Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως Samsung 32gb Class 6 δεν την αναγνωρίζει.

Δοκιμάζω και με μια 128mb (ναι, megabytes, no comments παρακαλώ :P ) και δουλεύει κανονικά.

Τελικά φταίει η κάρτα. -_-

Αυτή η 64άρα που λέτε παιδιά είναι αυτή;

Επεξ/σία από x_vagos_x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά. Μετά από μερικούς μήνες αποφάσισα να βάλω MicroSD στο t100 32Gb που έχω. Μόλις είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αφού το σέταρα πήρα μία Samsung Evo microSD 32gb και την έβαλα. Μετά από ώρα παρατήρησα ότι η κάρτα δεν φαινόταν στον υπολογιστή. Ήθελε να μπει βγει ξανά και τις περισσότερε φορές θέλει restart για να λειτουργήσει ξανά. Μάλιστα το κάνει και σε sleep αλλά μία φορά το παρατήρησα ενώ δεν είχε μπει σε sleep. Είδα έχετε και άλλοι το ιδιο θέμα. Τελικά φταίει η κάρτα ή το ταμπλετ;

ΥΓ: τώρα σκανάρω την κάρτα με το H2testw μήπως έχει πρόβλημα.

Επεξ/σία από mpompo13
Δημοσ.

Νομίζω η Samsung Pro είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση σε micro sd.

Δεν εμπιστεύομαι ούτε Sandisk ούτε Transcend

Sent from my iPad using Insomnia

αυτη Αλεξ?

http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDXC/Samsung/Samsung-64GB-Evo-Micro-SDXC-UHS-I-Class-10---48-MB_s

Αυτη εννοώ που την γλυκοκοίταζω,αλλα περιμένω μπάς και παίξει καμία προσφορά:Phttp://www.amazon.de/Samsung-MicroSDXC-Speicherkarte-Transfergeschwindigkeit-Adapter/dp/B00J29DHS2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1417619097&sr=8-1&keywords=samsung+pro+micro+sdSentfrom my iPad using Insomnia
  • Like 1
Δημοσ.

Μετά από μικρη πτωση δεν δουλεύει το power button. Το άνοιξα μπας και ειχε φυγει τιποτα αλλα όλα ηταν στην θεση τους. Μπορει το ταμπλετ να τεθει σε λειτουργια με άλλο τροπο;

Δημοσ.

<p>Μετά από μικρη πτωση δεν δουλεύει το power button. Το άνοιξα μπας και ειχε φυγει τιποτα αλλα όλα ηταν στην θεση τους. Μπορει το ταμπλετ να τεθει σε λειτουργια με άλλο τροπο;</p>

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος,εκτός αν συνδεδεμένο με το πληκτρολόγιο έχει κάποιο power button πλήκτρο.

Δεν υπάρχουν εδω κόλπα στυλ,double tap λειτουργία που συναντάμε σε κινητά η αλλα tablet.

Και εδω η MS πρέπει να βάλει τέτοια gesture όπως στα Lumia.

Μάλλον για service σε κόβω,αν δεν ανταποκρίνεται.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να κάνω... να το στείλω για service ή όχι; Βασικά δεν ξέρω τι παίζει με την Asus και φοβάμαι. Στο σημείο του κουμπιού φαίνεται το χτύπημα διότι έχει φύγει ένα πολύ πολύ μικρό κομματάκι. Βεβαίως είναι γωνία και όλες έχουν την φθορά τους, αλλά δεν γνωρίζω αν βγάζουν από την μύγα ξύγκι ή αν τα φτιάχνουν χωρίς να τους νοιάζει (όπως κάνει η Dell για παράδειγμα όπου μου έχει επισκευάσει το laptop πολλές φορές με βλάβες δικής μου υπαιτιότητας). Άσε που πάει Τσεχία και μόνο τα μεταφορικά είναι 25€ αν δεν δεχτείς την επισκευή ή είναι εκτός εγγύησης.

Από την άλλη, ανταλλακτικό τέτοιο παίζει μόνο από Αμερική και πάει κάνα 40άρι με 15 μέρες αναμονή. Πολύς χρόνος.

Διλλήματα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω θέμα....

Εντελώς ξαφνικά Δεν μου δουλεύει το πλήκτρο του escape...Όλα τα αλλά είναι οκ...καμία ιδέα ???

Edit: Δοκίμασα αλλα πληκτρολογιο απο t100 και δουλευει κανονικά στην ταμπλέτα μου..... αντίστοιχα δεν δουλεύει και το δικό μου στην άλλη t100.....αρα πάω για service.....

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.Ξφνικά και ενώ όλα λειτουργούσαν άψογα,η οθόνη δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα.Το asus είναι μόλις 2 ημερών.Κάποια πρόταση για να λυθεί το πρόβλημα?

Δημοσ.

Καλησπέρα.Ξφνικά και ενώ όλα λειτουργούσαν άψογα,η οθόνη δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα.Το asus είναι μόλις 2 ημερών.Κάποια πρόταση για να λυθεί το πρόβλημα?

αν συνεχίζει να υφίσταται το στέλνεις πίσω και λογικά στο περνάνε DOA και περνεις ολοκαινουργιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...