kosegdit Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Τον γιατρό! Να σαι καλά φίλε, ούτε καν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Thanks γιατί χωρίς το post σου, θα είχα μείνει ακόμα στα πεντόβολα μαζί της. 5
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Το Portal 2 έχει co-op mode, που ακούω ότι είναι αρκετά fun to play: Επίσης και το Spelunky HD έχει coop, αλλά ενδέχεται να προκαλέσει τσακωμούς σε ζευγάρια, οπότε δεν προτείνεται εύκολα Τα Trine που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι μια πολύ καλή πρόταση. 1
LionHurt1982 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Lego Marvel super heroes, rayman legends Sent from my iPhone using Insomnia 1
AntonisKo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Να σαι καλά φίλε, ούτε καν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Thanks γιατί χωρίς το post σου, θα είχα μείνει ακόμα στα πεντόβολα μαζί της. Χαλάρωσε φιλαράκι..
Zapee995 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Το Brothers: A Tale of Two Sons ειναι πολυ καλο για on screen 2 player mode.
ADHD Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Castle Crashers, ειναι ευκολο εθιστικό και εχει πλάκα.. Και το Magicka μπορεις να δεις το εχει σε προσφορα το Steam.
fearwhatnow Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Χαλάρωσε φιλαράκι.. Οπως εκανες εσυ χιουμορ εκανε και εκεινος. Θιχτηκες κιολας. 1
kosegdit Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ που συνεχίζετε και απαντάτε παιδιά, μόλις βρω τον απαραίτητο χρόνο, θα κοιτάξω όλες τις προτάσεις σας!
didastom Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Car Racing PC Games με δυνατότητα offline multiplayer με splitscreen Θέλω να παίξω ένα διπλό με τον κολλητό μου και δεν βρίσκω παιχνίδι της προκοπής με δυνατότητα offline multiplayer σε splitscreen. Έχετε να μου συστήσετε κανένα; Ευχαριστώ!
euxoulhs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 αν δεν κανω λαθος το grid 1 ή το 2 ειχε splitscreen 1
jordanidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Χαίρεται, καποια καλα couch co op games εχετε υποψιν και για windows και gia mac; ποια κατα την γνωμη σας αξιζουν τον κοπο;
Despotas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Προτείνω τα εξής: Trine 1+2, Rayman Origins, Rayman Legends, Renegade Ops, Gatling Gears, Lara Croft Guardian of Light. Δες και το παρακάτω: http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα