Jimnie Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 πως βλεπουμε το serial number των windows? κατεβασα το προγραμμα keyfinder μου βρισκει το κλειδι , παω στην προσθηκη δυνατοτητων win8.1 ,προσθετω το κλειδι και μου λεει οτι δεν ισχυει, καποια αλλη λυση? Η διαδικασία αυτή αφορά προσθήκη νέων δυνατοτήτων με διαφορετικό σειριακό αριθμό από αυτό που έχει ήδη το μηχανημα, π.χ. windows media center. 1
arma1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Η διαδικασία αυτή αφορά προσθήκη νέων δυνατοτήτων με διαφορετικό σειριακό αριθμό από αυτό που έχει ήδη το μηχανημα, π.χ. windows media center. ουπς...... σωστα ,δε το προσεξα, προσπαθω να κανω τις αναβαθμισεις των windows για να μου βγαλει την επιλογη για αναβαθμιση win10 και δε μπορω να τα καταφερω, στο σταθερο που εχω με win7 μου εβγαλε κανονικα την επιλογη, εδω στα 8.1 δεν μου κανει ολες τις ενημερωσεις προφανως, διπλα απο αυτην εδω την εικονα http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/install-latest-update-windows-8-1 την εχετε την επιλογη για τερματισμο? εγω δεν την εχω
zalisleo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ουπς...... σωστα ,δε το προσεξα, προσπαθω να κανω τις αναβαθμισεις των windows για να μου βγαλει την επιλογη για αναβαθμιση win10 και δε μπορω να τα καταφερω, στο σταθερο που εχω με win7 μου εβγαλε κανονικα την επιλογη, εδω στα 8.1 δεν μου κανει ολες τις ενημερωσεις προφανως, διπλα απο αυτην εδω την εικονα http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/install-latest-update-windows-8-1 την εχετε την επιλογη για τερματισμο? εγω δεν την εχω Εχει κυκλοφορησει η επισημη αναβαθμιση στα windows 10 ? Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2015 από zalisleo
arma1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 οχι ακομη αλλα κανουμε κρατηση http://prntscr.com/7caazy
arma1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ένα περίεργο σκηνικό Από χθες ο σκληρός άρχισε να γεμίζει ανεξήγητα. Σήμερα έφτασε στο απόλυτο μηδέν. Του έτρεχα συνεχώς ccleaner, και καθαρισμό δίσκου, απελευθέρωναν μερικά MB και μετά πάλι μηδέν. Έβγαλα μια εφαρμογή, πήγα στα 250ΜΒ και μετά από λίγα λεπτά πάλι μηδέν. Toυ έκανα και μερικά restart αλλά πάλι τίποτα. Τελικά στο τελεύταίο restart που του έκανα μου έβγαλε ότι τώρα έχει 8.5γίγα ελεύθερα... Δεν ξέρω που στο καλό είχαν δεσμευτεί όλα αυτά τα γίγα, και το πιο περίεργο είναι ότι πριν αρχίσει η όλη φασαρία, είχα ελεύθερα περίπου 2γίγα. Πολύ περίεργη συμπεριφορά... βρηκες λυση φιλε? χωρις να εχω κατι εγκατεστημενο μου βγαζει ελευθερα 6 giga, πως ελευθερωνουμε χωρο?
achilles_g_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Σε εμένα δεν έχει έρθει η ενημέρωση για τα windows 10. Πρέπει να κάνω κάτι?
BlackScorpionX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Σε εμένα δεν έχει έρθει η ενημέρωση για τα windows 10. Πρέπει να κάνω κάτι? Σε μένα έχει έρθει στο σταθερό αλλά όχι στο surface pro 3. Πιθανώς να έχει κάποια σχέση ποια διανομή έχουμε εγκαταστήσει; Just asking...
kostasfalcon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εμένα μου ήρθε προχθές η ειδοποίηση για τα 10αρια στο t100 μου, και φυσικά εκανα αποδοχή
arma1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εμένα μου ήρθε προχθές η ειδοποίηση για τα 10αρια στο t100 μου, και φυσικά εκανα αποδοχή ποση χωρητικοτητα εχεις στο σκληρο ελευθερη ? εμενα γιατι δεν ερχετε? απορω
kostasfalcon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ποση χωρητικοτητα εχεις στο σκληρο ελευθερη ? εμενα γιατι δεν ερχετε? απορω εχω 7.88 ελευθερα αυτήν την στιγμή..... 1
arma1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 επιτελους καταφερα και εγω να κανω κρατηση τα win10 στο tablet ,εκανα και το test για το αν τα υποστηριζει και μου εβγαλε 0 προβληματα και ας εχω περιπου 6 giga free στον σκληρο ,μια χαρα ειμαστε
achilles_g_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 επιτελους καταφερα και εγω να κανω κρατηση τα win10 στο tablet ,εκανα και το test για το αν τα υποστηριζει και μου εβγαλε 0 προβληματα και ας εχω περιπου 6 giga free στον σκληρο ,μια χαρα ειμαστε Σε εμένα δεν έχει ακόμη ειδοποίηση.
arma1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Σε εμένα δεν έχει ακόμη ειδοποίηση. Κανε αυτο που αναφερει ο @rfc εδωhttp://www.insomnia.gr/topic/539337-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-windows-thresholdwindows-10/page-32και θα σου το βγαλει ,post #473
kirileman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ακόμα τίποτα εδώ, άφαντο το εικονίδιο των windows 10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα