Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mεχρι τωρα δε μου ζητησε κανεις το λογο.Μονο ευχαριστω περνω! ;)

Y.Γ.103 σελιδες του θεματος,βρες μου ΕΝΑ που λεει οτι σερνεται στα full windows το t100,εκτος απο εσενα βεβαιως!

Google is your friend. Υπάρχουν δεκάδες reviews που λένε ότι η απόδοσή του ως λάπτοπ είναι από μέτρια έως απλά οκ. Επίσης, αυτό που έγραψα ήταν: "σε περιβάλλον full windows σέρνονται ή αν θες, δεν αποδίδουν όπως θα θέλαμε". Προφανώς όλα σχετικά είναι. Το "σέρνεται" μπορεί να είναι τόσο υπερβολικό όσο και το "πετάει". Εξήγησα ποιά είναι η πραγματικότητα, πχ αυτή τη στιγμή ακόμα και στη πληκτρολόγηση ή στο σκρόλινγκ στον ie, βλέπω σοβαρές καθυστερήσεις. Το μηχάνημα είναι απλά ένα γρήγορο netbook ή ένα πολύ αδύναμο λάπτοπ. Και όπως είχες γράψει και εσύ, όποιος το αγοράσει για λάπτοπ, θα έχει κάνει λάθος επιλογή.

Επεξ/σία από kirileman
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν ειναι i5,αλλα καμια σχεση οπως σου τα παρουσιαζει ο kirileman και στο υπογραφω!

Μια χαρα κανεις πολλες καθημερινες δουλειες,φτανει να μην τρεχεις πολυ απαιτητικα προγραμματα τυπου photoshop και τα λοιπα που θελουν και επεξεργαστη καλο και αρκετη μνημη!

Απλα πες μας ακριβως πως θα το δουλευεις καθημερινα!

Επισης ο Z3775 που εχουν τα νεα t100 και τ100 chi,ειναι αρκετα πιο δυνατος απο τον Z3740 που εχω εγω και θα τρεχει ακομη καλυτερα!

Υπαρχουν στην CES 2015 video reviews που στο δειχνουν και στο αναφερουν ξεκαθαρα οτι εχει microSD slot!

ε τοτε ακομα καλυτερα που εχει sd να περιμενω να το δω καπου απο κοντα οταν βγει...οσο για την χρηση που το θελω...εχω ενα μαγαζι που μεσο καποιον  pc 2.1 ηχειων που χω κρεμασει παιζω μουσικη μονιμα internet radio, οοοταν δεν εχω δουλεια,διαβαζω καμια ειδηση, χαζευω youtube και καμια φορα βαζω κανενα torrent να κατεβαινει...τωρα,,,ολα αυτα καμια φορα τα κανω ταυτοχρονα, δηλαδη σιγουρα ενω μονιμα παντα παιζω μουσικη μπορει και να κατεβαζω και να χω κανα δυο tab στον browser ανοιχτα...βαρη gaming δεν κανω....ολα αυτα τα κανω με λαπτοπ τωρα...αμα τα κανω με μηχανημα στυλ t100 τοτε σουπερ...

ε τοτε ακομα καλυτερα που εχει sd να περιμενω να το δω καπου απο κοντα οταν βγει...οσο για την χρηση που το θελω...εχω ενα μαγαζι που μεσο καποιον  pc 2.1 ηχειων που χω κρεμασει παιζω μουσικη μονιμα internet radio, οοοταν δεν εχω δουλεια,διαβαζω καμια ειδηση, χαζευω youtube και καμια φορα βαζω κανενα torrent να κατεβαινει...τωρα,,,ολα αυτα καμια φορα τα κανω ταυτοχρονα, δηλαδη σιγουρα ενω μονιμα παντα παιζω μουσικη μπορει και να κατεβαζω και να χω κανα δυο tab στον browser ανοιχτα...βαρη gaming δεν κανω....ολα αυτα τα κανω με λαπτοπ τωρα...αμα τα κανω με μηχανημα στυλ t100 τοτε σουπερ...

Εισαι κομπλε.Αυτα ειναι η καθημερινότητα μου,αν και εγω τρεχω και τα office ταυτοχρονα και δε νιωθει!

Aν εχεις αμφιβολια για το ποσο ικανοποιητικη ειναι η ram(2GB),κοιτα καποια screenshot που ανεβασα,καποια στιγμη,στο site.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το χρησιμοποιω απο το Μαιο σαν λαπτοπ 8-10 ωρες τη μερα.. σε γενικη χρηση για αυτα που λες θα σε καλυψει ανετα χωρις να σερνεται.. στο συνιστω! επισης 2 φορες το μηνα κανω προγραμμα σαν dj με αυτο μια χαρα.. και το εχω στη μταταρια μαλιστα..

Ειμαι υπερευχαριστημενος!

Εμενα ζοριζεται μονο οταν θα εχω καμια 10-20 tabs στο Firefox και ανοιξω και τορεντ και κανα 2 αλλα προγραμμτα που χρησιμοποιω...

νομιζω εκει δεν αρκει η μνημη..πραγματικα αν το νεο μοντελο ειχε 4γιγα θα ηταν τελειο για μενα .. αλλα βλεπω το T100 Chi δυστυχως παλι 2 θα εχει... :(

το μονο κακο ειναι οτι η μπαταρια κραταγε πανω απο 8 ωρες με αυτα που κανω καθε μερα, τωρα φαινεται να εχει πεσει καμια ωρα..

Παιδες πως απενεργοποιω το power saving που ενεργοποιειται καπου κοντα στο 15% της μπαταριας;;;;

Ριχνει τη ταχυτητα του επεξεργαστη και μου σερνεται ολο το μηχανημα επειδη εχω καποια πραγματα ανοιχτα..

αυτο ξερει κανεις;

Επεξ/σία από MasterX
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το χρησιμοποιω απο το Μαιο σαν λαπτοπ 8-10 ωρες τη μερα.. σε γενικη χρηση για αυτα που λες θα σε καλυψει ανετα χωρις να σερνεται.. στο συνιστω! επισης 2 φορες το μηνα κανω προγραμμα σαν dj με αυτο μια χαρα.. και το εχω στη μταταρια μαλιστα..

Εμενα ζοριζεται μονο οταν θα εχω καμια 10-20 tabs στο Firefox και ανοιξω και τορεντ και κανα 2 αλλα προγραμμτα που χρησιμοποιω...

νομιζω εκει δεν αρκει η μνημη..πραγματικα αν το νεο μοντελο ειχε 4γιγα θα ηταν τελειο για μενα .. αλλα βλεπω το T100 Chi δυστυχως παλι 2 θα εχει... :(

το μονο κακο ειναι οτι η μπαταρια κραταγε πανω απο 8 ωρες με αυτα που κανω καθε μερα, τωρα φαινεται να εχει πεσει καμια ωρα..

φαντασου με καμια 20αρια tabs kai torrent και τιποτα αλλο ανοιχτο μπορει να συρθει και το λαπτοπ που εχω τωρα λογο παλαιοτητας, ενταξει λογικο ειναι αμα ξεχνιεμαι και τρεχω τον κοσμο ολο χαχα, ταμπλετοειδες ειναι οπως και να το κανουμε...απλα αμα ειναι να παρω κατι μεχρι 400 τουλαχιστον ας ειναι και βολικο στα περαδωθε στην μεταφορα γιαυτο κοιταω κατι τετοιο...ωραιο θα ειναι και το chi t300 με 4g ram και 12,5 οθονη αλλα στο 700αρι...πολλα λεφτα...οποτε με ρεγουλα το τι θα τρεχω η καλυτερη υλοποιηση και σαν compact αν θελω να μεινω εκει στα 400  ειναι το t100 chi,,,θα κανω υπομονη οπως ειπε και ο φιλος εκτορ, να βγει να το δουμε...

Επεξ/σία από navouxodonosoras

Το recovery στο 32αρι βρίσκεται σε ξεχωριστή μνήμη. Εμένα με απασχολεί που χάθηκαν όλα αυτά τα GB. Επίσης, δεν θέλω να παίξω με το recovery, διότι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Χθες μετά το μήνυμα που έστειλα, απενεργοποίηση το fast boot μέσω cmd και τότε το δέχτηκε. Αλλά και πάλι, το να έχω μείνει με μηδέν χώρο διαθέσιμο έστω με το fast boot ενεργοποιημένο, μου φαίνεται περίεργο όταν το ταμπλέτα είναι σχεδόν άδειο. Όλα τα temp ειναι σβησμένα, και τα ιστορικά, και τα cookies... χρησιμοποιώ το ccleaner τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι την ταμπλέτα την έχω στημένο με τον ίδιο τρόπο πολύ καρό τώρα, διότι την χρησιμοποιώ για συγκεκριμένα πράγματα. Ούτε έχω προσθέσει ούτε αφαιρέσει κάτι. Πως γίνεται λοιπόν όσο περνάει ο καιρός από εκεί που είχα 2-3 γίγας ελεύθερα τώρα να έχω 50ΜΒ;

Επίσης θα ήταν πολύ βολικό αν με κάποιον τρόπο μπορούσες να μεταφέρεις το office στην εξωτερική μνήμη, αλλά δεν ξέρω πως θα μπορούσε να γίνει αυτό μιας και έρχεται προεγκατεστημένο...

Τι έγινε τελικά με το θέμα του χώρου?Ρωτάω γιατι εριξα μια ματια χθες και είχα μονο 150MB ελευθερα στο C !Tρελαθηκα...

Τελικά άκυρο το δικό μου πρόβλημα.Είχα ρυθμίσει το onedrive να αποθηκευει τις φωτογραφίες απο το κινητο και στο tablet...

Oπότε άλλαξα αυτη τη ρύθμιση και τώρα έχω 5GB free.

Για έλεγξε και εσυ onedrive ,icloud κτλ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φαντασου με καμια 20αρια tabs kai torrent και τιποτα αλλο ανοιχτο μπορει να συρθει και το λαπτοπ που εχω τωρα λογο παλαιοτητας, ενταξει λογικο ειναι αμα ξεχνιεμαι και τρεχω τον κοσμο ολο χαχα, ταμπλετοειδες ειναι οπως και να το κανουμε...απλα αμα ειναι να παρω κατι μεχρι 400 τουλαχιστον ας ειναι και βολικο στα περαδωθε στην μεταφορα γιαυτο κοιταω κατι τετοιο...ωραιο θα ειναι και το chi t300 με 4g ram και 12,5 οθονη αλλα στο 700αρι...πολλα λεφτα...οποτε με ρεγουλα το τι θα τρεχω η καλυτερη υλοποιηση και σαν compact αν θελω να μεινω εκει στα 400  ειναι το t100 chi,,,θα κανω υπομονη οπως ειπε και ο φιλος εκτορ, να βγει να το δουμε...

navouxodonosoras σχολιασες κατι τελικα; Επεξ/σία από MasterX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σχολιασα αλλα εκανα βλακεια και το ενσωματωσα με το δικο σου μηνυμα...

ΟΚ τα ειδα...

το βαρος του και η φορητοτητα θα σε βολεψει σιγουρα..αυτα που θες θα τα κανει ανετα...νομιζω μπορεις να χτυπησεις το Τ100 αμα το βρεις σε καμια ευκαιρια..

Αυτη η εκδοση του T100 φαινεται να ειναι καλη ευκαιρια...

ειναι η BING οποτε θα εχει παντου σαν μηχανη αναζητησης το BING..δεν ξερω ποσο ενοχλητικο θα ειναι και αν βγαινει..αλλα στα 249€ συμφερει πολυ το μηχανακι νομιζω.. ας μας πει καποιος που ξερει καλυτερα για το συγκεκριμενο

Επεξ/σία από MasterX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΚ τα ειδα...

το βαρος του και η φορητοτητα θα σε βολεψει σιγουρα..αυτα που θες θα τα κανει ανετα...νομιζω μπορεις να χτυπησεις το Τ100 αμα το βρεις σε καμια ευκαιρια..

Αυτη η εκδοση του T100 φαινεται να ειναι καλη ευκαιρια...

ειναι η BING οποτε θα εχει παντου σαν μηχανη αναζητησης το BING..δεν ξερω ποσο ενοχλητικο θα ειναι και αν βγαινει..αλλα στα 249€ συμφερει πολυ το μηχανακι νομιζω.. ας μας πει καποιος που ξερει καλυτερα για το συγκεκριμενο

Αστα το χω δει και εχω φαει μεγαλη πριζα...250...αμα βγαινει το bing εφυγα...δεν περιμενω για τα chi χαχα

Ρε παιδια μπορει να ζηταω παρα πολλα και να με κραξετε και με το δικιο σας...θα σηκωνει να του κανω επεκταση οθονης να παιζει σε μια τηλεορασουλα που εχω στο μαγαζι μια λιστα κλιπακια και να χαζευω και κανενα internet χωρις να κανω αλλα πολλα πολλα βεβαια??...παιζει να βγαλει μουτζα το asus και να μου πει ρε μεγαλε τραβα παρε κανονικο λαπτοπ

Επεξ/σία από navouxodonosoras

Αστα το χω δει και εχω φαει μεγαλη πριζα...250...αμα βγαινει το bing εφυγα...δεν περιμενω για τα chi χαχα

Ρε παιδια μπορει να ζηταω παρα πολλα και να με κραξετε και με το δικιο σας...θα σηκωνει να του κανω επεκταση οθονης να παιζει σε μια τηλεορασουλα που εχω στο μαγαζι μια λιστα κλιπακια και να χαζευω και κανενα internet χωρις να κανω αλλα πολλα πολλα βεβαια??...παιζει να βγαλει μουτζα το asus και να μου πει ρε μεγαλε τραβα παρε κανονικο λαπτοπ

αφου εχει HDMI λογικα παιζεις ανετα στην τηλεοραση κλιπακια... και να σερφαρεις ταυτοχρονα δεν θα εχει θεμα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς ενημέρωση η bing έκδοση έχει τον υποδεέστερο 3735 και single memory controller με σχεδόν το υποδιπλασιο memory bandwidth...

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...