ καλη εντύπωση. Εκανα και αναβάθμιση το BIOS. Ολα καλά.

Το ASUS UPDATE μου έχει βγάλει ένα CRITICAL UPDATE που λέει κάτι για functional improvement. Το έχει κάνει κάποιος? Να το κάνω?

Ε δεν άντεξα κι εγώ, πήγα και το πήρα!!!! :-)

Μόνο φόρτιση σήμερα γιατί δεν έχω χρόνο.

Από αύριο θα το ψάξω ποιο πολύ.

Πάντως κι εγώ θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για τις αναβαθμίσεις.

Τι βάζουμε και τι όχι, τι προσέχουμε κτλ.

Σχετικά με την εγγύηση, αν κι εμένα γράφει 12Μ, με διαβεβαίωσαν ότι έχει ενημερωθεί η αντιπροσωπεία κι ότι με την απόδειξη αγοράς έχουμε κανονικά 24 μήνες.

Υπόψη ότι είναι και ελληνικό αφού έχει Ελληνικά στο πληκτρολόγιο.

• Like 1

Καλοριζικο σε ολους!

Νομιζω ότι το θεμα της εγγυηση στα ευρωπαικα μοντελα,θα τακτοποιηθεί μεσο των αντιπροσωποιων ανεξάρτητα τι γραφει το στικερ!

Georgema,ποιο bios update εκανες για να ξερουμε αν όλα είναι καλα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...