Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το clean install από που το έκανες; από το USB του πληκτρολογίου ή με ανταπτορα από το mini USB της ταμπλέτας;

Επίσης για όσους έχουν το onedrive σε κάρτα μνήμης, υπαρχει λύση στο πρόβλημα. Φτιάχνεις έναν φακελο στο C: και μετά πας στο disk management και επιλέγεις να μετονομάσεις το γράμμα της κάρτας. Επιλέγεις την​ επιλογή mount και διαλέγεις τον φακελο που έχεις δημιουργήσει στο C:. Μετά από τις ρυθμίσεις του Onedrive επιλέγεις ως φακελο αποθήκευσης τον φακελο στο C: και η αποθήκευση γίνεται στην κάρτα μνήμης.

Επεξ/σία από tsiouficto
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ας το αναφερω μπας και χρειαστει καποιον να περασει τα win10 , οπως και ανεφερα πιο πανω δε μπορουσα να κανω εγκατασταση διοτι ειχα μονο 3 giga ελευθερο χωρο στον σκληρο, αυτο που εκανα ειναι το εξης: κατεβασα τα win10 iso(32bit-64bit) και τα τοποθετησα σε 16αρι φλασακι , απο εκει ετρεξα το setup και ξεκινησε η διαδικασια, θα σας ρωτησει καποια στιγμη οτι δεν εχετε αρκετο χωρο και σας εχει επιλογη να επιλεξετε σαν εξτρα χωρο το φλασακι, το επιλεγετε και ολα ok  :) , η διαδικασια ειναι λιγο χρονοβορα ,αναλογα το read-write που εχει το φλασακι, εμενα η διαδικασια κρατησε περιπου 5 ωρες, αξιζει η διαδικασια διοτι μετα την εγκατασταση εκει που ειχα 3giga ελευθερο χωρο τωρα εχω 7,5 και οταν σβησω το αρχειο windows.old θα παω περιπου στα 9 giga, επισης δε χρειαστηκε να περασω καποιον drive και ουτε εχω χασει καποιο αρχειο απο τον σκληρο δισκο, ολα λοιπον καλα και δουλευει τελεια  :)

edit επισης η ενεργοποιηση των win εγινε αμεσως

Επεξ/σία από arma1

Εγω εκανα αναβαθμιση στα 10 με το ταμπλετ και πατησα να σβυστουν ολα και εχω περιπου στα 10gb ελευθερο,οταν χρειαστω για επαναφορα θα με παει στα 8 η στα 10?τα office που δεν τα εχω μετα την αναβαθμιση θα μπορω να τα βαλω?

<p>

Εγω εκανα αναβαθμιση στα 10 με το ταμπλετ και πατησα να σβυστουν ολα και εχω περιπου στα 10gb ελευθερο,οταν χρειαστω για επαναφορα θα με παει στα 8 η στα 10?τα office που δεν τα εχω μετα την αναβαθμιση θα μπορω να τα βαλω?

<br />

Πλέον για να γυρίσεις στα 8.1 μονο με καθαρή εγκατάσταση αφου εχεις κατεβάσει το αντιστοιχο ISO και κανεις bootable usb.<br />

Τωρα αμα πας να κανεις επαναφορά στα 10 θα σε παει.<br />

Μονο αμα ειχες κανει αναβαθμιση πανω στα 8.1 θα μπορούσες να γυρίσεις.<br />

Τωρα οχι.<br />

Τωρα τα office δεν ξέρω αλλα δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα να τα εγκαταστάσεις αφου η άδεια χρήσης παραμένει για αξιοποίηση στο μηχάνημα σου.</p>

Το εγραψα και στην προηγουμενη σελιδα. Για τα Office παμε εδώ

http://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/73-office-2013-direct-download-links

κατεβάζουμε την Home and Student έκδοση, και με το κλειδι που είχε μεσα το κουτι του ταμπλετ ενεργοποιούνται κανονικά.

ATKPackage_Win10_32_VER100039

SmartGesture_Win10_32_VER406

τα 2 παραπανω υπαρχουν στο support.asus.com - Τ100ΤΑ - windows 10

Intel_SOC_Driver_Package2_VER10E (παλιο ειναι αυτο δεν εχει αναβαθμιστεί)

Εν αναμονή για BIOS update που θα ενεργοποιεί το continuum mode

Τελικά έκανα τρελο ξεκαθάρισμα και έμεινα με 12 gb ελευθερα στο C ,εβγαλα και το antivirus και τα πήρε.Έκανα upgrade χωρίς να κρατήσω τίποτα ,οπότε το Τ100 είναι σαν καινουριο.Όλα δουλευοθν τέλεια.Εσβησα και τα παλια μεσω disk clean up και τώρα έχω 16 Gb ελευθερα στο c.Σημειώνω εδω οτι στα 8 χρησιμοποιύσα ελαχιστα το tablet mode οποτε τωρα με τα 10 εχω ενθουσιαστει.

Διαβάζω τα τελευταία μηνύματα για την αναβάθμιση στα 10αρια σε σχέση με την χωρητικότητα του δίσκου...η αλήθεια είναι ότι οι εναλλαγές στην χωρητικότητα του δίσκου με έχουν "προβληματίσει" και παλιότερα και πάλι τώρα... Για παράδειγμα εδώ που βρίσκομαι δεν έχω ίντερνετ και το μηχάνημα το χρησιμοποιώ καθημερινά από λίγο μονο για επεξεργασία ενός αρχείου word (161 kb)...ενώ συνήθως η διαθεσιμη χωρητικότητα κυμαίνεται μεταξύ 4 με 4,5 GB από χθες ξαφνικά βλέπω ελεύθερα μόνο 1,24...πώς εξηγείται αυτό; και τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω τα διαθέσιμα GB; και κάτι άλλο...πόσοι τρόποι για να περάσεις τα 10αρια υπάρχουν; και ποιος θεωρείται ο ευκολότερος, ώστε να μην χρειάζονται περαιτέρω διαδικασίες;

Διαβάζω τα τελευταία μηνύματα για την αναβάθμιση στα 10αρια σε σχέση με την χωρητικότητα του δίσκου...η αλήθεια είναι ότι οι εναλλαγές στην χωρητικότητα του δίσκου με έχουν "προβληματίσει" και παλιότερα και πάλι τώρα... Για παράδειγμα εδώ που βρίσκομαι δεν έχω ίντερνετ και το μηχάνημα το χρησιμοποιώ καθημερινά από λίγο μονο για επεξεργασία ενός αρχείου word (161 kb)...ενώ συνήθως η διαθεσιμη χωρητικότητα κυμαίνεται μεταξύ 4 με 4,5 GB από χθες ξαφνικά βλέπω ελεύθερα μόνο 1,24...πώς εξηγείται αυτό; και τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω τα διαθέσιμα GB; και κάτι άλλο...πόσοι τρόποι για να περάσεις τα 10αρια υπάρχουν; και ποιος θεωρείται ο ευκολότερος, ώστε να μην χρειάζονται περαιτέρω διαδικασίες;

πιο πανω (ποστ1622) αναφερω εναν τροπο για να τα περασεις, περιπου ιδια κατασταση με σενα ημουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Σε κάποια φάση εχθές ειχα συνδεσει το ταμπλετ με HDMI στην τηλεοραση και καθώς εβαζα και εβγαζα το πληκτρολογιο, μου έβγαλε την επιλογη να επιλέξω μεταξύ ταμπλετ και ντεσκτοπ mode. Όσο και να προσπαθησα να το ξανακάνω δεν τα καταφερα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα καταφερα και εμφάνισα την επιλογή.

Επισης, έχει καταφερει κανεις να μην του ζητάει κωδικό μετά από κάθε sleep. Έχω απενεργοποιήσει όλες τις επιλογές και ενώ λογκάρει χωρίς κωδικό, μου ζητάει μετά από κάθε sleep.

Επεξ/σία από tsiouficto

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...