Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!

εχω αγορασει και γω ενα asus το καλοκαιρι (7ος 2014).

τωρα μετα απο πολυ μικρη χρηση μου κολλαει το  δεξι κουμπι του touchpad.... ειναι συνηθισμενη βλαβη?

θα το καλυπτει η εγγυηση?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα το επισκευασμένο μου ταμπλετάκι. Να πω λοιπόν το ιστορικό

• Πέμπτη 4 Δεκέμβρη το πήραν.
  • Τρίτη 9 Δεκέμβρη έφτασε στο κέντρο στην Τσεχία.
  • Δευτέρα 22 Δεκέμβρη ήταν πάλι στα χέρια μου.

Θετικά:

• Ενώ φαινόταν χτύπημα, η επισκευή έγινε εντός εγγύησης.
  • Η παραλαβή από το σπίτι έγινε την ίδια ημέρα όπου ανέφερα το πρόβλημα.

Αρνητικά:

• Πήρε πολύ παραπάνω από όσο υπολόγιζα.
  • Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για το πότε θα το επιστρέψουν. Απλά μία μέρα ήρθε στην πόρτα μου. Όταν έπαιρνα τηλέφωνο μου έλεγαν την πρόοδο της επισκευής αλλά δεν υπήρξε κανένα mail ότι μου το στέλνουν πίσω.
Δημοσ.

Καλησπερα σας, ενδιαφερομαι για την αγορα του συγκεκριμενου ταμπλετ , αλλα εχω μπερδευτει με τα τοσα μοντελα που κυκλοφορουν. Βλεπω μονο διαφορα στον επεξεργαστη σε μερικα και τιποτα αλλο. Το Budget ειναι μεχρι 350 ευρω. Εχετε να μου προτεινεται καποιο συγκεκριμενο μοντελο εκ πειρας? Ευχαριστω

Δημοσ.

Απλά να προσέξεις οτι υπάρχουν εκδόσεις που δεν έχουν την πλήρη έκδοση office home student 2013 άρα να ρωτήσεις αντίστοιχα να σου πουν με βεβαιότητα τι περιλαμβάνει η συσκευασία.

Αυτό πχ ισχύει για τον κωδικό Asus T100TAM που είναι η μοναδική version με μεταλλική κατασκευή σε σχεςη με όλες τις υπόλοιπες παραλλαγές.

Συνήθως τα μοντέλα με cpu 3740/3775 έχεις full office αλλα με 3735 οχι παρά ίσως δοκιμαστική για ένα χρόνο συνδρομή office 365.

Βέβαια όπως είπα ρωτά για επιβεβαίωση απ όπου το πάρεις.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χρωμα!

Edit:Σωστα.Ευτυχως που το αναφερε ο alex και ξεχασα τελειως το μεταλικο μοντελο!

Οποταν αυτο που ποσταρες εσυ ειναι η καλυτερη(μεταλικη) επιλογη!

Εχει καποια διαφορα με αυτο? :https://www.skroutz.gr/s/5580829/Asus-Transformer-Book-T100TAM-DK012B-32GB.html

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις , το μεταλλικο βλεπω στο Public 329 ευρω και αναφερει το Microsoft office 365 κανονικα. μονο ο 1ας χρονος εγγυησης με χαλαει. Επισης μηπως ξερετε αν μπορω να βαλω εγω μετα εξτρα σκληρο δισκο μεσα η μονο το μοντελο που βγαινει με τον 500gb εχει υποδοχη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποταν καταλυγουμε:

Το πρωτο που προτεινα,με full office και πλαστικο.

Και το δευτερο που ειναι μεταλλικο αλλα με 1 χρονο office 365!

Διαλεγεις και περνεις!

69ευρω το office 365

140ευρω το office 2013 home&student.

Ευχαριστω για τις απαντησεις , το μεταλλικο βλεπω στο Public 329 ευρω και αναφερει το Microsoft office 365 κανονικα. μονο ο 1ας χρονος εγγυησης με χαλαει. Επισης μηπως ξερετε αν μπορω να βαλω εγω μετα εξτρα σκληρο δισκο μεσα η μονο το μοντελο που βγαινει με τον 500gb εχει υποδοχη?

Aν δε κανω λαθος,μονο στο μοντελο με το δισκο στο keyboard,εχει χωρο για hdd. Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Αφου δεν ειναι RT τα windows δεν εχω τοσο προβλημα με το office, :ph34r:  Θα τα πιασω στα χερια μου και τα 2 να δω και την κατασκευη και θα ειναι οριακη η αποφαση μαλλον :P 
Και παλι ευχαριστω για τις συμβουλες 

Εγγυηση παντως μονο στο you βρισκω με 2 χρονια  :unsure: το πλαστικο με το full office

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εγώ θα έπαιρνα οποιαδήποτε έκδοση με 500άρη δίσκο.

Είχα το 32gb και δεν με βόλεψε καθόλου το γεγονός πως είχα ελάχιστα gb ελεύθερα. Ούτε το dropbox μου δεν χωρούσε (βασικό για τη χρήση που το ήθελα).

Επίσης παρατήρησα το εξής: είχα συνδέσει USB 3.0 2,5" δίσκο (τραβάει ρεύμα απ' την USB, δηλαδή), έπαιζα ταινίες, το είχα στην πρίζα να φορτίζει παράλληλα, και κάποια στιγμή έκλεισε από μπαταρία.

Κατέληξα μετά από δοκιμές πως το ρεύμα που ζητάει ο εξωτερικός είναι περισσότερο από αυτό που δίνει ο φορτιστής, και δεν "προλαβαίνει" να φορτίσει ενόσω είναι συνδεδεμένος ο σκληρός δίσκος μου. Οπότε πάει και η περίπτωση του εξωτερικού δίσκου για ταινίες κτλ.

Με τη βάση, παρ' όλ' αυτά θα ήταν ότι καλύτερο σαν μηχάνημα. Κανένα παράπονο από επιδόσεις (με 10 tabs ανοιχτά σε Chrome σχεδόν μόνιμα, μέχρι και Photoshop και Corel έτρεξα χωρίς πρόβλημα).

Επεξ/σία από x_vagos_x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο  memory controller του 3735 έχει 10,6 memory bandwidth σχεδόν το υποδιπλασιο εν σχέση με έναν 3740 που έχει 17.6 είναι δηλαδή single channel και όχι dual

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...