Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακόμα τίποτα εδώ, άφαντο το εικονίδιο των windows 10.

Είναι που ξερει οτι δεν το έχεις σε υπόληψη για αυτό..... μη πεις όχι, βλέπω που συχνά πυκνά το θάβεις

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

αν κανουμε την αναβαθμιση σε win10, τα office πρεπει να ξαναεγκατασταθουν;

ή η αναβαθμιση ειναι πλειον οπως στα κινητα;

(ουτε εμενα μου εμφανιζεται το εικονιδιο των 10)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

αν κανουμε την αναβαθμιση σε win10, τα office πρεπει να ξαναεγκατασταθουν;

ή η αναβαθμιση ειναι πλειον οπως στα κινητα;

Δε νομιζω να επηρεαζονται οσες εφαρμογες εχεις ηδη εγκατεστημενες !

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Μου έπεσε το ταμπλετ κάτω και έσπασε το touch. Και κάνει τα τρελα του. Απενεργοποίησα από τα windows το touch και το χρησιμοποιώ ως κανονικό υπολογιστή με το πληκτρολόγιο αποκλειστικά πλέον.

Επικοινώνησα με την asus και μου είπαν €130+φπα για αλλαγή touch + lcd τα οποία έρχονται ως ένα ανταλακτικο. Ειναι πολλά τα λεφτά όμως. Έχω βρει touch από Ελλάδα €50 και από eBay από €15.

Έχει κανεις ανάλογη εμπειρία;; σε ποιες ενέργειες προέβη;;

Παρακαλώ για τις εμπειρίες σας.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από AfterForever

• 2 εβδομάδες αργότερα...

τον τελευταίο καιρο αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα ......

Δεν μου ανοίγει η side bar στο metro interface - και όταν συμβαίνει αυτό γενικά το touch της οθόνης έχει σοβαρο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι δεν είναι μια μόνιμη κατασταση αυτό, αν το σβήσω και το ανοίξω μετά από καμια ώρα δουλεύει......

Την τελευταία φορά που μου το εκανε είπα μπας και φταίνε σε κάτι τα windows και τα ξαναπερασα σαν setup as new, αλλά μετά από λίγο καιρο μου το ξανακάνει.....

Καμια ιδέα ? Αν το στείλω στο σέρβις επειδή δεν το κάνει συχνα σιγά και μην ασχοληθούν τόσο πολύ μαζί του μέχρι να εμφανισει το πρόβλημα.....

Κατάφερε κάνεις να κανει αναβαθμιση στα 10; Εμένα μου βγάζει ένα μήνυμα ότι η αναβαθμιση δεν είναι έτοιμη, λογικά λόγο Asus. Θέλω να αποφύγω να κάνω force update, διότι το δοκίμασα στο λαπτοπ και εκανα μια τρύπα στο νερο

Θα μπορέσουμε να κάνουμε update/upgrade σε windows 10 με δεδομένο ότι έχουμε περιορισμένο διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο...; πριν μερικές ημέρες μου έδειχνε γύρω στα 6 gb τώρα γύρω στα 3,5 gb...

μαλλον δε θα μπορεσουμε να κανουμε αναβαθμιση, αφου δεν εχει αρκετο χωρο ,που να κατεβουν τα αρχεια? απορω ομως πως γεμισε τοσο γρηγορα ο σκληρος ,να φανταστειτε δεν εχω μεγαλα αρχεια αποθηκευμενα, κατα την αγορα ποσο ελευθερο χωρο μας ελεγε οτι εχουμε? αν κανουμε φορματ θα αλλαξει κατι?

το έχω κάνει αναβάθμιση από χτες! μια χαρα πάει το ταμπλετακι. Για να κάνω την εγκατάσταση καθάρισα το δίσκο με cc cleaner

ποσο χωρο ελευθερο ειχες στον σκληρο?

Καλά ρε παιδια μετά συγχωρησεως αλλά που ζείτε ?

Φυσικά και τα παίρνει, τα εχω περάσει και έχω και 12,3GB ελευθερα με αρκετά προγραμματα περασμένα......

Το μόνο που με χαλασε είναι ότι το metro u.i περιβάλλον υποβαθμιστηκε για χάρη του desktop.....

Καλά ρε παιδια μετά συγχωρησεως αλλά που ζείτε ?

Φυσικά και τα παίρνει, τα εχω περάσει και έχω και 12,3GB ελευθερα με αρκετά προγραμματα περασμένα......

Το μόνο που με χαλασε είναι ότι το metro u.i περιβάλλον υποβαθμιστηκε για χάρη του desktop.....

εγω εχω μετα βιας τωρα 3 γιγα ελευθερα, μονο τα office  εχω που ειναι 1,5 γιγα αρχειο, τι αλλο πρεπει να σβησω για να ελευθερωσω χωρο? δεν εχω παιχνιδια, ουτε προγραμματα, ουτε μουσικη και βιντεο, υπαρχει κατι κριμενο και δε το βλεπω? αν μπορει καποιος να βοηθησει πολυ ευχαριστως να τον ακουσουμε

http://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/73-office-2013-direct-download-links

Οποίος κανει clean install αν μπει στην παραπάνω διεύθυνση μπορει να κατεβάσει τα Office Home and Student που ήταν προεγκατεστημενα. Το κλειδακι που είχε μέσα το κουτι δουλεύει κανονικά. Δοκιμασμένο...​

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...