gavros10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 BORDERLANDS. τρελο καψιμο. ποσα ατομα φιλε. τελειο co-op game οπως και το magicka! θελει ομαδικοτητα
benign Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 και ο καραισκάκης borderlands επεζε!!!! Οι φημες λενε οτι ο το εφευρε ο Τσακ Νορρις και το πουλησε στην γωνστη εταιρια.
telis80 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Οι φημες λενε οτι ο το εφευρε ο Τσακ Νορρις και το πουλησε στην γωνστη εταιρια. χαχαχα δεν μου άρεσε καθόλου πάντως. Το έπαιξα σήμερα και δεν διέκρινα το κάτι ιδιαίτερο. Για τα γραφικά ας μν μιλήσω καλύτερα!!!
naruto14 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Παιδιά ξέρει κανείς κανένα καλό co-op 3rd person shooter? [εκτός από resident evil 5]
naruto14 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Με τον φίλο μου κοντεύουμε να τερματίσουμε το resident evi 5. Μας άρεσε πολύ το co-op του. Ψάχνουμε για παρόμοια tps/fps παιχνίδια για να τα τερματίσουμε. Από ότι καταλάβατε μιλάω για co-op campaign. Επίσης έχουμε δοκιμάσει και το left 4 dead 2 αλλά τελικά δεν το παίξαμε για διάφορους λόγους. Παίξαμε και λίγο το portal 2 αλλά γρήγορα το βαρεθήκαμε και αυτό. Οπότε κοιτάμε για ένα καλό παιχνίδι που να έχει πολύ καλή συνεργασία των 2 παικτών όπως το resident evil 5. Λοιπόν τι έχετε να προτείνετε?
Vole Maulder Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Κοιτάξτε τα Army of Two. Λίγο, πολύ μάλλον, silly και bro mentality. Αν δε σας ενοχλούν αισθητικά παίζονται ευχάριστα.
naruto14 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Από ότι κατάλαβα αυτό το co-op είναι offline. εμείς ψάχνουμε για κάτι online μιας και μας χωρίζει η απόσταση.
Vole Maulder Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Κοίτα να δεις, ε; Θα περίμενε κανείς αυτά ειδικά να έχουν online co-op campaign. Weird. Επιπλέον, δεν είχα προσέξει πως ήμασταν στο PC section Gears of War? Rainbow Six? (Δεν το λες παρόμοιο με το Resi, αλλά σίγουρα έχει co-op campaign. Το 2 (Vegas), γιατί το 1 έχει ξεχωριστά τα maps του campaign χωρίς το plot και τα cut-scenes.)
aliakas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 ρίξε και μια ματιά εδώ http://www.youtube.com/watch?v=e4QHpZyWqOw και για το Gears of War +1 αν το καταφέρετε και παίξει
Tomahawk Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Λέμε με τη κοπέλα μου να αρχίσουμε multiplayer παιχνίδια... Για αρχή έβαλα το Virtual Tennis 4, λέω όμως να δοκιμάσουμε και κανένα άλλο! Έχετε υπόψην σας τίποτα διασκεδαστικό για multiplayer?
evoracing Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 COD MW2, NFS World... Άμα θες είναι πολύ διασκεδαστικά.
Tomahawk Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Λάθος μου, δε διευκρίνισα πως όταν λεω multiplayer εννοώ παιχνίδια που μπορούμε να παίζουμε σε ένα PC μαζί, σαν σε κονσόλα! Ευχαριστώ για τις προτάσεις, NFS και COD δε νομίζω να τις κινήσουν και πολύ το ενδιαφέρον!
TheELF Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 COD MW2, NFS World... Άμα θες είναι πολύ διασκεδαστικά. Το «με την κοπέλα» το πρόσεξες;;;; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα