Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες,ενδιαφερομαι να αγορασω smartphone μιας και αυτο που εχω (samsung galaxy mini 2) αρχιζει να κολλαει πολυ.

ψαχνω ενα κινητο παλι smartphone με καλη μπαταρια με 150-200 ευρο το max.πηρε καπου το ματι μου για τα ΝΟΚΙΑ LUMIA αλλα δεν ακουσα και τα καλυτερα για την μπαταρια τους.ξερετε κατι?!ενδιαφερομαι για καλη μπαταρια μιας και το κινητο το χρησιμοποιω ταυτοχρονα και ως mp3.

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

μπορείς να δεις και το xpreria L που έχει μπαταρία stamina και είναι στο budget σου χωρίς να έχουν ακουστεί προβλήματα για αυτό το κινητό

Δημοσ.

οχι απεξω δεν ενδιαφερομαι μιας και εχω επιδοτηση.παντως μεχρι τωρα δεν απαντηθηκα για το εαν τα windows 8 αξιζουν σε κινητα ουτε εαν τα lumia 625,720 βγαζουν καποιο προβλημα ή εχουν θεμα με την μπαταρια.

το xperia L που ειπε ο φιλος μου αρεσε.

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει για κάποιο πρόβλημα στα 720.Σου προσφέρει εμπειρία χρήσης που δίνουν ακριβότερα κινητά.Μπορείς να δοκιμάσεις ο ίδιος σε κάποιο κατάστημα και να δεις.

Τα Windows Phone αξίζουν ειδικά αν δε θες να πειράζεις το κινητό,να αλλάζεις rom και να χεις κολληματάκια που παρουσιάζονται σε πολλά Android (όχι τόσο σε high end).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...