Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ναι με usb to ethernet adapter.

μονο με usb? γιατι εγω πιστευω βρηκα κατι καλυτερο που δε χρειαζετε να εχουμε το πληκρολογιο συνδεδεμενο  http://www.ebay.com/itm/271645058046?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ,πιστευω να δουλευει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μονο με usb? γιατι εγω πιστευω βρηκα κατι καλυτερο που δε χρειαζετε να εχουμε το πληκρολογιο συνδεδεμενο  http://www.ebay.com/itm/271645058046?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ,πιστευω να δουλευει

Και αυτο usb ειναι.Απλα ειναι micro usb.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω αυτο  , αλλα δουλευει μεχρι 6 Μbps

που ειναι περιορισμος του chip 9700 που χρησιμοποιεί

Επισης εχω και αυτο http://www.buyincoins.com/item/14968.html

που υπαρχει και με micro usb (για χρηση χωρις το πληκτρολογιο )

που εxει και 3 θυρες usb2 , και εισοδο για εξωτερικη τροφοδοσια ,

αλλα και αυτο με το ιδιο chip 9700 και 6 Mbps Max

Επεξ/σία από zalisleo
  • Like 1

Το εχω αυτο  , αλλα δουλευει μεχρι 6 Μbps

που ειναι περιορισμος του chip 9700 που χρησιμοποιεί

Επισης εχω και αυτο http://www.buyincoins.com/item/14968.html

που υπαρχει και με micro usb (για χρηση χωρις το πληκτρολογιο )

που εxει και 3 θυρες usb2 , και εισοδο για εξωτερικη τροφοδοσια ,

αλλα και αυτο με το ιδιο chip 9700 και 6 Mbps Max

ολα ειναι μεχρι 6 mbps;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολα ειναι μεχρι 6 mbps;

Ολα οσα εχουν το chip 9700 πανε μεχρι 6

Υπαρχουν και αλλα μεχρι και 1000 Mbps , σε πολλαπλάσια τιμη

Link.png Site: δες εδω

Δεν εχω ομως δοκιμασει καποιο απο αυτα για να ξερω ποσο ψηλα φτανουν σε ταχυτητες

Επεξ/σία από zalisleo
  • Like 1

Υπάρχει τρόπος να διαγραψεις το 8GB ROM Partition και να φαινεται σαν δίσκος στο My computer..

από ξένο φόρουμ:

For those who have the 32GB version with a read-only recovery ROM:
To access it, open Task Scheduler, disable "AC Reminder" task and reboot.

The recovery ROM is just guts of a standard 8 GB (really 7.5GB) USB flash drive soldered to the motherboard.
I've managed to unlock and reformat the recovery drive using a low-level format utility from flash controller manufacturer Phison, called Phison Format & Restore.

The drive is not very fast (27.5 MB/s read, 4.5 MB/s write), but it does provide extra 7.5 GB of disk space in addition to 32 GB primary drive.

First, mount the drive
1. Run diskpart
2. Type: list volume
3. Find a volume called "Restore", note it's index. Then type: select volume <index of Restore volume>
4. Type: assign letter=H: (or any other unused drive letter)

A new drive should appear.
Exit diskpart.

Now run the format utility as administrator (either from command line or make a shortcut)
Restore-v3.13.0.0.exe H:\

First, click the Restore button.
When restore completes, click Format.
In the window that opens, select "USB DISK 2.0" and click the Format button.

The drive should now be formatted and writable.

Ένα περίεργο σκηνικό

Από χθες ο σκληρός άρχισε να γεμίζει ανεξήγητα. Σήμερα έφτασε στο απόλυτο μηδέν. Του έτρεχα συνεχώς ccleaner, και καθαρισμό δίσκου, απελευθέρωναν μερικά MB και μετά πάλι μηδέν. Έβγαλα μια εφαρμογή, πήγα στα 250ΜΒ και μετά από λίγα λεπτά πάλι μηδέν. Toυ έκανα και μερικά restart αλλά πάλι τίποτα. Τελικά στο τελεύταίο restart που του έκανα μου έβγαλε ότι τώρα έχει 8.5γίγα ελεύθερα...

Δεν ξέρω που στο καλό είχαν δεσμευτεί όλα αυτά τα γίγα, και το πιο περίεργο είναι ότι πριν αρχίσει η όλη φασαρία, είχα ελεύθερα περίπου 2γίγα. Πολύ περίεργη συμπεριφορά...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Κύριοι κάτοχοι των εν θέματι υβριδίων, έχω ορισμένες ερωτήσεις που κυρίως αφορούν την εμπειρία χρήσης

Συγκεκριμένα:

Συνάδελφος χρειάζεται φορητή συσκευή που να τρέχει windows 8.1 + τελευταία office (δηλαδή όχι RT) για εργασία.

Η εργασία συνίσταται σε επεξεργασία εγγράφων word / excel / διάφορες εργασίες στο internet σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες που απαιτείται java για να τρέξουν - από όσο ξέρω). Γενικώς ελαφριές εργασίες γραφείου. (Όχι βαριά παιχνίδια, όχι επεξεργασία εικόνας ή βίντεο). Άντε στη χειρότερη να παίξει μουσική και καμιά ταινία...

Επιπλέον παράγοντας η φορητότητα διότι απαιτείται εξωτερική μετακίνηση και συχνή μεταφορά (σπίτι, γραφείο κλπ)

Σκέφτηκα το συγκεκριμένο μοντέλο

http://www.skroutz.gr/s/5024443/Asus-Transformer-Book-T100TA-DK003P-Z3740-2GB-64GB.html

και λόγω της καλή τιμής αλλά και επειδή πρόκεται για υβρδική λύση και θα βολεύει ακόμα περισσότερο σε μορφή tablet για συγκεκριμένες εργασίες (ανάγνωση βιβλίων - πολυσέλιδων εγγράφων κλπ)

Από τη δική μου εμπειρία με το surface pro 3, την έχω καταβρεί αλλά η διαφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι μεγάλη οπότε έχω επιφυλάξεις:

Οι ερωτήσεις είναι:

1. τα 2 gb ram είναι αρκετά για αυτές τις εργασίες και για τα επερχόμενα windows 10 ή μήπως θα έπρεπε να κοιτάξουμε σε κάτι με 4 gb ram?

2. Σαν συσκευή, σας έχε ικανοποιήσει;

3. Έχει παρουσιάσει προβλήματα και αν ναι ποια;

4. Πόσο κρατάει η μπαταρία;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1) Αρκετά είναι, σε γενικές γραμμές δεν κολλάει.

Εγώ το χρησιμοποιώ κανονικά χωρίς να δυσανασχετώ και το desktop μου είναι πολύ δυνατότερο και κάνω τα ίδια πράγματα (browsing etc).

2) Ναι κανένα πρόβλημα.

3) Ένα πρόβλημα εμένα είναι ότι μετά το standby δε βλέπει την κάρτα μνήμης και θέλει restart, αλλά αυτό θέμα software είναι όχι hardware.

4) Πολύ. Θα σε ικανοποιήσει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δύο απορίες:

1) έχει παρατηρήσει κανείς δυσλειτουργία με το πλήκτρο 0 (μηδέν)...Π.χ. όπως και αν το πληκτρολογήσω με ή χωρίς shift αντί για 0 πληκτρολογείται /

2) όπως έχουν εκφράσει και άλλοι απορίες...χωρίς να έχω κατεβάσει κάποιο πρόγραμμα, παιχνίδι, εφαρμογή ...κάθε φορά που ανοίγω το μηχάνημα ολοένα και λιγοστεύει ο διαθέσιμος ελεύθερος χώρος του δίσκου  (ενώ συνήθως ήταν σταθερά γύρω στο 5 - 6 gb), τώρα έχει κατέβει κάτω από 3gb...

Ξέρει κανείς τι ευθύνεται;

Επεξ/σία από history

1) Αρκετά είναι, σε γενικές γραμμές δεν κολλάει.

Εγώ το χρησιμοποιώ κανονικά χωρίς να δυσανασχετώ και το desktop μου είναι πολύ δυνατότερο και κάνω τα ίδια πράγματα (browsing etc).

2) Ναι κανένα πρόβλημα.

3) Ένα πρόβλημα εμένα είναι ότι μετά το standby δε βλέπει την κάρτα μνήμης και θέλει restart, αλλά αυτό θέμα software είναι όχι hardware.

4) Πολύ. Θα σε ικανοποιήσει.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Το παραγγείλαμε και το περιμένουμε. Θα γράψω εντυπώσεις, για να υπάρχουν για οποιον τυχόν ενδιαφερθεί..

• 2 μήνες μετά...

πως βλεπουμε το serial number των windows? κατεβασα το προγραμμα keyfinder μου βρισκει το κλειδι , παω στην προσθηκη δυνατοτητων win8.1 ,προσθετω το κλειδι και μου λεει οτι δεν ισχυει, καποια αλλη λυση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...