Vole Maulder Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Borderlands. Gears of War. Rainbow Six Vegas (το 2 έχει full campaign co-op, το 1 έχει απλώς τους χάρτες στη σειρά, χωρίς plot και λοιπά ιστοριοσκηνικά). Left 4 Dead αν βρείτε άλλους δύο. Off the top of my head αυτά. Edit: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cooperative_video_games
Drop_Dead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Eυχαριστω παιδια. Το rainbow six το εχω κιολας και δεν ειχα ιδεα οτι υποστηριζε co-op campaing Tα gears of war , borderland και FEAR3 με το καλο θα τα τιμισω
Panahs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε παίξε Trine και Magicka. Θα ξετρελαθείς. Αλλά με παρέα στο σπίτι, όχι στο internet. Ένας με πληκτρολόγιο και ποντίκι και οι υπόλοιποι με gamepads (έτσι κι αλλιώς το Trine1 δεν υποστηρίζει internet). Άλλο επίπεδο διασκέδασης. Και αν είσαι gamer από τα παλιά (τότε που βγαίνανε θρυλικά 2πλάκια σε Amiga, κονσόλες κλπ) θα θυμηθείς ωραίες εποχές.
naruto14 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Τι games μου προτείνετε που να παρουσιάζουν co-op? Ενδιαφέρομαι για fps και actio-adventure [τύπου Lord of the rings the return of the king και eragon]. Επίσης το co-op θέλω να γίνεται σε ένα pc με split-screen ή χωρίς ή και σε lan. Αν είναι για online να μπορείς να το παίξεις με κανά garena,gameranger... Ευχαριστώ!
thanosylar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Απο RPG-like το magicka (ανεπιφυλακτα!!) οπως ειπε και ο κυριος απο πανω. Τωρα απο FPS εγω σου προτεινω Portal 2 και Borderlands. Το 2ο ειναι τυπου FPS-RPG (φιρστ περσον σουτερ με μισσιονς οπως τα RPG) και περνει μεχρι και 4 ατομα co-op. x)
gavros10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 το borderlands το εχω καψει στην κυριολεξια με φιλους ειναι τελειο παιχνιδι και εχει μεγαλη διαρκεια με τα dlc και γινεται να παιξεις co-op με το game ranger
thanosylar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ακου την συμβουλη του φιλου μου απο πανω λοιπον και καψε και εσυ το Borderlands Και οντος μπορεις να πεξεις με game ranger, αλλα ειναι τοσο awesome, που πραγματικα αξιζει τα λεφτα του x)
EliasKir Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δηλαδη μπορεις να παιξεις το Campaign με ενα φιλο σου ας πουμε?
lalanis Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δηλαδη μπορεις να παιξεις το Campaign με ενα φιλο σου ας πουμε? Εννοείται και είναι προτιμότερο από το να το παίζεις μόνος σου, γιατί το loot είναι πολύ καλύτερο...
thanosylar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Εννοείται και είναι προτιμότερο από το να το παίζεις μόνος σου, γιατί το loot είναι πολύ καλύτερο... Και περα απο το loot (δηλαδη τα weapons που βρισκεις throughout the game [πως το μιλαω ]), αυξανεται και ο βαθμος δυσκολιας του παιχνιδιου αναλογα με το ποσοι περισσοτεροι παιζουν ταυτοχρονα σε co-op. πχ, 1 παιχτης: 100 ποντοι damage φτανουν για να σκοτωσεις κατι απλο. 4 παιχτες: τουλαχιστον 500 ποντοι damage συνολο, μπορει και παραπανω. Γι' αυτο και το παιχνιδι χρειαζεται συνεργασια. x)
naruto14 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά! Μπορείτε να μου πείτε αν τα παιχνίδια που προτείενετε παίζουν co-op σε lan,online ή in one pc?
gavros10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 και υπαρχει και glitch που μπορεις να μπεις στο 3ο dlc μεσα στο armory χωρις να μετραει ο χρονος το εχω κανει καμια 15αρια φορες και εχω βρει του κοσμου τα καλα τα οπλα
thanosylar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά! Μπορείτε να μου πείτε αν τα παιχνίδια που προτείενετε παίζουν co-op σε lan,online ή in one pc? Σε lan και online ξερω οτι παιζουν, Σε ενα πι-σι, πολυ αμφιβαλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα