mansun Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Παιδια καλημερα....σκεφτομαι να αγορασω το t100......εχω ενα λαπτοπ 15αρι με 4g ram, επεξεργαστη στα 2 περιπου και το dvd drive δεν το χρησιμοποιω καθολου, η χρηση που του κανω ειναι να παιζει μουσικη ολη μερα, σερφαρισμα, κατεβασμα torrent και κανενα παιχνιδακι puzzle για να περναει η ωρα...με λιγα λογια το χω για το μαγαζι μου αλλα επειδη αρχιζει να με κουραζει η μεταφορα μαγαζι σπιτι καααθε μερα γιατι δεν θελω να αφηνω τετοια πραγματα εκει και επειδη αρχιζει και παραδινει πνευμα λογο παλαιοτητας...θελω την βοηθεια σας απο ανθρωπους που το εχουν καποιο καιρο και το ζουνε στην καθημερινοτητα τους το t100...πρωτον θα μου λειψουν τα 2g ram μειον που εχει το t100 σε σχεση με ενα μεσο laptop? και δευτερον θα αντεξει να παιζει οοολη μερα στο μαγαζι και αν θελω να το χρησιμοποιω λιγακι και σαν tablet σπιτι? η θα παραδωσει πνευμα πιο γρηγορα απο το λαπτοπ μου? η καλυτερα να παρω ενα μετριο σε τιμη laptop? ευχαριστω και συγνωμη για το αναλυτικο της υποθεσης....
ektor7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα σου προτεινα να περιμενεις το Asus t100 chi,που ειναι πιο λεπτο,πιο ελαφρυ,πιο ποιοτικη κατασκευη,καλυτερη οθονη(1920x1200) και θα κυμενεται περιπου στις ιδιες τιμες ή λιγο πιο ακριβο απο το T100. Μια χαρα αντεχει.Το εχω 1+ χρονο και σχεδον δουλευει καθημερινα πανω απο 10-12ωρες(και λιγες λεω ). Για τα 2gb ram,εξαρταται τι χρηση θα του κανεις.Μεχρι στιγμη η ram δεν με προδοσε και ειναι το μονο και κυριο λαπτοπ που εχω στην κατοχη μου αυτο το χρονο. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από ektor7 2
navouxodonosoras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Θα σου προτεινα να περιμενεις το Asus t100 chi,που ειναι πιο λεπτο,πιο ελαφρυ,πιο ποιοτικη κατασκευη,καλυτερη οθονη(1920x1200) και θα κυμενεται περιπου στις ιδιες τιμες ή λιγο πιο ακριβο απο το T100. Μια χαρα αντεχει.Το εχω 1+ χρονο και σχεδον δουλευει καθημερινα πανω απο 10-12ωρες(και λιγες λεω ). Για τα 2gb ram,εξαρταται τι χρηση θα του κανεις.Μεχρι στιγμη η ram δεν με προδοσε και ειναι το μονο και κυριο λαπτοπ που εχω στην κατοχη μου αυτο το χρονο. κατι πηρε το ματι μου για τα chi...ωραιος φιλαρακι...και γω καπου τοσες ωρες εχω σκοπο να το χρησιμοποιω μιας και θα αντικαταστησω το τωρα κυριο laptop μου...το δουλευεις μονο με μπαταρια?δηλαδη αν δεν με βγαλει η μπαταρια και χρειαστει να το δουλεψω στο ρευμα οσο φορτιζει παει η μπαταρια?
ektor7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 κατι πηρε το ματι μου για τα chi...ωραιος φιλαρακι...και γω καπου τοσες ωρες εχω σκοπο να το χρησιμοποιω μιας και θα αντικαταστησω το τωρα κυριο laptop μου...το δουλευεις μονο με μπαταρια?δηλαδη αν δεν με βγαλει η μπαταρια και χρειαστει να το δουλεψω στο ρευμα οσο φορτιζει παει η μπαταρια? Το σωστο ειναι οταν φορτιζει να μην το ζοριζουμε και αν ειναι δυνατο να το αφηνουμε ησυχο μεχρι να φορτισει. Εγω στο 90% δεν το τηρω,αλλα δεν ξερω ακομη ποση ζημια εχω κανει στην μπαταρια!Θα δειξει. Παντος σε απλη χρηση το 10ωρο εξακολουθει να το βγαζει . 1
kirileman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) κατι πηρε το ματι μου για τα chi...ωραιος φιλαρακι...και γω καπου τοσες ωρες εχω σκοπο να το χρησιμοποιω μιας και θα αντικαταστησω το τωρα κυριο laptop Μην το κάνεις, θα είναι μεγάλο fail. Τα συγκεκριμένα υβριδικά δεν μπορούν (ακόμα) να αντικαταστήσουν πλήρως ένα κανονικό λάπτοπ, σε περιβάλλον full windows σέρνονται ή αν θες, δεν αποδίδουν όπως θα θέλαμε. Καμία σχέση με i5 ή i7. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από kirileman
navouxodonosoras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Το σωστο ειναι οταν φορτιζει να μην το ζοριζουμε και αν ειναι δυνατο να το αφηνουμε ησυχο μεχρι να φορτισει. Εγω στο 90% δεν το τηρω,αλλα δεν ξερω ακομη ποση ζημια εχω κανει στην μπαταρια!Θα δειξει. Παντος σε απλη χρηση το 10ωρο εξακολουθει να το βγαζει . ευτυχως που αποδεδειγμενα εχει πολυ καλη αυτονομια...παντος τωρα που ειδα η σειρα chi δεν εχουν υποστηριξη για sd καρτες,,,μεγαλο μειων, αλλα μαλλον ξεκινανε απο 64g κατι ειναι κιαυτο...οποτε ας περιμενω λιγο να τα δω...να σαι καλα φιλαρακι... ευχαριστω!
ektor7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μην το κάνεις, θα είναι μεγάλο fail. Τα συγκεκριμένα υβριδικά δεν μπορούν (ακόμα) να αντικαταστήσουν πλήρως ένα κανονικό λάπτοπ, σε περιβάλλον full windows σέρνονται ή αν θες, δεν αποδίδουν όπως θα θέλαμε. Σιγα μην σερνονται στα windows!Μην λεμε οτι θεμε! Δε σου ειπε οτι το θελει για photoshop και gaming!
navouxodonosoras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μην το κάνεις, θα είναι μεγάλο fail. Τα συγκεκριμένα υβριδικά δεν μπορούν (ακόμα) να αντικαταστήσουν πλήρως ένα κανονικό λάπτοπ, σε περιβάλλον full windows σέρνονται ή αν θες, δεν αποδίδουν όπως θα θέλαμε. Καμία σχέση με i5 ή i7. σιγουρα με εστω i5 θα ηταν καλυτερα αλλα αλλες υβριδικες λυσεις με i5 τις κοπανανε στην τιμη σε βαθμο που αμα ειναι να δωσω τοσα παιρνω λαπτοπαρα γιαυτο κοιταγα μηπως βολευομουν με κατι τετοιο...
ektor7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ευτυχως που αποδεδειγμενα εχει πολυ καλη αυτονομια...παντος τωρα που ειδα η σειρα chi δεν εχουν υποστηριξη για sd καρτες,,,μεγαλο μειων, αλλα μαλλον ξεκινανε απο 64g κατι ειναι κιαυτο...οποτε ας περιμενω λιγο να τα δω...να σαι καλα φιλαρακι... ευχαριστω! Που ειδες οτι δεν εχου microSD? Μια χαρα υπαρχει και η microSD slot που περνει μεχρι και 128GB!
kirileman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σιγα μην σερνονται στα windows!Μην λεμε οτι θεμε! Δε σου ειπε οτι το θελει για photoshop και gaming! Ξέρω, ξέρω. Πάλι σε χαλασμένο μηχάνημα έτυχα*... Άσε μας βρε Έκτορα. Καλή χρονιά, επί τη ευκαιρία. *Να σου θυμίσω ότι εδώ και μήνες δουλεύω το T100 ως λάπτοπ πάνω από 5 ώρες την ημέρα με χρήση ie και office. Και τώρα που γράφω έχει αρχίσει και σέρνεται πάλι. σιγουρα με εστω i5 θα ηταν καλυτερα αλλα αλλες υβριδικες λυσεις με i5 τις κοπανανε στην τιμη σε βαθμο που αμα ειναι να δωσω τοσα παιρνω λαπτοπαρα γιαυτο κοιταγα μηπως βολευομουν με κατι τετοιο... Αυτό σου λέω, μην περιμένεις να αντικαταστήσεις ένα λάπτοπ. Να περιμένεις μια εμπειρία μεταξύ ένος νέτμπουκ και ενός αδύναμου λάπτοπ. Ως ταμπλέτα είναι άψογη, φυσικά. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από kirileman
ektor7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Ξέρω, ξέρω. Πάλι σε χαλασμένο μηχάνημα έτυχα*... Άσε μας βρε Έκτορα. Καλή χρονιά, επί τη ευκαιρία. *Να σου θυμίσω ότι εδώ και μήνες δουλεύω το T100 ως λάπτοπ πάνω από 5 ώρες την ημέρα με χρήση ie και office. Και τώρα που γράφω έχει αρχίσει και σέρνεται πάλι. Ναι ναι,παλi σουπερ μηχανημα μου ετυχε εμενα! Ασε ρε kirile,ολοι οσοι το εχουν λενε οτι πεταει το μηχανημα και τα windows και ηρθες εσυ να μας πεις οτι σερνετε! Next time...! Να σου θυμησω οτι δεν εχω αλλο λαπτοπ εδω και ενα χρονο και κανω ολες μου τις δουλειες χωρις πολλα πολλα! 1
navouxodonosoras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Που ειδες οτι δεν εχου microSD? Μια χαρα υπαρχει και η microSD slot που περνει μεχρι και 128GB! το ελεγε στα specs το phone arena...
ektor7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 σιγουρα με εστω i5 θα ηταν καλυτερα αλλα αλλες υβριδικες λυσεις με i5 τις κοπανανε στην τιμη σε βαθμο που αμα ειναι να δωσω τοσα παιρνω λαπτοπαρα γιαυτο κοιταγα μηπως βολευομουν με κατι τετοιο... Δεν ειναι i5,αλλα καμια σχεση οπως σου τα παρουσιαζει ο kirileman και στο υπογραφω! Μια χαρα κανεις πολλες καθημερινες δουλειες,φτανει να μην τρεχεις πολυ απαιτητικα προγραμματα τυπου photoshop και τα λοιπα που θελουν και επεξεργαστη καλο και αρκετη μνημη! Απλα πες μας ακριβως πως θα το δουλευεις καθημερινα! Επισης ο Z3775 που εχουν τα νεα t100 και τ100 chi,ειναι αρκετα πιο δυνατος απο τον Z3740 που εχω εγω και θα τρεχει ακομη καλυτερα! το ελεγε στα specs το phone arena... Υπαρχουν στην CES 2015 video reviews που στο δειχνουν και στο αναφερουν ξεκαθαρα οτι εχει microSD slot!
kirileman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι ναι,παλi σουπερ μηχανημα μου ετυχε εμενα! Ασε ρε kirile,ολοι οσοι το εχουν λενε οτι πεταει το μηχανημα και τα windows και ηρθες εσυ να μας πεις οτι σερνετε! Next time...! Να σου θυμησω οτι δεν εχω αλλο λαπτοπ εδω και ενα χρονο και κανω ολες μου τις δουλειες χωρις πολλα πολλα! Γελάω με το next time και με το ότι πιστεύεις ότι είσαι ο γκουρού των η/υ στο φόρουμ! Όλοι; Ποιοί όλοι; Ο Μπάμπης ο σουγιάς και ο Μήτσος ο Αγκοπιάν; Να σου θυμίσω ότι εσύ ο ίδιος μου είχες πει ότι έκανα λάθος αν αγόρασα το t100 ως λάπτοπ και ότι θα έπρεπε να είχα ρωτήσει το φόρουμ ώστε να αγοράσω κάποιο κανονικό λάπτοπ; Και τώρα που ο φίλος λέει ακριβώς το ίδιο πράγμα, τα γυρίζεις; LOL Καλή τύχη, λοιπόν, στο φίλο. Όταν στις 2 ώρες χρήσης το μηχάνημα θα είναι πιο αργό από netbook (και fullHD ανάλυση ), θα ξέρει από ποιον θα ζητήσει το λόγο. Δεν ειναι i5,αλλα καμια σχεση οπως σου τα παρουσιαζει ο kirileman και στο υπογραφω! Ασε ρε kirile,ολοι οσοι το εχουν λενε οτι πεταει το μηχανημα και τα windows και ηρθες εσυ να μας πεις οτι σερνετε! Πετάει ή δεν πετάει, τελικά; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από kirileman
ektor7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Mεχρι τωρα δε μου ζητησε κανεις το λογο.Μονο ευχαριστω περνω! Y.Γ.103 σελιδες του θεματος,βρες μου ΕΝΑ που λεει οτι σερνεται στα full windows το t100,εκτος απο εσενα βεβαιως! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από ektor7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα